håll igång dag.

denna dagen så blev det alarm igen ;p inte likt mig men har så mkt att göra hela veckan, så blir att vakna av alarm hela veckan ..... drygt men vafan!
pappa kom och hämtade mig sen fixade vi alla bilderna på ljud&bild, så nu är de klart. ska hämta de på fredag eller måndag, sen stack vi hem och då hämta vi robin för vi skulle till Nilssons möbler i Svedala och hitta säng till robin, men hitta inget så vidare till Lund snabbt för pappa skulle ha en sak till Motorcyklen, sen körde vi till Malmö & Ikea ;D ska dit på fredag igen, denna gången så köpte vi en säng till robin. & vi fick fälla sätena där bak, så därför fick ju inte jag plats så jag fick ligga på sängen där bak, tur har vi tonade rutor och ingen polis ;p men jag halka ner hela tiden så la typ nere vid bakluckan och varmt va de också x)
kom hem vid 5 tiden till pappa, och då började han med maten. Lasangjete, "inte lasagne, för de kan jag stava till ;p " jag & robin började packa lite på hans rum, sen tog vi ner allt och fyllde bilen. för imorgon blir det in i nya huset, och massa packning också såklart. Men nu är det mesta klart, är väl typ några tavlor, robins alla högtalar,baslådor, data kvar. "ska ju inte ha möbler, utan säljer huset möblerat, så behöver inte tänka på de"
kvällen har spenderats hos pappa fram till 7typ, sen blev det hem och umgicks med mamma också tvn, ska snart sätta i mitt nya söta tangentbord och mus, men älskar mitt tangentbord så vetefan asså x) hatar de nya, knapparna är helt äckliga ;p typ laptop tangenter, fast hårdare..



KYSS!

spanien vann EM (;

vaknade nyss av mitt alarm ;p skulle kolla ett program på tvn men givetvis så var inte de programet idag, utan på onsdag .. så får vänta tills dess haha..
Men iaf, så ska jag snart göra mig iordning sen kommer pappa hit. Vi ska ner till Ljud&Bild och fixa med lite bilder .... Sen ska jag nog hem till dom och hjälpa dom och packa, har inget bättre för mig.. skönt att vara där ibland :) ....
& givetvis så är det inte så fint väder idag iheller ... :( men snart kommer värmeböljan, det står iaf det i tidningar och på text tv, så man får ju hoppas att dom har rätt ;D men kan gärna blir dåligt väder om 2 veckor, haha! för då ska jag jobba, och då ka nde gärna regna,
Igår så vann Spanien EM 2008, tyckte det va bra att dom vann ;D heja heja ! haha.
Ska sätta i mitt nya tangentbord nu så får vi se om det går bra, men tycker inte om knapparna på de .... fuck! men får försöka skriva på de nu ändå, älskar detta tangentbordet så de ska jag absolut spara och kanske sätta i lite senare, <3
hörs kanske ikväll!

KYSS! ;D
miss my boy.

natt med mulle&älskling.

Kom hem från Norrköping vid 7 på kvällen, & direkt så kom mulle&älskling hit ;D dom hade lämnat min mamma och caroline på fest.
vi satt här hemma och tog de lugnt, pussa på min älskling massor <3 ,sen iväg till torgan för lite mat till älskling sen körde vi till trelleborg. körde runderl ite med de folket, sen iväg till Gislöv, där älsklings mamma&pappa va. Fast dom hade somnat... nästan. Körde mitt ute i ingenstans för att hämta mamma och caroline, såg vindsvin :o .. läskigt! sen stack vi in i en lada, där festen va. skit stort, över 200personer fick mamma reda på att där va.musik&dans med.
körde dom hem, sen iväg till trelleborg och då körde vi gurra hem. sen iväg till Malmö ;D iväg till stippes där mulle&älskling åt, sen körde vi runder. skulle hem till skurup sen, och då körde vi fel. såg en skylt: Landskrona 30. vi bara: omg ;o 3mil kvar till landskrona, mulle fick panik men vi bara skratta x)
N-N-N-NAJS! xD ah gud! hade en mkt trevlig kväll, va trött, inte på humör men det gick. huvudet är fulla med tankar ... men så är det, mår piss men har rätt att må så också efter allt .. men ska inte klaga, finns många som inte har sina föräldrar vid liv ens...
iaf, så kom jag hem vid 5tiden, datan sen somna jag, & vakna sen kl 15.12 haha ;D skönt!
& om ni vill se bilder från norrköping eller igår, så bara gå in på bilddagboken ; Sessaaan.
KYSS!

veckan som gått, i norrköping.

Väldigt lång blogg denna gången, handlar om min vecka i Norrköping.
Så ni vet de, innan ni börjar läsa (; hahaha!

Onsdag:

Dagen började med att min bror & pappa kom sen bar det av mot norrköping. Stanna såklart på godisflyget i Örkelljunga ;D Blev godis för ca 120kr ;o haha! Sen så somnade jag faktiskt, skönt. Men robin skulle få mig att vakna och börja därför att skrika och gala så jag blev skit rädd. Efter ca 6 timmar så va vi framme i Ödeshög där vi käka på Rasta, som alltid annars ;D Sen efter 1½ timme så var vi framme i Norrköping och på plats på Kapplandsgatan ;D äntligen! Kolla fotbollen där, Turkiet-Tyskland sen blev det att sova.

Torsdag:

Hård dag framför oss .. Vaknade kl9, men volle väckte mig först 6 fast då somnade jag faktiskt om igen. Kolla på sommarlovsmorgon tillsammans med linnea,linus&volle sen gjorde vi oss iordning. Åkte till Eneby Kyrka ... Vi som stod farmor närmast satt på 4 rader framme vid kistan ... Prästen var väldigt bra, vi sjöng bl.a. blott en dag, jättefin låt. Sen sjöng ungerska klubben en låt, förstod ite riktigt vad dom sjöng om men det var väldigt vackert iaf. När männen kom och skulle bära ut kistan så slängde sig Dedda över kistan och bara grät och slog på kistan ... Iaf så gick vi alla efter och mot gravplatsen.... Jag&linnea tog våra handbuketter och slängde ner på kistan sen tog vi en skopa med någon konstig jord "något katolskt" så höll vi i skopan tillsammans och hällde över kistan, sen tog prästen någon konstig sak och hällde vatten över kistan "också något katolskt". Församlingshemmet sen .. där jag satt bredvid Dedda, fick hjälpa han för han bara skaka hela tiden .. Åt tårta och kaka, sen tog vi lite kort. Hemåt, då kolla jag & linnea på Hairspray, faktiskt helt ok men för mkt musik .. ;p Sen kom Robbankusin, Elin & lilla ludvig. Käka tacos, väldigt gott. Men hade inte precis något aptit. Sen när jag satt vid tvn så kom Linnea och då spela vi monopol med linus halva natten, jag vann. Sen gonatt ;D

Fredag:

Volle väckte mig idag, blev mys framför sommarlovsmorgon idag igen (: Sen lämnade vi Volle hos Ann, & Veronica på BB. Iväg till Vokosava och Karci, käka Langos och sen tårta&kakor .. SofiaKusin hade tagit massa bilder "iochmed hon är fotograf" från begravningen, så vi kollade på dom.. sen på gamla bilder av Farmor, så det ska Vokosava skicka ner till mig <3 Sen lämnade vi Linus&linnea hos Ann också, sen iväg och käka vedugns pizza, fast jag tog en hotdog, ingen aptit så. Efter de så hämta vi ungarna och sen iväg till BB ;D blivit moster för sjätte gången, oj oj (; haha! Blev en kille, 3375gram och 49cm lång, och väldigt hårig. Sen blev det hem och då spenderades kvällen framför tvn med min bror & linnea, och jönssonligan på tv. Sen GONATT.

Lördag:
Volle väckte mig som vanligt, kl halv6.. & då gick det inte att somna om, så det blev frukost. Thomas och barnen körde till BB för att hämta hem VeronicaSyster och trollungen. Så då stanna vi till vid en blomsteraffär innan Iren, för hon fyllde 56år. GRATTIS! Käka tårta och så, Karci,Dedda & Vokosava va också där, sa hejdå sen för då skulle vi hem snabbt till Syster & sen köra hemåt, snacka lite hemma hos Veronica, och blev mycket med lilla baby också. Sen sa vi hejdå och körde mot Skurup. Tråkigt :'/ ... Sov bara mellan Jönköping och Värnamo, sen blev det MC donalds.. Sen kom jag hem.

    


GUUUD :o

inget viktigt jag ska skriva, för det gör jag imorgon ;D "alltså om norrköping och denna kvällen/natten/morgonen tillsammans med bl.a. mulle&älskling hahahahaha!
iaf, skulle bara kika in på bdb snabbt, och såg nu. 52 personer som laddat upp :O snacka om ögat på alla (; haha!..

soon .. (;

om 1½ timme så kommer pappa&robin hit, och då bär det av till Norrköping ännu en gång, fast lite tråkigare denna gången att komma upp ...... men det klarar vi (: .. har ju klarat en nu, iaf så blir det nog massa shopping, god mat hos alla härliga folk och massa ungerska.. ah, jag vill också kunna de mer ju.. Vill ju gärna fatta vad ni säger x)
iaf.. ska gå och försöka sminka ena ögat lite nu ,det andra va svullet så kan knappt öppna de.. värre än värra gången, det är ju fan också asså !!
ajja, & mamma hade ingen mjölk hemma eller något gott, så ingen frukost iheller... får käka något gott på vägen istället haha.. typ kakorna sen kalaset (A) ? haha.
hejdå alla! <3
kommer sakna min robin :'/ ,& min kära melissa....
ses runt den 29onde igen så det är lugnt,
& då ska robin köra min mamma och dom på fest.
hoppas jag är hemma då ;D <3


.

Bilderna ;D <3










ystadfestival & färgat håret.

idag har jag haft noll tid för datan ;p erika smsa mig imorse så stack till henne med mitt folie haha! sen börja hon slinga mitt hår, blev klara runt 3 tiden kanske typ, blev så himla nöjd ;D LJUST! jatack.
stack hem, och då käka jag och mamma(; in i duschen sen fixa mig och iväg och mötta melissapudding. gick direkt till TCgrillen "såklart" köpte pommes, & hon hotdog. POMMES; ÄNTLIGEN! haha.. sen efter de så blev det "faktiskt" tåget till ystad, ah varför haha "om man tänker nu " ,iaf. va ganska dött och jag är väldigt trött så ..... men det gick, trevligt att umgås med min melissa iaf. det va ju ett jävla tag sen sista :/
telenortält stod där, och en såg hyffsat bra ut, så börja han snacka och vi bara tracka ner på Telenor hahahha, fast han va trevlig. snacka med han flera gånger, så det va skoj. Sen träffa vi såklart tobbe (A) & ludde o.s.v och givetvis min monica. sen gick vi vidare och så och då kom frida,frida&emmy. så dom gick med oss till tåget, och där gick inga fler..
jag hade inget batteri ............ fick låna fridas mobil och sätta mitt SIMkort i, fråga massa och stork ville köra, han är HJÄLTEN! glöm inte de folk haha.annars hade vi fått "sova" på stationen oc hväntat på första tåget hem.

går inte att ladda upp bilder nu ;s ... fuck! men ska prova mer, annars försöker jag hinna imorgon.
inga viktiga bilder, bara allt som melissa tagit på mig haha! & mitt ännu blondare hår.

film med hjärtat.

nu har robinhjärtat precis kört hemåt, han ska ju jobba imorgon så :( ....
ikväll så har vi mest legat i soffan och bl.a. kollat på en film, December boys som jag tyckte va väldigt bra ;D gillar ju somsagt allt nästan, (; tyckte om denna filmen, men synd om föräldralösa barn... tänk om man själv varit de, hur skulle jag klara mig utan min mor? & även om pappa och jag inte är bästa vänner så är han ändå min pappa liksom. usch ja, stackars dom barnen ....
imorgon så blir det inte att sova till 3 precis ;p utan jag ska vara hos erika kl1, och då ska hon färga mitt hår ;D jipppiii! hoppas det blir bra, eller iaf som jag tänkt mig.

december boys

grattis min bror (:

Hurra hurra hurra!
för idag är det ingen vanlig dag, för det är min brors födelsedag. Grattis!
igår va det då kalas, & då fick du paketet från mig, iochmed pappa jobbar idag så tog jag mig aldrig till er.. men hoppas du haft en bra dag ändå .. & att emelie kom och gjorde dig glad ;D <3
ses ju snart igen, onsdag morgon.
älskling har slutat nu, och ska snart till mig, mysigt! vi ska kolla på film, som han hyrt och lite så. mycket trevligt att ha dig här, sista gången innan jag ska till norrköping :'/ .. kommer sakna dig baby!


gammal bild, nu är du skallig ;p
kommer bilder på oss alla syskon tillsammans, I hope.

italien - spanien

ingen ville umgås idag .... trista folk haha ;p fan sommarlov, nu borde alla vara ute och hitta på någonting,
men istället går alla i ide, precis som om de vore vinter.
iaf... kollade på en film, helt ok faktiskt ;D gillar dom flesta filmerna så. sen blev det att kolla fotbollen, Italien - Spanien. själv tyckte jag att Italien skulle vinna men nej, Spanien vann. blev straffsparkar, efter matchen så blev det datan där jag snackade med Caroline ifrån trelleborg (: faktiskt en mycket trevlig tjej. men nu ska jag snart sova,

KYSSAR BABES (;


kalas hos daddy.

idag så vaknade jag för första gången på lovet, av mitt alarm på mobilen ;p
skulle ju till pappa&min bror på kalas kl 15.00, så fick ju vakna vid 12 för att göra mig iordning och så. mamma&jag körde dit och fixa med tårtorna, sen kom folket ;D mycket trevligt men ganska drygt ändå haha. Ingen i min ålder, förutom Daniel som är närmast menmen. Käka massa kakor & tårta, så jag är så himla mätt nu så ingen mat idag för min del. kom nyss hem från pappa, så sitter bara här. mamma vill ha datan men ahh.. Jag vill ut !!! så jävla dött att sitta hemma på sitt sommarlov, sitta hemma max 1 dag, inte 2dagar på rad, herregud. det gjorde jag när jag va liten ;p & gör det när jag är pensionär. men vafan, jag är tonåring & VILL UT . vill ha en liten pommes med grillkrydda på TCgrillen.
tråkmånsar, kom ut..
älskling kan inte vara här halva natten ju :( för han ska jobba imorgon.. ahh..
byebye tråkisar,















KYSS!

ensamt.

ikväll så har jag och mamma kollat film och krängt chips ;D
mamma somna tyvärr i början på filmen, verkar som jag alltid får se filmer ensam nu förtiden haha! men filmen va väl helt ok, ganska borring första timmen men sen blev det bättre. inte haft något annat för mig så varför inte lata mig vid en halvbra film?
ska snart sova, ensamt denna natten. känns lite wierd att sova ensam nu! få sträcka på mig hur mkt jag vill, ingen som snarkar eller brer sig. bara jag, ensam, i min säng. mysigt ändå ;D måste ju vara pigg till kalaset imorgon.
gonatt babes!

.

bilderna från midsommar 08 (; <3















home.

gomorgon! ;D allt bra med er? med mig är det väldigt bra, utvilad "(aa" men har pollenallergi ;o ..
igår så blev det först hem till smulan med mill, oc hdå cyklade vi runt i skurup med punkterade cyklar hahaha! vi ville ha mat, men givetvis så va allting stängt :'/ .... hungriga. fick käka mackor hemma hos henne haha. Sen kom robin&mulle så då stack vi till ystad Statiol, så dom köpte fransk hotdog. Körde till Lotta, där mamma och karlarna var haha! trevligt, gott med cheesecake, det blir de på söndag med (A) haha! mums.
Senare så va vi också en runda hos Tobbe ;D & han är alltid lika underbar den pågen också, en favorit i mina ögon faktiskt. träffa robban hemma hos tobbe, så gick vi vidare till campingen där det va musik&dans. träffade min älskade barbie, och emelie ;D mkt trevligt. men jag frös haha! senare så kom Lars&johanna <3
sen så blev det att köra till trelleborg, vi satte på Onskan hemma hos älskling, har ju aldrig tagit mig tid till att sitta ner och kolla på den, skulle se den i norrköping med min syster med då ville volle&linnea kolla teknat med mig ;p haha! men den va riktigt hemsk asså, usch...  Älskling somna direkt, så jag la själv och kolla på den, sen somna jag bums, för det va ingen som snarka så mkt ;D (Y) TUMMEN UPP! vaknade vid halv1, och då käka vi frukost sen iväg till skurup och nu sitter jag här.
kvällens mening:
- JAG ÄR INTE FULL, JAG HAR BARA POLLENALLERGI, POLLENALLERGI, POLLENALLERGI!
haha, & jovisst är det från lilla tobbe också, haha!
bilder från kvällen kommer sen <3 promise.
byebye babes

hos mill <3

efter att älskling stuckit så blev det då bad, sen var det tänkt att dra till pappa en sväng men såklart va han inte hemma, han va i Kivick...... Så jag hängde med : mamma,mill&caroline att handla. fixa min brors present också. härligt att äntligen få fde gjort
körde vidare hem till mill och dom. Dom började städa, så j'vla skoj ;p snacka om att asgarva.
jag satt och fixa med mill´s hår, peta in håret mellan den "sling mössan" sen färgade jag håret, blev mycket bra. nu har
 hon hoppat in i duschen sen tar vi hennes bettan till mig där vi ska fixa oss och sen går vi ner till smulan. Käka och så, sen kanske dennis&folketkommer,eller så hamnar vi där..
skriver inte mer idag, sova hos älskling ikväll antagligen.
snarksnarksnark, ingen sömn.....
hejdå babes!


Gomorgon!

denna natten har varit väldigt blandad ;p mycket mysigt tillsammans med min älskling men guuuuuuud va han snarkar ;p somnade själv inte förräns vid 4, halv 5 tiden ..... & vaknade vid 8 .. sov typ, 30min sen vakna jag sen 30min igen och så höll de på x)
snacka om att jag är dunder trött idag ...... nyss badat så ska snart en sväng till pappa <3
midsommarafton, ikväll kommer älskling och kanske mulle & hämtar mig, sen vetefan vart vi hamnar. men sen blir det att sova hemma hos älskling inatt. <3  Snacka om att jag ska lägga mig tidigt på lördagkväll, för man ka nju inte precis sova länge på söndag iochmed det är kalas hos min bror på förmiddagen ....
vill ut med melissa snart också, så himla sugen på pommes (aa "drägglar"
men nu börjar min mage krampa igen, så måste lägga mig i sängen.
glad midsommar alla folk (; hoppas ni får en underbar dag.


SOOOVA ..

nu är kl 23.42 så nu ska jag och honey gå och lägga oss..
vi har typ kollat film, sen va vi ute en runda i skurup, men ganska dött ;p
byebye ;D
hörs imorgon!


kebabtallrik & päron MER.

hej igen ;D allt bra med er? själv är det väl sådär.. nyss käkat kebabtallrik så jag är så himla mätt och då börjar min mage krampa och sånt.. Iochmed jag inte så van vid att äta så mkt,
lyssnar på mammas ord, du har faktiskt rätt ! även om jag inte vill inse de, jag har mitt mål och kör efter de. men jag borde göra som du säger. skita i de målet och tänka på mig själv mera.
ska väl lägga mig en stund i sängen, magen bara krampar och krampar.. så himla ont :' / ....
älskling kommer ikväll så inte så mkt datan, utan den kommer mamma ha paxat haha!
byebye vi ses.
glad midsommar, imorgon ju <3



Helluu (;

idag så väckte mamma mig ;D hon slutade tidigt idag. Skönt att ha dig här hemma, för idag är jag på lite bättre humör iaf hahah ......
vi gick ner i byn och handlade, sen blev det att baka 3 tårtor till min brors kalas som är den 22de juni  (: Kalas hos pappa, skoj att se pappa&mamma tillsammans, Not ;p hahaha! inget "hej" ens ifrån era munnar, men då kommer det bli de för att visa för släkten att ni är lite mer mogna ;p
Tårtorna blev iaf bra (; & jag fick slicka skålen, så som jag alltid fick göra när jag va mindre (A) HAHA
mamma orkar inte göra mat, så blir köpemat idag .... inte bra ;p jag som skulle gå ner i vikt till hösten.
menmen, tar vikten som den kommer. har ju mitt lilla mål till jag blir 18år typ, men det kommer aldrig då, inte så som ja gvill .. för då måste jag vara stenrik ;p eller inte stenrik, men rik haha!
älskling kommer ikväll, så då blir det filmfilmfilm & mysmysmys <3 ,
imorgon är det midsommar, & vad händer då? hamnar nog i trelleborg som vanligt. trevligt.







hoppas ni får en underbar kväll, för det kommer jag (aa

sverige förlora..

fanfanfan, trodde faktiskt att sverige skulle vinna menmen ;p
ryssland var mycket bra, så det blev såhär tyvärr men ni kämpade,
räckte inte hela vägen, men vafan! man kan inte vinna varje match.
tyvärr satt man i ensamheten och kolla på de....
mörkt och tråkigt, hörde mammas skratt hela tiden x) haha
hon snacka i telefon, och verka ha skit skoj ;p
sorry mamma för mitt humör idag, vet inte vad som händer.
borde vara glad "vilket jag är över robin" men snart min andra begravning,
vill inte.. fasar över de! varför.... det tar över alla mina tankar just nu :'/
så förlåt alla, om jag är lite annorlunda nu .....


grattis pojkar (:

ville bara säga grattis till Jonathan och Eric Pitcher (: <3
synd ni inte är på samma plats, tycker eric ska ta ett flyg tillbaka till Sverige igen.
vi vill ha dig här, & inte i Australien. uppfattat? längesen man såg dig ......
jag hoppas iaf att ni båda får en mycket bra dag ;D
grattis,grattis,grattis <3 många minnen med er.


           


sol sol sol (;

vaknade väldigt sent idag, kl 13.30 ;p ojoj, känns verkligen som att det är sommarlov nu ;D
gick upp och såg att det låg en lapp från mamma på köksbordet:
- hej gumman. slutar kl 14.00 så då kan det gärna vara dammsugat i lägenheten.
paniiiik där ja ;p började dammsuga så när mamma kom hem så var jag nästan klar, pusst....
gick ut och la mig på balkongen och nu är klockan 16.16 så snart slutar älskling.
ska hoppa i ett bad nu sen blir det matdags. älskling kommer kanske senare, för då ska vi kolla på ryssland-sverige tillsammans (: hoppas sverige vinner, tror sverige vinner. håller tummarna på er ;D
sverige sverige fosterland  (; haha!

ZZZzzzZZz....

Nu är klockan  00.59, & jag är faktiskt helt pigg vilket jag alltid brukar vara ;p
men alla andra är så tråkiga som lägger sig tidigt och sånt, det är fan sommarloooov, vakna !
nu ska man vara ute tills morgonen och bara ha underbar skoj ju .... men nej! Tyvärr så jobbar dom flesta i Trelleborg så därför är dom inte ute tills morgonen, vafan ;p haha!
& jag är just nu vääääldigt sugen på Pommes med grillkrydda från babbsan (; <3 Så smarrigt det hade varit, som förr hahahaha! när vi käka pommes&grilkrydda nästan varje dag, gottgott.
men nu ska jag dra mig till sängen, som alla ni andra gör :P Bara lyssna klart på denna låten "livet leker -matte.b&ericsson"  sen blir det natti natti.
sov gott!
puss&kram /celina

du&jag <3

sitter här i min ensamhet nu, robin har precis kört hem för han ska upp tidigt imorgon och börja arbeta.. idag igen :(
Har haft en mycket underbar och mysig kväll, mest suttit framför tvn och hållt på ;p Körde till hanna och kollade hennes nya hundvalp och då hämtade vi Erika och körde henne till Alexander.
Sitter och smaskar på en saftig och sur nektarin nu (A) så himla gott haha!
fick reda på lite om hur jag ska arbeta, lön och sånt idag. Ska ju börja arbeta den 11 juli typ (: Kommer faktiskt bli riktigt skoj, för jag gillar ju sånt som vi ska göra haha! Ska bara jobba en vecka, så lat som lilla jag är ;p nej men sanningen är att alla jag frågat vill bara ha folk som fyllt 16 år, och det har ju såklaaaart inte jag .. Men får mycket bra lön, nästan 4000kr på bara 1 vecka, underbar (:


soon (;

Nu har robin slutat jobba så snart kommer han hit (;
ska nog inte hitta på så mycket, men vara här hemma och mysa. skurup är ju lite dött, + att du ska upp och jobba imorgon igen :(
idag har jag bara suttit här hemma och tagit det lugnt, känner att det är sommarlov ;D

robin&mulle.

Idag så kom robin&mulle till mig ;D blev lek med kisen och lite filmtittande.
hade det mysigt ;D sen blev det ut i byn och köra lite, och äta. & jag och robin fick en perfekt bild på mulle som kommer läggas ut överallt hahahahahahah . så jävla härlig.  Tack för en trevlig kväll.

robin magnusson ;D

 Jag på min avslutning, byebye alléskolan.

student.

Okej, andra gången jag skriver detta ;p för det blev strömavbrott .. så mitt inlägg hann inte sparas, men iaf.
slutade skolan ;D 10år på alléskolan, nu är det över. Sista gången jag satt min fot där, har gjort mitt på den skolan, och lite tll. mer än halva mitt liv har spenderats där. trevligt folk, en speciell sen 1an, linus johannsson <3 vi har hållt ihop, och det ska vi fortsätta göra. Lärarmiddag sen, mycket trevligt att träffa inger&birgitta igen ;D tänk när jag hade er, när jag va 5år, och lite mer ;D så jävla skoj jag haft på denna skolan, men även mycket kasst skit också, mest nu på sista tiden på högstadiet.... när det blev ny klass :/ bättre med anton&ida ;D <3
stack till trelleborg, för robin och massa andra tog studenten ;D vill också ta studenten , hahah! fan.. Letade upp alla på deras flak för att hänga ros om halsen på alla, 9 rosor blev det ;p
Kom hem till robin där hans släkt & mill,smulan va (: trevligt, och mycket god mat. Stack vidare sen till Dennis så han fick vår present (: Grattis du också, sen sist men inte minst så blev det Tobbe ;D;D mycket trevligt men skitkallt, blev ganska tidig kväll, 2 halv 3, för limpan ville hem. Hade iaf väldigt trevligt,

 Robin

 Johanna

 Jag&Robin <3

 Tobbe

Dennis

 Lärs

hejsan ;D

Snart är det dags för mig att lämna Alléskolan ;p skolavslutning för 10onde gången haha..
tänk att jag gått där 5 dagar i veckan i 10 hela år ;p fyfan så mkt, när man säger så!
träffat många underbara folk från 1an till nu (: speciellt Linus, vi har hållt ihop sen 1an ;D & nu på senast har jag träffat melissapudding, ah gud ;D <3
också massa tjejbråk i alla år,men löst det också. Sista tiden har varit dålig för mig ...
Va i prag, sen åkte jag till Norrköping,min farmor gick bort, och någon månad innan de så gick morfar bort, ovän med lite folk pga att folk hettar till nu i det sista ... menmen, kommer bli skönt att sluta på den skolan och aldrig träffa dom lärarna igen ;p
sommarlovet, kommer bli det bästa! nytt umgänge, och jag ska absolut vara ute detta lovet, ska inte sitta inne med dataförbud,mobilförbud,kompisförbud & utegångsförbud, hahahaha. aldrig. Skrattar bara jag säger de.. men nej. aldrig igen ;D

 + fler ;p

lund.

idag så gick jag och mötte melissapudding sen iväg till Lund med klassen,
vissa missa tåget så blev 3 minus i lund. ganska dryg dag, inget för mig precis ;p
är långt ifrån intresserad av biobränsle, miljö, bioteknik och sånt ...
hade man varit intresserad så hade detta nog varit väldigt intressant (=
kom hem vid kvart i 3, så då blev det Mitt i City, ska dit på onsdag igen och köpa
de skärpet till robin & knudas student ;D men nu ska jag gå och käka pytt i panna.


mina ögon va svullna igår, men blivit bättre idag ..

trevligt (;

Idag så va jag på stranden, brände halva mitt ansikte, för jag somna å ena sidan.
stack ut i skyrp med melissa, & där träffa vi : Christian, RObin&Jesper.
gick runder i skurup och marknaden, sen bar det av till mig, hämta min sprit.
& fyfan! drack som fan, iväg till öltältet, vakterna såg att du drack men dom sket i de.
christian va sociala med dom, och fick yillochmed en korv en hon tjejen xD hahah!
träffa jenny också, såklart. & mill,smulan,micke&robin.
är hemma nu, alla stack, skit varmt ute, hade ingen jacka ;D snacka om sommar,
får fanimej umgås med er imorgon också, NAAAAAAAAAAAAAAAJS
& då jävlar ;D "melissa fattaR"

stuuuudent (; home.

Klockan är nu 03.02 & jag har precis kommit hem ifrån Alex. Kom dit ganska sent, och då börjades allt direkt (; Det var ett jävla ös, fick träffa min tuffing;D <3 längesen. & mulle,mandy, tobbe och allihopa, jätteskoj för det va åratal sen sist....
Alex var jättefin och jag tackar för en mycket trevlig kväll, även om jag knappt kunde gå p.g.a. att mina fötter va så kalla, hade ju inte precis klätt mig för nattens kyla :/ ,men vafaN! dansa sig varm.
mill&jag fik panik med hemskjuts hahahah! men vi tvinga Knuda, tack så mkt <3
Moffar,Micke,Jenny,Robban,Smulan,Anton,Mill,Knuda & Jag, alltså 9 personer i Knudas mammas saab ;p
Skit tråkigt och trött va jag också, så kördes jag hem ;D skönt! nu sitter jag bara här,
ska sova nu. upp tidigt imorgon ;D

Byebye babes (; <3

ser ni så fin han va idag ;D & tack för allt.

student.

Idag så var skolan faktiskt riktigt chill, sista dagen på veckan & sista riktiga skoldagen,
nästa vecka blir det Lund, Stranden och inget mer (:
fredag nästa vecka, så ska klassen hitta på något på stranden, men inte jag.
pallar inte att ni ska bete er så som ni gör just nu, så skiter i de.
träffar dom jag vill sen, er andra skiter jag totalt i , bättre då.
kom hem, & stack åkte till svedala med Mill´s mormor&morfar, & mamma.
köpte vår nya bil, Mazda 323 röd (: finare än den förra hahahahahha!
ah är helt vilsen, varför ska allt hända på en gång? :'(
ikväll, det blir iaf student hos alex snart, Robban,smulan&Mill hämtar mig.
Åka epa dit, trååångt med alla oss. men vi klara de från trelleborg till skurup en gång hah.

vila i frid..

gick till skolan, pappa är just nu uppe i norrköping. Han åkte dit i Måndags eftermiddag ....
idag runt kl 10.00 så smsa pappa:
- det är över nu .....
farmor har somnat in föralltid :'( ,hon kommer aldrig mer komma tillbaka, hon är borta, borta på andra sidan där hon träffar alla andra och har det bra.
bra början på lovet jag snart får, får åka upp direkt på begravning :'( ,katolsk kyrka tror jag,
så blir nog väldigt snabbt, bara det inte blir innan jag slutar, vem vet. inte jag.
älskar dig farmor iaf, du var en liten räv emellanåt men du betyder lika mycket ändå ....
innan 2008, så hade jag inte mist någon människa som stått mig nära,
nu mister jag två av dom närmasta inom 3 månader... vad i helvete har hänt?
klarar inte av detta, men får kämpa. svårt men det klarar jag.
varför just jag? men ni båda har det bra på andra sidan, men vem kommer härnäst?

plugg..

första dagen i skolan på länge, kom hem från prag den 23 maj och där hade jag ur kul och mysigt (A) sen var jag i skolan i 2 dagar sen stack jag med pappa upp till Norrköping (:
så har varit i skolan 3 dagar på 2 veckor, snacka om urskönt. men missat mkt så pluggat hela tiden nu ..
som idag så jobba jag effektivt på lektionerna och kom hem kl 4, började arbeta med biologin, sen tekniken och sist SOn , och det slutade jag med kl 22.00 och då åt jag lite mjölk&flingor, glömt äta.
så mkt har jag att göra.. klar med det mesta iaf!

vill berätta lite kort om norrköping, det va skoj att f åträffa alla i min famlj igen (: ett bra tag sen jag va och hälsa på er sist ju ....
linnea sprang mot mig och gav mig en bamsekram, mkt skönt att se att hon saknat mig också.
träffa storasyster, släkten och tillochmed jojje, den sista jag trodde jag skulle träffa ;P
skoj att se dig, ta vara på ungarna nu!
träffa farmor, hemskt att se dig så :/ ,dumt jag inte hälsat på tidigare. Den jävla Laslo ska åka in .. FUCK HAN!
när vi åkte hem, då fick ingen kontakt med dig, så kan man ligga i 2 veckor ,utan mat,dryck och något sa läkarna.
 det har gått 4 dagar nu ... vafan! lid inte,  bättre att somna in. man ser hur du kämpan men sluta,
du får det bättre på andra sidan, <3 dedda, hur ska han klara det utan dig? ah ....
allt på een gång för mig, fan, fan också!

fler bilder finns på min bilddagbok. " Sessaaan "

image9 


image10



image11

gone

va i prag med klassen i 1 vecka, hade riktigt skoj där tillsammans med snyggingarna.
glömmer inte den resan, men ska bli underbart att lämna klassen ;p haha!
va hemma i ca4 dagar sen stack jag igen, norrköping denna gången. äntligen, det va ett bra tag sen sist och nu va det på tiden, skoj att träffa er alla men inte lika skoj annars.. en helvetes vecka men skit.. men sånt är livet, jag verkar få allt på samma gång, jag kallar de kämpa!
orkar inte berätta om allt, men va iaf marknads afton i stan så kolla på charlotte perelli, patrik isacsson, rongedals och alla dom. också typ halva priset på sakerna i alla affärer, shopping inne på Newyorker (; NAJS!
gillas, en massa shopping iochmed denna afton!
tillbaka till skolan, helvetet och idioterna :/ palla!

erzebeth<3

RSS 2.0