måndagen avslutad!


hände lite mer i skolan idag, typ matte och skapande verksamhet (: gick helt okej! ganska kul faktiskt hehe.
& jag fck inget studiebidrag idag, varför? man ska ju få halva i juni, och halva i augusti eller hela i juni och inget i augusti... fuck csn :(

KYYSSS!

skola... boriiing!

upp och hoppa!
vaknade dock 15 minuter innan klockan ringde, skönt!
fick en massa timmars sömn inatt, för jag somna klockan 10 :D haha!
det behövdes iallafall.. nu bär de av till tåget snart...

KYYSS!

Ett stort grattis till ....

Min söta lilla tjej från Norrköping & min härliga vän Mindie! :D
Hoppas ni båda får en underbar födelsedag.





KYYSSS!

Palmfestivalen again!


det bar av till ville tillsammans med mamma! & sen ner till stan för att möta upp mandy&sara.
vidare med dom till Anneli där det var förfest innan öltältet. jag var nykter! det behövdes.
hade supertrevligt i öltältet, får göras om med er :D träffade massa härliga folk osv.
nattamat blev på algrillen för de flesta sen följde timmi,björn och micke mig hem till ville!
tack pojkar! & tack alla andra för en underbar kväll <3

KYYSSS!

palmfestivalen!

skola imorse.. första dagen! snurrigt, alla var vilse, varmt och skit.. bläää :( haha! hoppas det blir bättre med tiden iallafall... blev en vända till pappa för att prata med min kära bror också, och en vända in till emmelie i malmö för att lämna robin (:

palmfestivalen tillsammans med sofi,erika,malin&hanna (: trevligt värre! så träffade vi pojkarna där inne som vi umgicks med. massa folk där, massa jubel och musik ;D blir så bra stämning då.

KYYYSSS!

07.25

fyfan ;o detta var jobbigt!

ställde klockan på halv 7.... det va ett tag sen sist man gjorde det, så man va inte riktigt van. Men tur så har jag inte jättestora problem att gå upp på morgonen, bara lite (: och ganska bra morgonhumör också. oftast iallafall.

ska snart gå till tåget.. buuuuh :'( vill inte träffa alla elakingar haha! skolaskola.. nu väntar ÖP. Ny termin, ny skola, ny klass! hoppas allt blir bra :D <3

KYYSSS!

Shoppingtur!


11.26 blev det tåg mot malmöstad (:
shopping tillsammans med min bästavän! längesen.hittade en oversize kofta, mascara och ett par jeans.
en mycket trevlig dag med massa skratt&snack. tack :D

KYYSSS!

livet är konstigt..

kommit hem från trelleborg nu, blev inte att stanna till torsdag. alltid ändrade planer :/ hate it...

iallfall.. blir nog inte mycket bloggande mer, efter helgens händelse och allt som fuckar sig i mitt liv just nu så orkar jag inte med detta... buuh! känns hemskt alltså, också skolan nu också snart.

vill bara inte tänka på allt.. somna och vakna av att allt är bra (:

KYYSSS!
hejdå

Ny vecka, nya utmaningar!

hejhej allihop!
denna helgen va inte den bästa.. 20års fest hos lars där det mesta slutade väldigt fel .. jag drack för mycket så låg och spydde, massa bråk men grattis till lars iallafall (:
dagen efter blev en riktigt hemsk dag. vaknade upp hos robin och kändes som jag fortfarande var full, skedde lite saker på morgonen där ;p haha! sen låg jag och kunde knappt röra mig av magont.

imorse blev det ett nytt försök med frukost på balkongen och jag lyckades! :D ingen irriterande geting som ville ta min mat. blev att ligga där i förmiddags sen datan en stund. in i duschen och nu blir det att packa för ikväll åker jag till robin (:

KYSSS!

20års fest!

tjolahopsan!

igår var det fredag, en av dom tråkigaste fredagarna på länge.. låg på soffan hela kvällen och kollade på film :/ en fredag? en fredag ska man ju vara ute och glida.. men nej..

idag så bär det av på 20års fest för larsa :D najs! party som fan hela natten. vetefan hur jag tar mig hem, det återstår att se. hela morgonen har jag&mamma städat i lägenheten och fixat.



KYYSSS!


SOMMAR & SOL!


Vaknade med sooool & sms från my boyfriend! frukost på balkongen tills en irriterande geting ville ha min mat..
Tvättstugan klockan 11-15 sen en kall dusch :D nu ska jag kolla ett avsnitt av OC!
köpte andra boxen igår för jag&min pojkvän har sett klart hela första, yeey! i like it.

KYYSS!

Om vallåkra!

VALLÅKRA 2009.
jag kom hem i söndags eftermiddag. riktigt sjuk helg! :D
kom upp klockan 1 på fredagen då man blandade sin andra grogg, najs som fan! festade hela dagen sen ner i byn på eftermiddagen. 15 pers satt på 240in ! och då kom polisen, 1500kr i böter för otåligt last :p hahahah! sjukt! festen fortsatte iallafal på campingen, riktigt najs! tills jag blev anklagad att jag varit otrogen men det var inte jag, utan en annan blond tjej ;S palla!!

på lördagen så regnade de.. blä! in till badhuset med robin,mindie&mulle för bastu och dusch! ren och lukta gott! skönt! sen ner i byn på kvällen där alla börna och levde livet, en massa drickande där med :D yeey!

söndagen blev det träffen sen hemåt :D  sen på måndagen blev det till älskling och mysa sen hem idag ;p




kyysss!

hejdåå!


packningen är helt klar, och resten av spriten får jag imorgon kl 10 på morgonen ;D eller redan ikväll. NAAAJS! mycket packning.. haha! synd det ska regna i helgen.. hemskt :( menmen!

HEJDÅÅÅ (;

Ändrade planer!

igår så skulle jag till robin under dagen och även sova där men.... blev ändrat så han kom hem till mig, dock halv 12 på natten :( menmen.... blev oc under dagen sen nu är jag bara hemma. blev inte till ville och sova där.

imorgon så blir det upp redan klockan 7 på morgonen ;O duscha, fixa mig och packa det sista sen kör mamma mig till Mindie där vi fixar sen kommer dennis och hämtar oss. sen bär det av till vallåkra :D PARTYYYY! redan på morgonen börjas de.

KYYSS!

Tvätt & iväg

godmorgon! nästan upp med tuppen idag ;D

håller på och tvättar nu på morgonen sen blir de att hoppas på att allt blivit torrt för då ska jag packa till Vallåkra. När mamma väl kommit hem från jobb så ska vi handla lite till helgen.
ska iväg till robin idag sen sover jag hos mammas pojkvän på torsdagen så dennis hämtar mig i trelleborg på fredag morgon innan samlingen på Lidl. jobbigt att packa.. vill ha med allt ;p haha!

SYPPEE SOM FAAAN!

KYYSSS!

erika-frisör

hejhej ;D så himla varmt idag.....

igår så var det riktigt fin kväll så då blev det promenad på stranden så körde jag&gurra till trelleborg där vi träffade alla ;D blev mest verkstaden för killarna höll på med bilarna hela kvällen och fram till 6 på morgonen! usch haha. tur man redan va hemma då.

vaknade redan klockan 10 idag, inte många timmar haha! somnade vid 4 kanske. tobbe&gurra kom hit med 240in, rostig och äcklig hirkajävel hha! fyfan så hemsk bil ;) blev iväg till erika för gurra skulle bli klippt, stilig fan! :D nu har jag nyss ätit, så jag gör inte så mycket.

KYYSS!

Svedala!


det är så mysigt när mamma kommer in och väcker en så försiktigt ;p så satt vi och snackade på sängen sen blev det lite frukooost. körde mot svedala, satt vid Morfars grav och bara kollade sen vidare till mormor och sen morbror&eva. en trevlig och supervarm dag! :D mat på mcdonalds, muuums med cheeseburgare!

nu har jag nyss duschat, robin kommer hit om kanske 1 timme? han är på kalas nu. blir väl bara film och mys.

KYYSsS!
vad händer....


HUVUDVÄRK... -.-

skulle ju partajas hos Camilla. men först kom micke&dennis och hämtade mig så bar det av till tobbe där dom grilla sen kom mandy&sara, också iväg till Camilla. Riktig trevlig fest. Va så kul att både Skurupsfolk och trelleborgsfolk kunde ha trevligt tillsamman, till en början..... Skivarpsfolket började bråka och sedan Fredde&Gurra för missuppattning.. palla damp! fick iallafall träffat mina gamla kompisar, nicklas,fredde,anton,lisa osv. Även tobias jacobsson kom, en gammal vän till mig som man alltid hitta på skit med ;p glad att du fått allting tillrätta i ditt liv nu. Hampe körde mig hem (:  åka traktoooor hem haha. hela grannskapet vakna ;) tacktack.

freddes JÄVLA damp mot gurra men som gjorde att 6 stycken andra blev slagna "som gick emellan" gjorde att stämningen blev på NOLL. så jag var hemma redan klockan halv 2 typ.... sjukt!

nu sitter jag iallafall här, nyss varit ute med gurra lite (: lika trevligt som vanligt.
haft sån jävla huvudvärk hela dagen.. första tanken när jag vakna "hur fana kan jag vra bakis, ahnä" men det höll i sig hela dagen och kvällen, ingen tablett har hjälp så GODNATT!

KYYSSS!

party!

hej allihop. några dagar sen sist här på bloggen ;p

inte varit i form på hela veckan.. men igår så åkte jag till robin och vi pratade och umgicks med hans familj hela kvällen. kollade film, spela kubb och krocket osv. mycket trevligt. hoppas allt håller mellan oss denna gången... inte bra att ge chans på chans hela tiden.

ikväll blir de fest hos Camilla (: först förfest hos tobbe med folket sen vidare, hur vi kommer dit vetefan ;D haha!

KYySSS!


TAGE

tage, minns ni han? det är anden som lever i vår lägenhet.. spökar lite ibland :/ han har namnsdag.. usch på han ;p men iallafall...

knappt sovit inatt, smsat med robin och så. får se vad som händer i framtiden. han älskar mig och jag älskar han <3 kanske blir ett nytt försök.. alla försök tar på krafterna, men jag älskar han och vill ha en framtid med han. återstår att se vad som händer....

legat inne idag igen... får se näör jag orkar gå ut igen.

KYYSSS!


jag går under...

nu sitter jag här.. lämnad och ledsen.
min pojkvän dumpa mig innan idag... känns som jag ska gå under! mer än 1 år och vi pratade så mycket framtid.. allt är borta, min själ är borta och svävar.. tårarna rinner vad jag än gör. hur ska det sluta. jag älskar han mest av allt på jorden.

kommer nog inte blogga så mycket, ska gå under jorden nu.....

kristianstad.

upp och hoppa! idag bär de av till Kristianstad med gurra m.fl. volvoträff där så hamnar där hela kvällen kanske, dricka ikväll med hoppas man på :D yeey!

KYYSS!
fatta, jag behöver dig.

turning torso.


fotografering hela dagen, köpte några bilder men inte alls många.
blev inte så himla nöjd om jag ska vara ärlig! men här är en av dom.

kvällen blev att umgås med gurra,dennis&carro (:
en vända på marknaden i Gislöv sen runt i malmö.

KYYYSS!
BEhhöver dig, fatta...

RSS 2.0