Myys

Nu ska jag och min pojkvän slänga oss på soffan och bara ta de luuugnt! :D skönt. Sen ut ikväll och höra lite om vad som händer på nyår, folk där jag bor är dåliga på att planera så än idag är det 2 olika platser att välja på haha. Hejdå!

KYYSS!

I trelleborg.

Igår när min pojkvän hämtat mig så skulle vi köra och göra lite ärende (: Blev tatueraren också, där även mulle följde med. Sen vidare på fyrverkeriuppvisning med robins lilla kusin också. Kvällen blev ganska lugn och i säng tidigt.

idag har vi mest tagit de lugnt, kollat film "Allt för min syster". Väldigt bra film som handlar om hur en familj går igenom en kris där deras dotter/lillasyster har cancer. Nyss varit på ett köpcenter där robin köpte en ny mobil och nu är vi hemma igen. Ikväll blir de ut lite sen imogon är de NYÅR! :D

KYYSS!

Godmorgon!

Vaknade redan klockan 9 idag :D kollade lite på Animal Planet sen blev det upp och tvätta & käka frukost. var iväg i byn med mamma och gjorde lite ärende, sen blev det hem och göra iordning sig.
Nu är min pojkvän snart här, så blir det hem till han och sen halv 5, ska han tatuera sig (: Också blir det fyrverkeriuppvisning med hans lilla kusin.

KYYSSS!


Alvin & Gänget.


Alla har pratat om Alvin och Gänget, men jag har aldrig sett den så nu ikväll satte jag på den så jag&mamma kollade på den. Han i Grönt är ju hur söt som helst :D Gilla den filmen, så då får man ju se 2an nu som kommer på bio också haha.

Nu ska jag iallfall sova, godnatt!

KYyss!

Filmtajm.

Blev en lugn kväll även ikväll. Trodde jag skulle ut och umgås med vännerna, men blev ändrade planer tyvärr. Jag och mamma har nyss kollat klart en film, mínns inte vad den hette.. men den va sjukt bra iallafall! :D

KYSSS!

FYND!

idag köpte jag en ny kamera, blev en Panasonic, istället för Samsung som jag köpte för någon dag sedan. Sen blev det lite annat smått och gott! (: Nu är jag iallafall hemma och ska snart börja med maten. Får se vad kvällen har att erbjuda för något skoj.


Digitalkamera

Ljuslyktor från India

Kort jeanskjol & Armband från Gina Tricot

Klänning från Gina Tricot

Sen köpte jag även ett par Svarta pumps.

KYYSSS!

Mellandagsrea i Lund.

Uppe med tuppen!
Nu ska jag och mamma köra till Nova lund, på mellandagsrea. Får hoppas att det är bättre än i Malmö&Trelleborg för där tyckte jag att det va dåligt.... Får väl se om man kan fynda något bra idag! (;

KYYSSS!


Sängen kallar

Nu ska jag fixa en del saker på min dator, sen blir det att lägga mig och sova (: Ska upp redan klockan 08.00 för att jag och mamma ska till Lund på mellandagsrean och shoppa till de lite. Hoppas på en ny kamera för min del också, så man kan vara fotografen på nyår ;)

Godnatt!
KYYSS!


Kärlek 3000


lånade en film av min kära pojkvän innan jag åkte hemåt.

Kärlek 3000, heter den.
Jag och mamma har precis kollat på den, handlar om 2 människor som börjar träffas och sen får han reda på att hon har en hjärntumör och i slutet av filmen så dör hon. Filmen var långt ifrån den bästa jag sett, inte alls bra faktiskt. Långsam och tråkig.. men nu har man sett den med.

vi ska nog se en till film nu snart, Alvin och Gänget ;p har ju aldrig sett den haha.

KYYSS
*saknar min pojkvän..

hemma.

Idag blev det att åka hem igen, till skurup. Fast körde först till Ystad och lämnade min kamera, inte nöjd, så ska nog köpa  en ny imorgon! Kom hem och packade upp allt, sen gick jag&mamma en runda i byn också hem igen för lite dusch och så.
Nu ska vi snart sätta på en film och äta fruktsallad (;


julmaten hos min morbror

kenzo

KYYSSS!

Nu är julen över.

på julafton så blev det att vara hos min morbror, eva och min kusin tillsammans med min kusins chihuahua (: öppnadde mina julklappar där som var : Spa-saker, nagellackstorkare, kläder, pengar och sen körde vi till trelleb org, så släppte mamma av mig hos min pojkvän där hans släkt var. Öppnade fler julklappar här, nattlinne, OCbox, dvd, nalle,halsband (: tacktack.
lekte julklappsleken här också, fann en mugg och godis haha! Sen blev det att lägga oss.
mellandagsrea lite dagen efter, också givetsvis massa mys!

idag har vi varit uppe tidigt på mellandagsrean, handlat en kamera sen bara en kofta, skjorta och ett par stövlar. Skit dålig mellandagsrea här nere om jag själv får säga de.... typ bara skitkläder på rean..

men nu ska jag fortsätta rensa hos min pojkvän med honom ;)

KYYSSS

GOD JUL!

Idag är det den 24 december, Julafton!

Igår så firade jag och min pojkvän jul hos hans moster tillsammans med hennes barn, robins syster och pojkvän också robins mormor&morfar (: Hade en riktigt trevlig kväll, tomten kom med klapparna också blev det massa mat, kakor och godis. Spelade ett julklappsspel ;D Jag fick presentkort på gina tricot av robins moster och i julklappsspelet fick jag parfym och någon barnbok haha!

hostat hela natten så somnade vid kvart i 5 på natten.... så är ganska trött nu. Vaknade sen vid 11 och då blev det duschen och frukost med mamma. Öppnade min första present och det va en trippeltång :D SKIT GLAD! haha. Nu ska vi köra till min mormor sen lägga ljus och blommor hos min morfar också vidare till min morbror för att fira jul där även kusinerna är. På kvällen kör jag&mamma till trelleborg, så ska jag fira med min pojkvän släkt då.



allihop väntar på tomten.

robin, jag & hans kusin.
KYYSS! & ha en riktigt trevlig jul.


Mumma med julgodis.

jag och mamma har gjort julgodis hela dagen! :D riktigt mysigt och skoj, hahaha. Nu ska jag gå till stationen i snöovädret och ta tåg till svedala och sen buss till Trelleborg. Hoppas bara att inget är försenat.... Sova hos min pojkvän inatt och imorgon ska vi till hans moster och fira tidig jul (:

KYYSS!


22 december, julavslutning

godmorgon! 2 dagar kvar till den stora dagen :D

idag har vi julavslutning på skolan, men med min hosta så tänker jag inte sticka dit. Så jag vakna precis och idag ska jag och mamma buta julklappar med min bror som vi tyvärr inte får fira jul med detta året, väldigt synd men sånt är livet :)

nu ska jag klä på mig och ner i byn och handla bullar till frukosten ;D

KYSSS!

Julgodis & film.

denna kvällen har varit riktigt mysig. Inte träffat mamma sen i onsdags " på riktigt " så det var skönt att vara hemma igen och ha mamma&dotter kväll. Börjadde med att vi laga mat, sen gjorde vi massa olika julgodis, supergott! fått julkänsla nu, så det är skönt.

nyss kollat klart på en film, Dawn Anna. En sann historia, väldigt bra men halvseg dock .. Nu ska jag soova.

KYYSS!

21 december, dålig uppdatering.. sorry

Denna helgen har det varit dålig uppdatering för att dom inte haft internet. men hoppas det blir bra ändå ;)

I fredags tog jag tåg och buss till trelleborg hem till robin, där det absolut inte var någon hemma. Kollade på tv och någon film, sen somna jag också väckte min pojkvän mig med en godispåse (; haha! Blev en lugn, tråkig men skön fredag.

vaknade på lördagen och det var sjukt mycket snö ;o paniiik! aldrig sett så mycket snö, robin gick ut och skotta en massa sen blev det typ mest mys under dagen. Gjorde pepparkakor med glasyr och fint haha. Längesen man gjorde egna, har alltid köpt färdiga. Ut på kvällen med alla. Småvägar och sånt så körde vi av.... men kom loss efter många om och men!

Söndagen blev att hälsa på hans faster sen hem till Timmi´s nya lägenhet, världens finaste lägenhet alltså!! :D vill ha den, nyrenoverat och överfin. 1½:a . sen blev det mest hem och ta det lugnt och på kvällen blev det ut en liten sväng. Fick stanna i trelleborg p.g.a. vädret, men jag överlevde ;) tog bussen till skolan imorse men hem igen klockan 11, haha!




KYYSS!

vill leka med någon..

Det var bestämt att jag skulle umgås med en killkompis, men allt fitta till sig.. så är lite förbannad nu! menmen, har inga planer inför kvällen mer än att jag ska ta tåg och buss till trelleborg kl 17.56 också är jag framme hos robin 19.30 men då är inte han hemma utan då är han på julfest med firman.. kul, sitta där ensam.. hans föräldrar är i Danmark.

därför vill jag ut,ut,ut!

KYYSSS!


18 december.

Sov hos min pojkvän inatt så tog bussen imorse med jessica till ystad (: väl i ystad och in i klassrummet så var vi typ 8 personer.. vissa är insnöade och andra kanske skyller på de, inte vet jag ;p men ska snart hem iallafall. palla sitta här till halv 2, utan lektioner ....

Har inte några planer inför kvällen, men hoppas jag kommer på någonting :D

KYYSS!

17 december.

Nu närmar det sig julafton! :D

sitter i skolan nu, och har nyss redovisat vår dockteater. Gick jättebra och det var riktigt kul. EFter skolan blir det bussen till Trelleborg där jag ska handla sista julklapparna och sen blir det hem till min kära pojkvän (:

1 ½ år, så ska sova över där så blir de lite mys ! :D:D <33

KYYYSS!

16 december.

blev lite sovmorgon idag, sen iväg till skolan för massa studiepass och onödiga lektioner nu innan jullovet ;p stack hem till mig med jessica, och då blev det skitsnack och mat, sen vidare till trafikskolan för en sista lektion.

nu sitter jag här hemma, ska redan gå och lägga mig faktiskt, riktigt trött! Imorgon blir det malmö efter skolan med Jessica för att köpa dom sista julklapparna och sen bussen till Trelleborg där jag ska sova. Sebn buss till skolan på fredag morgon, med jessica.

18 månader imorgon med robin <3

KYYSS!

16 december.

Igår kom årets första snö! :D så skönt det var alltså, vintern är påväg och jag hoppas på en vit jul!

nu sitter jag i skolan, hållt på med körkortsprov och nu ska jag gå och äta, sen blir det matte också hem. Ikväll blir det trafikkunskap, sista gången, SKÖNT, äntligen är de långa onsdagarna över! :D

KYYSS!

Andra Avenyn

då har man nyss suttit i fotbad och kollat på Andra Avenyn. Nu börjar serien äntligen bli bra igen. Tänk att någon tar ens barn och säljer till en annan familj och när du väl hittat henne så förstör den andra familjen. Usch, sånt vill man aldrig vara med om. Det hemskaste som kan hända en, är att något overkligt händer ens familj...

nu ska jag lägga mig och sova, trött som fan..

KYYSSS!

lång dag.

efter skolan blev det lite affärer tillsammans med Fanny och Anton då jag handlade julklapp till min pojkväns syster (: sen blev det tåget hem då jag stack till mammas jobb och hjälpte dom med deras julbord i några timmar. är hemma nu, skönt! blir väl att slöa i soffan idag med mamma.

som ni vet, bor mina systrar i Norrköping och jag träffar dom inte alls ofta. har mer kontakt med den ena, och hon fick en liten dotter förra veckan, femte barnet! 3 pojkar och 2 flickor och en moster som är överlycklig över busungarna! :D Fick ett mms på den lilla flickan, idag. En liten, mörkhårig trollunge. Sen fick jag även bild på den näst yngsta, Valle. Det är världens góaste ungar och jag saknar dom varje dag för jag träffar dom typ bara 3 gånger om året, vilket är hemskt. men ska börja ta tåget upp lite oftare!


Den lilla flickan

Valle

KYYSSS!

15 december. GRATTIS TOBBE!


för idag fyller tobias år och ett stort grattiis till honom! :D

sitter i skolan nu bredvid anton och fanny, ska ha matte nu sen blir det Engelska. Ska nog förbi en affär sen och handla en sista julklapp, också blir det till mammas jobb och hjälpa dom med Julbordet på skolan, som igår.

KYYSS!

14 december.

nu närmar det sig julafton ännu mer, jag har till och med fått lite julkänsla :D vilket jag är glad över för det brukar jag inte ha..

skolan har varit lugn och skön, håller på att göra klart arbete nu inför jullovet, sen klarade jag körkortsprovet F! Glad som fan över det, så nu är alla teoriprov snart klara, ett steg närmare körkortet.
efter skolan blev det till mammas jobb och hjälpa dom duka inför julbordet som dom skulle ha imorgon, sen gå runder i skurup för att hitta sista julklappar. Hittade till min pojkväns mamma&pappa och nu har jag bara kvar till hans syster och en sista till han själv. Skönt!

väl hemma så blev det att skriva julkort, duschen sen satte vi igång filmen Taken. Riktigt bra! Handlar om Kim "en tjej" som vill åka till Paris med sin vän Amanda men måste ha pappans underskrivt att hon lämnar landet, och väl i Paris blir dom båda kidnappade av Albaner som håller på med Trafficing, så dom blir prostituerade men Kims pappa åker ner i Paris "ex: CSI" så får man vara med om hans s.k. "äventyr".

Nu ska jag plugga på naturkunskaps provet vi har imorgon sen sova.


KYYYSS!

Lucia.


jag åkte hemåt redan vid 2 tiden... tråkigt men sant! hemma så satte jag och mamma upp granen, dock ingen riktigt för vi båda är allergiska men inte haft gran på 5 år p.g.a. att vi haft katt så det va skoj att klä en gran igen :D Min bror om upp en runda också, men nu ska vi nog bara lägga oss på soffan och ta de lugnt sen ska jag sova.

KYYSS!


om Spa-dagen.






vår dag började klockan 10.00 och varade ända fram till 02.00 ! :D riktig mysdag då man gick runt i morgonrock hela dagen.

-fotbad
- ansiktsbehandling + ansiktsmask
- rygg&nack massage
- fotmassage
- kortspel
- grönsaker & dipp
- handmassage
- pizza
- marängswiss
- godiiiis
- hårinpackning & slinga hår

kan ni tänka er vilken underbar dag? :D

13 december. hos bubbe!

godmorgon allihop!
sitter just nu hos min kära pojkvän (: kollar på reprisen av idol.

igår hade jag och robins syster & mamma en spa-dag här hemma där vi massera varandra, snacka skit, spela kort och käkade gott! riktigt mysig dag, sen kl 3 på natten kom robin hem så vi gick och la oss.

bilder kommer senare.

KYYSS!

11 december.

igår så började kvällen bra, massa mys med mamma framför tvn (: men sen fick man ett jävla samtal som förstörde hela jävla kvällen!!
men det va bara att bita ihop och lotsas som att den personer inte finns i mitt hjärta mer, för det är inte lönt. Man blir bara besviken och tappar koncentrationen. idiot.

sitter i skolan just nu, studiepass nu och sen en lektion också iväg med tåget mot svedala!

KYYSS!

MOSTER FÖR SJUNDE GÅNGEN! :D


bild från 2007

min syster ligger nu på BB, blev inlagt imorse och nu fick jag besked om att hon fått barn! :D Det blev en flicka, hennes femte barn. (har en till syster, med 2 barn)
Läkarna sa till henne att om man fått 2 pojkar med samma man så är det bara 10 % att det blir en flicka.
är så himla överlycklig. Måste upp dit snart och hälsa på ! :D:D

KYYSS!


10 december, på bättrings vägen


vaknade bredvid min kära pojkvän imorse, mysigt!

har fortfarande ont i halsen, men kunnat äta idag så det går på bättringsvägen vilket är skönt för det är ju helg snart :D ikväll blir det att tvätta klart sen ner och handla lite mat med mamma. Mammas pojkar har säsongsavslutning klockan 20.00 och det är bara ett måste att kolla på Bobby och hans mamma! Haha!

imorgon så tar jag tåget till Svedala redan 12.10 också hämtar robin mig där 12.38 för då ska jag med han till kiropraktikern och sen blir de väl bara mys och på kvällen FINAL AV IDOL 2009!

KYySS!

magen knurrar...

usch ja, ätit 1 clementin och lite makaroner idag, och nu börjar magen kurra :/ menmen.. får knappt ner en alvedon så ja..

imorgon har vi utedag i skolan.. hela dagen! så ska klä på mig ordentligt, och min lärare sa att ifall jag mår som jag gjort idag så fanns där en stuga jag kunde ligga och vila mig i.

sen kommer bubbe efter trafikkunskapen! :D

KYYYSS!

ska man gå och bli sjuk.. ?

svinis? ;p haha!
ont i halsen, huvudet håller på att sprängas och ont i kroppen :(

fick tillbaka engelskaprov, 21 av 23 och gissa vem som hade världens leende på sina läppar om inte jag HAHA! hatar engelska så det var därför, och jag tvingas kämpa mycket med det för jag har svårt för språk...

bubbe skulle komma till min idag, men ändringar p.g.a. lite privata saker som hände menmen, han kommer imorgon istället iallafall. erika kom hit och klippte/färga min mammas hår, och min morbrors frus hår. sen kom även min kära kusin och hennes chihuahua Kenzo!

nu ska jag lägga mig ner och vila...

KYYSS!

halsen = ont..

har fortfarande ont i halsen... försökte äta lite mat innan iallafall!
nu ska vi ha matte sen engelska&svenska också sen blir det hemåt.

KYYSSS!

8 december, ajaj....

vaknade imorse och hade skitont i min hals... ingen frukost :(
har fortfarande ont i halsen och hoppas att det går över tills senare då både bubbe och erika kommer <3 nu ska vi ha hälsopedagogik, så får sluta nu haha!

KYYSS!

Måndagen avslutad.

denna dagen har varit fullt upp ;p
utvecklingssamtal som gick jättebra, sen hem för att börja med pepparkakshuset, tog typ 4 timmar hahaha! och vi är inte ens klara.
sen nu kom mindie nyss så man fick kameran också massa snack givetvis. nu ska jag lägga mig och sooova, så  blir de upp tidigit imorgon för ny skoldag

snart jullov!

KYYSS!

7 december. måndag

då är det måndag igen och helgen är slut..
haft en supertrevlig helg :D men nu är det en ny vecka igen. fullt upp hela veckan som det ser ut just nu iallafall.
Nu ska vi ha matte och sen blir de pannbiff till lunch (; haha. Utvecklingssamtal sen klockan 15.30 hemskt haha! Men tur att man är duktig.

KYYSSS!

superbra helg!

fredagen blev bara mys med bak,taco och idol (: Där Tove åkte ut, vilket jag ville! sen började lördagen med att duscha och packa sen körde vi och ställde in robins honda, nu över vintern och sen hem för att fixa oss inför partajet för dennis på kvällen.
väl på festen så blev det mat och masssaa dricka! vissa fick nog redan klockan 9 och fick åka hem ;p en person spydde ner mig lite........ fyfan! men finns tvättmaskin och det mesta gick bort med tvål och vatten haha. Sen blev det shot efter shot hela kvällen, massa trevliga människor så kvällen blev den bästa på länge! strippan kom vid halv 11 och gjorde succé ;p hahhahahah!
söndagen blev att kolla film och bara mysa, sen bio :D Luftslottet som sprängdes. väldigt bra, men sjukt lång....
nu ska jag sova! Skola imorgon,

KYYYSSS!

Muummms!

julgodiset blev väldigt gott! :D fast klistrigt haha.

nu är jag hemma igen, nyss målat naglarna och nu ska jag locka håret och se om det blir jättekort eller godkänt ;p vill ha lockigt imorgon på 20års festen om det blir bra. Sen blir det tacooo!

KYYSSS!


4 december, fredag!

just nu sitter jag hemma hos pappa och nyss gjort julgodis, hoppas bara på att det blir gott ;D inte testat de förr.

i skolan blev det en lektion där jag fixa med redovisning och sen hade vi studiepass också en lektion fast den va inställd, också mentorstid i slutet på dagen. Så jag,Fanny & Wg gick ner på stan lite där jag bl.a. köpte diadem med rosett, öronhenge, julklapp till mamma och 3 nagellack i olika rosa nyanser!
Pappa kom och hämtade mig klockan 12 i ystad, så körde vi hit här. struntade i mentorstiden, inget viktigt! Så en kort dag.

ska snart hem och då blir det att duscha och fixa mig för sen kommer robin och då blir de tacos, baka lussekatter och kolla idol såklart! :D Riktig mysfredag.

KYYSSS!

3 december.

igår efter trafikskolan så gick jag snabbt till pappa, för han hade kommit hem från sjukhuset. tur du är hemma igen, och hoppas du snart lär dig av vad du gör.
bubbe kom dit såvi satt där lite sen blev det hem och kolla bonde söker fru och käka godis (; somna tidigt igår, sen upp 6 imorse för då skulle robin köra iväg och jobba.. sen somna jag om och nu sitter jag i skolan och nyss haft trafikkunskap.
Engelskprov om 15 minuter..... hoppas på GODKÄNT!

KYYSS!

trafikskolan.

nu är jag & jessica hemma hos mig, ska snart käka något och sen iväg på tafikskolan och ha 2 lektioner där så vi kan bli godkända i kursen :p
bubbe kommer och hämtar mig sen så blir de godis och mys här hemma.

KYYSS!

2 december.

godmorgon allihop! idag är det den 2 december och det är riktigt kyligt ute och alla bilar hade is på rutorna. kändes verkligen som vinter, snart juuul!

nu sitter jag och har gjort matteritning på datan och nu ska jag göra klart arbete inom pedagogiskt ledarskap, lämna in de skitet så jag är av med de ;p

KYYSS!

godnatt.

inatt tog jag smärtstillande och fick sova gott även fast jag hade ont i mina revben. Vakna imorse och hade inte alls lika ont, och det har varit bra hela dagen men nu börjar det göra ont igen. Men hoppas på sömn ändå! :D

imorgon blir det full rulle igen.
- skola
- hem med jessica
- duscha
- trafikskola
- bubbe kommer
- mys&sova

KYYYSS!

fullt hus.

efter skolan så blev det hem till mig med jessica, sen kom min bror så vi käkade lite och sen min kära frisör (; kusinen kom också sen så dom tre blev klippta, jättefina allihopa! :D nu har alla åkt, så nu ska jag och mamma mysa framför tvn.

KYYSS!

1 december.

idag är det 1 december! :D & snart är det julafton.

sitter i skolan nu och skriver ett arbete som ska vara inlämnat imorgon. kämpar med det... jättetråkigt. vi lyssnar på julsånger och sjunger med lite smått i klassen ;) Mysigt! haha.

efter skolan hänger jessica med mig hem och då kommer min bror och kusin också ska min frisör klippa dom haha!

KYYSS!

RSS 2.0