1 månad till 18år

Nu är min kompis i duschen så då passar jag på att sitta här oich nörda mig :D
Får se vad kvällen bjuder på, kanske öltält, annars hittar vi på någonting annat. Blir snart hämtmat iallafall.

Störigt att jag fyller 18 år om 1 månad... DÅ finns liksom risken att jag inte kommer in där jag vill komma in, skit också... 1 månad är störigt nära..

KYYSSS!

Iväg nu.

Nu ska jag iväg till Palmstaden med en tjejkompis :)
Ska sova där inatt, får se vad kvällen bjuder på.

KYYSS

Sovmorgon!

Kl 13.00 vaknade jag idag, blev stirrig och förstod inte hur jag kunnat sova så länge ;o Jag har nog inte sovit såhär länge på säkert 2 år haha. Men skönt var det, dock vaknade jag av att lägenheten var tom.

Nu blir det några minuter framför datorn sen får jag se vad resten av dagen bjuder på :) Hoppas jag får tag på något kul att göra ikväll, vill till Helsingborgsfestivalen men får se om fler är sugna.

KYYSS!

Partajat ikväll!

Efter jobb bjöds kvällen på party! :D
Min gamla klasskamrat kom hit så blev det mest snack men sen sugna på fest så blev iväg med sista tåget till en annan by där vi partajade. Trevligt med lite nya människor. Blev hemkörda i traktor haha!
Nu är jag hemma och ska sooova!

KYYSS!

9 timmars jobb väntar!

Nu ska jag springa ut i regnrusket för att jobba i 9 timmar, snabbt hem efteråt för att börja dricka och sen blir det utgång förhoppningsvis :D

KYYSS!

KÖÖP!



Innan vi stack till Helsingborgsfestivalen igår, så blev det in om i malmö en snabbis för att hämta upp fler folk. Fick vänta, så passa på att bege mig in till Bikbok där jag hitta dessa jeansen fast i svarta! (: Älskar bikboks jeans, så hiimla sköna. Har svart, ljus blå och dessa mörkblåa på bilden.

KYYSS!

regnrusk..

Då har man precis kommit hem från körskolan!:)
Kom i säng sent för att jag och pojkvännen var på Helsingborgsfestivalen på kvällen men väl hemma somna jag snabbt och sen upp tidigt för att sticka iväg mot körskolan och sen bjöd pappa på frukost.
Nu ska jag snart börja jobba, 11.30 - 21.00 sen blir det förmodligen iväg till öltält med bror och några vänner.

KYYSS!

Rapunzel of sweden

Ska nog beställa löshår idag, eller iallafall snart! :)
Sen ska min frisör sätta i det efter jag slutat jobba, alltså runt den 15 augusti. Blir Nail Hair Extensions i färg #613 också hoppas jag på att detta kommer hålla bättre än de förra jag hade.
Nu ska jag fixa mig lite och vänta in pojkvänen.
Ikväll blir det Rix FM festivalen i Helsingborg, upp vid 8 imorgon igen.

KYYSS!

Sovit som en stock :D

ZzzzzzZZZzZzzzzzz

Nu har jag soviit sjukt jäkla skönt :D Somnade kl 11 igår men känns som om jag sovit i typ 10 timmar. I och med jag bara fick 5 timmars sömn förra natten också då arbete i 10 timmar, körskola och iväg till pappa så hände det mycket under dagen så hade rätt till att vara trött hehe ;p
Nu ska jag iväg till jobbet, kort dag idag 7-12 så jag är glad jag slipper ett långt pass, för de ska jag ha på fredag.

KYYSS!

Godnatt!



Mina ögon går i kors, så nu ska jag sova så jag får massa timmars sömn! :D
Upp 8 imorgon, jobb 7-12 och det gillas!

KYYSS!

Ensamhet är min rädsla!

det värsta jag vet är ensamhet. det är min största rädsla, tror nog inte det finns något som jag är mer rädd över ( förutom att bli lämnad, men då blir jag ensam ) ..
Ensam kan vara mycket. Allt från att inte ha några vänner, blivit lämnad men även att vara ensam hemma i någon timme utan något sällskap allt i huset.
Jag hatar all sorts ensamhet! ;o
Nu ska jag faktiskt sova, så jag glömmer att jag är ensam haha. Smart va? :D

KYYSS!

Pappas Spagetti och köttfärssås!

Nu är jag hemkommen från både körskola & Pappa! :)
Körningen gick jättebra idag, men drygt när man ska repitera som fan och så....
Blev pappas köttfärssås med spagetti tillsammans med han och brosan och sen en runda ut för att äta en glass. Fick även träffat en gammal barndomsvän.
Nu har jag duschat så blir väl TV:n i min ensamhet i och med mamma inte kommer hem förrän inatt..

KYYSS!

Körskolan :)

Nu har jag jobbat klart, fick jobba över idag... men nu har jag skyndat mig hem och ska byta om sen ska jag iväg till körskolan och köra 40 minuter! Får se om jag hinner plugga teori med för efteråt ska jag till pappa och äta.

KYYSS!

Dåliga på att smyga!

Min mamma skulle gå upp kl 4 idag för att göra en "dagsutflykt" och imorse kunde hon verkligen inte smyga, klockan ringde sjukt högt, hon tappade något i golvet, small igen dörren och då vaknade givetvis jag, halv 4 och har knappt kunnat somna om sen dess...
Nu är jag riktigt trött, synd att jag har 9 timmars jobb framför mig, kunde haft ett 5 timmars pass istället :D

KYYSS!

Godnaatt!

Nu blir det sängen, Jag kommer nog somna väldigt snabbt för jag har en konstig känsla inom mig som gör mig utmattad ... :/ Hade den känslan inom mig igår med!
Upp och jobba imorgon 6.30 - 16.00.

KYYSS!

Money Money Moneeeey!



27 juli & det betyder att mina två löner kom idag!  :D
Så himla skönt att ta ett kontoutdrag och se så mycket man har.
När man ser summan så förstår man varför man kämpar med att arbeta så mycket.

KYSS!

Första myggbettet iår!



I förrgår kväll när jag satt vid tvn, så kände jag mitt första myggbett iår ;p
Alla har gått och klagat över deras 100 myggbett över kroppen och där har jag varit så glad att jag inte haft något, men vid tvn kände jag mitt första.
Kliade något så enormt och då är jag ju dum och kliar för mycket så nu ser det ut såhär på mitt ben istället för ett litet myggbett, råkade klia för hårt och för mycket..

KYYSS!

42" LG

Nu är passet klart, eller måste få påskrivet från mamma & pappa först bara för att jag inte fyllt 18 år.. Tråkigt när det klyddar så och pappa aldrig är hemma, hoppas på att få de påskrivet så snart så möjligt iallafall.
Inhandlade en 42" LG tv! :)

KYYSS!

2 arbeten klara idag

Då har jag jobbat tusan idag, först vanliga jobbet sen mitt extra jobb! :)
Nu ska jag köra iväg med min bror, mamma och Mr.X till Ystad för att fixa nytt pass, för mitt har precis gått ut och man vet ju aldrig om man ska iväg någonstans.

KYYSS!

Godmorgon trötta celina..

Ont i ögonen och riktigt trött idag! ;o Vill verkligen bara ligga kvar i sängen och sova några timmar till men icke, för jobb kallar.
Ska käka frukost nu, sen sticker jag men är hemma 12 igen så det är skönt :)
Mår inte alls bra idag, har en konstig känsla inom mig..... Lite besviken kanske? Ledsen? Arg? Glad? Jag vet inte, men något är det. FUCK!

KYSS!

Hemkommen från Göteborg!

Solen har skinit, humöret har varit på topp (tills hemresan....) och sällskapet har varit trevligt :D Kan ju inte bli bättre på en dag på Liseberg.
Åkt en hiimla massa karuseller, mer än vad jag trodde jag våga faktiskt haha! Våga åka allt utom Uppskjutet och Frittfall, tror nog jag aldrig kommer våga åka dom haha ;D
Försökt vinna nallar och chocklad men vi alla har misslyckats... menmen, man kan inte ha turen med sig alltid!

Nu ska jag sova, "om jag kan" sova dock...... 7-12 arbete imorgon sen iväg för att köpa tv och fixa nytt pass.

KYSS!

Göteborg nästa!



Nu har jag fått sova i 6 timmar, så kommer nog sova ganska mycket i bilen påväg upp! :)
Om 30 minuter kommer våra bekanta och plockar upp oss, så är ganska stressad och har inte tid att sitta här...
Men Jag kommer hem inatt, så får se om det blir ett inlägg eller sängen direkt iochmed jag ska upp tidigt och jobba imorgon.
Ha en bra dag, det ska jag + att vädret verkar se fint ut :D

KYYSS!

En mysig säng!

Efter mina 9 timmars arbete, så blev det hem för en dusch sen satte mamma och jag på en film men det var riktigt dålig. Sandra Bullock var med i den så trodde den skulle vara bra men lång ifrån en höjdare! :)
Nu blir det att bränna en skiva vi kan ha i bilen imorgon, för imorgon åker jag, mamma och två bekanta iväg till Göteborg för att gå på Liseberg hela dagen! :D

KYYSSS & GODNATT!

Ut i blåsten..

Det blåser som tusan idag och det är bara 16 ynka grader nere i Skåne .... Hoppas värmen kommer tillbaka för sommar kan väl inte vara slut redan? :)
Iväg till jobb, tillbaka kl 21.00 .... Hoppas dagen går fort.

KYYSS!

Godmorgon Söndag!

Då är det söndag, och jag ska iväg och jobba om 2 timmar.
När man arbetar kvällar och helger så blir man snurrig och inte riktigt kommer ihåg dagarna, Idag känns de verkligen inte som en söndag för mig, och resten av helgen har känts som vardagar.
Nu blir det duschen sen frukost och iväg ! :) Lång dag på jobb idag. 11.30 - 21.00

KYYSS!

Gammal vän på besök!

Nu är klockan alldeles för mycket ;p Efter jobb så kom en vän på besök, snackat massa skit från 10 till nu haha. Hon har precis åkt hem så nu ska jag släcka ner och sooova!
Upp vid 9 imorgon för sen blir det jobb.

KYSS!

Hääst!

Nu har jag precis varit ute med Isabell för att hjälpa henne med hästarna :D Är allergisk men var måånga år sen jag var vid en häst sist, så ville testa om jag fortfarande inte tålde dom,och det gjorde jag inte för jag nyser och ögat rinner och kliar ;p

KYYSS!

PARTYY!

Igår när jag lagt mig under täcket och släckt ner så ringer mobilen, ett nummer jag inte kände igen. Tvekade på om jag skulle svara eller inte men det gjorde jag och det var min kära bror på linjen :D
Han hade partaj så ville han ha dit mig. Så upp och klä på sig, snabbfix och sen bege mig dit för att festa till det lite. Kom hem klockan halv 4 inatt efter en supertrevlig kväll.

Nu är jag uppe igen, ska iväg till landet nu sen ikväll blir det arbete för hela slanten!

KYYSS!

NO PARTY!

Två tjejkompisar fastna kvar i Danmark för länge medans den andra tjejkompisen fastna i Smygehuk och kunde inte ta sig därifrån... Attans också!
Varit festsugen, uttråkad och känt mig ensam men nu ska jag snart sova.

KYYSS!

Uttråkaaad...

Har slutat jobba nu, 9 timmars arbete och nu är jag sjukt uttråkad!
Skulle partaja hos en tjejkompis men hon är kvar i danmark, hoppas på att hon snart kommer hem. hatar att vara ensam, speciellt när jag är uttråkad och festsugen...

KYYSS!

Jobbet väntar!

Nu har jag gjort mig klar, så ska snart bege mig mot jobb! (:
Blir en lång dag idag... 11.30 - 21.00 Men tar ut min lunchrast så jag slutar tidigare.
vet inte om jag hinner blogga efter jobb, ifall jag sticker till en tjejkompis och dricker lite, får se vad som händer. Dom ska hålla mig uppdaterad under dagen.

KYYSS!

Sovmorgon gillas starkt!

Nu har jag fått 9 timmars sömn och det kan inte bli bättre :D
Ska iväg med mamma på lite ärende i byn nu sen blir det hem för dusch sen jobb.
Ikväll efter jobb blir det nog partaj med lite tjejkompisar, börjar ju inte förrän 16.45 dagen efter så det är sjuuukt bra.

KYSS!

Godnattii!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på ett avsnitt av O.C. Sen blir det att sova så man ändå kommer upp kl 9 imorgon :) Blir lite ärende sen dusch och iväg till jobb. Får se vad kvällen bjuder på.

KYYSS!

Trädgårdsblondinen :D

efter grillningen ute på landet så blev det att dra massa ogräs och klippa gräset där :D För att jag är trädgårdsblondinen nr1! Wooohoo.
Nu ska jag och mamma kolla lite tv, sovmorgon till typ 9 imorgon haha!

KYYSS!

Klar med båda jobben!

Varmt som tusan idag! Har precis blivit klar med båda mina jobb, så nu ska jag äta något sen gå iväg till körskolan, köra 40 minuter och sen sitta och plugga vid datorerna i någon timme. Ikväll blir det förmodligen grillning ute på landet! :D

KYYSS!

Överlida bilder!


Vår lilla, söta stuga


Utsikt på campingen


jag och giraffen på Borås Djurpark


Jag & Min pojkvän spelar minigolf på campingen


Lite av alla djuren som fanns på djurparken

KYYSSS!

Godmooorgon!

Då har man gått upp och precis käkat frukost :D Är nästan pigg idag, det trodde jag absolut inte att jag skulle vara eftersom jag varit ledig nu i 6 dagar haha.
Ska iväg till jobb nu, sen blir det fullt upp hela dagen, men ska försöka uppdatera lite.

KYYSS!

Äntligen min egna säng! :D

Jag har inte sovit i min säng på 7 dagar, ska bli så himla underbart att sova i egen säng, eget täcke och sin egna kudde inatt :D kommer sova sjuuuukt bra!
Ska redan gå och lägga mig faktiskt, så får jag måååånga timmars sömn för imorgon blir det fullt upp för min del. 2 jobb + körskola hela eftermiddagen!

KYSS!

Grillat är bäst!

På sommaren är det skönaste att grilla gott kött med potatissallad efter en lång varm dag i solen! :D Grillade med min pappa och bror idag, så har precis kommit hem till mamma igen, blir tvmys nu sen sova tidigt för imorgon börjar arbetet igen, dock kort dag men iväg på extrajobbet efteråt sen körskolan hela eftermiddagen.

KYYSS!

Ute på landet

Min pojkvän har nyss lämnat mig ute på landet hos Mr.X! (:  Blir väl hemåt snart igen tror jag, ska till mitt extrajobb i eftermiddag om jag hinner, jag väljer själv när jag ska jobba där liksom, en gång i veckan dock. Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske bara mys hemma med mamma.

Bilder från semestern kommer in här ikväll eller imorgon förmodligen!

KYSS!

Tillbaka till hemmaplan

Klockan 2 idag var vi tillbaka ;) blev en snabbis hem till mig men senare iväg mot Robin igen. Solat, käkat och spelat spel har vi gjort under dagen, även hunnit med att kolla på den nya Wallander - vittnet! Nu blir det att släcka lampan för att sova. Godnatt!!

Uppe med tuppen...

Godmorgon allihopa ! Ligger i min knarriga våningsäng, nyss varit ute på toaletten. Ser ut att bli fint väder idag :) hoppas det är fint nere i min by med haha! Nu ska jag försöka somna om, annars lär jag bara död innan 6 ikväll haha ;) Kyss!

Vååååningsäng

Ligger i en våningsäng och ska sova men tycker det är läskigt att sova så högt....... + att näsan rinner och min pojkvän redan somnat :( upp tidigt imorgon för att packa ihop allt, iochmed vi åker tidigare än väntat. Godnatt!! ;)

Kortlek

Köpte en kortlek på Ullared för 10 kr med så har suttit och lagt pasians medan Robin läst Kalle anka tidning. Nu blir denågon macka sen sova. Tror vi åker hem redan imorgon, fast hem till mig för film och massa mys ;). Kyss!

Ullared

På Ullared var det sjukt mycket folk så blev bara en snabbis innan man fick panik på alla människor som knuffades! Handlade 2 tröjor, ansiktsmasker, spray och kläder till min bror. Fick handlat en skvaller tidning som man legat ochläst i, alltid lika intressant haha ;) nyss spelat ännu en runda minigolf och min pojkvän vann med 3 poäng, grattis till vinsten bubbe ;) nublir det chips sen kanske ett kvälls dopp om vädret blir bättre, för vi har ju haft otur med vädret... Kyss!

Borås djurpark

Vi åkte iväg tidigt mot djurparken imorse. Haft tur med vädret idag, solen har skinit mendet har ändå blåst lite. Elefanterna, girafferna och zebrorna va lätt mina favoriter :) blev massa bilder så dom kommer upp när jag kommit hem igen. Nu harvi precis ätit så får se vad kvällen bjuder på, kanska minigolf -igen! Kyss!

Överlida

Idag kom vi fram till överlida camping. Liten söt stuga ska vi bo i:) vi har nyss spelat minigolf där det sluta oavgjort fast jag ledde hela tiden haha. När vi räkna poängen så ställde det sig en liten söt dansk tjej och stirra på mig haha, gullig. Nu blir de snart att sova, låång dag och imorgon blir det upp tidigt, antingen Ullared eller Borås djurpark. Kyss!

Remember me!

Nu har det blivit kalas, en runda ut också Yatzy med min pojkväns mamma och syster!(:
Ska kolla film nu, Remeber me + lite godis sen sova tidigt.

KYYSS!

Packa packa packa!

Nu ska jag stänga ner min älskade dator.. Den kommer inte följa med utan ska försöka lägga in lite inlägg med min pojkväns Iphone! :D
Imorgon kommer det iallafall ett sista inlägg innan vi åker.

KYySs!

Underbar dag på stranden!

Finns inget bättre än en varm dag på stranden med sina nära och kära (:
Blev massa stekande, badade benen för jag är badkruka haha, sen massa snack också givetvis en glass innan man begav sig hemåt.
Nu ska jag packa de sista och fixa mig, för sen kommer svärmor och hämtar mig om 1 timme också blir det kalas för min pojkväns kusin.

KYYSS!

STRANDEN VÄNTAR!!! ;D

Äntligen ska jag få ligga och sola igen, inte gjort de nu på 7 dagar iochmed jag arbetat hela tiden...
Mina släktingar ringde och sa att dom va nere i Skåne så ska hitta dom på stranden, så hiimla skoj det ska bli! Det händer inte för ofta att man träffar dom, cirka 1 gång om året.

KYYSS!

++



Innan jag glömmer.......
Här är en bild på mig när jag ska få ihopa stegen till poolen vi monterade i veckan ;p
Engelsk bruksanvisning och för er som inte vet så kan jag inte engelska, är verkligen sämst på det... Men fick ihop de iallafal hahha!

KYYSS!

Rasmus Seebach



Rasmus Seebach har blivit ganska känd nu med låten: Natteravn och några andra.
Vet många i mitt umgänge som ständigt lyssnar på honom men jag klarar verkligen inte av hans musik, tycker att det är något av de sämsta jag någonsin hört hahaha! ;p
Konstigt för jag brukar gilla de efter ett tag men inte denna låten.. & inte hans låtar alls.

Nu ska jag iallafall sova.

GODNATT!

Färdigjobbat.



Här är en bild på min bror när tatueringen är helt färdig :D Dock är den ju ny så den lär bli mycket snyggare om några dagar. Fyfan så sugen jag är på att göra en ny.

Nu är jag hemkommen från jobb, blivit en lååång dag men nu är jag äntligen hemma! Ska packa lite inför min och älsklings "resa". Imorgon blir det ingen tid för de för då ska jag till stranden haha!

KYYSS!

More then a memory



Nyss kommit hem från tatueraren. Såhär såg tatueringen ur när jag gick, det ska bli två stjärnor till men jag hade inte tid att stanna för jag börjar jobba snart.
Sjukt fin var den och nu är jag sugen på en ny! Så det ska bli av innan sommaren är slut, om jag hittar rätt motiv.

KYYSSS!

Tatuerare

Nu ska jag traska iväg till min bror sen ska vi vidare till en tatuerare i Skurup där min bror ska göra sin första tatuering! (: Kommer givetvis upp foto sen men ska försöka förklara så ni får er en bild i huvudet :D
"More then a memory" ska det stå också 3 stjärnor för min morfar, farmor och Tom. Tatueringen ska nog placeras på hans hals.

KYSS!

Goodmorgon! :D



Soooooovmorgon har jag haft, och jag har sovit i 10 timmar så nu har jag ny energi igen.
Haft en underlig dröm, om att jag var och shoppade ett par rosa stövlar med hög klack (hittade ingen bild på de) också hade jag inga pengar, för dom kosta typ 1043 kr hahaa! Men så lånade en kompis ut pengar så jag fick dom tillslut. Konstig dröm, men kul att jag för en gångs skull minns min dröm, vilket jag inte brukar.

Nu ska jag gå och äta frukost, mamma gör mannagrynsgröt till mig :D Hon gjorde alltid de när jag var liten, men blev sugen på det nu.

KYYSS!

Wallander.

Efter vi monterat poolen hos bekanta så blev det hemåt och kolla på en Wallanderfilm! (: Blev även en liten godisskål, vi fick värsta sockersuget haha.
Nu ska jag lägga mig, upp kl 9 för att sen följa med min bror till tatueraren kl 11.00 Hans första tatuering :D Sen blir det jobb 13.45 - 21.45

GODNATT!

Montera pool

Byggaren Celina! :D

Ska iväg till bekanta och hjälpa dom montera pool sen blir det blir lite solande och så också såklart. Bara såååå bäst på allt som har att montera upp saker med, allt från pooler, garderober och byråer haha! (:
Men vi hörs senare!

KYYSS!

Ny Energi, TACK!

Min energi är helt borta... Denna dagen på jobb har varit annorlunda så ska nog snart lägga mig och få ny energi till kvällen! (:
Solen skiner, cirka 30 grader i solen och det gillar vi. Kanske ta en tupplur på balkongen?

KYYSS!

JOOOBB!

Jag tror nog att jag fick igen lite av mina timmar inatt! :D
Fick nästan 7 timmar inatt, och dom timmarna var verkligen guld värda för mig men ändå sitter jag här framför datorn som en zombie och vill inte gå iväg haha.
Hoppas jag piggnar till snart....

Jobb 6.30 - 16.00

KYYSS!

Mycket mer sömn inatt! :D

Inte lika varmt, klibbigt och kvavt inatt så jag ska nog kunna somna direkt, är ju så himla trött så haha! :D
Ska hoppa ner under täcket nu och påbörja min skönhetssömn sen blir det upp tidigt, jobba 06.30-16.00 imorgon.

GODNATT!!

Disney!



Finns ingenting bättre än Disneyfilmer och musik! :D Man får så mycket minnen sen man var mindre, underbara minnen.
Suttit med min bror och mamma hela kvällen och kollat gamla klipp och lyssnat på alla disneylåtar, så himla mysigt! :D Nu blir det snart sängen, så sjukt jäkla trött är jag idag..

KYYSSS

Zombiiiie!

Jobbdagen är äntligen slut!
haft huvudvärk och varit sjukt trött hela dagen p.g.a. för lite sömn......
Nu har jag jobbat, extrajobbat, varit på lite ärende, tvättat och nu blir det snart lite mat med mamma! (:

KYYSS!

Mindre än 5!

Vilket helvete de va till att somna igår! ;o
Jag var pigg också var de så himla varmt att täcket klippa mot min kropp, och jag som inte kan sova utan att ha ett täcke på mig. Men efter en stund somna jag. Blev lite mindre än 5 timmar så efter jobb ska min mamma få tvätta medans jag tar mig en tupplur på 2 timmar.
Ska springa iväg mot jobb, inget strandväder som det ser ut än sålänge, bara 20 grader!

KYYSS!

Senare än väntat...

Kvällen blev senare än vad jag väntat mig ;p
Stack iväg mot stenbrottet där det blev en hiiimla massa asgarv, skämt och dåliga kommentarer. Två av oss badade "efter 30 minuters press från oss andra" Blev vidare mot MC donalds där någon slangat bilen? Så kom precis hem till mig hahahaha x)

& Nu ska jag sova för jag ska upp om 5 timmar...... Då blir det jobb igen, dock en kort dag! :D

KYYSS!

Inget internet...

Idag så har jag inte haft något internet så ber om ursäkt för att jag inte kunnat uppdatera min blogg!(: men nu är jag tillbaka igen.
Igår kolla vi film, Serious moonlight med Meg Ryan ( min favorit skådis ), Dock va filmen halvdålig och sjuk haha! Hade iallafall supertrevlig sällskap.

Idag så blev det körskolan imorse, fått en ny lärare som va skitbra, så hoppas nu han stannar! (: Bokat tid för riskettan, skönt! Hoppas på ett körkort innan December iår.
Nu har jag slutat jobba, så ska iväg till Dalby Stenbrott med några tjejkompisar och grilla mashmellows (stavning?) & Mysa ikväll.

KYYSS!

Tjejkväll!

Nu ska jag fixa till mig lite smått, för att sen gå och möta lite tjejkompisar för att kolla film! (:

KYYSS!

Där åkte skjortan av!



Igår på festen så gick de så vilt till att till och med skjortan åkte av mitt i dansen ;p
Hahahaa!

KYYSS!

Hot hot, very hot!

Jobbat klart för idag! :) Men på det imorgon igen.
Har nästan dött av värmeslag idag.... Inne på jobb har de varit sjuuukt varmt och det har inte gått att kyla ner sig. Dagen har gått bra så nu väntar mat och ikväll får vi se vad som händer, eller rättare sagt hur pigg jag är ;D

KYYSS!

Dödstrött ;o

Igårkväll efter jobb bar de ju iväg mot partaj för min kusin & hans sambo! :D
Hade riktigt trevligt sällskap och en höjdarkväll. Också fick det bli nykter kväll för min del i och med jag sitter här kl 8 nu för att jag ska iväg på jobb. Drack endast 2 shotar med Dooleys (:
Jag jobbar 8.30 - 17.00 idag så det är heldag, vilket betyder att jag missar det fina vädret..... Det är redan 26 grader här.

KYYSS!

Hooot!

När jag tänker tillbaka på då jag och min mamma var i Bulgarien så var det över 30 grader men kan inte förstå att det verkligen va så varmt som det varit i Sverige idag ;o
Är så hiiiimla varm, och på jobb får du inte gå i shorts och linne bara, så jag kommer dööö!
Men ska gå nu, så jag kommer i tid haha.

KYSSS!

32 ++

Wooohoooo! :D
När vi vaknade imorse så stod temperaturen på 31 grader i skuggan, så vi körde iväg dit mamma var så blev det att tvätta bilen och lite så.
Nu har jag nyss kommit ur en kalldusch, men är lika varm igen. Ska gå iväg mot jobb om 1 timme, sen sticka på partaj!

KYYSS!

Muuums!



Nu sitter jag ute på balkongen med min kycklingrulle och burkMER! (:
Det är sjukt varmt ute, 24 grader och det kan ju inte bli härligare.
Ska fortsätta käka nu, pojkvännen lär vara här snart!

PS: världens längsta rulle haha!

KYYSS!

Kycklingrulle!

Nu ska jag gå och hämta en Kycklingrulle! (:
I och med jag varit åt i förrgår eller igår så unnar jag mig detta till kvällsmat idag.
Varför jag tagit kycklingrulle har jag ingen aning om för kebab är min favorit, inte ens sugen på kyckling men ville väl inte ha samma gamla vanliga, utan något nytt! :D
Snart kommer min pojkvän, då blir det Postkodskampen och film.

KYYSS!

Bjuds på minigolf bilder!



KYYSS!

30 grader ++

Älskar när Sverige har sitt fina väder! :D
Idag har det nog varit över 30 grader varmt, och jag har jobbat inne i 9 timmar....
Solen är kvar och steker lika härligt så ska lägga mig på balkongen med lite flädersaft och bara försöka bli bruuuun. Ikväll kommer min pojkvän hit så får väl se vad som händer då (:

KYYSS!

06.30 - 16.00

Då börjar jobbet igen från att jag haft 6 dagars ledighet som har varit riktigt sköna! :D
Allvaret är igång och hela helgen har jag jobb framför mig..

KYYSS!

Jag vann minigolfen! :D WOOHOO!

Haft en supertrevlig och mysig dag/kväll med massa skratt!
Umgåtts med mina tjejkompisar, vilket var åratal sen sist <3
Stranden sen blev det då minigolf efteråt där JAG VANN! :D Och en glass fick avsluta kvällen. Åkte vidare hem till en av tjejerna när vi kolla massa bilder på datorn sen bar det av hemåt.
Jobb imorgon, 6.30 - 16.00 , JIPPII!

KYYSS!

Stranddag! :D

Guud så härligt de varit på stranden idag med min Barbie! :D
Dock har jag bränt mig lite på armarna, men får hålla tummarna på att jag inte kommer fjälla haha. Nu har vi hämtat mammas bil så ska köra och ta ut pengar sen iväg och hämta 2 tjejkompisar för att spela minigolf.

KYYSS!

Barbie med nybakade bullar!



Snart kommer Barbie hit med nybakade bullar så ska vi käka lite frukost sen blir det nog till stranden eller sola någon annanstans :D
Längesen vi umicks, förr umgicks vi varje dag och gjorde allting tillsammans så idag får det blir en Barbie & Sessan dag, ( som vi alltid kallat oss )

KYYSS!

SVIIN!

Suttit inne vid min msn nu under kvällen också addar någon mig så jag accepterar och då är det en "fotograf" som han kallar sig, och berättar att han jobbar på Modelljobb.se och vill fotografera mig. Hrm.. Hört den historian förr så börjar fråga massa saker och märker att han knappt vet vad han ska svara. Han erbjuder mig 10.000 kr för en fotosession.
Han ber mig på skicka en "halvnaken" bild på mig, till honom men smart som jag är så säger jag NEJ, ALDRIG I LIVET! Och då blockar han mig, haha idiot!
Dock synd för det finns dom tjejer som vill ha pengar och tror han verkligen är en fotograf. Hemsidan verka hur seriös som helst, men inte han!
Blää, nu ska jag sova! :D

KYYSS!

Kvällen har kommit.

Då var denna dagen över, inte varit den bästa utan haft sjukt ont i huvudet och tankarna har flygit omkring... Ligger bara i sängen nu och gör absolut ingenting!

KYSS!

Sen frukooost!

Ska göra lite frukost och gå ut på balkongen! (:
Magen börjar kurra lite i och med jag inte åt någon middag/lunch igår.

KYYSS!

ojsan hopsan..

Igår när jag kommit hem från min vän så somnade jag väldigt snabbt, glömde stänga av datan och lite annat... Men så kan de vara om man har en renbäddad säng + sitt favorit bäddset haha!
Nu är jag uppe, sovit ganska länge! Får ju passa på, idag blir det nog sooola som gäller.

KYYSS!

Växtvärk..

Ajaj, känns precis som om jag har växtvärk i mitt vänstra ben ;o Kunde varit mitt högra istället i och med de är 1 cm kortare än mitt vänstra ;p haha!

Snart kommer en vän och hämtar mig så blir det ut lite (:

KYYSS!

Långtråkig dag..

Just nu känner jag mig faktiskt glad över att jag jobbar så mycket i sommar för igår och idag har jag varit ledig och jag har varit sjuuuuukt uttråkad! Tänk då om vädret varit dåligt, då hade jag verkligen dött ;o

Har nyss duschat, och ska snart ner i tvättstugan och hämta upp det sista! (: Vad händer ikväll egentligen? Supersugen på minigolf..

KYYSS!

Förändring!



Har fixat en "tidtabell" på hur jag förändrats från 2005-2009! (:
Många olika frisyrer. Som ni ser på 2005, så fick jag för mig att sätta i garn i håret och i och med jag umgicks mycket med typ "svartrockare" så gjorde dom sån frisyr på mig och min vän, fast jag hade dock det bara i någon vecka för sen förstod jag att det inte var sån jag var.
Har sen haft kort hår ett tag med brunt underhår ( är blond i mig själv, så inget jag färgat )
Mitt hår började växa som ogräs, så hade långt fint hår med brunt underhår ett bra tag men fick sen för mig att jag skulle göra underhåret svart 2008, också klippa av en ganska stor del av håret vilket jag med gjorde.
Jag permenentade mitt hår när jag hade långt, och det var runt 2008, men inte helt säker på årtalet. Hade sjukt långt hår då men klippte mig ganska snabbt igen.. Jag ångrar det som fan, för sen dess har jag inte fått långt hår, men jag kämpar!
2009 satte jag i oäkta löshår med clips för att få långt hår men tröttnade ganska snabbt på att sätta i det varje morgon så jag köpte hem äkta löshår också använde jag mig av kreatinvax så det höll i någon månad men sen slet det på mitt hår så nu har jag endast kort, blondt hår utan någon annan färg eller extensions. Men funderar starkt på att sätta i löshår i Augusti :)

KYYSS!

Minigolf.



Nu är jobbet klart och snart börjar min tvättid..
Är så himla uttråkad, vill bara umgås eller ut och ha skoj!
Sjukt sugen på att spela minigolf ikväll, något mer som är sugen? :D

KYYSS!

Molnigt ute.

Nu när det varit superfint väder ett tag så när det kommer en dag som denna där det blåser och är mulet så blir svenska folket arga för att dom inte kan åka till stranden för dom har glömt hur det svenska vädret verkligen är (; haha! Jag är likadan, glömmer bort hur svenska vädret är och när det kommer en dålig dag blir jag arg haha.

Nu har jag käkat en höjdarfrukost, ska snart börja jobba snabbt och sen blir det att tvätta!

KYYSS!

Godnatt!



Haha denna videon är bara för skön! :D Eric & Tove från Idol 2009.
Sitter och skrattar för mig själv och tänker "man hade aldrig kunnat somna när Eric sjunger den låten haha"


Men nu är det ingen som sjunger så för mig, förutom mammas snarkande i rummet bredvid om det gälls !(; Så ska sätta på O.C. och sen sooova!
Varför gör jag ingenting nu? Varför är jag inte ute? Varför festar jag inte? Jag är ju faktiskt ledig imorgon.. Borde vara ute och festa till det tycker man, men kan nog bero på att jag blivit äldre, mognare plus att mina vänner bor i en annan ort..

GODNATT!

Bäddbädd!



Nu har jag renbäddat, och för er som läser min blogg men inte känner mig, så älskade jag rosa innan :) Rosa är fortfarande min favoritfärg men gjorde om mitt rum för något år sen för att det var rosa överallt ( en liten flickas drömrum ). Saknar rosa nu, så renbäddade och tog påå mitt favorit bäddset :D

KYYSS!

Strandeeeen :D



Hemkommen från stranden nu precis ;D Blev att steka i 2 timmar sen en glass innan vi åkte hemåt igen. Fått ännu mer färg idag, jobbar på den men den kommer väl försvinna lika fort igen haha!

KYYSS!

Stranden :D

Mamma har kommit hem från jobb så nu sticker vi till stranden :D Bättre sent än aldrig, blir väl mat där med också en glass till efterrätt.

KYYSS!

-

Varför kan inte allting i livet vara enkelt? Eller iallafall så man slipper kämpa och försöka varje gång. Varför har Gud inte skapat människan till att vara lycklig, glad och omtänksam? :D

Min dag är ganska förstörd nu iallafall. Känner mig tom inombords och vill verkligen bara krypa under täcket och vakna upp utan att något hänt. Jag är envis men snart orkar jag inte stå emot mera..
Nu ska jag iallafall ut på balkongen och sola.. hoppas på att tiden går snabbt så mamma kan komma hem <3

KYYSS!

Jag vill till stranden!

Nu har jag precis vaknat, ska ta och göra lite frukost till mig och gå upp på balkongen och sätta mig! (:

Vill till stranden, man blir brunare där, plus att där är sand, hav, glass och stor plats att ligga på jämfört med min lilla balkong haha! Dock bor alla mina vänner i en annan ort :(

KYSS!

Underbart mysig kväll!

Ska lägga mig och kolla på en film som går på 3an nu :)
eller den har börjat men nu är det den förbaskade reklamen....

Det är sjukt underbart väder idag! Helt vindstilla och varmt ute, vill bara ut och gå en runda eller ännu bättre, promenera på stranden med en glass i handen :D Men tyvärr så jobbar alla och ingen har tid för att leka med mig ikväll..

KYYSS!

Kalaaas!

Då var släktkalaset över nu! :D
Stått och diskat en himla massa muggar och glas nu haha.
Blev en massa kakor över så har både lagt in lite till grannen och ska ut och lämna av massa nu för annars blir det bara att vi stoppar de i munnen och det är inte bra nu när det är sommar och bikiniväder ;D
Ska iväg mot Mr.L nu!

KYYSS!

Jessy Matador!



Superskön låt som satt sig på mitt huvud sen den dagen den spelades upp i Eurovision Song Contest för Frankrike. Tycker det är riktigt bra ös i låten och låter nästan lite som: Rap Das Armas! :D
Sommarplåga Nr1 i mitt huvud!

Kalasdag :D



Godmorgon allihopa! Sovit gott? Själv har jag sovit som en riktig prinsessa med den svartaste rullgardinen i fönstret haha. Man kan ju bara inte sova dåligt när den är nerrullad.

Ska snart käka frukost, sen ut och lägga mig på balkongen, fast nog bara sola rygg för min nästipp gör riiiktigt ont :D haha! Att man ens kan bränna en nästipp? Varför inte hela näsan? Och varför inte någon annanstans på ansiktet? Skumt, men jag gillar att se ut som Rudolf med Röda mulen.

KYYSS!

Onyttig mat & 2 födelsedagsfester!

Hemma igen, i min ensamhet!
Nyss varit på två födelsedagsfester (: Det va inte något riktigt ös på något av de så har nyss blivit lämnad här hemma av pojkvänen som ska upp och kolla rally tidigt imorgon.

Stranden va underbart! :D Har bränt min nästipp, men det är också det ända vilket är sjuuukt skönt. Blivit fint brun och så "enligt mig" hahaaha! Blev inget dopp idag, tyckte det var alldeles för kallt även fast min pojkvän badade. Kebabtallrik efter det och sen även Slush Ice ( ÄLSKAR DET )

Nu ska jag soooova, upp i god tid imorgon för den blir det födelsedagskalas för min bror.

KYYSS!

Första strandbesöket!

Då blir det iväg till stranden och steka nu :D
Inte varit på stranden alls detta året, så det blir premiär idag.

KYYSS!

Palmstaden nästa!

Nu ska vi dra iväg mot Palmstaden :)
Får se vad kvällen bjuds på, om det blir ut eller något annat skoj. Kanske den nya Wallander - Vittnet?

KYYSS!

Palmstaden nästa!

Nu ska vi dra iväg mot Palmstaden :)
Får se vad kvällen bjuds på, om det blir ut eller något annat skoj. Kanske den nya Wallander - Vittnet?

KYYSS!

TACOO!




Muuuums! För ikväll kommer Mr.L, min bror & hans kompis + min pojkvän hit för att käka taco :D Så hiimla gott, det var längesen sist. Efteråt så sticker jag och min pojkvän hem till honom för att spendera lite av helgen där.

KYYSS!

Snälla sol, kika fram :D

Blev ändrade planer så är hemma istället för att vara hos pappa! (:
Jobbet gick bra idag, var ute och gick en runda och sånt.
Sitter här och nördar mig, ska väl ut på balkongen och hoppas på att solen vill komma fram lite mera idag.

KYYSS!

Godmorgon sista arbetsdag!

Wiiiihoooo! I helgen är jag ledig, och även måndag-torsdag! :D Kan det bli bättre?! Dock har varken min mamma, pojkvän eller mina vänner semester då så... ja :(
Men ska försöka hitta på någonting kul.

Nu ska jag gå iväg till jobb, bara jobba till 12 så det är riktigt skönt! Pappa hämtar min på jobb för att vi ska hem till honom och steeka!

KYSS!

Superskön kväll

jag bara ääälskar detta vädret! :D
Man vaknar med tuppen och då är solen där, man går och lägger sig och då är solen där. Finns ju inget bättre än solen och sommaren! Bara älskar denna årstiden, inget jäkla vinter med snö.

Har slutat jobba nu, så blir väl snart att hoppa i sängen för att kolla O.C. Jag är verkligen beroende av den serien! :D haha! Imorgon är det en riktigt kortis dag på jobb och det älskas! Iväg mot min kära daddy efteråt för att soooola.

KYYSS!

Powernap :)

En pirog fick bli min middag idag! ;D
bara in i microugnen och sen käka den.
Vaknat upp från min powernap nu så ska snart bege mig till jobbet, slutar kl 21.00 ikväll sen imorgon blir det kort jobbdag för sen ha lite ledighet, WIIHOOO!

KYYSS!

Nybakade bullar!

Efter jag kört en lektion på körskolan så bar de av hemåt igen! (:
Mamma hade köpt nybakade bullar så har precis käkat frukost.
Ska snart duscha sen lägga mig lite för min förkyldning vill inte ta slut.. Men har iallafall inte lika ont i halsen och näsan är inte som en rinnande kran längre, bara lite ;p

KYYSS!

RSS 2.0