svedala today

hej allihop, vad har ni hittat på med i denna fina sommardagen? kanske legat bakis ? ;p
själv så har jag faktiskt varit i svedala tillsammans med mamma, gick på svedalamarknad med mormor&moster sen blev det hem till mormor och åt bullar och snacka skit.
mycket fint väder! gick faktiskt i shorts och linne idag bara, så himla härligt men tyvärr ska det blir regn imorgon. men om det är sant återstår att se. dom har sagt de på tv, och skrivit det i tidningarna iaf .. :(
lämnade mina miss sixty jeans och tog ett par mindre storlek, ännu mindre än dom förra och dom förra var mindre än vad jag brukar. glad (; haha!
sen blev det solarium i skurup, sköööönt! är redan brunare, och ännu brukare ska jag bli ;D det är så avkopplande och man slumrar till en stund, och vaknar sedan av att man är klar. men gud så äckligt man luktar hahahha. direkt när jag kom hem så blev det en dusch ;p & nu sitter jag här.
ska ut och sätta mig på balkongen nu. sen kommer min pojkvän hit (:

xoxo /Celina


SOVDAGS (;

nu är klockan halv 1, och jag har faktiskt pratat med min pojkvän. det var riktigt skönt ... vi kom iaf överens om att han ändå skulle sova här imorgon och sedan i veckan, umgås i helgen hoppas jag absolut på, & det brukar det ju bli.
nyss kollat på en film med mamma, någon thriller. sjukt läskig x) haha! blev att kolla genom fingrarna i vissa tillfällen hahaha ;p har blivit sån sen vi flyttade till denna lägenheten, och tage "anden i lägenheten" ..
& till lite fakta nu ;p jag fyller snart år, brukar själv inte vilja fylla år för en viss person förstör alltid.. men nu längtar jag faktiskt lite, & hoppas på att det blir en bra födelsedag. 10 september, min dag!
försöker komma på vad jag önskar mig, hittade en sak idag. alltså en sån liten sak x) en rosa ros i en hög glasvas, också rosa "pärlor" nere i botten också hjärtan och lite sånt krummelur. tycker om sånt (a haha.
sen önskar jag mig en locktång, sån som erika har (; sen vet jag inte mer.. måste komma på, tycker inte om att få ett kuvärt med pengar i bara.. även om det är det man vill ha ..
hjälp mig med förslag, kanske något i Playboy? något rosa?
sista inlägget för dagen, gonatt

xoxo /Celina

godiskväll,

maten blev mycket onyttig, men sjukt gott! äter detta typ 2 gånger om året eller något så tyckte jag kunde unna mig de (: Räkmacka, det godaste som finns. men blir helt äcklad efteråt iochmed all majonäs och skit i de ;p
iaf så blev det sommarkrysset och The Pacifier (: mycket bra film med snygg skådespelare hahaha! muskler som fan. sen blev det någon film nu, dock inte min stil men bättre än att inte göra något alls liksom.
smsat min pojkvän men får inget svar.... är det fel på telefonen eller är det du som inte kan svara? hrm, vet inte.





xoxo /Celina

grattis.

för idag är det ingen vanlig dag, för det är linneas födelsedag. Hurra hurra hurra!
hoppas du får en mycket bra födelsedag lilla linnea, min systers barn. ska ringa upp nu och höra hur det är med dom, blir ju inte att man pratar med dom så ofta, knappt man pratar på ens födelsedag eller säger grattis. trist menmen..
9år blir hon idag, snart nollar hon haha x) den lilla bitchen,



xoxo/Celina


nydag.jatack!

vaknade imorse vid halv 10 tiden, skönt med ny dag! & hoppades direkt på att denna dagen skulle kännas bättre..
jag&mamma käkade frukost "vi var vänner igen nu .. bråkade lite igår" första gången jag och mamma bråkat, kändes hemskt även om det bara va ett litet tjaffs.
iaf så gick vi ner till byn sen, gick till Knut Pers för att hämta bilder från stenålders kamerorna vi hade förr "innan digitalkameran kommit haha" alltså var där bilder sen 2006, sen jag&sofia severin var i svarte,bonbonland och sen på molle på sjölandet, söderköping tillsammans med hela familjen också lite från norrköping. allt var på när mamma&pappa var tillsammans ;p sjukt att se sådana bilder haha.
sen blev det in på TREND sen Vera Moda. hittade dock en fin stickad tröja på TREND men köpte den inte, åker hällre in till malmö och hittar sånt jag absolut vill ha. får in där en dag med melissa (a vill det iaf! haha.
fikade på centrum sen, gott. också vidare för att handla lite mat, sola solarium också lite godis till kvällen haha.



xoxo /Celina

kvällen, sov.

igårkväll så tog jag mig ett bad, sen skickade jag ett sms till min pojkvän. sen somnade jag bums, och då var klockan bara halv 9 typ. sen 23.45 så kom mamma in och väckte mig och sa att hon skulle sova och då gick jag upp för att stänga datan sen gå på toaletten sen la jag mig igen och somnade om.
det var min kväll, skit tråkigt och den värsta kvällen på länge .. men fanns inget annat jag kunnat göra så ..
igår kände jag mig verkligen inte som mig själv, allt var fel, kroppen kändes konstig, trött, ögonen gjorde ont och jag var helt nere. arg och ledsen, varför? det vet jag inte menmen.. verkar ha en sån period nu och det hatar jag!
vad gjorde ni andra igår kväll?

xoxo /Celina

somna visst.

efter jag badat så läste jag i boken, som jag sa tidigare. kom lite bilder ifrån hur Nadia och Zana hade det i Jemen (: fast tyvärr plågades dom som djur ... men alltid bättrre att få se bilder till, på familjen.
sen smsa jag lite med robin, men somnade kl 8. och nu är klockan snart 00.00, mamma väckte mig för att säga gonatt. så nu ska jag krypa ner igen. det är min kväll!!

xoxo/Celina

brev.

har nyss suttit och skrivit brev till min systers barn, linnea favorit ;D hon fyller 9år imorgon så tänkte skicka upp det idag, så kommer det nästa vecka någongång .. kom inte på det förens nu liksom.
skickade med lite bilder och så också så hon blir säkert glad och ringer och berättar för moster "mig" om sin födelsedag.
fint väder ute, bud på att gå ut men nej! finns inget att göra i skurup, och i trelleborg kan man inte vara i idag.. trist menmen, hoppas alla ni har kul där iaf.
ah vad är det med mig? det är inte som det brukar, känns i min kropp att det är något fel, vad? fan är helt konstig inom mig, ah... men ska ligga i sängen inatt/ikväll, läsa massa i min bok.
om ni vill ses så ring min mobil, eller skit i det. ut och festa istället (;
hörs senare ikväll! ;D för nu ska jag hoppa i badet

xoxo /Celina

förkyld ..

idag blev det att sova på soffan, robin har börjat snarka igen ;o sjukt ... sen gick jag upp 06.00 och var urtrött, tog på mig, sminka mig lite sen blev det 1 macka.
gick iväg till stationen, mötte louise också blev det tåg sen buss upp till skolan. Haft massa skitprov.. engelska och svenska, palla engelska! hatar der, och kan noll ...
efter skolan så blev det att gå till tåget "för stadsbussen var helt seg.:" så det tog 30minuter haha ;p gick med fidda,simon&louise. trevligt!
sen när jag var i skurup så blev det hem till pappa, käkade björnbär sen någon skitgod björnbärspaj ;D sen kom mamma och hämta mig, iväg till lotta för att hämta öl sen hem igen, tog en fransk hotdog på vägen (; gott. men hon var kass på de, herregud haha.
sitter här nu med min lakrits klubba, bonbonland. skit gott ! ska snart hoppa i ett varmt bad, sen bara vara hemma ikväll. sitta och vänta på sms från min pojkvän som ska festa i trelleborg ... (:
vad ska alla göra i helgen? hörs!

xoxo /Celina

sovdags nu ;p

hej läsare (; nu är klockan halv 11, och jag ska nog stänga av datan nu .. inte varit inne här med robin har haha.
denna kvällen så har det väl hänt lite iaf, vi körde till allibabba för att handla godis & MER, senblev det vidare till lantan där ricky,frank,einar,smulan,rebecca,robban,tobbefavorit,jenny,siri,heidi,patte och dom folken var. trevligt (: men var trött och så .. skönt med helg (:
sen blev det hem och kolla film, vet inte vad den heter men tyckte den var bra (:
men läggdags nu för tusan haha.
hörs imorgon!

xoxo /Celina

älskling&jag ;D

skolan var helt ok, skrev lite grejer och så om sverige och hur det är här ;p för någon som inte ens vet att sverige finns, typ haha x) sen har vi väl inte gjort så mycket mer, haft studepass fan hela dagen, utan attt man gjort något ... efter jag badat så ska jag skriva rent mitt arbete ;p
men nu blr det snart översvämning så får gå nu.


xoxo /Celina

dagen igår ;p

hann aldrig skriva här igår, iochmed min pojkvän var hemma hos mig som jag skrivit innan ;p
så tänkte berätta lite om igår, även om det inte hände så mycket, han kom hem till mig och då körde vi ner och köpte godis&chips typ, gottgott! sen satte vi på en film, Nattbuss 807. grymt bra film! hatar rasister .. sjukt asså, menmen folk är som dom är ju .. sen blev det att han satt vid datan lite sen massa myyyyys (; <3
gick och la oss klockan 2 typ, sen blev det up klockan 06.00 igen haha ;D
nu sitter jag i skolan, nyss skrivit klart ett arbete eller så tillsammans med louise&jessica, så tänkte passa på att gå in här och skriva lite ;p haha (; duktig jag är va?
robin ligger och sover hemma hos mig, han ska sova där fram till imorogn bara.. men ändå haha!
sen ska han festa festa festa hela helgen .... buhh :( menmen haha.
så när jag kommer hem har han väl precis duschat och är nyvaken, och då ska jag faktiskt sova en liten stund. behöver det känner jag ;D
men har inte tidatt sitta härm era, hoppas ni andra har skoj i skolan haha ;D


xoxo / celina

SKOLAN ... -.-

just nu sitter jag tillsammans med mig grupp i datasalen, ska göra ett arbete ....
helt ok, chill (;
men har faktiskt inget intressant att berätta, hoppas ni andra har skoj i skolan haha ;D
allvaret börjar ju,

xoxo / Celina


sängen väntar.

sååå..... GONATT LÄSARE!
klockan är dock bara lite över 22, men jag pallar inte sitta vid datan, och mamma sitter givetvis i telefonen som vilken annan sekund som helst.
min bror kom upp hit idag, skoj för han,jag&mamma låg i mammas säng och kolla på hans laptop och skratta osv så himla kul när vi alla sitter och snackar och kollar på något på datan, för då ser man att vi tycker om vår familj ;D
nej slutsnackat ;p snackar ändå bara massa ointressant skit haha.
upp 06.00 imorgon igen, palla :/ men slutar tidigt, eller ja.. kvart i 3 haha ;p ssen kommer baby till mig, elelr vi ska först in i nya klädesaffären ;D

xoxo /Celina

ingen hårddisk ..

sitter här nu, nyduschad och ren haha ;D som ni märkt så badar jag alltid, säger duschar men badar ;p inte duschat sen jag bodde på sjölandet och det var liksom -06 haha! så det var ett tag sen, duschar dock av mig efter ett varmt bad, inte så hygieniskt att bada, iochmed man badar i skiten haha! .. men badar alltid tidigt, som ni ser, klockan är bara 19.00 och jag är redan nybadad.
iaf så sitterj ag här nu, sugen på att lyssna på hög musik. men min bror har min andra hårddisk där all musik är .... ah nä :( haha! och han smsa och sa en hemlighet, och nu har jag ont i magen och är jätte rädd, usch nej! :( fuckfuckfuck .. men det hade kommit ut en annan dag annars ändåså... men vill att det ska komma ifrån min mun.
iaf, så blir det nog tv nu, palla att sitta här utan musik haha (; får hoppas han kommer hit snart med den.

xoxo /Celina

skolan är igång, på riktigt.

tycker ni också att skolan är igång på riktigt? man har börjat med riktiga lektioner, diagnoser och passa tider ;p nästan lite hemskt, men kommer bli kul och ser verkligen fram emot ettan, och ska verkligen kämpa för om 3 år så ska jag gå ut på trappan. Lycklig, fri & redo för livet.
sitter här nu, nyss skrivit lite om EU & sveriges grundlagar. bara lite smått till sammhällskunskapen ..
i skolan så har det ändå varit lugnt, massa lappar och skit nu i början givetvis ;p men snart börjar det ännu mer på riktigt, och då vill vi bara ha det som förr haha! men det är bara att puscha varandra (:
tycker klassen blri bättre och bättre, får mer kontakt med folket liksom.
men nu ska jag nog gå och duscha, skit trött och vill bara ha min pojkvän här! saknar han så tårarna kommer, vafan vi har ju inte varit ifrån varandra så länge, men gör ont i mig ....
sen ska han festa på fredag, öltältet i trelleborg så då får jag stanna hemma, ensam i min lägenhet "för mamma ska också dit liksom" .. såfår hoppas han löser det så han kan komma hit, får ju passa på nu innan han börjar jobba, fast på onsdag och förmodligen torsdag så ska han sova här ;D yeey äntligen!
får höras sen (:

xoxo /Celina

natti natti

nu har jag precis kollat klart på Mean Girl, den filmen har jag sett hundra gånger alltså. haha! riktigt dryg är den också haha, men vafan bättre än ingenting så det blev att kolla på den tillsammans med mamma.
nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, upp kl 06.00 :/ lite drygt men vafan! bara att vänja sig.
saknar att ha min pojkvän här... sov ju tillsammans med han stor del av förra veckan liksom, menmen! han ska nog sova här på onsdag och kanske imorgon också? får se. hoppas på många dagar!
gonatt alla läsare, sov gott

xoxo /Celina

nyduschad och ren ;p

nu har jag precis tagit ett varmt bad, också har jag rengjort mitt hemska sår. aj så ont det gör :/ ska fan vara försiktig nästa gång jag ser något varmt eller så, kommer ha ärr hela mitt liv nu :( men detta är långt ifrån läkt, hoppas det snart läker asså ..... måste ha shorts och inget för såret för att det ska börja läka och det går inte precis i skolan där jag är  5 dagar i veckan, så kommer ta tid.. men i helgen blir jag hemma själv :( älskling ska på öltältet på fredag men ska försöka så han tar sig hit på natten "vet ej hur :( " annars blir jag ensam hemma då, och ensam hemma på lördag för då kan inte robin vara här. mamma ska liksom ut hela helgen :/ trodde själv jag skulle ut lite menmen.. sket sig så blir en tråkig ensam helg, hatar att vara ensam! iaf i denna lägenheten, anden Tage finns i min närhet vilket jag tycker är läskigt, ingen att prata med, allt är tyst. AHH VAD JAG HATAR DET! tycker ni själva då? skönt att vara ensam? ;p
men nu ska jag faktiskt lägga mig vid soffan och ta det lugnt ;D

xoxo /Celina

måndag igen -.-

ja ny vecka med nya utmaningar .. var faktiskt pigg imorse när jag vakna haha ;D
dagen har gått bra, haft riktiga lektioner fast inte jätte jobbiga haha. bara intruduktioner av lektionerna också hade vi matte diagnos för att sverker ska se vart vi ligger i matten, tror själv att jag ligger mycket bra till ;D vill ju gå matte b senare, iochmed jag hade bra i matten innan "eller ganska bra ;p " hahahah !
efter skolan så var jag i ystad med louise, handla ny bh  ;D haha! svart med något vitt på, för er som är intresserade hahaha (; behövde verkligen det men gått ner mycket CM runt om, så visste knappt vad jag hade för storlek längre,
men nu ska jag käka pytt i panna tillsammans med mamma ;D hörs sen!

xoxo /Celina

ny data för mor

då har man fixat så mamma fått data på hennes rum, ser dock förjävligt ut hahaha ;p menmen vill hon ha en egen data så får hon ha så hennes rum ser ut så just nu ;p
tog min gamla skärm,tangentbord&mus. min data som jag själv skulla ha men sket i de, är så glad över min egna ;D där är allt som det ska vara liksom.
men nu är jag trött, mådde ju inte riktgit bra innan idag.. så ska faktiskt ta och sova redan ;D eller läsa lite i min bok SÅLD. inte kommit så långt iochmed robin sovit här och jag hos han från torsdag-söndag så ja ;p
men vi hörs imorgon, efter skkolan så ska jag&louise i ystad lite, handla lite och så.. så hörs efter de!

xoxo /Celina

Svedalabilder.

trodde bara det skulle bli mamma,jag&mormor hos henne men helt plötsligt när jag öppna grinden så var halva släkten där haha ;p trevligt så då blev det foto. dock inte många men på bebisen, första gången jag såg honom ;p ursöt!







xoxo /Celina

bilder från igår.

tänkte lägga in bilderna från igår ;p dock bara bilder på dennis haha! så detta blir ett DENNIS INLÄGG ;p





xoxo /Celina

borta bra, men hemma bäst.

ellerhur är det så? när man varit borta eller umgåtts med någon en hel helg så är det så skönt att komma hem till lilla mamma och bara ta det lugnt ;D & det är vad jag ska göra idag.
iugår så blev det ett snabbt inlägg när jag var hemma hos min pojkvän, efter det inlägget så somnade vi båda bums, men han väckte mig igen kl 01.00 då vi körde till smyge för att hämta hans föräldrar (; då var jag riktigt trött, frös och allt haha.
när vi hämtat dom så blev det raka vägen hem och lägga dig. riktigt trött var jag så somna direkt! vaknade sen inte förräns kl 12.00 då älskling väckte mig haha ;p
sen körde vi och hämta mulle sen blev det svedala, så gick jag till mormor (: där mina två kusiner, två mostrar, mamma,mormor och min kusins lille bebis. jättesöt!
åt frukost där, sen blev det swedala quality outlet där jag handla ett par miss sixty jeans (: 599kr och jättesköna!
vidare till mc donalds, som blev maten för dagen haha ;p
kom hem och tog väck brännskade saken från mitt sår, och då har det blivit inflamerat och skit, helt geggit och äckligt... svin ont gör de! så får gå och lufta det nu, passa på när jag är hemma och så.
men ska lägga mig i sängen med ett surt äpple ;D

xoxo /Celina

ÄLSKLING!

dålig uppdatering ... inte haft tid! blev stress idag igen haha.
men iaf, så gick jag och mamma och handlade sen när vi kom hem igen så ville mamma baka och det blev klart kl 16.00, och jag skulle liksom ta tåget 16.25 :O så hon gjorde pytt i panna så då slängde vi i oss de sen iväg till tåget där hon lämnade mig. ÖS REGNA! så himla tråkigt, blir ju helt trött av sånt väder... eller vad tycker ni?
iaf så är jag hemma hos min pojkvän nu, vi har precis varit ute lite med folket. timmi,sara,mandy,dennis,jonny,mulle&micke. Trevligt. Dennis hade klippt sig ;D skit fräckt! så sara och mandy gjorde tuppkam och sånt hahahahah ;p sexigt! bilder kommer imorgon när jag kommit hem.
ska hämta hans föräldrar i smygehamn kl 02.00 så vi ska nog bara sova lite nu, eller inte jag för jag är jättepigg men han är trött.. AHH :( haha! men han är ju sjuk så ....
vad har ni gjort i detta trista vädret då?

xoxo /Celina

regn, & åter regn ..

nu är det dax att skriva ett snabbt inlägg innan jag&mamma ska till byn och handla i detta regnet...
iaf, så sov ju min pojkvän här inatt igen! mycket mysigt <3 vaknade vid 10.00 typ, och då blev det frukost och ännu mera mys, han åkte hem sen för han hade glömt sin medicin ännu en dag ;p
men nu sitter jag här nyduschad, ska platta håret och sen handla. renbädda sängen också ;D
varför ska det vara sånt väder? .. väldigt tråkigt, men nu börjar hösten och det är snart min födelsedag. hoppas denna födelsedagen blir bättre än förra, du kanske förstör den igen? återstår att se (:
föresten så ringde limpan mig igår, mycket trevligt faktiskt. satt och snacka i typ 43 minuter, ett tag sen sist ju så hade mycket att snacka om.
men ska dra nu, har inte tid att sitta här mera ;P

xoxo /Celina


film&mys med älskling.

älskling kom till mig vid .... 9 tiden, och då satte vid igång Hata Göteborg, tredje gången som jag ser den men jag tycker den är så jävla bra haha! så kan se den många gånger till utan att tröttna (;
iaf, så har jag käkat massa godis ;D haha" inte bra men vafan, fåt ju unna sig något ibland haha. ska faktiskt gå och lägga mig redan (; MYYYYS! trött som fan.

xoxo /Celina

GOTTEGRIS.

nu har jag&mamma ätit korv och makaroner, haha lätt och bra (;
& jag har hunnit sova i ca 2 timmar, och det var mycket skönt ska jag säga er!
jag&mamma ska ner nu och handla lite godis till kvällen, muuums! robin kommer ju efter kalaset med film, men blir nog senare så jag&mamma ska sitta hemma och mysa lite ;D mycket skönt med en mamma&dotter kväll, älskar det som fan! det är något av det bästa jag vet. <3 bara för att det är min mamma ju, haha! vi som har så bra kontakt och pratar som kompisar, fnissar, fotar osv haha!
men ska gå nu, mamma ropar.
vad ska föresten ni andra göra ikväll? någon som ska till sista kvällen på malmöfestivalen?



xoxo /Celina

nya trosor ;p

när jag var ute och gick med louise, så gick vi in om nya klädesaffären ;D hon hittade ett par snygga jeans och jag fann mig ett par ursexiga trosor ;D hahah! chockrosa hipster, genomskinliga o.s.v. ska köpa fler färger sen en dag! mycket sköna ;p
sen gick vi och köpte dricka och bara snacka skit, sen gick jag hem och då blev det snack med mamma som vanligt (; sen hoppade jag i badet. nu sitter jag här med mina nya trosor haha ;D
ska lägga mig i min nybäddade säng "robin bäddade den imorse x) " skönt, ögonen håller på och åker ner hela tiden. är så himla trött
skriver senare! promise.

xoxo /Celina

08.15-11.30

skön dag! eller ganska tråkigt... åkte med louise&hennes mamma till skolan, där det itne hände så mycket, blev indelade i grupper med omvårdnad, kände ingen haha x) men träffade två mycket trevliga brudar ;D
gick till saltsjöbadet, mycket varmt och jobbigt hahaha x) SKOSKAV .. hatar de!
iaf, så sov ju älskling hos mig ;p så han hade ju mina nycklar, men tur så träffade jag min bror på tåget så jag fick mammas nyckel ;D;D tacktack bror! haha.
iaf så ska jag iväg till nya klädesaffären med louise och kolla lite, var där snabbt igår och köpte ett par jeans men hann inte så mycket mer hahahahha.. hade ju bråttom ;p
älskling ska på kalas sen i eftermiddag, sen kommer han hem till mig. sover här (; han har ju alla hans grejer här, så han har inget val!
mys ikväll, sen ska jag sova hos han på lördag! ännu mer mys. gillar de !
skriver senare när jag kommer hem,

xoxo /Celina

STRESSAD!

får panik asså, vaknade kl 06.00 imorse för at hinna med tåget kvart över 7. i skolan så fotades vi och lite så, hade bl.a. följe med patric imorse ;D mycket trevlig prick!
sen efter skolan blev det att springa till bussen och sen på tåget, springa till gågatan där jag köpte ett par jeans, också hämtade mamma&jag mina 2 par nya skor, MYCKET FINA ! I LIKE HAHA!
sen hem, slängde mig i duschen, upp ur duschen, mamma i duschen, jag fönade, sminkade och klädde på mig, fixade brännskadan och sen svepte jag en tallrik med flingor och mjölk hahah!
har aldrig varit såhär stressad, sanning faktiskt!
missade tåget som jag&älskling skulle ta, 16.55 så vi ska ta det som går 17.25 ;D haha!
ska väl äta i malmö med dom andra sen blir det nog inte så mycket mer, än att glo lasse stefanz med allihopa ;D sen tar jag&älskling tåget hem till mig, sova här ;D sen ska jag upp tidigt till skolan.
myskläder imorgon, jatack!! ska ha någon ute-och-gå dag hahaha ;p
men har inte tid här, snabbt hejdå till er, hoppas ni haft det bra i skolan

xoxo/ Celina

sov gott folket.

nej nu blir det dags för mig att sova ;D haha! pallar inte datan, blivit så himla trött på den ... på bilddagboken sätter jag "ögat" på alla, och här orkar jag knappt vara inne.... tröttnat på datan helt enkelt, har lite mer saker för mig än att sitta spikad här. har liksom ett liv (;
snackar med min pojkvän nu, ska lägga mig och läsa den hemska boken SÅLD ..
imorgon blir det upp kvart i 6 ...... suck! för jag ska fixa mig, fotas imorgon "fast bara ansiktet som tur är" men ändå, ta tåget kvart över 7, snacka om drygt menmen.
hörs imorgon, kanske! hinner inte skriva på morgonen och när jag kommer hem så är älskling redan hos migoch då ska vi till malmöfestivalen ... så får se om jag hinner skriva, han ska sova hos mig sen också ;D mysigt!

xoxo /Celina

kväll igen ;p

ja då har denna dagen gått, och första skoldagen tillochmed ;D
dagen har gått mycket bra tycker jag, dock så har alla i min klass varit tysta, blyga och såhär. så ingen snackar med varandra hahahah x) men det kommer! ska ju öändå gå med varandra i 3år så likabra att börja direkt ;p
iaf så tror jag nog det är bra lärare, verkar faktiskt bra (; lite halv mobbade hahaha..
vi fick mest massa papper , skåpen och ltie sånt skit idag, inga lära-känna-varandra övningar alls, så får se när det blir x) hade behövts i denna klassen, kom iaf kontakt med någon Anton Nilsson, också såklart Simon Robertsson & Louise Adler. sen lite haft med någon Fanny ;s blir nog bättre imorgon! det ska jag se till haha.
efter skolan så satt vi lite i cafeterian, väntade på jessica (; sen blev det buss & tåg hem, träffade PATRIC BÄSTIS på tåget och samt hans snuskiga bror Andreas hahah x) sen stack jag direkt till pappa för att äta, blev räkmackor ;D så jävla gott! älskar det. ska själv ha smörgåstårta på mitt "släktkalas" som ska bli av snart,
pappa&jag gick och handla lås till skåpet i skolan, sen gick jag hemåt (:
blev givetvis massa snack med mamma ;D lika underbart! hon var nyfiken över min dag haha. sen fick hon fylla i alla hundra blanketter som skulle tillbaka till skolan redan imorgon ;p
skriver innan jag ska sova iaf ;D

xoxo /Celina

första skoldagen ;p

då är man pigg & vaken nu då ;D trodde jag skulle vara skit trött och bara vilja stanna kvar i sängen, men jodå jag är uppe. mitt alarm ringde, och förstod inte att det var alarmet som vibrera och ringde jag jag lät de va men tur var så ringde mamma 5 minuter efter haha ;p måste börja lära mig de om väckarklocka/alarm
nu sitter jag här, färdig sminkad och äter mina två mackor ;D
ska linda om benet sen, iochmed jag ska gå en hel dag, + att jag ska ha jeans "funkar inte med brännskadan..."
men ska faktiskt gå och klä på mig och lite så, så har inte tid att sitta här och skriva ;p
men efter skolan så ska jag iaf till min kära pappa, käka räkmacka och lite så ;D efter det kommer jag hem, och till datan så då skriver jag hur min dag har varit ;D

xoxo /Celina

gonatt ;p

nu är klockan 22.00, ska faktiskt sova nu snart. pratar med Kasim Kovac som ska börja i min klass, men ska faktiskt gå och lägga mig snart.
suttit hela dagen och kvällen och väntat på att min pojkvän ska ha smsat mig, men inte hört ett ljud från han så ja.... blevl lite ledsen, men nyss ksulle jag skicka ett "ledsen sms" till han ;p men då plingade det och det var ett sms ifrån han. glad blev ju jag  (;
ska sova nu faktiskt, kanske inte hinner blogga innan skolan men annars hör jag av mig på eftermiddagen ;D

xoxo /Celina

tidig kväll nu ..

hellu läsare ;D allt bra med er en kväll som denna? skola imorgon för dom flesta, nervösa?
själv är jag faktiskt inte ett dugg nervös, har ju jessica som jag ska pendla med imorgon också sen louise adler när vi kommer dit, träffade även louise en stund på kvällen ;D första gången vi snackat live hehe, så det var trevligt.
nu är klockan halv 10 snart, blir väl snart att sova ..... ställt mitt alarm på mobilen redan, 07.00 sen ska jag gå och möta jessica wallden halv 9, & sedan ta tåget mot ystad ;D & buss tillslut.
ser framemot det väldigt mycket ;D äntligen ny skola, väntat på det i 10 år nu hahahah, också nya lärare&folk. tacktack.
pratar med en Johanna som ska börja i min klass, letade upp henne på bilddagboken innan idag haha! & Kasim så hon har också min msn nu ;p
men ska gå och kolla på något "fisk program" på tv med mamma nu, folk som typ inte kan sluta fisa "vad jag har förstått" hör mamma nu hur hon skrattar ;p
skriver ett litet inlägg innan jag ska sova.

xoxo /Celina

sista dagen på lovet..

idag är det sista dagen på mitt sommarlov, sen börjar verkligheten imorgon ;p ska faktiskt bli mycket spännande med ny klass, nya bättre lärare och ny skola. inte samma vanliga skitta alleskolan med idiotiska lärare och hemska elever hahaha! men kommer sakna vissa av dom iaf ;p
har varit och handlat block, pennor och allt sånt idag (: så då har jag fått de gjort.
fick reda på folk som ska gå i min klass. 6 killar och 16 tjejer tror jag det var? har namnen på datan, men dom behöver jag inte ta upp här ;p men ska gå med louise adler iaf (; <3
imorgon blir det upp tidigt, sen möta jessica wallden också ta tåg & buss till berghusa skolan.
skriver mera lite senare,

xoxo /Celina

vaken ;D

klockan är snart 10.00 och jag är faktiskt vaken ;D sov ut tillräckligt igår så gick inte att sova så mycket längre nu idag haha. men bra är ju nästan de, ska ju upp tidigt imorgon ....
nu ska jag nog bara ta och göra någon god macka och lägga mig på soffan ;D kolla på tv, fick ju ny tv igår så blir att kolla lite där, och se om det kkommer något bra program :)
& vet ni vad? kanske inte så intressant precis men fyfan .. jag har inte rakat mina ben sen i onsdags morgon :o iochmed jag åkte till min pojkvän på torsdagen så rakade jag inte mig hos han, sen var jag i vallåkra på campingen och då blev det inte att jag rakade mig, och nu iochmed brännskadan på benet så kan jag inte raka mig .... inte förrän det är läkt, :O det kan ju ta ganska lång tid, vill inte raka ena benet och vara fin där och sen va hårig på andra hahahaha x) men tur så kommer det blonda hårstrån som inte är så grova :M
nej usch blir äcklad av att skriva att jag inte rakat benen på 1vecka...... men så kan det gå =/
hörs senare! ska ni alla göra idag?

xoxo /Celina

Godnatt. (s)

nu är det snart midnatt, sitter och lyssnar om och om igen på en låt som jag hittade på mottagna filer, "har ju ingen annan musik just inatt iochmed min bror har hårddisken hemma hos sig över natten ;p "
iaf, så är jag nästan trött på låten och det betyder att jag ska sova strax haha!
kolla klart bilddagboken, sen ska jag lägga mig och läsa lite på min nya bok SÅLD. Den är värd att läsa, även den boken är en sann historia från Zana Muhsen som såldes av sin egen pappa till en okänd man i Jemen. Hennes syster blir även såld,och hennes 2 andra syskon. Här får man läsa om när hon berättar om det själv, Att bli såld av sin egna far till en man i hans hemland för 26.000kr är sjukt, hur kan man sälja sina döttrar?! förstår fan inte det, men är man psykiskt jävla äckligt sjuk så är man.. tyvärr är det många idag som blir det, för många tyvärr. Jemen är idag ett av världens fattigaste land, men det visste inte dom för deras far hade berättat om hur vackert landet var men istället kommer dom till ett smutsigt, fattigt och mycket äckligt land.... Hennes mamma letar efter döttrarna i flera år, och finner tillslut Zana men inte den andra dottern Nadia. Hon är än idag kvar i Jemen där hon fött tre barn och lever i fattigdom, våldtäckter, misshandel mm.
Nu vet ni lite om boken, så försök hitta den om ni är intresserade av sanna berättelser ... blir så arg när jag läser den.
men nu kom jag in på fel spår ;p ska faktiskt börja läsa nu, och skicka ett gulligt sms till min pojkvän som ligger och sover ;p

xoxo /Celina

hemma nu

då har pappa kört hem mig nu (: gick dit och där blev det mest att äta björnbär & mjölk, mums gillar det så himla mycket ;D haha! Sen har vi typ bara kollat på tv, snackat skit och lite så.
klockan 21.00 körde han mig hem, för det var dags för han att gå och lägga sig, han var skit trött så blev hem tidigt denna dag.
nu sitter jag bara här, snackat lite skit med mamma också läst linda rosnings blogg (: tycker det är bra skrivet av hennes dotter melissa. palla med att snacka så mycket skit om linda när man inte ens känner henne? många tror på vad media skriver men det är bara skitsnack alltihopa. menmen,.
nu ska jag snart gå och lägga mig iaf. lite smått hungrig/sugen på något,. får se vad som finns i kylen haha x)
skriver ett sista inlägg sen innan jag kryper till kojjs.

xoxo /Celina

helluu.

gick en runda med min bror&mamma till kommunen i skurup, jag&min bror skulle hämta våra buss/tåg kort till skolstarten, han börjar den 21 (?) & jag börjar redan påå onsdag. faktiskt inte nervös, har ju jessica (: men blir säkert nervös påväg till tågstationen på morgonen haha! men nu är iaf kortet fixat, kan åka TILL malmöfestivalen varje dag också gratis med de kortet, men får betala hemvägen. så det är ju bra (:
Sitter här nu, precis ätit toastmackor tillsammans med mamma&min bror, ska till pappa ikväll och spendera kvällen tillsammans med han och min bror. låna ut min andra hårddisk till min bror också, så får ha handväskan med så den kommer med (:
tar emot massa bilder från smulan just nu, mååånga bilder men det är alltid kul ;D
hörs senare ikväll!

xoxo /Celina

GodmorgoN!

hejhopp folket ;p nu är klockan snart halv 4, och jag har precis duschat.
vaknade klockan halv 3 typ, och då ringde jag till syokonsulenten och snacka lite sen ringde jag till Berghusas studievägledare, så hon skulle ringa upp för hon va på möte.
men iaf, så ska jag snart käka lite. min bror kom nyss hit, så ska nog till pappa ikväll och bara ta det lugnt. hur kan jag ta  det lugnt denna veckan? det är ju förfan malmöfestivalen, men nej vad ska jag göra där? eller vill dit med melissa en dag .... så får se om hon vill dit med mig x) haha!
men ska faktiskt dra nu, vad ska ni alla hitta på med idag/ikväll?

xoxo /Celina

godnatt (:

nu är klockan halv 12, tänka sig att jag klarat av att vara uppe såhär pass länge när jag bara sovit 11 timmar sen i onsdags ....
skönt att få sova i min egna säng nu, det var några dagar sen, onsdags sist. och då sov jag nog gott haha!
ser nästan dubbelt med ögonen så trött jag är, bultar som ett hjärta på benet vid bränngrejen och det gör så ont så jag känner mig lite halft yr, så tur har jag bara 1 steg till sängen, rädd för att svimma annars.
kommer sova som en nykär prinsessa inatt (a  kommer fan sova fram till klockan 14 eller något haha ;p återstår att se imorgon läsare haha.
vad har ni föresten gjort i helgen? glömt fråga ju ;p
nej nu ska jag snacka klart med min pojkvän, sen blir det sängen. men hur ska jag ligga med benet? hrm... ajja får se haha.. varför just jag asså? men var iaf inte klantig, inget sånt .
nej nu snackar jag för mycket skit. haha! sov gott läsare, hörs imorgon!

xoxo /Celina

min helg i vallåkra ;p

okej, nu ska jag börja berätta om hur min helg har varit och vad vi har hittat på med ;p
sov då hos min pojkvän på torsdagen också upp tidigt på fredagen för att göra sig iordning och packa in i bilen sen hämtade vi mull och sedan marthina (; där alice var, så jonny&jennifer kom dit för att hämta alice.
Därefter så körde vi till Lidl där alla skulle samlas, och då kom tidningen och intervjua lilla simon ;p haha!  Stog iaf där och väntade tills alla kom dit där, var en himla massa bilar. Skojskoj! Givetvis så kom tobbefavorit och brudarna senast hahaha x) Alex Böös bil gick itu så den åkte inte med upp så han och dennis kom senare på fredagen.
iaf så när vi var uppe och så ,så gick man mest och snacka skit med folket och lite så. Sen körde vi in till Helsingborg där dom flesta käkade på en mycket äcklig pizzeria, men jag,mandy,mill,sara&micke gick en runda i helsingborg! bl.a. MC donalds haha! Sen när vi kom tillbaka så blev det ner och åka med tobbefavorit i byn, gud vad han inte är rätt om bilen ;p fyfan! börna sönder flera däck,
Sen på kvällen blev det syppe, men jag drack faktiskt inte så himla mycket den kvällen, en halv Passoa typ?
jag,robin&lars satte oss i lars bil och kolla på Jalla Jalla hahaha x)
Sen vaknade man tidigt i bilen sen på lördagmorgon, ingen sömn "jo kanske 2 timmar" för robinhjärtat snarkar .......  Iaf så körde vi alla iväg till vallåkra träffen, kolla bilar och mög ;p jag är inte intresserad men det var kul att se dom "dom betedde sig som tjejer som ska shoppa haha ;p " På eftermiddagen så blev det ner i byn och kolla på alla som behandlade sina bilar dåligt haha ;p börna isönder däck som fan. Gatan var typ bara börn, såg inte vanliga assfallten. & där var tobbe igång igen. Alla åkte ner till helsingborg och åt, jag käka kebabtallrik ;D tillsammans med jenny bl.a. Sen tillbaka till Campingen och då blev det syppe ;D
Söndag, och då blev det upp mycket mycket tidigt för att åka in på träffen ännu tidigare, var där redan vid halv åtta tiden :/  Så då gick man runt där, men mycket trevligt iaf! kul att se pojkarna så himla glada hahahah.
Var dock där bara till 1 tiden för robin börja må sämre "han har körtelfeber..." så han,jag&marthina körde till skurup, så alltså var jag hemma vid halv 3 tiden? kanske något sånt.
ont i mitt ben som fan, mamma har försökt hålla på med de men går knappt att röra.. får se hur det ser ut i morgon, kan inte gå med byxben där, så använder jogginbyxor också har jag ena benet uppe vid knät hahah x)
nej nu är klockan halv 11, och jag ska sova! lär sova som en gud inatt asså! lovar.
Långt inlägg, hoppas ni orkar läsa? Läs mellan raderna annars, inte så himla viktiga saker där haha ;p
lägger dock inte in massa bilder, dom finns på bilddagboken så gå in på Sessaaan och gästlösenordet är Pitt  "kom inte på något bättre" men in där och kolla. kommer 2 bilder här, eller något.


tobbefavorit som börjar i byn, massa däck small x) haha!

på resturangen i helsingborg som alla åt på (:

campingen på morgonen, sov i bilen när detta foto togs ;p

inne på vallåkra träffen.

xoxo /Celina

HEMMMAA!

Nu är klockan halv 4 på eftermiddagen, och jag kom hem vid 2 tiden från VALLÅÅÅÅKRA ;p
sjukt trött, bakis och allt kan man vara. ont i hela benet efter igår .... "lägger in bild på de direkt"
ska faktiskt lägga mig och sova "sovit någon enstaka timme från torsdag-söndag" USCH! hahahah men haft grymt kul. Träffat lite nytt folk och så, trevligt:
skriver mer sen ikväll om min helg på vallåkra med dom underbara folken.
gonatt sålänge ;p så hörs vi sen.





xoxo /Celina

hos robinhjärtat ;p

sitter här nu hos min kära pojkvän ;p nyss gjort oss iordning och allt sånt, skit trött !!!!
somna kl 02.00 typ, men sen 02.44 så smsa marthina och fråga om jag var vaken ;p ahh! just när jag somnat och allt, men mne hahaha.. robin snarka som fan så satt och smsa med henne en liten del av natten sen la jag där och kunde inte somna .... snarksnarksnark ... så blev kanske 1 timmes sömn inatt, blir att sova i bilen (?)
eller så hller marthina mig vaken med att vi ska börja dricka redan haha! men det säger ju inte jag nej till.
sitter bara här nu iaf, smsar lite med mamma ;)  ska snart packa in i bilen, sen köra och hämta mulle sen marthina (; sen frukost någonstans haha. sitta på lidl och vänta för att alla ska komma ;p
hörs på söndag kväll tror jag ;D
sköt om er allihopa!

xoxo /Celina

sista inlägget ;p hejdå.

nu är klockan lite över 18, alltså harj ag precis kollat på The hills ;D kl 19 så kommer mulle&robinhjärtat och hämtar mig så blir det nog ut i trelleborg? tror jag.
sitter och snackar skit med mamma nu, sista samtalet innan jag lämnar henne ensam över helgen haha ;p
iaf, så hörs vi på söndag då det även kommer ne himla massa bilder från årets vallåkra ;D ska gå nu, kolla på blue water high tillsammans med mamma sen kommer dom, sova hos älskling eller ja sova och sova, jag kommer vara vaken för han kommer snarka.. också kommer jag vara sjukt trött på vallåkra..... .-.-  suck ..

xoxo /Celina


hello. (;

Nu har jag både hunnit med ett långt och varmt bad och gjort mina naglar (; höger tumme blev inte bra men ska fixa den nu snart så den ser lite bättre ut :)
mamma och jag gick ner till byn för att lämna filmrullarna, handla snacks och sånt så nu ska vi snart äta lite ;D sen blir de The Hills och Blue Water High, robinhjärtat kommer och hämtar mig vid 7 tiden ;D yeey!
men skriver såklart innan, tror jag iaf ;s haha!

xoxo /Celina

Gomorgon!

Vaknade utav mitt alarm på mobilen idag igen, fast idag blev det kl 10.00 ,måste ju faktiskt gå upp tidigare och tidigare för varje dag, men det skiter sig nu på vallåkra haha ;p
iaf så satte jag igång med dammsugaren, blev hela lägenheten! fyfan va drygt, hatar dammsugning men gillar att städa annars haha... gick på 1 timme eller så, måste ju vara noggran -.- suck ...
nu sitter jag mest och snackar med erikababe på msn ;D härligt! blir så glad av att prata med henne, så himla underbar brud asså!
nu ska jag ta och hoppa i ett bad, sen fixa naglarna ;D se hur de blir ... har ju aldrig gjort de förr, men det ska nog gå alldeles utmärkt.
vad ska alla göra idag?

xoxo /Celina


godnatt!

Nu är klockan lite över midnatt och det är dags för mig att sova, måste komma i lite rutiner nu.. snart skolstart och då ska man upp tidigt och lägga sig tidigt också för den delen. svårt för mig, och det har det alltid varit.
nyss kopplat ur min andra hårddisk. Den lilla med världens minne, för min bror ska låna den över helgen för han ska byta data eller något ;s förstod inte riktigt vad han sa haha. men då ska han ha den och lägga över alla sina saker på sålänge. Hoppas nu han inte kollar in alla mina hundratals bilder (; haha men det vet jag att han gör redan, så har faktiskt varit smart och kopierat över dom flesta på min vanliga hårddisk haha!
Sen har jag letat upp alla skivor till bl.a. camen, båda kamerorna, skrivaren, brännskivan, office programen, mobilen och lite sånna program. allt åker ju väck när jag kopplar in nya datan "efter helgen tror jag" ;D så nu är det mesta fixat.
imorgon hinnerj ag inte skriva, mycket som ska göras. Dammsugas noggrant i lägenheten, duscha, fixa långa naglar på mig ;D också sen iväg och lämna  filmrullar, köpa lite snacks och sånt. Men bloggar när jag får tid över ;D
packa det sista också, robinhjärtat kommer imorgon eftermiddag (;
gonatt, sov gott läsare!

xoxo /Celina

tv hela kvällen ;p

satte mig vid tvn redan vid 19.00 tiden, då kollade jag på Blue Water High, och efter det kom mitt älsklings program The Hills upp på MTV. Sedan så blev det mest Project Runway och NEXT ;p
Project Runway tycker jag är ett väldigt bra program, kul om själv kunnat designa sina egna kläder, sy dom och allt. Så är det ingen annan tjej som kommer med ett likadant linne eller ett annat klädesplagg, för då är man helt ensam om de ;D
mamma&jag poppa popcorn också ;D så himla gott med popcorn också massa grillkrydda i de, favorit! jactack.
innan idag så beställde jag två par svarta stövlar, minns inte om jag berättat om de tidigare (?)
vad har ni alla gjort idag?

xoxo /Celina

tvdags nu,

Pyttipanna, mums! det käkade jag nyss tillsammans med min kära mor. 
snackade nyss med krilleboy i telefonen, och filip har köpt ny data och använder därför inte den gamla och den ska jag få imorgon, men kommern og inte koppla in den förrän efter jag kommit hem ifrån Vallåkra.
ronny måste vara här och ta väck dvd brännaren och sätta dit min cd brännare, fixa mitt "säker surf" virusprogram, riktiga windows xp , inte piratkopian och kopiera över allt från min data till den nya.
men tur har jag den andra lilla hårddisken där allt är (; haha!
sitter nu och snackar med lilla Carssa på msn, mycket härlig tjej! vill ni kolla in på hennes blogg så gå in på:
http://carssa.webblogg.se
men nu ska jag gå och kolla top model, och kanske något annat? får se haha!
hörs ikväll,



xoxo /Celina


fan ..

Ni vet dom kläderna jag prata om igår? som jag skulle beställa idag ifrån min favorithemsida? ;p
mamma slutar om 30min, så bestämde mig för att gå in och lägga de i kundvagnen igen och så, så allt liksom var klart men vad tror ni har hänt? jo under kvällen/morgonen så har någon idiot beställt både dom jeansen jag ville ha och den tröjan ...... och nu finns dom inte i lagret mera :'/ .... Det var liksom rea så det fanns liksom inte fler exemplar av kläderna..
Tror ni jag lackar nu asså? FANFANFAN!
men när mamma kommer hem så ska jag iaf beställa stövlarna som jag hitta igår, se om jag hittar något annat plagg? behöver jeans ... skoj med en tröja också..
prova att lägga in bild på kläderna men bara för de så funka de inte... bilderna kommer kanske senare idag ;p



xoxo /Celina

Städning .. ;p

Nu är klockan snart 13.00 och jag är vaken ;D vaknade inte så himla tidigt faktiskt, men det är ju typiskt mig. men direkt när jag vaknade så tänkte jag på de mamma sa till mig igår:
snälla kan du inte torka av lite imorgon?
okeydå mamma, jag ska torka av tänkte jag. men jag har ju faktiskt inget bättre för mig, datan kan jag liksom sitta vid när jag är klar.
så upp och hoppa, tog på mig jogginbyxorna sen vek jag all tvätt från igår som hängde på tvättställningen, in med de i min/mammas garderob sen väck med ställningen så det såg bättre ut ;p
fram med trasan och sprayen, också gick jag och pula lite i lägenheten, torkade bl.a. allt i mitt rum, fyfan vad dammigt (a trodde inte det va så mycket men jodå, det kommer fram. diskat mina playboy glas som stog på hyllan, dom var mycket dammiga ;p haha! sen fortsatte jag i rästen av lägenheten, dammsugade lite "dock inte noggrant, bara lite sådär ;p"
Tog nyss fram min adidas bag där jag har packat lite som jag ska ha med till vallåkra (a eller lite och lite, blev fler plagg än vad som behövs men ska ju bli regn kanske så skit samma (; robinhjärtat kommer bli galen hahaha. sen täcke&kudde, spriten på de. hur ska jag få plats x)
nu ska jag ta mig ett bad innan mamma kommer hem, sen får jag äta något till frukost också.
vad ska ni alla göra idag?

xoxo /Celina

sovgott!

nu är det faktiskt dags för mig att lägga mig i sängen, läsa några sidor ur min bok (a
nästan blivit boknörd haha, känns som det ända jag gör är att läsa .. usch vad det lät jobbigt för det är jag ju inte (; läst denna boken, eva&adam böckerna när jag va mindre ochc kanske 3 till. min mamma har hela tiden sagt att när hon var i min ålder så läste hon hela tiden, läste bok efter bok. en bok i veckan. ah gud (; haha!
men nu blir det gonatt. alla ni andra sover säkert redan?
blev många inlägg nu på kvällen, inte haft så mycket för mig haha ;p men beställa kläder blir de imorgon, skorna tar jag nog samtidigt? hrm, får se vad mammi säger haha ;p
gonatt läsare, kul att lite fler folk tittar in så fortsätt med de! <3

xoxo /Celina

gulligaste skorna i världen ;p

sitter just nu inne och kollar lite kläder och skor på nätet ;p hittade själv ett par jeans & en tröja som jag ska beställa imorgon, rea på min kära hemsida så passar på då.
gick in på brandos.se  ,mycket fina skor där! hittade ett par svarta klackskor, just min stil och just vad jag behöver just nu så ska nog beställa det också. men dom får vänta tills efter vallåkra, för då vet jag hur mycket lön jag fått in på kontot, + studiebidraget (;
& kolla här på bilden nedan, vad jag hitta. Började kolla på flickskor och fann dessa supergulliga skorna. kände bara att jag ville ha en liten dotter, handla söta rosa/lila/vita skor till, och rosa små klänningar och bodys ;p aw gud!



xoxo /Celina

klydd?

Någon som kan hjälpa mig? ..
asså, kollade nyss statistiken, och nu är den 12 augusti borta? ;s väldigt skumt tycker jag faktiskt, och nu när klockan är över 00.00 "alltså ny dag" så har det blivit en 13 augusti på statistiken också, men 12 augusti är helt borta.. vafan x) kan ju dock itne så mycket om bloggen men kanske någon som vet ? ;p
vore snällt iaf..

xoxo /Celina

LAAJV.

sitter just nu inne på min lunarstorm , Celina92. satt där alltid förr som en lunarnörd och fixade pressen varje dag och sånt löjligt ;p fast nu går jag väl mest in där för att prata med ... christoffer? ah vafan, blackout men skit samma. Kanske inne där 2 gånger i veckan, om ens de. Brukar skriva lite i bloggen vad som hänt, ska skriva ut alla mina inlägg där sen och sätta ihop till en "publik dagbok" för jag skriver min egna dagbok mycket ofta också, nästan varje dag och där är liksom det personliga som aldrig kommer ut. Iaf så sitter jag och lajvar en massa där ;p riktigt kul! har kanske 50 lajv kvar, ;p Knaprar på supergoda karameller, Kungen av Danmark. Mmmm så gott ;D
ligger alla och sover eller?



xoxo /Celina

jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren.

efter maten och några kapitel i boken så satte jag&mamma oss framför tvn och zappa mellan kanalerna och på TCM så såg vi Jennifer Love Hewit :o jag bara: kan det vara den filmen jag vill att det ska vara?! Sen efter ca 2 min så kom Freddie Prinze Jr upp i vår tv :O SNYGGINGEN SJÄLV! jovisst var det den filmen jag ville det skulle vara,
Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren.
mycket gammal film, första filmen heter "jag vet vad du gjorde förra sommaren" Den har jag på VHS "iochmed den är så gammal" men har aldrig hittat denna filmen, har varit riktigt förbannad många gången.
men nu av ett zappande på tvn så kom den fram ;D urglad blev både jag och mamma, läskig film! men jag rekomenderar er läsare att kolla på båda filmerna, om ni gillar gamla rysare "som är mycket bättre än nya rysare, enligt mig" ..
Iaf, så sitter jag bara här nu och lyssnar på musik "för att inte känna mig som den ända vakna i familjen" ;p haha. så smsar jag med min kära pojkvän, mycket härligt. men vill ha han här nu, kanske hamnar i mammas dubbelsäng av rädla haha x) kan knappt sova på nätterna själv, för vi har en ande i lägenheten, en mycket gammal man som dog i lägenheten innan vi flytta in ... så sen första gången han "visade sig" i min närhet så har jag inte kunnat sova riktigt, sova har jag kunnat men just att gå till sängen utan att tro där är spöken under sängen "som när man va liten"
tror på spöken/andar, ni kanske tycker jag är galen ?? tror ni själv på något sånt? eller kanske varit med om någon händelse?

xoxo /Celina


mycket tvätt.

idag så har jag mest läst i min bok också slappat vid tvn framför The Hills på MTV (; gillar de programet, men tyvärr följer jag inte de riktigt som jag borde hehe ;p har ni själva kollat på de något?
Nu har jag tvättat klart, hade tvätt tid kl 16.00 så är jag klar nu, mycket tvätt denna veckan .. passa på att tvätta min nya jacka, hängt upp allt i vardagsrummet så allt är väl snart torrt, det mesta va det redan. Så då är allt rent och så till vallåkra, åker ju hemifrån redan på torsdag.. då blir det att sova hos älskling. alltså inget bloggande ifrån torsdag - lördag, kommer hem på söndag "vet dock inte tid" men då blir det massa blogg på kvällen, och mycket bilder.
hörs lite senare ikväll, ska gå och umgås med mor lite ;p sköt om er!

xoxo /Celina

hejhej

klockan halv 11 så ringde mitt alarm på mobilen, steg upp och satte igång datan för att skicka videona från igår, till melissa för sen skulle hon på kalas. så gjorde de sen gick jag och la mig igen & vakna halv 1.
käkade frukost och sen blev det diska och fixa iordning i lägenheten, tog bl.a. ihop min smutstvätt för vi hade tvätttid i eftermiddag.
Mamma kom hem kl 15.00 ,då framkallade vi lite kort från morfars begravning ........ och sen min syster ystad var nere i skåne med hennes fyra underbara ungar ;D så bilderna kommer till fredag typ. Framkalla även en film på mig och min pojkvän, som jag ska sätta i en ram som jag köpte för ett tag sen, aldrig fått en bra bild på oss men nu så ;D dock ingen ny bild men vafan, båda kollar in i kameran iaf, och det är det som räknas (;
Nu sitter jag här, nyss varit nere i tvättstugan, ska lägga mig i sängen och läsa några sidor ur min bok som snart är klar ;D Rekomenderar er alla att läsa den boken, LEVANDE BRÄND
usch det spöregnar ute :/ ,snacka om att man blir deprimerad, läste ju på löpsedlarna igår att solen&värmen skulle komma tillbaka igen ... tror inte ett dugg på de, men hoppas på bra väder till vallåkra ;D sitta hemma idag och kolla film ikväll, går dock inte ut i detta vädret haha!
vad har ni hittat på med idag?

xoxo /Celina

Bilder från kvällen.











hoppas ni fick ett gott skratt åt oss två när vi är som barnsligast ;p men har absolut roligast, skrattar så vi håller på att lägga oss ner dubbelvikta x)

xoxo /Celina

home.

denna kvällen spenderades då med melissa ;D fyfan vad kul vi har tillsammans! hela kvällen bestod av skratt skratt och åter igen skratt. hahah x) så himla kul.
gick om skolan och kolla hur det ser ut där, mycket fint (: sen blev det ca 80 foto där hahahahah. på självutlösare så himla kul bilder blir de, alla kommer dock inte här men imorgon finns dom flesta på min bilddagbok Sessaaan så bara kolla in där då. träffade bl.a. jenny penny ;D kulkul!
ssen filmade vi massa, alltså mig när jag typ guidar skurup haha x) om vår kväll och så, skit kul! så blir att lägga in dom här också en dag. eller på melissao ´s blogg. lite på ett annat sätt än vad alla andra gör på sina bloggar (; man får va lite annoprlunda ibland ju.
håller på och lägger upp bilderna/videona på data, vilket tar en himla tid iochmed det är så många haha. skriver senare ;D

xoxo /Celina

ut med melissa.

nu är klockan tjugo i sju, och jag ska möta melissa vid Läskiga gången klockan sju. haha det är en gång vid en skola här i skurup, så förr fanns där inga lampor så den fick döpas till läskiga gången, vilket vi säger fortfarande även om där finns lampor nu haha ;p
lyssnar om och om igen på en låt jag fick utav melissa ;D "  Kid Rock - All Summer Long " Mycket bra låt!
iaf, så har jag inte tid att sitta här nu, utan ska fixa håret lite, kommer bilder ikväll för kameran följer med i min ficka hela kvällen haha ,D ska in om skolan och se hur där ser ut nu, också fota lite där vi fotat våra flesta bilder i skolan hahaha. ni kommer skratta bara ni kollar på dom.
vad ska ni alla andra göra ikväll?

xoxo /Celina

varmt bad.

Nu sitter jag här, nyss satt på kranen till badkaret för nu är det dax för ett mycket varmt & skönt bad ;D
som ni ser så är min blogg mycket fin och annorlunda, & det tackar jag melissao för <3 Hon tog sig tid att fixa den och göra en header till mig, mycket snällt. så om ni vill ha en fin blogg så kontakta henne, lovar att ni blir nöjda.
iaf, så ska jag hoppa in i badet nu innan det blir översvämning (;
hörs senare!

xoxo / Celina

gomorron!

vaknade av att solen sken in genom mina gardiner ;p snacka om att jag blev lycklig, solen är kvar men nu har det tyvärr börjat blåsa lite. Så inget solande idag iheller, men solen hittar fram lite när den känner för de så kanske skönt ;p Hoppas det fortsätter med bra väder ikväll för då blir det ut med melissababe ;D
Nu sitter jag här i en tom lägenhet "mamma är på jobb, första dagen" hatar att vara ensam, kan kvitta om det är morgon,dag,natt.. hemskt att inte höra någon annan vid sig, tycker inte ni de?
iaf, så sitter jag och äter en skink&gurk macka, "slickar mig runt munnen" så himla gott (;
ska nog snart lägga mig och läsa i boken, kommit så himla långt nu i den haha ;D glad är jag för de!
vi får höras senare! vad ska ni alla hitta på med idag?

xoxo /Celina


film, och ännu mera film.

denna kvällen spenderades tillsammans med mamma framför tvn ;p
först så kollade vi på 2 avsnitt utav Gossip Girl, en ungdomsserie som jag följt, uppehåll nu så dom visar gamla avsnitt över sommaren, sen kollade vi på Greek som också är en ungdomsserie som går på tv varje söndag. Ska nog börja kolla på den ;D första gången jag såg den, bara sett reklamen annars.
Innan maten så blev det en film vid namn   Håll tassarna borta från min dotter. Tyckte den var mycket bra ;D häftigt om man hade en sån pappa tillslut, även om jag är nöjd med hur min beter sig, bortsett får ibland och förr ....
Sen kalla mamma, Matdags! Kött & Pommes i ugnen, mycket gott.
sen kom där en film på tv, hette typ eight days to live, det var då en sann historia där bl.a. Kirsten "i OC" var med. Även den filmen var mycket bra (=
Detta blev en bra filmkväll, bara bra filmer/serier.
Klockan är nu 22.08 och mammas sista semester dag, hon börjar jobba imorgon vilket jag egentligen också skulle men det blev inte av ... synd! Så nu kan man itne sitta uppe nätterna långa framför filmer tillsammans med mamma, för nu jobbar hon, är trött på dagarna o.s.v. inget skoj .... Snart börjar jag också, någon dag efter Vallåkra.
hörs senare läsare!

xoxo/ Celina

älskling (;

igår så blev det dock inget mer inlägg som jag trodde, utan jag&mamma kolla film för älskling somna i min sköna säng haha .. han var lite sjuk, halsen, huvudet och extremt trött ... blablabla, gud va killar kan klaga när dom är sjuka (;
iaf, så la vi oss vid 1 kanske också blev det massa mys sen somnade han bums, och då fick jag damp! RIKTIGT, så jag gick ut och la mig i soffan och där sov jag hela natten, vaknade vid 9 då jag kröp ner bredvid älskling som både frös och svettades ...
vi klev upp vid 2 tiden då vi käkade frukost tillsammans med mamma ;D sen kom krilleboy till oss, trevligt! fixade lite vid tv, då somnade älskling och höll om mig. aw (; började givetvis snarka så mamma&krilleboy asgarva, hahaha jag också då haha x) kollade en film, Inte utan min dotter. Rekomenderar verkligen denna sanna film, riktigt hemsk men sjukt bra.
Nu har älskling åkt hem, han skruvar nog på bilen medans han klagar över hur ont han har haha.
Ösregnar ute :'/ ,blir så deprimerad asså. fan om det är sånt väder när vi är i Vallåkra, fuck fuck fuck .......  -.-
men nu ska jag bara kolla lite på bilddagboken och bloggkoll sen blir det nog att läsa lite av min bok, nu har hon blivit bränd av hennes svåger och familj så hon ligger på sjukhus där en kvinna ska hjälpa henne att överleva och ska ändra hennes identitet så ingen finner henne igen. usch .. :'(
hörs senare!

KYSS!

ZzzzZzz... snarksnark.

Nu har älskling kommit hem till mig, vi var nere på pizzaboden för att handla pizza&kebab till mig,han&mamma ;D där träffade jag victor, rebecca&andy, som också skulle käka skräpmat haha!
men iaf, så har vi käkat och så nu, blev såklart efterrätt haha "Mys då ;p " sen nu så sitter jag här medans min käraä lskling ligger i min säng och sover, ahh guuud va han snarkar ...
ska gå ut till vardagsrummet nu och kolla sommarkrysset tillsammans med mamma ;D haha!

hörs sen!
KYSS!

hoome.

Nu har jag kommit hem efter en härlig promenad tillsammans med min kära mor.
gick först till ankedammen där vi gav doom lite bröd sen satte vi oss på en bänk där och kollade ut över sjön/dammen med alla sorters ankor, gess och så. sen blev det vidare till allibabba där vi handlade lite inför kvällen då min älskling kkommer på natt besök (; graauuw haha! handlade dock en morotsjuice till mig, så himla gott ! men en riktig sockerbomb asså .. tyvärr (; men vafan! dricker ju inte de varje dag.
SONDA Juice av Apelsin&Morot, Muums!




denna fågel var av en annan ras, och den såg ut såhär hela tiden nästan x)

Bilder från kräftskivan (;











KYSS!

hellu.

får bli ett snabbt inlägg nu, för mamma står och kallar på mig ;p haha!
nyss ätit frukost och duschat, så nu ska jag och mamma till ankedammen faktiskt, ge dom bröd (a gulligt av oss va? hahaha.
det är ju ändå så fint väder, och vi har inget bättre för oss, så då kan man lika bra göra en god järning (stavning?)
men vi hörs senare närj ag kommer hem och lite så, föresten. vad ska ni hitta på med idag? lördag ju ;p

KYSS!
bilderna från igår kommer när jag kommit hem.


kräftskiva (;

nu är jag hemkommen ifrån den mycket trevliga kräftskivan ;D klockan är nu 01.14 typ, iaf så kom jonas&louise dit där också, så blev ju massa skitsnack med min favoritkusin louise <3 härligt att se dig, ett tag sen sist ju, så blev att glo massa bilder och så också.
käkade kräftor, mycket gott! ;D sen blev det bullar och någon typ kladdkaka med frukter och sorbet glass på typ, riktigt gott va de också (; så nu sitter jag här och är propp mätt.
mitt snygga linne kasa ner hela tiden, så ska ju inte festa satan i de linnet hahah x) även om det ska med upp till vallåkra hahah, även omdet är storlek 34 så är det förstort, lite iaf.. men vafan ;D vill folk glo så vafan,
men nu ska jag tvätta bort mitt smink, lägga in bilderna och sen i säng, kanske blir några sidor i min bok också.
ni ska få se lite bilder imorgon, togs dock ingen bild på mig&louise ... jo i hennes kamera, men inte i min ... menmen

KYSS!
sov gott så hörs vi imorgon.

godmorgon.

Nu har jag vaknat, dock mycket sent men det beror på att jag sovit i mammas dubbelsäng med siden överdrag till täcke,kudde ;D så himla mysigt att sova där!
när jag vaknade så hade mamma varit och köpt nybakade bullar så vi satte oss och började äta frukost, mycket gott!
sitter just nu här, läst lite bloggar också blir det vidare in en snabbis på bilddagboken, har inget speciellt att berätta ..
ikväll så ska kanske jag,krilleboy&mamma till min morbror och hans fru, mycket härliga personer, inga sånna allvarliga,tråkiga släktningar som man oftast har ;p käka kräfter och lite så där, mycket mysigt. Blir nog en runda på kvällen till min morfar på svedala kyrkogård .... <3
men ska vidare in i badet nu snart, så vi hörs senare!

KYSS!

ny dag.

Nu är klockan 00.21, & alltså en ny dag. vet ni då vad det är för datum? 8 augusti, och det betyder att det är: år 08, månad 08 och datum 08.  080808, tyckte faktiskt att det va fräckt haha! mobba mig inte för de (;
faktiskt melissa som berättade de för mig, för själv hade jag aldrig kommit på de ;p hehe.
sitter och pratar med min mycket saknade vän pontus, inte träffat han på hur länge som helst. förr umgicks vi alltid, var alltid hemma hos dig med din kära mor som jag älskar! favorit mamman, måste komma och hälsa på er! hon är guld värd asså, så mycket hon ställt upp för mig, och absolut dig.
men dags för mig att sova nu? ska bara dricka upp mitt glas med multivitamin dryck haha ;D gott som fan! ensam inatt, mamma sover inte hemma .. så det blir att sova i hennes dubbelsäng, synd inte robinhjärtat är här nu ....

KYSS!
miss u ..

melissa tonight! (;

yeey! äntligen så får jag spendera en helkväll tillsammans med min kära bästis melissa, tillochmed under dagen umgicks vi!  Stack till drivas tillsammans med henne för hon skulle handla grejer till skolstarten, sen stack vi hem till mig där vi satt vid datan och så, jag duschade sen bestämde vi oss för att käka kebabtallrik på pizzaboden ;D Mums!
Köpte hennes rosa jacka (a tacktack! älskar den så himla mycket,
köpte lite godis & morotsjuice sen blev det att sitta på statiol och bara snacka lite skit och fota. Anton&Jesper kom senare, också träffade vi KF;Emma,Jenny,Micke,Hampe, Stork och smulan ;D bl.a. Sen kom hende&mill också liten runda med volvon haha! (; 
jag&melissa gick mot hydro/hem vid halv 11 tiden, fast sen satte vi oss mitt på trottoaren där vi också satt och snacka skit men vi avbröts av stänk i pannan, AH NÄ DET BÖRJAR REGNA! 
snabbt hejdå sen sprang vi på varsitt håll hem x) eller sprang och sprang, nära på haha. 
nu sitter jag bara här ;D lagt in bilderna. fixade ju även mitt hår idag, under! stort tack till söta erika som står ut med mig (; 

 
våra kebabtallrikar på pizzaboden.


favoriten allibabba sen och handla godis & morotsjuicen.


jag med min nya rosa jacka, tacktack!

KYSS!
skriver innan jag ska sova.

iväg med melissa.

Nu sitter jag här och drygar, så därför ska jag&min kära vän melissa iväg till byn.
melissa ska handla lite block,pennor och sånt inför skolstartet. själv orkar jag inte de, har oanvända blogg sen alleskolan men får väll köpa något när jag är med mamma, så betalas det med hennes plånbok haha. Iochmed det är till skolan,
men vi hörs senare! ha en bra dag.

KYSS!

helluu

hejhej alla läsare (; allt bra med er idag?? eller ni kanske sover fortfarande hehe, klockan är ju "bara" halv1 (;
själv så har jag varit uppe sen halv 10, då jag kollade på blue water high och käkade frukost, sen körde mamma mig till färgaffären och där stog erikababe och vänta på mig ;D in där och handlade slingfärg till mig sen körde vi hem till mig med moppen. Slingade mitt underhår för det är ju brunt "iochmed jag färga de svart förr" men nu är jag helt blond och det gillar jag, det va så himla längesen ! många år sen haha ;p
nu sitter jag bara här, lyssnar på lasse stefanz (;
ikväll vill jag hitta på något, vill ut! är så rastlös, suttit hemma i 4 dagar nu ... ah gud! kanske ut med melissa tonight?
hörs senare!

KYSS!


gonatt.

efter en mysig filmkväll med mamma igen så känner jag mig väldigt trött ;p
har fixat mycket vid min kära data, fixat allt med bilder, rensning, ändrat mappar, flyttat bilder, lagt till gamla bilder o.s.v. tycker det är så himla skoj att kolla tillbaka på tiden ;D en bild, säger mer än tusen ord! inte sant?
nej nu är det nog, nu ska jag krypa till kojjs och läsa några sidor ur min hemska bok ... usch blir så arg så att tårarna kommer när jag läser om det, tänka sig att kvinnor/tjejer än idag har det så :'/
sov gott alla läsare, hörs imorgon!

KYSS!

MMmmmMmmm..

gud så gott ! ;D sitter just nu och slickar på en hulkenglass, väldigt gott. dock en mycket speciell smak men en smak som man lär sig tycka om hehe.
jag&mamma var ute i byn, tog ut pengar sen handlade vi lite mat på coop extra "gamla AGS". Träffade även på min favoritfamilj, dahlgren. Camilla,Sofia&Lotta. Tycker synd om er, tänker på er <3 det är hemskt när något sånt händer men man får stå ut, och vänja sig ...
ska faktiskt lägga mig i sängen och läsa lite ;D finns inte så mycket att göra. älskling jobbar, fram till 19.00 ikväll :/ men imorgon kommer han nog till mig efter jobb,
blev inga slingor idag, blir imorgon istället (;
vill ut ikväll, ska ju bli sämre väder imorgon och därför måste man ju passa på, eller vad tycker ni? vill faktiskt ut med melissa, hade varit härligt för det va så längesen jag såg dig, pratade med dig i verkligheten eller skratta med dig..



KYSS!
snart vallåkra <3

Godmorgon!

Hejhopp! nu har jag vaknat, vaknade faktiskt redan klockan 10.00. chockade (; ? haha!
kollade på blue water high sen blev det frukost med mamma.
just nu så sitter jag mest här och knappar på mitt rosa tangentbord, nyss varit in och kollar på min bilddagbok ;p det är ju ett måste när man vaknat !(;
ska faktiskt gå och lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok, som jag började på igår. ännu chockade? hatar att läsa böcker, har bara läst Eva&Adam böckerna när jag var mindre också kanske 3 andra böcker i min ålder nu. Fast denna är riktigt bra "det sa jag om den förra också, som jag läste 10 sidor i"
denna handlar om en kvinna i Pakistan "sann bok" som ska bli bortgift, men hennes äldsta syster måste bli det först, och kvinnan blir förälskad i grannen och har ett hemligt förhållande med honom men när föräldrarna och släkten får reda på det så blir hon en skamm för byn och därför bränner dom henne, så nu får man följa hennes liv och hur hon har överlevt ett hedersmord.
själv tycker jag att det är SJUKT hur fan man kan göra så, hedersmord? så jävla hemskt! stackars kvinnor som får gå och kolla ner i marken för att inte möta någon mans blick, eller blir en skamm för byn bara för att hon synts ensam ute i byn utan någon äldre o.s.v. herregud säger jag bara! blir så förbannad när jag läser eller hör om folk som vaarit med om hedersmord.
men nu ska jag läsa, hoppas jag läser klart den en dag ;p

KYSS!


gonatt.

nu är det nog läggdags för min del, eller? (; klockan är dock bara 23.41 men finns ju ingenting att göra, orkar inte se film .. gjort det nu 3 kvällar irad.. Vill ju ut, faktiskt ut i skurup också för den delen! så bara ring skurupsfolket, en kväll ute i skurup kan ju inte skada. saknar ju er ;p men ni saknar nog inte mig haha! skämta.
imorgon så ska jag och erika mötas också ska vi handla blondering till lilla mig, ska slinga mitt hår under så det bruna åker väck helt nu. trött på de ;p haha!
mill smsa mig innan, alladin är avlivad :'( usch, den kära hunden har varit med om så himla mycket, ända sen vi var små och sprang runt på sjölandet så fanns han med oss, alltid när man kom till er så mötte han en vid dörren. Den hunden är nog den snällaste hund jag vet, han har alltid varit en pensionär (; ända sen han föddes så påminde han om de.
vila i frid Alladin, du har det bättre där du är nu <3



KYSS!

Nyklippt!

klockan 1 så kom erika hem till mig och därefter så kom fia,mill&lotta.
då blev det klippning för hela slanten, jag blev mycket nöjd ;D sen när jag var klar så borsta jag ut lottas hår, hon har inte gjort de på ca 20 år eller något? och använder ingen balsam eller nått haha! katastrof (;
sen var det mills tur, och därefter mamma och fia. Fia blev ursnygg ;D ser mycket äldre ut nu med luggen och uppklippningen.
tack erika för att du tog dig tid (; får ta en slingning där bak också nu innan vallåkra <3
sen nu på kvällen så kom anton,emil&robin så käkade vi Langos, urgott! i love it haha.

KYSS!

tjingeliiing

hejsan alla läsare, allt bra med er idag? (=
själv så är det väl bra, nu är jag och mamma klara med köket. blir kakling sen någongång i augusti sen när det kommer in pengar så blir det antagligen tapet, fast det ser mycket bättre ut nu iaf ( : tur är ju det. Så mamma står och stryker nu så ska vi sätta upp nya gardiner, najs!
sen blir det Borat och marabou daim tillsammans med mamma ;D <3
snackade lite med melissa idag, och det blev jag så himla glad över för det var så längesen :/ .. men får hoppas detta håller som vi sagt, ännu en gång. & att det blir en scrap book även fast vi hamnar på skilda håll nu i gymnasiet? .. För vi ska ju hälsa på alleskolan, och kolla nya byggnaden (: ska ses nu en dag, längtar väldigt mycket efter dig, min bästis.
föresten, nu på kvällen så kollade jag alla prag bilder och även pragfilmen ;p inte kollat på den alls, förutom en gång den dagen vi slutade skolan, och alleskolan för gott. men skrattade väldigt mycket för vi hade ju fina stunder även om vi bråka lika mycket som vi hade det bra, om inte mer ;p


KYSS!

regnregn..

när skolan var runt 06.00 imorse så vaknade och det stänkte i mitt ansikte och lika snabbt somnade jag om men vaknade några minuter senare av att jag var blöt i ansiktet.
ojsan, fönstret var öppet och det ösregnade ute .... så upp och stängde fönstret & torka av min kära mobil x) sen somnade jag om väldigt snabbt igen.
vaknade vid 10.00 igen, & då blev det frulle tillsammans med mamma sen körde vi till Ystad där jag hittade ett par jeans till mig, när vi åkt hem så gick vi lite i byn där jag köpte en tjocktröja.
hem, och började måla luckorna i köket, som är klara nu snart. härligt!
tog ett varmt bad, med en himla massa skum ;D skönt! sen nu sitter jag mest här vid datan och kollar runder.. kom nyss en jäkla regnskur .. fan också! det som var så bra väder och allt.. blir helt deprimerad av att kolla ut ur fönstret och se att det regnar och höra massa åska .. menmen!
ikväll blir det att kolla på Borat (; haha!

KYSS!

film.

på kvällen så blev det käk med mamma ;D  också såklart massa skitsnack som vanligt haha.
satte igång Super Bad. En cool film "super sugen, på svenska?" Den va dock inte som jag tänkt mig men riktigt ball va den faktiskt haha! Krilleboy brände den till oss för någon dag sen.
& när den var slut så satte vi i Hata Göteborg! den filmen såg jag och melissa för ett bra tag sen, och jag tycker den är så jävla bra! mamma har ju inte sett den, och mig gjorde det inget att jag såg den ännu en gång.
älskar den filmen! men sjukt att man kan falla för grupptrycket så mycket, har aldrig hänt mig själv men vad jag förstår så är det väldigt jobbigt ...
iaf, så sitter jag här nu! är ju knappt hemma längre, eller vid datan. så får passa på lite ibland haha ;p




KYSS!

älskling (;

igår så skulle jag och älskling egentligen iväg till Gislövsmarknad en runda, men ändrade planer!
älskling&marthina kom hem till mig, så körde vi iväg till tobbefavorit där det va partyparty ;D mycket trevligt! där var bl.a. erika,smulan,danne,jonny,dennis,marthina,mandy & sara. jag hade mycket trevligt tillsammans med mandy,sara&marthina ;D graauw!
vid 00.00 körde jag och älskling hem för han ska jobba imorgon :( så kl halv 8 när jag vaknade så var det ingen robin bredvid mig i hans säng .... men somnade om snabbt och vaknade vid halv 2, och då hade älskling slutat ;D vi käkade frukost och snackade lite med hans mamma sen blev det in i sängen där han somnade, & jag la bara och vilade lite. skönt!
knackade på dörren, & det va mulle ;p snackade lite skit sen vidare till skurup.

hellu (;

igår så var jag&älskling bjuda på middag hemma hos mill&hende ;D hade mycket trevligt.
jag&mill skulle koka potatis, också blev det en massa snack. mycket härligt att prata med dig, du är så himla underbar gumman! vilka minnen vi har sen vi var små och sprang och lekte på sjölandet hehe ...
iaf, så käkade vi grillat sen kolla vi på American Pie Beta house. Skitbra film, tyckte jag ;D    HAHA!
sen åkte killarna iväg för att handla och så blev det massa hemsligheter hahaha!
iaf, så åkte vi hem tidiigt för att älskling skulle jobba ...

nu ska jag iaf till Rynge med mill,mamma,lotta&martin. sen hem och fixa mig och lite så sen kommer älskling och hämtar mig och då ska vi till Gislövsmarknad med alla andra. Danne Stråhed spelar ju där haha (;

torsdag.

När vi hade vinkat av syster ystad och ungarna så fick jag och robin köra till ystad lasarett direkt !
där la lars ..... han var i total chock och sa om sakerna flera gånger.. :/
du hade tur som bara bröt lite i din fot, och massa sår på kroppen.. att vara med om en trafikolycka är inte lätt, det är så himla hemskt :'/ satt på sjukhuset med lars från 16-22 typ .... vill inte berätta mer om detta för det vet jag att lars inte velat att jag skulle göra ....
men iaf, så när jag&älskling kom hem till mig så blev det tacos för fulla muggar. krilleboy va också där ;D
sen blev det att sova direkt, mådde så dåligt :'/ när jag satt där inne med dig, och den dära personen .. usch :'(

KYSS!

veckan som gått ;p

min syster och hennes 4 ungar kom till skåne och skurup i söndags kväll, och då blev det mest massa snack sen sov linnea hemma hos mig&mamma hela veckan,
orkar inte berätta om varje dag, men det vi gjort har väl varit ....skurupsbadet så dom små fick plaska och bada massa (; sen har vi mest grillat, ystad sen va jag&mamma i malmö och där shoppa jag en massa.
svart silkes tubtup på whopps
korallrosa tubtop
jeans
ny piercing kula
nagel penna
kajal
rosa långlinne/tunika
parfym

har varit kul att ha dom här, det va 2 år sen sist ni va i skåne & hos oss.
robin fick träffa pappa denna veckan också, & hela min familj. det var mycket trevligt tyckte jag iaf (;
kollade kiss med lilla volle bolle, också lille elvis har blivit så stor.
längtar tills jag får träffa er nästa gång.

RSS 2.0