mitt hjärta är brustet..

nu är klockan lite över 11, och jag ska faktiskt lägga mig i sängen .. helt ensam, ingen som hålla mig i sin famn och kysser mig i nacken längre.. ingen att dela min säng med, dela mina känslor och tankar mer..
jag är helt ensam nu, orkar det verkligen inte.. tårarna tar aldrig slut ..

gonatt.

xoxo /Celina

back..

dessa dagarna har varit hårda för mig.. jag tar kärleken på största allvar och när jag sedan blir dumpad av den som jag pratat framtid med går det inte att leva ... mår sjukt dåligt över detta, vill verkligen ha hans närhet vid mig :/ men nu är det slut, vill ju kyssa han när klockan slår 12 imorgon och det övergår till år 2009 .. men nej :'(
ah älskar han! men tyvärr älskar han inte mig ..

helgen har spenderats i trelleborg, i fredags var jag med mulle,limpan&barbie i trelleborg, trevligt men träffa robin och det va sjukt jobbigt..
lördags va jag med sara,mulle&limpan, även marlan,robin och alla andra.. då snacka vi lite, han hade sprit i kroppen så... åkte till ystad osv, sen stack jag vidare till trelleborg där jag åkte till malmö med dennis,donkey boy, simon&gurra.
söndags va jag ute i trelleborg med limpan&sara, najs! men träffa även dig då, och då hälsa vi inte ens..

JOBBIIIIIGT, du kom, men du gick.. du lämnade mig kvar med en kniv i ryggen <3



har förlängt mitt hår, folket gilla det & jag också <3 tack erika.


xoxo /Celina

tomt..

igår så skulle jag&mamma ha en myskväll framför tvn, men blev inte som jag tänkt mig...
fick ett fucking, äckligt JÄVLA sms .... bra skrivet men sms, finns fan bättre sett :'( nu är jag singel igen .. vill inte det, vill ha robin men vad ska jag göra. han älskar mig inte mer, och har inte gjort de nu på några veckor så ja..

ursäkta språket..

men nu ska jag iafi nte blogga mycket mer, får se vilken dag jag är tillbaka, kanske imorgon redan... ska till erika sen där hon ska fixa mitt hår.

xoxo /Celina!!!!!!!!!!!!!!!

Juldagen.

jag vaknade och tog mina kära tabletter igen sen in på toaletter för att tvätta bort gårdagens smink, och spottade i vasken, tror ni inte det kommer blod ;O panik igen! men det va bara lite, jag hade somnat utan tabletterna så tog dom snabbt sen blev det bra.

Kolla någon film i sängen om en talande snögubbe, den va faktiskt riktigt bra (: julkänsla när det kommer sådana filmer på tv hehe, & nu börjar det tillochmed snöa, pyttelite ser jag från mitt fönster ;p

käkade frukost med mamma, fick ner 2 mackor sen blev jag proppmätt. tog ett glas oboy för att kolla om jag fortfarande får ont i magen och skit när jag dricker mjölk, jovisst. så nu år vi börja med sån laktos mjölk för jag tål nog inte de:/ trist, men gillar inte mjölk, tur är de.

stack till pappa, där dagens spenderades, jag&pappa gick en runda i byn och bara tog luft och snacka skit. väldigt skönt med vår kontakt nu. Sen när vi kom tillbaka så fika vi med min bror sen va emil i lönneberga på tv så vi kolla ppå de haha sen Beetoven 4 :D riktigt mysdag. Kom precis hem, och idag ska jag FAKTISKT försöka äta halv varm köttfärssås, pappas köttfärssås , MUUUMS! så den lär slinka ner. hoppas.



xoxo /Celina

julafton.

på julafton så var jag först hemma och kolla film med mamma, också såklart kalle anka : D den nya, Bolt tyckte jag va väldigt fräck, aldrig hört talas om den förr ;p hehe! Iaf så åkte vi in om pappa där jag sa god jul och lite så, sen körde vi med robin vidare till V. Vemmenhög där vi skulle fira julafton med Mill, Fia, Lotta och deras Mormor&Morfar.
julmat, dock fick jag käka kall mat i och med jag fortfarande inte kan äta varm mat ,men det kmmer nog snart.
"Han stoppa i handen i röven på kon och sen bara det spruta, ahhhh ;p" kvällens bästa, ellerhur mill x)

Sen blev det ju julklappsöppning, blev nöjd över mina julklappar (: Det va vad jag önskat mig. jag fick:
Pengar,Lip plumper, nagellack, ringar, armband, film, presentkort, underkläde & LÖSHÅR.

Vi käka gott, kolla "tomten är far till alla barnen" och umgicks, gilla denna julafton massor, tack <3


åt julmaten.


julklappsöppning


sofia, som delade ut julklapparna ;)

xoxo /Celina

vilken natt...

God eftermiddag läsare!

tänkte berätta lite om min natt ..... gick och la mig vid 12, sen blev det upp klockan halv 3 för att ta mina två panodil och efter det var det svårt att sova men vaknade sen vid 4 av att jag behövde spy så jag for ut på min toalett där jag stod och spottade, och det som kom ut va ren blod ;o panik så skrek efter mamma som sen ringde ambulansen, blev svimmfärdig och skit .... spenderade hela min förmiddag där med mamma morfin och skit.

när vi kom hem så tog jag direkt alla mina nya tabletter, och nu mår jag faktiskt hyffsat bra, ska ta dom nu om 15 minuter igen, också äta lite kall pasta och kall köttbulle "får ju inte äta varmt, tänka sig min julmat imorgon....."

robin kommer om ca 1 timme också, ÄNTLIGEN! sjukt att vi inte träffats på såhär länge, och ändå har vi varit så pass nära varandra ibland ändå .... ah! vaknar upp julafton tillsammans <3

xoxo /Celina

SMÄRTA!

inte varit så aktiv på min blogg nu .. har så himla ont.
i onsdags och torsdags kändes det skit bra och jag kunde äta lite, trodde de va vändningen :D men nejddå.... dom tre sista nätterna har jag vaknat och har skit ont, gråtit och gråtit av smärta. Hade jag haft en pistol så hade jag skjutit mig, och jag lovar. för jag har så sjukt jävla ont, öronen dunkar och det sa de inte göra och värktabletterna hjälper i 3 timmar. så nu har vi ringt till sjukhuset, så blir nog nya värktabletter .. men dom blir jag hög av, det är liksom som knark, men hellre det än att gå och ha ont.
vill kunna äta lite julmat på onsdag ju ... sen imorgon kommer min pojkvän och sover här, vill ju inte precis ligga och böla av smärta då .... <3
varför skulle jag operea mig !!!

xoxo /Celina

Chihuahua

ah sitter hos pappa nu och kollar på hundar. dom funderar på hund, en chihuahua eller mopps.
blir ocksp sugen, vill ha ;o
men sen måste man vara hemma mycket och gå ut med dom, och det tålamodet kommer jag inte ha i mer än 1 månad, vad jag tror iaf. hoppas på att pappa&min bror köper en, så får jag gå ut med den ;)




världens sötaste hundar, eller en bebis mopps ;D

xoxo /Celina

Daddy

inte ofta jag 'r med pappa en heldag, hrm.. det har nog aldrig hänt ;p men idag blir det nästan en heldag.
pappa hämtar mig snart och då ska vi hem till han sen iväg så jag köper min sista julklapp (: Sen ska vi nog inte göra så mycket, mest sitta och snacka lite skit hemma hos han och så. Hämta min bror på lan ska vi nog göra, om jag mår bra då.
ikväll blir det filmtajm, mamma mia. Sen bara chilla och bli frisk, <3

xoxo /Celina

framåt framåt.

igår blev det inget bloggande, låg mest ochg tyckte synd om mig. igårkväll så mådde jag nästan riktigt bra, åt en halv lussekatt och lite chokladbitar ! :D
vaknade imorse klockan halv 9 och hade SVIN ONT, tog smärtstillande och somna sen vaknade jag vid 12 igen och då kom melissa hit, snackade lite skit och så ;D alltid lika trevligt, längesen sist! sen somna jag efteråt igen efter mina smärtstillande. Sen blev det One three hill, ah älskar de programmet !! (;
nu kom mamma hem, och jag ska försöka få i mig lite små makaroner, ska prova med kethup men tror det kommer svida :/

xoxo /Celina
ingen älskling förän den 23 dec :(

onsdag.

vaknade klockan nio och prega i mig massa smärtstillande, fyfan vad ont jag har!!!
druckit 3 glas vatten och typ 3 skedar med jordgubbskräm, " i omgångar för jag kan knappt öppna flabben" , luktar soptipp i munnen iochmed skiten håller på och läka .... usch! håller nästan på och spy själv när jag känner hu det luktar i munnen på mig.
första minuterna vid datan nu, usch nej nu ska jag sova igen! svin ont.. tyck synd om mig ;p
men en viktig sak först:
jag& robin har 6 månader idag, känns underbart baby! <3

xoxo /Celina

sjukhusvistelse.

NU ÄR JAG HEMMA!

lotta körde mig och mamma in till ystads sjukhus klockan 7 på morgonen och då hamna vi i Tigers rum där bl.a. 2 till barn skulle ligga. klockan 9 så åkte jag ner till operation och då mins jag att jag fick en sprutao ch sen sa jag: ah det känns som förr när man festa, mina ben viker sig. "sen har jag fått höra att jag slängde mig över mamma med blodröda ögon" sen vaknade jag upp i uppvakningrummet där mamma satt bredvid mig. TORR I FLABBEN! höll på och dö alltså, fyfan! efter några timmar så åkte jag upp till avdelningen och mitt rum där två småkillar också låg och  blivit opererade. Fick byta rum sen, vilket jag tackar för!!! (: hamna då i iors rum. fick en spruta för blodproppar i låren, kändes som benet skrummpla ihop eller något, fick smärtstillande hela tiden, kunde inte prata .. drack 1 glas vatten på hela dagen.

mitt i natten fick jag trycka så sköterskorna kom till mig, ny dos med smärtstillande så jag kunde fortsätta sova. sen sov jag gott, på morgonen vid 9 fick jag höra att det varit jordskalv och mamma berätta att vi skakade i sängen x) sjukt hur jag kan ha missat de ;o menmen (; va uppe och gick lite den dagen, kolla nyheter och sen svimma jag ... vid 11 blev det iväg till öronläkaren för att prata lite med han, sen upp på avdelning igen där jag somnade bums. drack ca 3 glas vatten den dagen och tuggade på små isbitar.. sen kom lotta och hämta oss vid 3 tiden och då blev det hem, sen kom jessica och fixa med vrt barnprogram.

xoxo /Celina
bilder kommer nog sen (;

hejdå

sista inlägget för mig nu denna dagen, eller ja någon dag framöver.
ska upp om 5 timmar för att duscha med några svampar från sjukhuset och sen iväg .. operation blir runt 8 tiden, om inget akutfall kommer ivägen dock :/ ingen mat för min del, fastar nu innan operationen ju:/
iaf så kommer det gå bra, lite nervös men ändå..
hejdå(:

xoxo /Celina

Bilder.


gurra,sara,alice & carro <3


lill donky, mindie, sara, timmi, simon & gurra superglad i dörrhålet ;p


Micke,Robban&Mill.


kalle, någon, björn, ruda, lill donky och timmi.
ser ni dockan "Sandy" i växten hahahaha x)


gurra och dockan Sandy ;D tre hål som ALLA skulle testa x)


folk, kolla gurra IGEN med dockan Sandy


timmi boy :D

xoxo /Celina
resten av bilderna hittar ni snart på bilddagboken

tobbes place.

igår va jag hos tobbe, party där! själv hade jag inte ätit något, ont i huvudet och sjukt trött så va inte riktigt på humör för fest efter någon timme där ... folk är så negativa och det smittar tyvärr av sig.
folk va helt ledsna, kaxiga osv. menmen sånt är livet. blev lite bråk och sånt också, ONÖDIGT.
iaf så åkte jag hem till robin efter det, somnade direkt haha, sen vaknade man upp bredvid han. sen körde vi till ville där mamma va. satt och snacka lite sen åkte robin hem, och jag&mamma stack för att tända ljus hos morfar <3
fick även en julklapp av mina svärföräldrar :D gulligt, tack  (;
kollat på one three hill, gossip girl osv och snart blir det wallander ;D
bilder från igår kommer snart.

xoxo /celina
PS: blir nog inte mycket bloggande nu, imorgon läggs jag in för operation.
kommer mer info när jag blivit frisk.

Mumma, partyy!

mumma, sitter med groggen i nävan, också 1 macka. min mat idag, mamma är ju inte hemma så..
och det är tråkigt att göra mat när man bara ska göra den till en själv, så japp!
smulan kommer strax, så åker vi till mill där det blir lite förkrök sen kör lotta oss till tobbefavorit! & då blir det party för hela slanten! sugen som satan (;
ikväll jävlar.
orkar inte sitta här mer, uttråkad -.- men ni får ha det så kul ikväll ;D

xoxo /Celina

mys.<3

igår satt jag,mamma&robin och kolla på idol 2008. Kevin vann (: jag tyckte båda va lika duktiga, ;D
efter det så blev det massaaaaa mys, sen somna vi och vaknade redan klockan halv 8, mysigt! men sen somna vi om och vaknade vid 11. härlig natt, underbart att få vakna i din famn på morgonen <3
stack nyss till systemet med mamma, härligt (: sen nu är jag hemma, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning.

PARTY TONIGHT ,TOBBES PLACE!

xoxo /Celina


superfredag igen.

skolan va chill, kolla lucia på morgonen i matsalen där det bara lukta massa fylle hahaha ;p folk gick med mjukisbyxor och vattenflaskor haha ;p en av stjärngossarna kude knappt stå på benen! så jävla kul att kolla på ;p fick tillbaka engelskaprov, hoppsan va kass jag är, men orka bry sig.. hatar engelska..
efter skolan blev det till malmö, ensam :( buss till dalaplan där sandra gjorde nya naglar till mig sen hem till pappa i skurup en snabbis också upp och duscha hemma. sitter bara här och tar det lugnt nu. pojkvännen kommer snart, och då blir det mys, godis & idol (; <3


rosa glitter på tipparna, blandat med metallic grå. silvriga streck på ringfingerna (;

xoxo /Celina

goodnight.

nu har jag kollat på andra avenyn, och medium (:
härlig och mysig kväll tillsammans med mamma men nu blir det sängen för min del. nyss snackat med fulla sara, jävla skrikande .. får nog inte mycket sömn inatt, blir väl uppringd av hon haha! som vanligt . . .
men nej, sov gott folket (:

xoxo /Celina

vettigt.

dagen spenderades hemma, utan skola. framför datan med jessica för att redigera vårt barnprogram.
blev helnöjd (:
sen efter det så dammsuga jag hela lägenheten sen va jag värd massa data haha (;
när mamma kom hem så började vi tvätta och sen gick jag och handlade lite "mat" till efter min operation. kommer leva på nyponsoppa, jordgubbskräm och måste tyvärr tvinga i mig yoghurt "vilket jag inte gillar speciellt mycket..." hoppas på några kilo mindre nästa vecka dådå (; haha!
men nu ska jag fixa med tvätten, goodbye (;

xoxo /Celina

mysig dag!

vaknade precis, och klockan är då 11 snart (: mycket skönt med sovmorgon.
blev ingen matte imorse "sovb istället" sen nu är jessica påväg hit. redigera vårt barnprogram hela dagen :D
skriver mer sen (:

xoxo /Celina

SKÖNT (;

denna kvällen har varit skön. min bror kom upp och hälsade på, tråkigt att vi knappt ses och att vi inte har kvar samma relation som vi hade förr.. vet vad det beror på men det tar jag inte upp här i min blogg.. synd menmen :/
käkadde lussekatter och kollade på Miami Ink. Snack om tatuering, mamma ska tatuera in ett porträtt "kanske då" av morfar, också en text.
efter att min bror åkt hem så blev det greys anatomy , men även bonde söker fru innan ddet (; grauuw!
kan sitta uppe ett tag om jag vill, sovmorgon imorgon! får se, somnar nog snart. är trött och vill bara träffa min pojkvän nu, saknar han som fan! va nära varandra igår men ja.. <3

xoxo /Celina

julmat.

idag var det en helt vanlig dag.. faktiskt! fick även reda på mitt IOS/fritidskunskaps betyg, också fick jag reda på matte provet. Blev urglad för båda nyheterna =D hehe! Sen fick jag&jessica börja med en ny kurs "som vi ska ha nästa termin" skit kul(:
iaf så blev det hemåt och då drog jag ut allt från skåp och lådor och rensade och la om sakerna (; gillar de haha. sen kom mamma nyss hem "dom har haft julbord på jobb" så fick man lite julmat i magen ;p usch längtar inte till julafton med julmat.. gillar inte det .. bara ägg, korv, köttbullar och lite annaat :/ men vafan! haha.

xoxo /Celina

provtagning..

dagen började med att jag&mamma åkte in till ystad lasarett för provtagning. Blev blodprov och en massa annat. Snackade med narkosläkare men även med Bengt, han som ska operera mig och han har opererat mig förr så det känner mycket bra ( : gillar han :D:D
fter det blev det tillbaka till skolan vid halv 11, då det va idrott fast jag palla dock inte så dissa de, sen studiepass där vi inte gjorde något också då Svenska där vi bara klaga ;) haha det får man ibland & vår klass är expert på de.. ;p
jessica&jag stack hem till mig och då filma vi klart vårt barnprogram, så på torsdag ska vi redigera det, hoppas på att det blir superbra ;D
inget mer att berätta nu,

xoxo /Celina


soft.

vaknade först vid 9 imorse av massa sms men somna om direkt ;) vaknade vid halv11 sen. då blev det datan, frukost och en massa chill, skönt !
12.45 -tåget med jessica till skolan!
01.15 - kom på att vi glömt en lektion ;o så missa IOS, och kom till MATTEN.
ajaj frånvaro där.. men blev att smsa lärare och hon förstog "vi hade ju filmat haha"
14.15 samhälls redovisningar
16.08 - tåget hem
16.30 - hemma och då kom erika och klippte fia&mamma (;
jag fick mina ögonbryn plockade ;) och nu blir det chill, plugg och film.
Soft dag alltså! det blir de imorgon också, dissar idrotten. varit med på alla utom 2, STOLT! sket i idrotten totalt förr.

ps. vägde mig idag och då såg jag ut såhär =D haha.

xoxo /Celina

sovmorgon, jatack.

ahh så skööönt! la mig klockan 00.15 igår, sen vaknade jag först vid 9 av massa sms ;p men somna snabbt om igen och vaknade klockan 11. super skönt med sovmorgon! riktigt!!! =)
sitter nu med macka och ska snart på med lite smink. ska ta tåget om ca 1½ timme, så börjar jag halv 2. riktigt soft dag!

xoxo /Celina

<3

klockan är 22.00, & jag är väldigt uttråkad .... ska upp klockan 12 imorgon typ, jag börjar inte förän halv 2 typ, "fråga mig inte varför jag går till skolan då ;p" blir sovmorgon, skönt som fan!!
behövde inte gå på BKF, sen struntar jag i lunchen så ja (; kommer till matten (?) sen till samhällsredovisning .. blä..
men ska väl se om här finns något att göra.. vill inte sova än ..

xoxo /Celina
<3<3<3

underbar helg <3

i fredags var jag i malmö med mamma, som ni nog minns. Där handlade jag klänning halsduk och julklapparna klara "nästan". Kom hem kl 8 till Skurup, och då blev det idol med mamma :D yeey!
efter det kom robin och hämtade mig och kvällen spenderades ute med alla folk. en himla massa folk denna afton (; mer än vanligt, vilket var mycket trevligt, men kallt.
vakna på lördagen bredvid baby, så vi klädde på oss och körde till bl.a. höllviken. Bara åkte och åkte, Robin berätta lite om vad dom gjorde en sommar, så körde vi dit också(: Sen hem till mulle en sväng där limpan också var.Kom hem igen och då blevmdet duschen och sminka mig sen kom gästerna dit. Blev god mat, glass och massa filmer&snack. Sen åkte jag&baby till Gurra ,där det va lite krök.
massa folk, sen stack dom flesta och jag blev ensam tjej men det gick lika bra ;) Så vi drog till Stippes,malmö !!
Dennis&Gurra åkte med mig&baby sen åkte kalle,simon,micke, lill donky med Timmy, TREVLIGT (; kom hem 4...
vaknade på söndagen och klädde på mig sen ut och snacka massa med robins mamma när hon baka lussekatter, sen kom robin hem från jobbet och somnade bums ;p så jag fick in och väcka han så lämna han mig hemma.
jessica kom, och vi filma massa till vårt barnprogram!! ;D <3


dennis i bilen


gurra i bilen

xoxo /Celina

byebye..

nu har jag kollat idol (: & enligt mig så ska RobinB åka ut ;p ska se slutet hemma hos pojkvännen.
han kommer väl om några minuter och hämtar mig så bär det av till trelleborg.

xoxo /Celina

pepparkakshus


nu är pepparkakshuset klart :D vad tycks?

men nu ska jag sova, ha det så bra. hinner nog inte blogga alls imorgon.
blir malmö med mamma efter skolan, sen direkt till robin <3

xoxo /CEelina

varför skola idag?

hrm.. varför va jag ens i skolan idag? nästa torsdag så blir de jävlar i de ingen skola ;p ...
hade matteprov imorse, sen har vi int haft en ända lektion, förän vid 1tiden. så himla öndigt men palla bry sig, jag&jessica fick sjukt mycketg gjort så nu ska vi börja filma;D söndag, ohyes!
efter skolan så snacka jag i telefon med pappa, även jag som tog insiativet denna gången med.. nästa gång, eller nej det kanske inte blir någon nästa gång? för jag ska inte ta insiativet. iaf så sa han inte så mkt..
sitter med musik och blogg nu, & snart kommer min kära bror och käkar här ;D sen ska jag ringa och intervjua Göran från skytteklubben. sen ska jag&mamma göra figurerna till pepparkakshuset, så bilder kommer sen ikväll!
KUL (;

xoxo /Celina

läggdags..

hinner knappt med att skriva inlägg när jag kommit hem för då blir det massa arbeten från skolan hela jävla tiden, det är de ända jag gör.. lämnat in 2 arbeten idag, äntligen! svenska grupparbete, bkf grupparbete och IOS kvar. nästa vecka på mig för sen blir det lov för min del .. stressad!
ska snacka lite på msn nu, sen blir det gonatt.

saknar min pojkvän som fan .. känns jobbigt att helt plötsligt knappt träffa han på vardagarna <3
men han&jag klarar allt, vi två mot världen. 6 underbara månader snart.

xoxo /Celina

trööööött...

fyfan, riktigt trött idag .. sjukt! behöver verkligen jullov nu ... -.-  men som 2 veckor så ;D;D yeeey!
sitter i skolan nu med jessica, ska snart ha mentorssamtal, och  det är så fucking jävla tråkigt, ni ska bara se min mentor xD

xoxo /Celina

ojsan hoppsan.

har visst glömt bloggen idag ;p & halft igår .. har så mycket i skolan nu jag ska hinna innan operationen så mycket stress  .. men sånt är livet om man vill komma långt.
idag så gjorde jag&mamma pepparkakshus ;D som alla andra år, skit fint som alltid annars också, gillade de! rosa också som de varit nu dom sista åren x) sen har det blivit andra avenyn lite..
ska nog sova redan nu, sjukt trött.. hade styrketräning på idrotten ;D;D sjukt kul.


haha jag&fanny ;)


pepparkakshuset. jag&robin i ena fönstret, mamma&ville i andra.
rosa&gult blev årets pepparkakshus, kommer fler bilder när det är HELT klart.
kommentera gärna vad ni tycker om de (a

xoxo /Celina

Dryg måndag -.-

denna måndagen har väl varit som alla måndagar. lika tråkig ;p men denna måndagen har jag fubderat över julklappar för det är ju snart julafton ;o "lite panik" sen försöker jag lägga upp mina arbeten , för jag måste bli klar till innan min operation ichmed 14 december ör min sista dag i skolan .... PANIK! 3 arbeten ska lämnas in .... sjukt stressad ;o
kollade nyss på city akuten lite, och nu kollar jag bdb och rensar datan lite innan jag ska lägga mig till kojs.

www.gratisbio.se/rss.php?UserID=85929
gå in på länken och bli medlem, vinn sedan bl.a. biobiljett, presentkort, resor mm.
funkar faktiskt, vilket jag själv tvivla på först xP GÅ IN (:

xoxo /Celina

ny dag på veckan.

vaknade och var sjukt trött .. menmen, bara att upp och hoppa ;p
stack till skolan där det typ inte hänt så mkt.. börjar få panik över lite arbeten, jag måste ju göra klart de innan 15december iochmed jag ska opereras.. fuck, men detta ska jag klara ;D ohyes haha! plugga hela dagen/kvällen. men kan liksom inte börja på ena arbetet :/ ...
iaf. så kom jag nyss hem. ska g¨och möta mamma snart så ska vi till banken för dom klyddar fortfarande med mitt jävla studiebidrag .. fuckat jävla mög alltså!!!
vill julhandla, någon som vill hänka?? melissa kanske (a haha <3

föresten, köpte lip plumper igår, men är skit dåligt.. någon som vet ett märke som är bra?? ;D

xoxo /Celina

RSS 2.0