stranden ;D

mamam väckte mig vid 10, och då käkade vi frukost sen iväg till STRANDEN ;D la oss där mitt i solen på vår vita stora filt haha x) ,mycket varmt! & jag har fått rejält med färg iochmed vi sola hos lotta igår också.
massa folk blev det runt 1 tiden, sen stack jag&mamma hem vid ..... 3 tiden, käka lite glass också innan vi stack hem, och en ny tröja till mig ;p
kom hem och då smsa linnea mig, sen ringde hon ;D & dom sitter just nu på tåget, dom åkte klockan 17.00 mot Skåne <3 tar 6 timmar till malmö, och sen tar dom tåget till skurup och då ska jag möta dom! sen blir det då hem till pappa (:
linnea ska antagligen sova hos mig&mamma, YEEEY! trevligt att ha er här! SKÅNE SKÅNE ;p haha!
men nu ska jag ta på mig, nakenfis för jag har bränt lite på ryggen så orkari nte ha kläder på mig då x) ,menmen.
hörs kanske sen! blir nog inte mycket skrivande, men inget viktigt som händer ändå. är bara i trelleborg.
vill ni snacka eller ses,så bara ring min mobil. den är konstig med sms haha menmen ;p

KYSS!

ute med mulle&älskling

lördag nu då ;p längesen jag va inne så får ju berätta i efterhand haha!
då tog jag tåget till svedala också kom mulle&älskling och hämta mig, så körde vi hem till robin där jag&mulle tona hans rutor. blev inte så bra iochmed vi bara va två, menmen haha! körde iväg, en himla massa folk och musik i stan iochmed det är palm rocken ;p
körde runder och umgicks med folket, bud på att dra till malmö men blev ingenting .. :/ hade iaf mycket trevligt.

bonbonland.

i fredags så åkte jag,mamma,sofia&lotta till danmark. först in om bottle shop och handla sprit sen blev det vidare till bonbonland, problem redan i kassan hahah x) stoppa hela kön, så duktiga va vi på sånt mög ;p iaf så kom  vi in och jag&sofia började åka en gimla massa karuseller, kul att ha någon att åka med ;D blev slush ice också, haha 50 getingar där inne iochmed det är så sött, och ingen förutom jag våga gå in där, lotta hade redan blivit stucken  2 gånger x)
lotta&mamma va med oss och åkte vattenkarusellerna, skit skoj! &  vi alla blev väldigt blöta. men det va svalkande.
jag&sofia åkte berg och dalbanan många gånger och fick tillsltu ett bra foto på oss x) haha! Lopar, och 90 grader upp och sen ner, usch ja! haha.
sen drog hon upp mig i fritt fall, och jag trodde jag skulle dö när jag satt där uppe och utsikt över danmark ;p men jag överlever som ni ser iochmed jag sitter här haha. hade mycket tur med vädret,
stack hem vid 6 tiden,och va i sverige vid 8, och då blev det in om Mc donalds, där vi såg en snygg man, och då glodde alla så vi började tuta och vinka när vi körde därifrån, så körde han efter oss hahahaha x)


Danmark,javisst! (;

Nu är klockan 07.18, ahh tänk er att jag gått upp halv 7 medans alla ni andra sover och väldigt många jobbar, tyvärr ;p
iaf, så kommer lotta&fia om ca 30min? Så nu ska jag bara klä på mig och upp med håret i en knorr haha. Sen bär det av till danmark. Ska in om och köpa smått och gott (; mums! nu vill jag festa HAHH <3
sen ska vi till bonbonland, & där blir det mycket sol,karuseller,vatten och skrik från lotta som hatar karuseller haha (; men tur har jag fia som åker, för mamma åker ju knappt iheller, mest vattenkarusellerna x) men nu måste jag gå, hörs inte mer idag så imorgon lär nog komma bilder, om jag är hemma.
ska nog sova hos älskling när jag kommer hem från danmark, eller så sover han här. får se (?)
sen imorgon blir det att köra mamma&lotta på partyparty, så knappt inne då iheller, men ska trycka in lite tid för min kära blogg haha (;

KYSS!
miss my boy ..

mamma mia!

lotta&fia kom och hämtade mig vid sju tiden, så körde vi in till malmö (: mycket trevlig stad!
gick runder på gågatan och så, snacka skit, käkade på burger king "inte jag ;p" sen handlade vi lite snacks inför bian. kom till bian, gick in och satte oss, fick mycket bra platser ;D "som vi bokade innan idag"
filmen var riktigt bra, mamma mia! blev helnöjd, men tycker själv det är jobbigt med för mycket musik i de... får ont i huvudet då ;p speciellt av sån musik (; men det gick! funderade hela tiden på hur jobbigt det måste vara att inte få veta vem ens pappa är, och när man väl upptäcker det. Så finns det tre olika alternativ, varken mamman eller dottern vet vem av dom tre som är hennes riktigt pappa, usch va förvirrat... så hemskt!
men nu är klockan halv1, kom nyss hem. & då kom jag på att jag inte hade mina nycklar, mamma sov. AH NÄ :o panik! smsa robin, så han kom och öppna åt mig (aa ,tacktack haha! du fick ju faktiskt lite godis så ;p
ska iaf sova nu, ska upp halv 7 ....................... för att vi ska komma iväg tidigt ;D alltså om 6 timmar ...
byebye, sköt om er!

KYSS!

solsolsol ;D

ställde klockan idag, så va vaken redan kl halv 10 ;D kollade på blue water high! sen vaknade mamma, febrig och förkyld så hon tog en tablett sen gick hon och la sig igen. sen vakna hon och mådde lite bättre (:
stack ner till lotta ;D sola och snacka skit. mycket skönt! så nu har jag verkligen fått färg, speciellt i huvudet hahaha! helt röd, men det blir snart brunt.
hemma, så har duschat och gjort mig iordning nu för lotta&fia kommer om typ .. 20 minuter? och hämtar mig, så kör vi in till Malmö där vi går lite runder, käkar och sen kollar vi bio, mamma mia. tyvärr vill mamma stanna hemma, och bli frisk till imorgon. förstår henne! för då ska vi ha kul ;D
ska till danmark imorgon då, bonbonland och det ska bli såhär fint väder imorgon också, så gå där hela dagen kommer göra oss väldigt bruna ;D fia,mamma,lotta&jag. mycket skoj! sen blir det att handla dricka och så också.
måste gå nu, snacka lite med mamma och smsa älskling! sen blir bär det av till malmö. byebye!



KYSS!


hellu babes!

idag så blev det upp vid kanske 11,12 tiden? & då röjde vi lite i köket, mamma målade en gång till sen blev det att fixa där lite så det såg någorlunda bra ut. Blir att tapetsera en annan gång, när vi hittat vår dröm tapet haha! ;p
Blev hööög musik och röjja undan på mitt rum, fixade lite i garderoben och sen i någon låda, bara så jag fick undan lite saker och så, hatar ju att ha saker ute så andra ser de, utan det ska vara i lådor/hyllor fint haha! usch ja, hur kan man vilja de ;p Nu ska bara mitt gamla tangentbord väck från kartongen "från de nya" och så, så är jag äntligen av med det också. men vägrar ta ner de till källare, så får fixa plats för det också ;p sen fixade jag i min andra garderob och slängde någon enstaka jacka och några linnen där, & mina älskade skor :'( ,fyfan så fina dom va! jag&mamma räknade hur många skor jag har nu haha ;p kom upp i 20st i garderoben, 3 är inte använda, 3 är typ itu? och ja... haha! men vill spara ändå, men måste klacka om mina andra skor ... dom va helt nya, första gången jag använde dom så "föll jag för ericsson" hahahah! ah gud asså! men dom får klackas om nu snart, för dom är så himla fina.
iaf, så på kvällen blev det hem till lotta&fia, mill va inte hemma ... Kollade på Blue Water High sen blev det massa skit snack och bestämde lite mer om fredag "ska till danmark då"
men nu ska jag sova! gonatt babes.

KYSS!
miss my boy .....

alone ;p ..

Nu har älskling nyss åkt hem, blev lite så sur för han sa att han skulle vara hos mig länge iochmed han är ledig imorgon men ändå körde han redan vid ..... 10 typ ?
iaf, så kom han ju redan vid 3 haha (aa ,hos mig har det inte hänt så mkt. Han har mest suttit vid datan och nördat sig, och då somnade jag! så fick en tupplur då också. skönt! Sen blev det givetvis mys (aa, väldigt mycket mys haha.
Kollade film när han stuckit, The Bachelor. Väldigt bra haha! ;D cool film.
sitter nu och lyssnar på musik och laddar hem lite nytt, men ahh vill ha den: hey rosalie! FUCKFUCKFUCK ;p
men nu ska jag nog snart sova? händer inte så mkt här, eller egentligen har jag "mycket" att göra, inte varit hemma/suttit vid datan på länge, eller någon dag ... igår blev det inte mkt ;p va ju i svedala hela tiden sen i trelleborg, sen idag va jag i trelleborg sen hade robinhjärtat datan ;p så blir att kolla dryga bilddagboken, lägga ut bilder, lunar och så.
Föresten? har ni sett min Lunarstorm Press ? ;D  blev hel nöjd med den haha! ni måste bara kolla in den, men ska fixa med bilder nu och smsa lite med marthina.

KYSS!

marthina och folket.

igår så hämta robinhjärtat mig i Svedala, så lämnade han av mig hos marthina ;D snackade massa skit och så, sen kom Dennis och hämtade oss, och då blev det MC Donalds, gutt ! haha. Sen penta vi mest runder i stan, robinhjärtat,mulle,lars,frans,timmi,simon och folket kom också ut ;D Sen när alla kört hem så stog dennis,jag,marthina&timmi och snacka skit på Entré (= men sen kom Gurra och några killar, sen körde timmi hem för han skulle jobba. Dennis,Marthina&jag körde ut på grusväg sen körde Marthina dennis bil lite ;D gick ju bra ! haha.
Hämtade Dennis lillebror, och sen åkte jag&marthina hem till henne där det blev ännu mer skitsnack sen film, fast vi båda somna skit snabbt, hann se typ 10min av filmen haha! skön säng, tempur! världens skönaste säng. Klockan hann väl bli typ ... 4 ?
vi vaknade vid halv 3 tiden hahahaha! då kom robinhjärtat och hämta mig,sen bar det av till Svedala MCdonalds, där vi åt varsin MCFlurry Diam (= Ända jag ätit på hela dagen haha!

helluu (;

Nu sitter jag här, älskling&mulle har nyss åkt till trelleborg.
denna dagen spenderades framför tvn, vi tre kollade på Ciao bella. riktigt bra film faktiskt! sen blev det mest datan och sängen ;D mysigt!
dom körde och hämta kebab/pizza till oss tre, också mamma&robin. så satt vi och käka det, men givetsvis glömde dom såsen så jag och mulle dampa hahaha x) men det gick att äta utan också, men föredrar sås!
iaf, så stack dom väl hem vid 20.00 typ? då skulle dom iväg till jonny boy ;p haha! orkade självi nte hänga på, för jag skulle isåfall duscha och allt, sen sova hos älskling. men det får bli en annan dag! ska ju till svedala imorgon, och kanske malmö med Marthina? (: <3
men nu har Ronny fixat min data lite ;D sen kolla vi bilder sen han va i Miami,  härligt.
ska väl duscha nu snart? sugen på multivitamin och chockad.... diam <3 haha! menmen,
hörs sen!

KYSS!

gomorgon!

vaknade kl 1 typ, av älskling som smsa! han har slutat jobba nu för dagen och han och mulle är typ här nu snart.
när jagkolla mobilen imorse så hade jag typ 4sms och 2 missade samtal, ahh gud! snacka om poppis, men igår gick jag och la mig redan kl 22.30 typ, riktigt trött! så har därför inte hört allt pipande ifrån mobilen.
men nu har jag nyss käkat frukost, i denna röran! vi håller på att ta bort tapeterna så inget är på sin plats, + att robins data står mitt på köksbordet. & det är den jag sitter vid nu. men ska dra nu! fixa mig och lyssna på lite muuuuusiic ;D

KYSS!
hörs sen babes!

ah ..

fick nyss sms av älskling, han ändrade sig och orkar inte komma hit! han är för trött.. så nu får jag sitta här i min ensamhet och bara glo .. fyfan vad jag hatar att sitta hemma! det går bra en vardag, knappt de....
menmen, ha det så bra! sköt om er.

KYSS!

älskling, <3

Janstorp idag med lotta,mill&mamma ;D ganskla drygt för där är så mkt folk, men ume,grannen&pippi gjorde de skoj när dom underhöll ungarna med baddräckter och sånt. snyggt x) GRAUUUUWW!
iaf, så åkte mamma iväg till Svedala för hon ska på restaurang med hennes syskon och mormor. så jag satt här hemma helt ensam och käka en panpizza och kolla på en annan del av köping ;p
men älskling ska snart duscha sen drar han sig hit med film & godis (aa, äntligen! har varit så rastlös hela kvällen ohc bara dampat och haft mig, men nu kommern ågon och hälsar på mig. Den underbaraste också <3

1månad i förrgår, tiden går så snabbt!
- ah jag saknar vänskapen med dig.. vi sa ju i vått och torrt? .. du vet vem du är.

KYSS!


janstorp!

nu har jag badat, sminkat mig och tagit på mig mina mysiga jogginbyxor och skoltröjan ;D sköönt som fan! blev massa snack med mamma om kvällen, både för hennes del i ystad, och min del i sjöbo. jag hade urskoj igår, blir på så bra humör när jag umgås med er.
men nu ska jag och mamma köra med lottas bil ner till Vemmenhög och hämta dom, sen in till Janstorp på marknad/loppis. men först in om Allibabba, måste ha en MER eller MOROTSJUICE! haha.

tack för en trevlig kväll igår iaf, kommer nog bilder senare idag!
KYSS!

sjöbomarknad med snyggingarna!

igår så kom älskling och hämta mig (= sen ner till statiol där dennis,timmi,mulle,sofie,smulan,erika,hanna,malin,marthina,jonny och jonnys syster stog.
körde iväg till sjöbo där vi gick lite runder på marknaden och in på tivolit. Fanns en riktigt äcklig karusell, så betala mulle för att hanna&marthina skulle åka ;p och efter åkturen så mådde marthina illa hela kvällen, usch stackare gumman ;) haha!
gick mot bilarna där vi stog och snackade ett bra tag. Sen körde vi till skurup, där alla stannade ett tag fast jag&älskling körde hem till honom. hade gärna velat vara ute lite till, men vafan (= & ÄNTLIGEN, så kunde jag sova haha. Sov nästan hela natten, vaknade vid 6 av att han snarka som fan men somna om ganska snabbt igen eftern ågra slag (; haha!
vaknade vid 10, då vi klädde på oss och körde till mulle för att hämta honom.
hem till skurup, sen körde dom vidare till malmö , retur blabla. något med bilar iaf haha! (;

hejhej

Tjingeliiing alla läsare! ;D allt bra med er? med mig är det bara bra, förkyld och slö bara haha.
vad ska ni hitta på med ikväll? ni får ta det lugnt iaf ;D sjöbomarknad ju, någon som ska dit?
själv så ska jag grilla vid 4tiden hemma hos min kära far, och sen kommer älskling hit och det blir första gången han träffar pappa ;p haha! se hur de kommer gå (= sen kör vi iväg till trelleborg, tror jag? alla andra ska till Sjöbomarknad, så kanske blir en sväng med dom dit? får se vilken bil vi åker i, iochmed hans inte fungerar.....
men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen måla mina naglar så dom kan se lite bra ut, för dom är ju helt fula nu sen påbyggnaden åkte av,
hörs sen!

KYSS!


home ;p

Älskling&Hans syster kom vid 6 tiden typ? sen gick jag iväg till pappa, så kolla vi tv, käka glass och lite sånt chill. Skönt att bara sitta och ta det lugnt, kollade på de Ghost blabla, asbra! sen blev det Saw, ettan.
så himla läskig, förr kunde jag se allt sånt utan att blunda, men nu måste jag blunda, ah gud! sån fegis jag blivit hahaha (= menmen ... Ska kolla bilddagboken, sen blir det läggdags. klockan är ju 00.09, brukar aldrig vara hos pappa så mkt, men filmen blev så lång iochmed alla jävla reklamer på tv..
men nu skaj ag försöka sova ;p haha! sköt om er så hörs vi imorgon.

KYSS!

semester nu ;D

hejhej läsare (; allt bra med er idag? med mig är det faktiskt riktigt bra, bölden har blivit mindre. inte så skoj men vafan! blir väl operation med norsken ändå i höst typ. För då tar dom det som är kvar av bölden, och sen mandlarna.
iaf, så jobbade jag idag igen! köket blev klart och det va äckligt! Först så skulle vi dra upp sån som sitter i golvet, där vatten åker ner (?) och det va äckligt, helt svart och brunt. Kersta börja klökas så jag fick ta de haha!
sen när vi drog ut en sån "plåt" under ugnen så va där fullt med mat fett kvar, typ 1cm lager, "såg ut som tjockt urin" det va riktigt jävla äckligt och sen när vi skulle ta de sista , det va typ .. en rullande stekplatta? så drog vi ut lådorna under, och där la en handduk med 2 stora bladdor med något brunt "såg ut som diare" ahh fyfan! kersta sprang in på dass x) haha.
det va äckligt, hemska kocka jävel asså! det är sjukt.
slutade iaf klockan 3 typ, då va hela villan klar ;D Så imorgon är jag ledig, och semester. Men bara tanken på att sommarlovet snart är slut, är ju ändå för hemskt asså ......
ska käka korv stroganoff nu, sen kommer älskling och hans syster (=

KYSS!

usch, alldeles för trött

Satte mig ju vid Blue Water High, kollade på det sen blev det givetvis Next på MTV! tycker der programet är urlöjligt men ändå sitter jag som bankad framför tvn för att glo på de ;p ballt att se hur folk verkligen går ut med att hitta kärleken på tv, och speciellt när det komme en efter en från en buss och vissa får bara ett "NEXT!"
ah gud! ;p iaf så kollade jag på de : faboulus of (stavning?) Om PAris Hilton, fyfan att ha så mkt pengar och bara lägga de på bl.a. smink,kläder,väskor,skor och utseendet. Tycker det är sjukt! Hade jag varit så rik så hade jag köpt ett stort fett hus och sen öppnat typ Kvinno jour, Till hemlösa, FÖräldralösa eller något sånt.
dom behöver hjälp, så då kan man skita i den dära speciellt jackan för kanske 5000 dollar, och istället ta pengarna till något mycket viktigare, OCH som hjälper andra!
menmen, alla är olika här i världen. Och folk säger att pengar inte är allt, men det är det faktiskt nästan? tycker jag.
somnade iaf till de ;p blev så trött på alla summor pengar dom la ut på sitt utseende, sjukt! mamma väckte mig kl 21.30, då kom hon hem från grannen. Guuud va jag sov! & jag ska fortsätta sova nu, innan jag dör haha ;p
Börja jobba klockan 06.45 imorgon, & jag har skit ont i min stortå på vänstra foten, kan inte röra den. också är det var och geggamojja i den i sidan ... men mamma hade inte tid att fixa de idag, så får se hur de ser ut imorgon.
Men ... Gonatt alla! Gå och lägg er skapligt, ni har en hel dag framför er så sov inte hela dagen haha! ;p
hoppas på att ögonen inte blir likadana inatt.

KYSS!

Siriusvillan.

minns ni dom herrarna jag pratade om som va med i den herrklubben som va topphemlig?
minns ni inte, så gå in på något inlägg innan och läs. Här på bilderna är iaf 3 presidenter genom Sirius tider i Skurups Kommun. VÄldigt stiliga och dom har massa märken på sin sån "miss american band" haha,
ingen vet vad det är för märken och hur man får dom. alltså topphemligt som ni förstår (=
& jag är nyfiken så rövhålet spricker, ahh vill veta men det kommerjag aldrig, så bara att fortsätta att fantisera.



KYSS!


älskling, + klydd.. haha!

Idag blev det då jobb halv 6 .... lite drygt att gå upp så tidigt men jag va pigg faktiskt! vaknade med var emellan ögonen så jag kunde inte öppna och se med dom .. skit ont och äckligt =/
Hann med mkt på jobbet så är snart klara, alltså kanske ledig på fredag? hoppas inte, jag vill ha mer pengar x) hah!
iaf, så kom älskling vid 2tiden, och då blev det mys,skitsnack och datan.
Matdags, och då skulle vi köra till Torgan för att käka lite, men bilen gick inte igång. PANIK! prova med allt som gick, ringde hans far men det gick inte.. så vi gick ner till Torgan, käka och sen gick vi hem igen.
Bilen står utanför mig nu, så Lars kom nyss och hämta honom. vi som skulle göra något imorgon iochmed det är 1månad, nu sket de sig. och inte ut oh köra eller något. vi får ragga upp någon älskling (; Får ju alltid åka med någon haha.
ska snart kolla ju Blue Water High (= ensam... vilket jag inte trodde menmen, sånt är livet. SKa nog beställa en tröja till? får se hur de bliir med de ;D bäst att hålla i pengarna.
ska nog en vända till pappa imorgon? jag får se, va ju en vecka sen sist, faktiskt. FFår ju se hur det ser ut i huset nu,
hörs kanske senare. sköt om er (=

KYSS!

myskväll.

på kvällen så stack jag och mamma ner till lotta och snacka skit. Där va även Hende,Mill&Smulan (= trevligt även fast ni inte stanna länge. Iaf så stack vi hem sen, och då blev det Allsång på Skansen, fast inte så bra denna gången!
Kolla en film på tv sen. A best man. den va bra, men kolla inte klart den .. trött och ska sova nu hehe ;p
Upp kl 05.30, usch tänk er de när det är sommar. men får pengar för de så då bryr jag mig faktiskt inte så himla mycket om vilken tid det är, är faktiskti nte så himla trött på morgonen som jag trodde att jag skulle va.
imorgon blir de att sluta redan vid 2 tiden typ, för då kommer älskling <3 Yeey baby! GRRAaauuw.

KYSS!

jobbjobb.

idag så började jag jobba klockan 06.45 (= inte så farligt att gå upp vid den tiden, faktiskt ! trodde det skulle vara mycket värre. Inte fint väder ändå så likabra att jobba ;D
Började med att hämta den stora jävla maskinen vi skulle ha till golvet, blev att fixa med maskinen i 2 stora feta rum, jag körde maskinen ;D fett! hahahaa. Sen blev det taket, fixa med tavlorna och fönsterna, mer hann vi inte idag.
& upp på ovanvåningen får INGEN vara. Det är typ en "herrklubb" INGEN annan har varit där uppe i dom rummen, dom har larm där även om det är inomhus. Vad dom gör där eller hur det ser ut vet ingen mer än dom som är medlemma där. & det är svårt att bli medlemma. & tro fan jag blir nyfiken, dom betalar för att vara där. Vad kan vara så skoj/intressant för att man ska betala en stor summa för att komma dit på kvällar, dagar och umgås med bara killar. Ingen får städa där uppe iheller, jag vill veta hur där ser ut. men det är bara att fantisera för det lär jag aldrig få reda på .. AH! HAHA (= Det hänger 4 bilder nere i storarummet, på stora herrar som varit med i den Herrklubben, typ "presidenter över klubben" och dom har världens finaste "dräckter/kläder" och med sån "Miss American" hahah, sånt band fast där står då något annat. Ska faktiskt fota det imorgon så ni får se ;D ahh vill upp dit asså! .. kanske biljardrum och bastu? vem vet haha. Kanske knullar varandra i röven x) ? nej bara skämta. men jag spricker snart så nyfiken jag är!
Slutade iaf klockan 15.00 idag typ, och då stack jag och mamma och handlade sen nu är jag hemma och snart ska jag käka. Ikväll blir de att ta det lugnt, prova min nya tröja ;D Som jag beställde på internet.

Tyvärr går inte bilden in där på bloggen (?) men gå in på min bilddagbok, Sessaaan . Där har jag lagt in den!

KYSS!

sovgott (;

Nu är klockan 22.35 och ur min stero kommer musik ifrån Dj Tune feat. Orreman - Bag in da box. Haha är ni förvånade eller x) ? Den går i min hjärna hela tiden sen i lördags då den var i bilen när jag åkte med dennis&älskling haha ;p jobbigt för så bra är inte den låten, eller vad tycker ni ? ;p
ska nog sova nu .. bara lyssna klart på låten och så haha. sen får jag smsa min bror som sitter i mitt kök haha x) för han skulle ha min kontorstol i köket "där hans data är nu för han har inget internet hemma hos pappa"
Upp kl 05.45 imorgon, kulkulkul! faktiskt inte trött då, för jag har ett bra jobb, bra lön och inget att tvida över! jag lever, inga sjukdomar "om man bortser från bölden", har föräldrar, pojkvän & underbara kompisar. Tänk på folket som själv lider av sjukdomar, kanske i värsta fall aids? förlorat sina föräldrar, tvingas bo hos någon mormor som även lider av aids och kommer dö snarast, inget tak över huvudet? & kanske aldrig få äta sig mätt .... Usch bara jag tänker på de så kommer tårarna! & när jag har jobb, eller iaf mer pengar i månaden så ska jag bli fadder till en flicka eller fler..
hur dumma folk än är, så är dom inte värda ett sånt liv, och dessa personerna har inte gjort något men får ändå leva så som dom gör idag, fruktansvärt!
men...... gonatt haha! kom in på fel spår nu ;p
sov gott alla och hoppas ni sover länge imorgon för de gör inte jag (;

KYSS!
saknar min pojke...

jobbjobb.

Hejhej alla läsare (; allt bra? själv är det lite krassligt, bölden börjar växa nu igen ...
Nyss kommit hem ifrån jobb&syokonsulent. Började jobba kl 7 imorse typ, Blev full håll igång där, massa att göra. Såg svinigt ut när vi kom iochmed de inte blivit gjort på typ ..... flera år. men det gick bra, vi kom långt så jag och mamma gick till syolonsulenten och gjorde min omvalsblankett (=
Ystad, här kommer jag!
nu sitter jag bara här vid datan, glor bilddagboken och lite så. ska snart äta tror jag ;D gott! hungrig haha..
& vet ni vad? jag har satt i mitt tangentbord nu ;D haha!
skriver kanske mer senare, så bara kolla förbi!

KYSS!


ute med folket.

igårkväll så kom Dennis&robin och hämta mig, och i Timmis bil satt då timmi,Jonny&Mulle ;D Så åkte vi iväg en sväng till ystad, senblev det mc donalds där också ;p video på kändisen dennis larsson haha! iaf så stack vi tillbaka till skurup igen för att hämta snyggeerika ;D sen blev det lite statiol och sen iväg till trelleborg igen! där träffade vi alla folken ;D "jag va grymt trött haha, noll sömn på natten ju" Sen satte sig marlan i vår bil också brummade vi hemåt till robin för att sova.
natten blev som alltid annars, han somnade och började snarka som fan! inte lönt att vara kvar där så jag tog täcket och la mig i soffan, grymt varmt är de i deras hus så höll på att svettas ihjäl!
vi tre vaknade iaf vid typ .... 1 kanske? och då blev de lite snack i soffan och sen körde vi och lämna Marlan hemma hos micke, och sen vidare till skurup =)
ikväll? lägga mig tidigt, för jag ska jobba imorgon ... hoppas där finns en bra film på tv?
men nu skajag hoppa in i ett bad, och sen blir de korv med bröd till mat haha! svin gott!

här kommer lite bilder från gårdagen med pojkarna ;p




KYSS!

ute.

hejsan alla läsare!
nu sitter jag här, trött som en jävla idiot asså, fick kanske 1timmes sömn inatt, I EN STOOOOOL ! ah, fatta så jävla trött jag är ,guuud! & det kommer man få höra ikväll av folket haha...
iaf, så kommer snart älskling och hämtar mig, antagligen marlan också då! sen kör vi och hämtar sofie & smulan. Också kommer ju giveeeeeeeeeeeeeeeetvis dennis&timmi också, säkert fler? ingen aning.
ikväll blir de väl mest köra,skitsnack och ta de lugnt ;p ? eller .. hoppas de iaf, så kan jag slumra till haha x)

KYSS!


festfestfest!

igår så va de fest hos min älskling ;D med bl.a. erika,sofie,smulan,timmi,dennis,marlan,bmw micke och så (= lite fler folk kom sen, "men detta va vi som sov över xD + sara" iaf, så hade vi grymt trevligt, drack lite turkisk peppar, vilket inte va en höjdare "för de ska stå i 1 vecka minst, men vi drog direkt allt vodka och lite bitar med turkiskpeppar karameller" ah gud! iaf, så hade jag grymt trevligt. Limpan,mulle,marthina,jonny och lite så, kom senare ;D Iaf så när klockan blev halv3, så blev älskling väldigt trött så vi flytta in där inne, och då sofie,marlan,micke,jag,dennis&timmi ner i källaren men älskling blev kinkig, så vi fick bara vara uppe i 10min till x)! blev ett jävla liv, gick ut lite på trappan, ah gud så kul! kinkiga folk, finns ju inget roligare än att bara hålla på, och sega ännu mera (; grr! haha.
iaf, så ¨åkte timmi hem, och vi andra sov där. blev ett helvete med alla ställen. vissa sov på golvet, soffor, säng,madrass o.s.v. eftersom min älskling snarkar som en IDIOT, så gick jag ut och la mig i en stol, eller la, och la, men försökte ligga i en stol med hans pappas täcke x) haha! gick in igen, och fick dock INGEN blund inatt ....
Alla vaknade vid 10tiden,och jag bara:YES ÄNTLIGEN! Erika,Smulan,Dennis&Micke cykla iväg och handla bullar och pålägg, sen blev de frukost där ute, mysigt! sen blev det chill, snack och så. Timmi kom, pigg som fan ;p haha! han hade sovit i egen stor säng medans vi andra kved. men iaf så kom Jonny sen och hämta oss, så blev det hem.
en vända till caroline där vi sola lite, sen hem göra mig iordning,sminkamig, duscha och allt .





KYSS!
& tack för en trevlig kväll snyggingar.

snart älskling.

inte gjort så mkt nu idag ... mest suttit framför tvn och kollat på lite olika program som jag kollat på nu när jag varit sjuk, sen nu så har jag duschat och sminkat mig, Ska klä på mig också nu snart.
dragit av mina naglar nu ;D dom hade gjort sitt. fan nästan 3 månader. & dom sa de skulle hålla 1-2 veckor. Så nu har jag målat fransk manikyr och lite andra dekorationer på, men svårt att måla med vänster handen, så där ser det fördjävligt ut hahaha x) men ska måla lite med min högra dag, och prova på nytt och se hur de blir ;) alltid skoj.
jag som trodde de va enklare, jo sant. med höger är de ju de, men inte med vänsterhanden haha!
iaf, så kommer snart marlan och älskling hit, sen hämtar vi snyggingarna. också iväg till älskling <3

KYSS!

inte tid för blogg ;p

igår så la jag hos lotta&fia, med mamma. för mill "den stackaren" jobbar haha ;p uschja! men iaf, så solade vi, så min böld kunde bli större och farligare, sen doppa jag mig FAKTISKT i deras pool ;D riktigt skönt va de! kvällen sependerrades med några filmer, soffan, och min älskade mamma ;p sjuk ju ,så finns inte så mkt mer att göra.
idag så stack jag och mamma ner till färgcenter, jag skulle köpa lite. Sen så hämta vi min bror, för dom har inget intrernet hemma, så han får ha sin data här denna veckan. Ikväll blir det hem till älskling <3
aj aj, min hals :/ usch börjar känna hunger nu, inte ätit så riktigt sen i tisdags.. piggelin.



KYSS!

böld, feber..

skrev aldrig här igår .. fast det ända jag gjorde va att ligga på soffa och kolla tv, somnade emellan åt, ibland bara 20minuter och ibland sov jag i 2 timmar. Det va min dag igår .. orkade itne göra något för febern va så hög.. & sen bölden va stor som fan så jag lever nu på Piggiln (: svalkar halsen och bara rinner ner, kanske går bort några kilon? I hope that.
min morbror ska prata med hans granne, som är storläkare i Norge. Om han kan fixa en operation nu till mig, för han fixade min kusins mandlar så.. får hoppas på de. gäller att ha tur. (yy
iaf, idag så ska jag inte göra så mkt, vad jag vet (?) kanske blir tat ligga hos lotta och sola med mamma, froda min böld så den blir ännu större, så vi åker in till akuten.. vill inte in nu, även om både mormor, min älskling och alla vill ha in mig där, men ni vet inte att man bara sitter där i ca 4 timmar, trött,febrig och sen händer de ingenting .. så är ystad lassarett nu förtiden .. kasst skit!
iaf, kanske blir att sova hos älskling ikväll? om jag mår lite bättre, eller imorgon? du har ju en sängkamrat nu en tid framöver så, marlan..
ajja, nu ska jag kolla bilddagboken en vända så hörs vi senare.
om jag orkar skriva då, rättare sagt.

KYSS!

älskling, grr.

denna dagen har varit väldigt rolig, även om vi typ inte gjort ett skit ;p Lotta&fia kom och hämta mig&mamma, så körde vi til Ales stenar. blåste som fan och börja regna emellanåt =/ käka glass i ystad, godaste sorbet jag ätit asså! haha. Sen blev det en räkmacka vid en hamn också.
lite loppis också för den delen haha! 2 nya filmer, fast har sett dom ;D men bra att ha ibland kanske haha. ont i halsen som fan, både jag&fia somna när vi körde hemåt ifrån simrishamn, så ont i huvudet,halsen och allt.. Febern börja blomma =/ ....
jag la mig och sov 1 timme i sängen sen väckte älskling mig <3 mysigt! huvudet höll på att explodera.. usch så himla ont ...
iaf så blev det massa data och myys, det gillar vi starkt! Han stack nyss hem :( .. för han ska jobba ,men nu vet jag hans schema iaf! nästa vecka har du riktigt bra tider, men vemfan börjar inte jobba då? fuckfuckfuck ...sen där efter, så jobbar du lördag,söndag .. ahhh! men ihelgen så blir det hem till dig. jammiii <3
nej nu får jag sova, febern blommar, yrseln är tillbaka och halsen går inte att använda =/ (?)




KYSS!


älskling, grr (;

denna dagen har varit väldigt rolig, även om vi typ inte gjort ett skit ;p Lotta&fia kom och hämta mig&mamma, så körde vi til Ales stenar. blåste som fan och börja regna emellanåt =/ käka glass i ystad, godaste sorbet jag ätit asså! haha. Sen blev det en räkmacka vid en hamn också.
lite loppis också för den delen haha! 2 nya filmer, fast har sett dom ;D men bra att ha ibland kanske haha. ont i halsen som fan, både jag&fia somna när vi körde hemåt ifrån simrishamn, så ont i huvudet,halsen och allt.. Febern börja blomma =/ ....
jag la mig och sov 1 timme i sängen sen väckte älskling mig <3 mysigt! huvudet höll på att explodera.. usch så himla ont ...
iaf så blev det massa data och myys, det gillar vi starkt! Han stack nyss hem :( .. för han ska jobba ,men nu vet jag hans schema iaf! nästa vecka har du riktigt bra tider, men vemfan börjar inte jobba då? fuckfuckfuck ...sen där efter, så jobbar du lördag,söndag .. ahhh! men ihelgen så blir det hem till dig. jammiii <3
nej nu får jag sova, febern blommar, yrseln är tillbaka och halsen går inte att använda =/ (?)





KYSS!


ohnä ...

& idag kom den tillbaka igen, för 6gången tror jag det är nu. bölden då assså, den växer inuti min hals, och man ser den lite på utsidan om man bara kollar på min hals. Kan knappt svälja, min röst blir annorlunda och det gör ont som fan ... ah operera bort de jävla möget asså! dampar som fan, blir helt slö av att ha den där och veta att jag får den på nytt hela tiden ..
Fick den första för över 1 år sedan, hållt på såhär sen dess.. Käkat pencilin efter pencilin hela tiden, me ninte nu mer! låter den bli stor, så blir de akuten sen direkt istället.
iaf, så kommer fia & lotta och hämtar mig och mamma, så ska vi ut på lite "dagsutflykt" mysigt, och bättre än att bara sitta hemma och ha tråkigt, sen kommer älskling när han slutat jobba <3


stor som en golfboll, och det gör ont .... full med var och skit =/
hoppas att den inte spricker, för fyfan!


vi hörs senare ikväll kanske!
KYSS!

måndag, vanlig sommarlovs måndag.

idag så har jag bara tagit de lugnt, gick en runda med mamma sen körde vi till lotta på kvällen (= käka rabarbepaj med hende,mill,fia,mamma,caroline & jag såklart. mycket god! hehe. massa snack om killarna hahahah!
hur mycket kom vi i räkningen ? (; haha. iaf, så harj ag nyss kommit hem,
och min hemska katt har nyss vällt ner 2 vaser med vatten, på min telefon, kablar, nya bordet och min säng. tacktacktack! inte mitt rum mera ska jag lova, äckel är rätta ordet, & en spark i röven.
ska väl snart kolla på de Jihad, se va de e för något ;p har inget bättre för mig! sen blir de att sova, inget bättre för mig faktiskt. så jag säger väl gonatt redan nu ;p men tro inte jag ska sova, är inte pensionär haha! minst 01.00 (=
iaf, så gonatt alla!

& imorgon kommer älskling,
blir att träffa hans föräldrar (?) innan dom åker,
för då har vi två huset för oss själva, i 2 veckor <3 grr.

KYSS!


myskväll med mamma (aa <3

ett tag sen jag satt hemma och bara ägnade mig åt mamma (= iaf, så satte vi oss vid tvtidningen och kollade lite om där va någon film, hittade en där kl 20.00 som vi bestämde oss för att se. men tills dess så satte vi på en annan: Familjen är bäst. Det va ju dock inte den bästa filmen jag har sett X) ,typ skit tråkig men vafan! gick att se en skön söndaghaha.
sen satte vi på den som va på tv.

Mamma vid 16.
den handlade om en 16årig tjej som blev med barn och bestämde sig för att behålla den, hennes mor uppfostrade sonen medans tjejen gick i skolan som vanligt. Dom lotsades som att det va hennes lillebror, och inte hennes egna son. Tillsist berättade hon de för pappan till sonen, Brad. och han fick en chock men bestämde sig för att stötta henne och adopterade sonen till hennes simlärare&sexualkunskaps lärare som försökt få barn men aldrig fått de...
hemskt att en 16åring blir med barn, att bli mamma när man är 16år tycker jag är alldeles för ung. man är inte mogen för det, och man ska fullfölja sina drömmar och då ska inte ett barn få komma emellan, för ett barn kan man få när man vet det är vid rätt tillfälle, och man vet att man har hittat den rätta. men jovisst, det kan ju hända vem som helst som slarvar med t.ex. då p-piller. Tänk ungdommar (: va försiktiga med de, för det är något allvarligt.
hade jag blivit gravid nu hade jag mått väldigt dåligt psykiskt, hade nog inte behållt de men hade faktiskt inte förvånat mig om jag gjort de, för sån som jag är så ... ja.  vill inte "döda" en människa, även om den inte kommit ut till världen. men ushc så svårt,och svårare att adoptera bort den ... Bästa är abort men usch :/ ta absolut inte abort som ett preventinmedel kära folk.

kollade även på filmen: Wimbledon, överbra film faktiskt, även om de handlade om Tennis (; vilket inte intresserar mig så himla mycket haha. men nu ska jag sitta här lite bara och ta det lugnt vid datan sen sooova (=
gonatt alla! hoppas ni haft en trevlig kväll.



KYSS!
älskar robin <3

pizzaboden,minigolf.

ska gå med mamma till pizzaboden nu om typ 10min, ska käka där med lotta&mill ;D trevligt! Sen så kanske vi kör till beddinge för att spela lite minigolf, hade varit skoj att spela de med er hahahha! kan se mig de i huvudet ;p
ahh mina ögon har svullnat igen, inte mkt faktiskt :) men ögonlocken hänger och är helt lila/vinröda.. ajaj!
snacka om snyggt haha !;p ser ut som en ful ögonskugga, men vem fan har jag att vara snygg för ;p !?
lyssnar på :
B som i Bag, B som i Box, B som i bag in da box ;p hahah!
den är fast i huvudet, och den är dock int ebra hahahahah! men rolig.
mamma väckte mig kl 14.00 idag, i hennes säng ;p så käka vi frallor oc hsånt. så dagen har iaf varit lugn, varit skit trött iochmed jag kom hem imorse haha! usch ja .. men skoj hade vi,

lång kväll/natt ;p

igår så gick jag en vända till pappa (= trevligt, gick ut och käka glass och sen hemåt igen. satt hos honom och kolla någon film, sen kom jonny&erika och hämta mig ;D in till trelleborg där jag träffa älskling, åkte runder och så fast sen hoppa jag&älskling in i böös bil, & han kör som en idiot hahaha!
fast sen tog vi robins bil för vi skulle bara köra och hämta hans syster. & hon va lite dragen haha!  ;p fast det får man ju vara haha.
iväg in i böös bil igen, där lilla erika också satt ;D  "its a bag in box, its a bag i boooox, var e boxen? - där e boxen, var är boxen ? här e boxen" hahaha.
iaf , så blev kl 3 typ, och då körde vi in till malmö, körde runder och så sen blev det Stippes ;D mat! Frasse fick sin mat skit sent ;s blev nog något klydd! så han tog tallrik och bestick med sig ut i bilen hahahahaha. ah guud! körde och lämnade älskling i trelleborg "han snarka som fan i bilen, för både jag och böös kolla på varandra och garva" herregud asså, iaf så somna erika också i bilen ;p körde och snacka med jonny,simon&dennis i trelleborg vid 5 tiden med. sen blev erika arg, hon skulle liksom upp och jobba på morgonen haha .. stackare! så vi körde hem till skurup där böös lämna av mig. kl blev väl halv 6 eller något sånt.
mamma sov hos lotta, så jag sov i mammas dubbelsäng, micke börja mysa med mig (aa fast sen somna jag direkt "micke är då min katt, för er som undrar hahah"
& inga bilder från kvällen, tyvärr men det får skärpas!
iaf, dom som va med ikväll var:
robin,böös,erika,sara,mandy,madde,mulle,jonny,dennis,marlan,micke,simon,trullsson,frasse,björn,lars,johanna och lite till. mycket trevligt och tack för denna natten!

ikea med daddy!

idag så vaknade jag kl 11 av mitt alarm på mobilen ;p upp&hoppa, käkade frukost ute på balkongen sen blev det att sola, tyvärr blev det bara i 2 timmar, för den fick jag in i duschen och sen göra mig iordning.
nu sitter jgabara här, väntar på att pappa ska ringa! han är på banken nu, för dom nya ska ha vårt hus idag. Ska till ikea om ca 30min, yeey! härligt. blir mycket handlande idag, soffa,soffbord,bord,mattor,skåp o.s.v. så har värsta släp med oss, haha! för jag ska också ha ett bord så!
fick förästen mina saker ifrån oriflame igår, sminkväska, sminkpenna och en handcream.
iaf, så kommer jag inte blogga mer för ikväll så kommer älsklingoch hämtar mig så blir det ute ikväll i trelleborg, sen blir det hem till älskling och sova ;D <3



KYSS!

gonatt snart ?

inget tangentbord idag iheller haha X) ,sitter lite vid de innan jag ska sova, där jag bara skriver mina tankar o.s.v. för att jag ska skriva in mig i de liksom, är så glad vid de jag har. men de robin köpte va fan ändå för porrigt asså ;D haha! gillar de starkt.
nog bestämt mig nu, blir Ystad.. ah vafan! 3år går snabbt, sen behöver jag inte vistas i ystad med, för då blir de nog Lunds unversitet hahaha! 4år till där ;p men lund är ju faktiskt lite bättre än ystad "enligt mig iaf" haha...
bestämt mig för 0snabbmat nu, fan ätit de hela veckan! har ju int haft tid att laga mat hemma hos pappa;p ... uschja! måste gå ner lite nu när de är sommar, skulle börjat redan innan men allt har ju klyddat, nu iochmed pappa flytta såhär tidigt, också kommer min syster,volle,linus,linnea & den lille, ner nu om någon vecka också ;D "efter jag jobbat bestämde jag och veronica" skojskoj,
imorgon blir de ikea iaf, köpa bord och lite så till mig sen ska pappa ha en jäääävla massa haha! en hel a4 full med saker som ska handlas ;p fixar vi daddy!
på kvällen kommer älskling och hämtar mig, blir något skoj på kvällen iaf sen hem till honom, kanske någon film (?) jatack, sen sova i hans stora och mysiga säng. saknar dig! skaffa en annan telefon nu ..............

                     

KYSS!

jobb idag igen ;p ..

vaknade av klockan kl halv9, upp och hoppa! iväg till pappa för att snabbt käka frukost sen blev det att fortsätta flytta allt de sista, sen totaltstäda i gamla huset. blev ursnyggt haha! fanjag som gjort de ju,
& såklart mycket sol hela dagen, sjukt varmt att gå med "jobbekläder" och sånt ute i solen ..... Tippen några varv idag också faktiskt. många som solar,är på stranden, badar, grillas o.s.v. Låter mycket härligt för er ;D själv jobbar jag från 09-20 varenda dag nu ,, men ledig nästa vecka ;D hoppas vädret hållt i sig!
Men ibland får man jufaktiskt känna på verkligheten, jobba. inte bara lata  sig och tro att man kan plocka pengar på träden. utan att kämpa för pengarna, inte bara kolla kontot och tänka:
- ah tack mamma/pappa, äntligen studiebidraget!
det får man inte hela livet, så nu har jag nästa vecka ledigt sen börjar jag jobba igen ;p .. sånt är ju lviet för dom flesta, eller ja, inte för alla haha! inte för dom som ska bo hos mor&far hela livet, eller som är bortskämta. vissa lever på föräldrarna, men dock inte jag. vill börja tjäna mina egna pengar, inte få av mor ;p
ikväll blir det iaf bara tvn, är så himla trött efter denna dagen.. Ryggen har pajjat, sjukt ont! men det går över.
ska NOG sätta i tangentbordet också, men tror inte de haha ;p tycker mitt är så härligt.
& vissa av mina naglar och gått av nu när jag jobbat .. men vafaN! dom har ju gjort sitt.. Har typ 6kvar, och ska låta dom åka av själv, för jag vill ha min egna naglar fina, inte massa fliser och mög som är itu ;P


KYSS!

slit och mög ;p

hejsan folks ;p har precis kommit hem efter en lång och jobbig dag hos pappa. gick dit tidigt imorse och då började vi packa, packa upp och så fortsatte de hela dagen fram tills kl 8 på kvällen, då tog vi bara sista lasstet till nya huset sen ränsade vi lite som ska till Tippen imorgon.
så är snart klara ;D blir en bara städa imorgon, putsa alla fönster, dammsuga, moppa golvet, torka av exakt överallt och såå ..... drygt men tycker det är kul att städa så blir ju lite roligare då ;D
skit fint väder, och jag kan inte sola =( .... men på lördag så blir det nog stranden <3 ,
Ikea på fredag ;D & älskling då också antagligen.
jobbar från 10.00 - 17.00 varje dag, förutom idag så jobba jag till 21.00 ;p så blir pengar på fredagkväll efter ikea ,av lilla pappa får man hoppas (aa ,snacka ju om de idag!
money, money moneeeey!
VET NI VAD? JAG KOM IN PÅ NFU I SVEDALA, ;D MEN NU VET JAG INTE OM JAG VILL GÅ DÄR ....BÖRJAR TVEKA KANSKE, FÖR STUDENTEN ÄR JU LITEN DÄR, BARA 1GYMNASIESKOLA,
+ ATT MILL&SMULAN GÅR PÅ BERGHUSA I YSTAD.. AH FAN! SKA TÄNKA,TÄNKA,TÄNKA..

packning,flyttning,älskling.

idag blev det att vakna kl10 av att klockan ringde, käkade frukost och gjorde mig iordning sen gick jag till pappa&min bror, & då började jag och robin packa allt på hans rum, så nu är hans rum helt tomt. Blev upp på vinden och ränsade så där är också tomt, sen lassade vi bilen med alla kartonger,kassar och lösa saker.
Körde bort till andra huset vid kl halv5, då fick vi nycklarna. Sen blev det bara att lassa av alla kartonger i dom olika rummet och sen upp till Kristinas och åt, skitgott! I love It <3
körde hem, och då hoppa jag in i badet direkt, sen hann jag klä på mig, sminka mig och platta håret sen klackade älskling på dörren. Kollade en film, bra men skrämande. någon äter sig fast i en, och man bildar familj, köper hus,bil, med någn annan. Sedan så blir ens tonårsdotter tillsammans med en kille, efter att nästan ha haft sex tillsammans med sin pappa, utan att veta om det. usch ja!
efter filmen så blev det bara en massa mys, glömde bort klockan totalt så vid halv 11, så åkte älskling hem.. :/ <3 han jobbar ju tyvärr, men sen när jag får ditt schema´efter andra jobbat så kan vi planera in med dom konstiga dagarna&tiderna med de... ;D
iaf, så ska jag sova nu snart, bara kolla lite till. Tar på krafterna att lyffta en massa tunga kartonger, att flytta o.s.v. Fast det är inte ofta man flyttar så ;p haha!
gonatt alla, sovgott! för det ska jag göra.





KYSS!

gomorgon soliga dag.

gomorrgon alla läsare! idag så vaknade jag för första gången på länge, upp av att solen lös igenom mina persienner. snacka om lycklig! men bara 18 grader... så inte så himla varmt precis, men värmeböljan ska ju faktiskt komma på onsdag, men bara vara tills helgen ...
iaf, så blev det inget tangentbord ikopplat imorse iheller haha! får se när de blir av, ska iaf gå iväg till pappa nu snart. flyttning,packning hela dagen igen! sen blir det mat på Kristinas, gottgott! (; haha.
hejdå sålänge!

KYSS!


godnatt alla,

nu så sitter jag och snackar med lilla jusssee, ska snart lägga mig! kl är snart 1, och jag ska upp tidigt imorgon...
blev inget tangentbord och datamus inkopplat idag iheller x) haha! har fullt upp här vid datan och kolla klar allt på alla sidor, är ju inte vid datan alls så mkt, skönt. behövs inte nu när det är sommarlov, då är man ute och gör annat, & umgås med min underbara mamma <3 haha! & pojkvän.
sovgott!

KYSS!

RSS 2.0