bilder (; <´3


dennis öppnar vår present "lösfitta & spring"


maaaassa folk. alla var samlade, längesen.


tobbefavorit leker med dennis lösfitta x) &micke bredvid.


även caroline leker med den x)


sara,daniella och jag ;D


folk. uppe: -micke,tina?,hanna, nere: - robban,micke&jesper


tobbe,sofie&erika <33


timmi somna nästan ;p och sen hamna allt utanför dörren x) stackare..

xoxo /Celina

första advent.

snart är det julafton (: 2 veckor kvar i skolan för min del iochmed jag blir opererad då..
lite om helgen.
pojkvännen kom hit så körde vi hem till han och kolla på IDOL med hans mamma, också kom mulle också (; skoj! sen blev det ut en sväng och köra. sen lite av filmen ARN. riktigt bra, även om det inte va min stil av film.
lördagen, vaknade redan vid 9 tiden.. ;p då blev det massa mys, sen stack han til stan för att köpa skjorta och jeans, så då hoppa jag in i duschen och sm9nkade mig ;D sen kom mulle. blev pizza och sånt då sen stack vi hem till mulle för lite krök och skitsnack sen vidare till dennis ;D sjukt härlig kväll, lagom drickande och härliga folk. <3 GRATTIS DENNIS OCH HOPPAS DU HADE SKOJ MED DIN LÖSFITTA (; Graauuuw haha! jag&robin åkte hem med hans pappa vid 2 tiden, det va bara lite folk kvar och alla va trötta så ja ;p sov och mös. sen upp vid 2 tiden på idag och då blev det hela arnfilmen. I LIKE IT. jag&älskling gick till mulle där robins bil stod. sen åkte vi hem till mig och nu sitter jag&mamma, kollar på wallander :D <3 blir snart sängen.

xoxo /Celina

superfredag.

kan inte bli bättre fredag ;p
- började 2 timmar senare än vanligt, & slutade 1 timme tidigare.
- god mat i skolan
- malmö
- pojkvännen

snacka om superfredag ;D "för mig haha" LIKE IT.
sitter och plattar håret och gör iordning mig för snart kommer robi och hämtar mig. så ska vi bara till erika och lämna en jäger ;D sen till trelleborg <3
alltså är jag där hela helgen så ni får ringa på mobilen om det är något <3

xoxo /celina

LUND

skola som vanligt, hände dock inte så mycket idag förutom att mike spräckte läppen p.g.a. fanny ;o jisses, allt gick så snabbt hahahahah x) men det gick bra.
efter skolan blev det hem direkt där jag hoppa i ett bad, gjorde mig iordning och sen kom mill,fia&lotta för att hämta mig och mamma, så körde vi rakt in till stadsteatern i lund där Anders och Johan fr¨n Hipp Hipp hade föreställning ;D
sjukt kul! I LIKE IT.
" insest"
- varför gå på puben när du lika gärna kan gå till andra rummet ;p"
haha sjukt kul iaf, se den ;D
kom nyss hem, ska bara snacka lite här på msn, och lägga in bilderna sen blir det gonatt. sovmorgon imorgon!



xoxo /Celina


CP!

kvällen har bara blivit grey anatomy och gjort klart mitt stora BKF arbete .. segt!
imorgon blir de knappt bloggande, ska till lund med mamma,lotta,fia&mill för att kolla teatern HIPP HIPP så därför blir det ingen andra avenyn, tänkte se om SVT play eller PLAY PRIMA funka igen men tror ni det? NEJ SÅKLART! fan bttre att glo på internet när man själv vill men nejdå, det kan inte jag. förbannad som ett as s¨ni dissar jag tyvärr den serien.. nu när allt blir så bra och man bara längtar tills nästa program, HEJDÅ ANDRA AVENYN, jävla cp!!
gonatt! :P

xoxo /Celina

skolan -.-

vakna och kände att jag verkligen inte orka gå tillskolan;p men jovisst jag sitter här ändå haha!
har en ,lektion kvar om 30minuter,svenska då. BULL ...... -.-
vill bara hem och lägga mig i sängen framför en bra film och min gosiga pojkvän bredvid men tyvärr ska han inte till mig ändå haha;p men men ...
saknar han.. massor <3

xoxo /celina


.

har inte så mycket att skriva om, så tänker inte babbla på en massa onödig gojja ;p
hade mest tänkt att säga att jag ska lägga mig nu snart, bara in en sväng på lilla lunarstorm så ni får ha en härlig natt med massa timmars sömn ;D

xoxo /Celina

plugg & klänning

skolan var helt okej, men så himla död ;p hha! blev såklart massa snack i vårt lilla hörn hahaa. som vanligt.
kom hem hit med jessica så blev plugg sen stack hon och jag fortsatte plugga ;p dött. sitter nu och letar efter nyårsklänning men hittar ingen jag gillar. <3 förslag?

xoxo/ celina

tidigt isäng.

medan jag&mamma satt och åt, så kom min bror :D inte ofta vi ses längre så skönt du var här ändå.. givetvis ringde DU han, men du ville inte prata med mig. tacktack ..
iaf så kollad jag,mamma&robin "min bror" på human trafficking. andra gången för mig men den va så bra att jag tvingades se den igen, tårarna kommer... usch,stackars barn och kvinnor .... <3
men ska sova nu,

xoxo /Celina


vi ser de snöar.

sitter vid datan nu, precis kollat filmen (:
letar efter nyårsklänning, någon som har tips om vart jag kan köpa en? kanske någon nätbutik?? (: hittat 2 redan, men vill ha fler "förslag" skriv isåfall ;D

xoxo /Celina

human trafficking

filmen jag såg nyss. fyfan, värsta filmen jag sett ;o gjorde ont i hjärtat .. att kvinnor/barn från åldern 10 - vuxna blir behandlade såhär. sexslavar..
filmen handlade om handel av människor. en slags modekedja tog massvis med unga kvinnor med sig till olika ställen i världen där dom tvingades ha sex med män för att få överleva ch för att sina barn och nära ska kunna överleva.
ni mste se den, sjukt hemsk film :'( .....



xoxo /Celina

ledig(:

vaknadeklockan 10 idag, och då blev det in på msn direkt så jag fick alla bilder från johanna "från törringe" I LIKE IT!
är ledig från skolan idag, eller ja. vi har frilagd dag. där man gör sina studier hemma men nej, för nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film. skriver om filmen sen ;D

xoxo /Celina

tvkväll.

söndag och kvällen spenderades framför tvn. mycket skönt, det behövde jag verkligen efter gårdagens festande.. ;p
one three hill, gossip girl, andra avenyn och ensam mamma söker. Nu blir det nog sanningens ögonblick efter jag pratat med min kära pojkvän. vi hade det riktigt mysigt inatt <3
gonatt läsare, hoppas ni haft n riktigt trevlig helg.

xoxo /celina

party, bakis.

igår va jag i törringe, åkte dit med erika,smulan och mill. sen va mamma och dom också där. även lars, älskling, mulle, johanna och company. erika ¨kte hem efter någon timme redan, sen när jag leta efter smulan och mill så hade dom också åkjt hem.tack.. där blev jag lämnad. fast tur hag hade andra där men tänk så hade jag inte haft de? 
blev lite dans och sånt. blev bjuden på en passoa drink sen kom limpan och bjöd mig på en grogg :) tack!
helt plötsligt satt robinbaby i bilen och påväg till mig ;p yeeey! vaknade upp med han bredvid mig. <3







xoxo /Celina

törringe!!

ikväll blir det törringe och full rulle (; förkrök hemma hos mill&lotta. fick spriten av robin idag så. första gången jag är där, så det ska bli kul, se om det blir dans eller ej ;p jag kan dock inte dansa hahaha !
men nu ska jag locka mitt hår, sminka mig och så. sen locka mammas hår så ha en trevlig kväll allihop ;D

xoxo /celina

bilder.


sjukt långa, sjukt fina och det tackar jag kära sandra för  <3


bild tagen från tåget med mobil. snöstorm! kolla ut vänner (:

xoxo /celina

lördAg.

vaknade tidigt ;p redan halv 10 idag. hade fått 3 sms. sara&johann undra om jag var vaken, men nej jag somna redan vid 12 tiden igår ;p sen hade pojkvännen också smsat och han är påväg nu ,till mig. blir lite lugnt här idag sen blir det antagligen törringe ikväll :D "om vi kommer in"
nej nmen nu har jag inte tid här mer. ska lägga in bilderna från igår, så kommer de här :D

xoxo/celina

malmö med jessica!

skolan va chill, hade engelska glosor vilket gick helt okej. sen hade vi knappt fler lektioner ;s
efter lunchen så tog jag&jessica tåget till malmö där det först blev mc donalds sen tog vi bussen till dalaplan där vi skulle bygga naglarna ;D sjukt kul! sandra byggde mina och jag blev super nöjd. sjukt långa dock men det vänjer jag mig vid, foolk kommer tycka det är häxnaglar men har ju långa i mig själv, därför vill jag ha superlånga hahaha ;p
kollar film nu, så ska dra igen.
bilder på naglarna får ni nog på söndag.

xoxo /celina
saknar min pojkvän som fan ...<3

RubriK

nu har jag lämnat in 2 arbeten på fronter, skönt! & är snart klart med jättarbetet i BKF. ahhh äntligen är allt de över, men nästa vecka kommer väl mer haha x)
helvete ;o kom nyss på att vi har typ 40 engelska glosor till imorgon, ahh orka ........
nej men nu får jag börja med de, så man får någorlunda bra poäng x )

ah smsa/ring någongång.. tar inte så lång tid. <3

xoxo /Celina

SKOLA..

sitter i skolan nu ... skit tråkigt,orkar verkligen inte gå upp såhär tidigt :( Buuuuhh!! hahaa
denna dagen är ändå chill, har bara matte på morgonen sen IOS där jag&jessicatvättis ska handla kanelsnäcka på ICA hahahaha;Dgraauuuw!

xoxo /Celina

trist onsdag.

denna dagen har varit dryg ..... och skitvädret gör inte ens humör bättre, men när man fick sms från pojkvännen så räddades dagen lite ;) hehe!
va hemma vid 4 och då blev det att tvätta, alltså kläder "för er som vet den andra betydelsen av tvätta ;P " hjälpte mamma (: roligare då. sen åt jag en macka och clementin "levt på de nu i 2 veckor, måste kolla vågen ;p "
ehm.. har nog en liten blödning i ena kotan i nacken/ryggen .. sen idrotten då jag smälde en 5kilos tyngd där .. så får se om det går över, annars får lisa idrottslärare kolla på den, sa hon (:
ska snart öppna alladinchokladask och käka ;D MUUMS!

ville bara berätta hur mycket jag älskar min pojkvän också <3

xoxo /Celina

!

passar på att skriva dagens sista inlägg i reklamen på en film på 5an. har inget bättre för mig så kan likabra ligga där och ruttna, på datan är ändå ALLA jävlar osociala.. inte kul!
stänger av datan snart, så gonatt alla ;D

xoxo /Celina


gulligt!

-Robin <3 Lina säger:
du

ccelina l l  säger:
japp?

- Robin <3 Lina säger:

Måste säga en sak till dig

ccelina l l du bryr dig inte, du har blivit som förr igen. säger:
okej?... läskigt när du säger så x)

- Robin <3 Lina säger:
Jag älskar dig (a

blev helt orolig, trodde något hänt haha! aw så gulligt (a <3

xoxo /Celina


plugg, orkar inte mer..

lltså är så trött på skolan ;O nu har vi massa SMÅ arbeten så man krånglar ihop exakt  ALLT med varandra.. så jävla drygt! hatar detta alltså! hemskt... och vissa lärare gör ju inte de bättre ;p sjuka haha!
har precis kkommit hem och vad tror ni jag ska göra nu? JO PLUGGA... pluggat stenhård hela kvällen igår, hela skoldagen och nu tvingas jag sitta här på min fritid, blir galen snart! låt mig få betyg i BKF & IOS också nu så jag är av med de ....
snackar med min kära pojkvän nu lite, och smsar med saaaarababe ;D

xoxo /Celina

operation

skulle berätta för er att jag nu fått tid för operation.. den 9 december ska jag dit för fler prover och prata med typ narkosläkare och sånt för att jag ska känna mig förberedd. sen ska jag bli opererad 15 december, alltså kan jag inte gå på min julavslutning :'( AH BLIR FÖRBANNAD! tvingas stanna hemma och ta det lugnt 10 dagar efter.... sjuka människor!

allt går fan åt helvete nu...

xoxo /Celina

plugg..

alltså fan! nu har jag kört fast totalt. blir så jävla lack alltså ;p haha..
sitter och har samhäll, fritidskunskap och BKF att göra, men tror ni jag kan göra något av detta? hrm.. NEJ! vår lärare bara: oh ni går in där och där. men dom ställena finns inte på skurupskommuns hemsida. jävla idioter x) orkar inte denna skolan mer, bara fuckade människor alltså. varför valde jag inte svedala -.- . .....

xoxo /Celina!!!
5 månader baby <3

skola.. -.-

sitter nu på en 2timmars lektion, snacka om segt alltså! värsta är att jag inte får ett skit gjort. ... orkar inte .. ;p
iaf så ville jag bara berätta att jag och robin varit tillsammans i 5 månader idag ;D ah känns underbart! och fler månader kommer det att bli, I promise <3

xoxo /Celina

hemma.

nu är man hemma igen, efter en underbar helg i trelleborg tillsammans med min pojkvän!
har mest varit hemma där och tagit de lugnt, käkat pizza, kollat film och lite så, han körde hem mig innan idag vid 2tiden och då blev det film tillsammans med mamma direkt haha ;D och nu har vi precis ätit,
ikväll blir det
gossip girl
andra avenyn
sanningens ögonblick


ah älskar söndagar haha!

xoxo /Celina


sovgott!

nu är klockan bara 10 typ ;p men orkar inte sitta vid datan mer, sjukt trött och kissnödig ;p
hörs imorgon kanske! sov gott ;D

xoxo /Celina

Muums!

precis käkat kebabpizza tillsammans med robin och hans föräldrar ;D riktigt gott! kollade även lite på madakaska tillsammans med hans mamma medan dom va ute och fixa med fälgarna. kulkul, har faktiskt aldrig kollat på den filmen, får kanske göra de haha ;p satt och skratta hela tiden.
nu duschar baby, och jag nördar mig vid datan såklart. får passa på att sitta vid bilddagboken här ju, kan inte kolla hemma haha.
ikväll, hrm ska bara sitta inne och ta det lugnt (:

xoxo /Celina

hos baby.

sitter hos baby nu, vi har precis vaknat och ätit lite frulle ;D guuuutt!
äntligen fick jag kolla min bilddagboken, de har dampat totalt hemma hos mig, fråga ej varför för de vetefan ;s sjukt alltså! stööörigt....
idag så vet jag inte vad som händer, ska iaf kolla film sen mest ta det lugnt ;p sen får vi se vart kvällen leder oss,
men ska gå igen, orkar inte sitta häär..

xoxo /Celina

helg i trelleborg.

sitter och snackar skit med mamma i hennes dubbelsäng nu ;D alltid lika kul haha!
linus&mulle kommer och hämtar mig om typ  1 timme ,så kör dom mig till robin där hela min helg kommer spenderas ;D mycket mysigt kommer det bli!
kommer givetvis komma in här ochskriva lite inlägg ändå ;D

xoxo /Celina

.

VILL HA!



första gången jag såg denna så fastnade jag direkt,
sedan var jag inne igår på lite hemsidor och fann min
kärlek "igen" fatta som jag stör mig, vill ha den alltså!
men lägger inte 1900kr på den ..
AH JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DEN .... <3 haha!

xoxo /Celina

äntligen helg!

ah fredag idag och dagen har väl varit si sådär. trött på den skolan alltså ;p vet inte varför, vill bara inte gå i skolan kanske haha x) ajja.. inte gjort något vettigt nu iheller haha! likt alla andra dagar där.
och jag gjorde en mycket pinsam sak x) HAHAHAH! ellerhur jessica ;p  va i min egna värld bara, så kan de gå när man tänker så mycket haha ;p men skit i de, haha (a
vädret har varit väldigt kasst, regnat från morgon till nu .. och det regnar fortfarande, jäkla väder! hit med snö istället för regn, orkar inte de.. hål i alla mina skor så blir helt blöt om fötterna x) ...
ajja thats the life ..
sitter här nu och lyssnar på lite musik medan jag precis snackat med mulle och min kära pojkvän. najs baby!
händer ikväll? hrm, antingen hem till baby, eller så får jag se om någon idiot vill träffas haha x)
fick tid för att bygga mina naglar, tacktack! på fredag så jävlar sandra haha ;D & jessica ska göra det med mig, I like.

xoxo /Celina

Sovgott.

har inget vettigt att skriva här ikväll .. inte hänt någit för min del mer än data&tv och massa sms ;p
så skulle bara berätta att jag ska sova nu, vila ut för jag känner mig bara såååå jävla trött.. velat vara ledig på fredagar, varannan vecka... menmen, sånt funkar ju inte ;s ..
så .. ja gonatt babes ;D

xoxo /Celina

fucka bilddagboken!

varit i skolan idag, inte fått något gjort idag iheller haha! eller jo lite BKF, kommit långt så det är jag glad även, samma med fridiskunskapen ;D I LIKE IT. men något jag verkligen inte pallar börja med är samhäll, levnadsstandard i skurup. OMFG .. palla ;p
iaf så sitter jag och lyssnar på A drop in the Ocean. sjukt bra!
försöker komma in på någon vän på bilddagboken men det funkar inte, fatta som jag dampar! måste in där, men nej det går inte.. kommer in, sen när jag går in på vänner så börjar de sega lite, sen när jag trycker på en vän så funkar ingenting :/ alltså kan jag inte kkolla på någon människas bilder alls....... hann typ inte i skolan iheller, så imorgon jävlar! måste fan in innan helgen hahahaa ;p
nej om man skulle göra lite BKF snabbt sen hoppa i ett varmt bad ;D

xoxo /Celina

mitt förflutna.

nyss kollat på greys anatomy, ah älskar det programet ! Sitter bara och snackar med min pojkvän nu, sitter och snackar om vem jag var förr, och hur jag var. allt skit jag gjort tillsammans med mitt gamla umgänge, älskade verkligen vännerna jag hade i de umgänget, man blev trött på festerna man va på, för där va de bara slagsmål och massa skit! och vad jag trodde var vänner, jag hade helt fel. När man väl satt i ett polisförhör så tog jag alltid skulden, ALLTID. och när jag sedan grävt ihop massa med umgänget om vad vi ska säga till polisen, jag gjorde allt för att inte mista dom. men när jag skyllde saker på mig, när det var någon annan som stulit typ min kompis mobilen. jag fick skiten, alla vände ryggen till mig.. och fick jag något tillbaka? nej aldrig.. aldrig skyddade någon mig, jo en kille fanns där och försökte hjälpa mig, han hade redan så mycket skit och rättegångar så det gjorde ingen skillnad med fler.
usch förstår inte hur jag fått min mamma att gråta så mycket, all skit.. skäms för de när jag pratar om de, bara jag nämner mitt "förflutna" tänk att jag var sjukt nära på att få flytta, mamma orkade tyvärr inte mer, jag lovade: jag gör aldrig om det. men dagen efter så ringde någon och berättade ännu en sak för hon.. förstår hon verkligen nu, men inte förr. hon ville skicka mig till pappa,men gav mig en sista chans och jag är glad att jag tog den chansen. för om jag tvingats bo där så hade jag packat det viktigaste och stuckit..
men slutsnackat om de nu ;p ..... skäms så. ska sova. byebye snyggingar.

xoxo /Celina

host host ..

ah.. känns som jag håller på och hostar itu mina mjuka och svaka revben alltså .. fyfan!
suttit och lämnat in mitt fridiskunskap arbete nu (: härligt! bara kvar BKF typ. som är närmast, resten har vi typ 3 veckor på oss, och så ;p Också den jäkla boken då haha .....
sitter och dampar på min data, går jag in på bdb så är allt bra men ska jag gå in på en vän så fuckar datan .. så kan inte kolla min vänner :/ måste liksom göra de i skolan, ska be ronny hjälpa mig inann jag slänger ut skiten ur balkongen ..
snart kommer camilla hit (: umgås och snacka lite skit här hemma mest medan tanterna är ute och går haha ;p

xoxo /Celina

Grauuuw!

igår så gick kvällen åt till att mysa och umgås med pojkvänner, bl.a. kolla på andra avenyn ;D han börjar komma in i de nu (; haha gutt!
somna först för en gång skull, sov underbart men hosta ihjäl mig så inte han kunde sova lika bra ;p synd om dig baby haha! men så kan de gå ..
vakna och gjorde mig iordning, sen la jag mig under täcket igen ;D sen skulle han köra mig till skolan, faktiskt.så vi hämta jessica först sen iväg till skolan, höll på och somna haha!
tyvärr sover du inte här inatt igen :( så jag får försöka plugga massa och få det gjort idag haha.
skolan har varit ball idag, haft sjukt kul ;D grauuw tvättisar! ni gör så man får ett leende på läpparna varje dag.

xoxo /Celina

skolan, dööött.

skolan har varit död idag, fyfan! vakna av att knappt kunde andas eller prata, täpp i näsan, hosta, svettas/frös och ont i ryggen ;p men skola blev det ändå! ohyes!
iaf så hade vi boxning på idrotten, fräckt som fan! jag vs jessica hahahaa! kulkul faktiskt, diggade antons pungskydd ;D GRAUUUUW!
iaf så sluta vi och hem direkt då! fick skjuts av lotta fia och mill ;D hem och då blev det snack med mamma och sen nu knacka pojkvännen på ;D BYEBYE!

xoxo /Celina


snart sängen ..

nyss kollat på cityakuten med mamma (: gillar de programet, men följer tyvärr inte de!
sitter nu och snackar med min kära vän saratvättis. gillar hon starkt! glad att vi börja umgås, att vi träffades över huvudtaget. I LIKE U. sitter även och pratar med min pojkvän, POOORRR ! grrauuuw, kom hiiiiit. tvätta !!
nej men nu har jag pluggat som fan idag, sjukt ont i både hals,näsa, huvud och rygg så ska faktiskt ta och sova nu, det är jag värd efter denna jäkla pluggdagen, och ändå har jag inte fått gjort allt :/

xoxo /Celina


ny vecka, nya utmaningar.

vaknade imorse och kunde knappt andas, greps av paniiiik ;o jävla böld, back again!
stack till skolan och hade BKF där jag kom ganska långt. sen efter lunch blev det IOS fast vi fick reda på betyget för arbetssätt och lärande. ah så arg jag blev! jag var PYTTEPYTTE nära MVG, vafan. ge mig mvg om jag nu var så pass nära, så sa hon att om jag fortsätte så ,så hade jag stora chanser på MVG i IOS (: hoppas på de .... men arg över att hon sa att jag va nära mvg, SÅ nära mvg. bättre om hon sagt: VG hade du. man bara: jatack
menmen, stack till sjukhuset sen med mamma, blir operation så snabbt så möjligt sa läkaren "kan dock inte stava hennes namn eller uttala de hahah ;p "
efter det, så stack jag hem "hade SO kvar så dissa de" väl hemma så började jag plugga, gjorde nästan klart BKF individuella, ska bara ringa till funhouse eller se om dom svarar på mitt mail, också ringa till en förskola och även försöka ta reda på om skytteförening. kan ni något om vad man behöver för pedagogiska krav för att arbeta på en skytteförening så skriv gärna! (=
gjort mycket på IOS också, ska bara ringa elsy så har jag bara kvar jämförelsen på generationerna.. AH ORKA!

ännu en borta från klassen, vi blir bara mindre och mindre ;p 3 borta. en pga graviditet,

xoxo /Celina


kvällen.

min kväll är klar ;D haha!
19.00 - gossip girl
20.00 andra avenyn
21.00 sannings ögonblick

& sen blir det lite data och sedan blir det gonatt för min del ;D

xoxo /Celina

pluggsöndag.

hela dagen har gått åt till att läsa boken inom svenska/fritidskunskapen ... segt! kommer halvvägs haha x) nu fattar ni hur mycket jag hatar att läsa böcker.. iaf så skrev jag lite på de arbetet och sedan fortsatte jag med BKF ... barnverksamheter, går väl åt pipsvängen rent x) vill ge upp de, men ändå inte för de har jag varit duktig i, och kursen slutar nu i november.. därför vill jag klara detta skit bra! men har lite tid på oss, och jag hittar absolut INGEN fakta om skytte.
något som vet lite om skytteföreningar och sånt?
eller någon som vet massa om funhouse?? :D det i malmö ni vet? som kan hjälpa mig (a

xoxo /Celina

farsdag, hrm?

ja idag är det då den 9november och det betyder att det är fars dag idag. dock ingen speciell dag för min del,
jag ska sitta hemma och plugga lite med min IOS eller BKF så jag får lite gjort nu idag. Sen blir det väl mest att ta det lugnt idag, ingen morfar att åka och gratta tillsammans med mamma, som vi gör alla andra år .. :'/ menmen.. Se vad mamma planerat om det blir graven eller ej .. men plugga blir det iaf,
ikväll kommer min kära pojkvän och sover här, i någon dag (: & det gillas starkt av mig! absolut.
kanske blir lite övningskörning med ;) men då får jag nog sätta igång med pluggningen nu så jag hinner med de..

xoxo /Celina

mycket trevlig kväll!

denna kvällen gilla jag starkt, även om det inte hände så mkt så kom jag iaf ut till folket <3
saknar folket, var några veckor sen jag träffa er, sjukt alltså...
iaf så kom mill hem till mig och sedan ner till byn för lite mat, så kom danne och körde oss till dennis där timmi, kalle och några till var. Så körde vi till stan. dennisdennis ;D min kära vän! haha.
va ute och penta runder med alla, sjukt många folk ute! 10 bilar och lite till, alltid lika kul (:
efter några timmar så kom även min kära pojkvän dit, också mulle&mandy ;D ah blir så glad av ditt skratt mandy haha!
sen blev mill hämtad av danne, men jag & erika ville inte hem än ;p "hon var också där haha" & sen skulle dennis hämta hans föräldrar och köra dom någonstans, så jag åkte med tobbefavorit ;D tror ni inte hans baslåda flyger ut i bakrutan så den spricker i tusen bitar ;p haha! sjukt. sen när vi skulle "kasa" igen så höll den på att flyga ut genom hålet hahahha!
klockan 3 blev det hemfärd med tobbefavorit och erika (: och då var det SVINKALLT i bilen iochmed rutan var väck där bak, STOR RUTA och det blåste ute, kallt kallt haha ;p men är hemma nu och ska lägga mig för att sova...
gonatt folket!

xoxo /Celina

duktiga celina.

ohyes! duktig är rätta ordet för att förklara hur jag var idag haha.
jag övningskörde tillsammans med mamma, dock första gången för mig (: mamma var livrädd i början innan jag startat bilen haha! men sen när vi prova lite så blev hon förtjust, hon trodde nog jag kört förr (; haha! nej så duktig var jag tyvärr inte hahaahahha. men framsteg iaf (: I LIKE.
nu sitter jag här, nyss duschat och ätit. gottgott! ikväll vill jag&mill ut, men händer inget, vi får ragga upp någon i trelleborg, haha! du&jag mill. många minnen sen vi var småskitar på sjölandet hihi <3

xoxo /Celina

övningsköra.

nyss vaknat och käkat nybakat bröd som mamma gjort ,D MVG haha ! så jävla gott.
iaf så har jag nyss fixat mig, ska ner med mammas gamla skrivbord och köra iväg med det sen blir det jag vid ratten haha! se hur det går, men tror det går bra faktiskt (: sen jag skulle köra offroad så har det hjälpt mig, tyvärr gick det inte så långt med den "sporten" menmen.

xoxo/Celina
saknar mig pojkvän!
kanske till han ikväll.

nattinatti.

kvällen blev hemma ändå, planerna blev ändrade så jag fick vara hemma ;p
blev datan, möblerade om på mammas rum lite också en film ;D sjukt jävla bra film! minns dock inte vad den hette, men något med Heaven.
ska sova nu, 5 timmar inatt så jag är riktigt trött så sov gott.

xoxo /Celina

tröttsamt..

gick och la mig vid 1 tiden inatt, robin va här till typ 12 sen kolla jag på gladiatorerna ;s tydligen börjat igen men tråkiga gladiaters haha x) menmen.
klockan ringde halv 7, segt som fan! ville bara somna om, men icke sa nicke. upp hoppa för att sätta upp håret i en "fjomp" och sen på med lite mascara, käka en clementin också iväg till tåget ;D
segt i skolan, hade fritidskunskap, engelska "fast snackat hela tiden så linda blev lite lack" sen svenska prov, gick skit snabbt, 10 minuter. sen kolla vi på sune sommar efter lunchen. snacka om chill dag för klassen.
sitter hemma nu, kom nyss hem. ska sätta på pragfilmen (: får passa på ibland, bara sett den en gång innan hahaha!
händer ikväll? måste ut.. får inte vara hemma ikväll :/

xoxo /Celina

skolan.,

sitter i skolan nu, skit dött vafan;p
haft matte, studiepass och fritidskunskap hittils, och nu ska jag snartbörja på fritidskunskap igen ..snacka om dött!!! haha! har en vikarie också, gunnel hahahha ;p
nu kom lilla sara och gjorde mig sällskap;D yeey! tvättis haha <3
robin kommer sen hem till mig, mys!

xoxo /Celina

greys anatomy.

älskar det programet! sjukt bra, följt det nästan från första början (:
det är reklam där så passade på att skriva ett litet inlägg, ska stänga av datan redan nu så jag inte går in mer, behöver sömn inatt, verkligen! mer än 6 timmar .. klarar inte 6 timmar varje natt, funkar inte.
så skulle bara säga gonatt och sov gott (:
händer i helgen, vill hitta på något kul ;p

xoxo /Celina

härlig dag i skolan.

denna skoldagen var najs! började klockan 08.15 med mentorssamtal, där jag blev förbannad på min mentor, cp tant. för att jag fått 19 % frånvaro även om jag varit på alla lektioner. och får jag 20% så får jag inget studiebidrag. men iaf, palla inte hon. hon blev sur så jag gick ;s
sen hade vi studiepass där jag,sara,kasim&jessica satt och snacka skit och sen skulle vi ha engelska men där blev det också massa skitsnack haha ;p sen BKF vilket var helt ok, jag,sara&simon har en grupp. och det gick bra för oss ;D
sen lunch men då stack vi hem, fick arbeta på valfri plats på eftermiddagen, tacktack.
men då gick jag till mammas jobb sen läkare och han skicka remiss till sjukhuset så jag kan bli opererad någon gång, så det inte sprider sig änhnu mer :o
kom hem och då blev det pluggplugg ..... segt som fan! men måste göras, ska läsa lite av boken sen ikväll, ah orka läsa böcker. värsta rä att jag gjort arbete som samma bok i 9an, men hittar inte de arbetet så kan inte ta från de... fuck också!!!!

xoxo /Celina

fruksallad.

mums vad gott det är med fruktsallad! åratal sen jag käka det, bara blev sååååå himla sugen på de innan ;p kände mig tvungen så gick och handla banan, vindruvor och päron. för vi hade redan frukt hemma ;p
så äter en skål med de och vaniljsås (a smaskigt värre haha!



xoxo /Celina


ajaj..

usch jag har munsår ;o fast dock inte lika stort som igår "tack gud" men ändå skit stort.. tar salva hela tiden.. ah vill bara att man ska kunna knäppa med fingrarna också är det borta haha! men nej jag får stå ut, bränner som fan gör de..
sen har halsbölden spridit sig, nu är det under hakan massa knuter också, känns fan som jag har cancer, lite rädd nu när det spridit sig för det gör inte halsböld, ochmamma blev med rädd, så imorgon ska vi till läkare, och hoppas vi skickas till ystad lasarett direkt!
just nu sitter jag bara här och skriverlite med mulle på msn ;D alltid lika trevligt med den vännen, äkta! ohyes.
iaf så ska jag nog börja plugga lite, så jag kommer någonstans, ska läsa 1 bok till jullovet, kan dom tro. jag hatar att läsa böcker och nu ska jag läsa en på ca 5 veckor ;O PANIK! hahaha

xoxo /Celina

skolan -.-

står vid en data i skolan nu, ska snart ha lunch, jatack skit hungrig ;p haha!
men måste springa nu, jag&jessica glömde tiden så byebye!hha

xoxo/Celina


första dagen i skolan .. -.-

vaknade upp klockan 8 bredvid min kära pojkvän, oj så kall han va ;p hoppsan, råkade jag ta allt täcke inatt igen. får ta mitt extratäcke nästa gång ;D så du inte är så kall när du vaknar haha.
iaf så när han körde mig till stationen så såg vi mill&smulan så hämtade upp dom så körde vi alla till stationen. 
& VET NI VAD? tror ni inte jag fått ett STORT munsår ..... väldigt stort, ser förjävligt ut! hatar de,så hoppas det snart går bort, innan jag får panik.
iaf, skolan va väl helt ok, vikarie och sånt.
JA ALEMA, har du sugit mycket kuk på lovet?!
- VA SÄGER DUUUUU "så fick sara skiten, igen x) "
ah det va kul ;p gillar en stor del av min kära klass hahaha, trevliga ord.
nej men nu ska jag gå och kolla på färjan med mamma.

www.gratisbio.se/rss.php?UserID=85929
gå in på länken och bli medlem, samla poäng och vinn tillslut presentkort/biobiljetter.
krävs många poäng men det är inte så svårt (:

xoxo /Celina

gud så vackert!

var ju i kyrkan innan med mamma, gud så vackert det va! aldrig sett något så vackert,
kyrkokören var underbar och även vår kära präst håkan :D haha!
tände även två kyrkoljus.... ett för farmor.... och ett för morfar... saknar er och hoppas på att ni såg när jag tände ljuset och satte det i den "ljusstaken" där alla sätter ett ljus för en saknad. jag satte mina för er, för att jag saknar er något så enormt.. <3
iaf så gick vi hem vid haalv 7 tiden, då det var slut. och då blev det hem ;D käkade lite och så. sen nu kollar jag på Gossip Girl, och efter det så blir det Andra Avenyn. min kära pojkvän kommer snart också, underbart.


ljusen för alla som gått bort under året .. <3

Dagens outfit.


Jacka : Vera moda
Skor: Dinsko
Knästrumpor: -
Jeans: Gina tricot
Tshirt: Monki
Linne: Gina tricot
Halsduk: Vera moda
Vantar: -

xoxo /celina


kyrkan

minnesgudstjänt nu snart, ska bara ta något i magen sen ska vi traska dit ;D slutar nog vid 7 tiden, och då ska jag & mamma bokstavligt SPRINGA hem hahah ;p får inte missa gossip girl! sen kommer robin vid halv 8 <3 ohyes!
härlig söndag för mig idag, chill haha. fick även plockat mina ögonbryn, ah mysigt haha ;D så nu ser man bra ut så också. hemskt att ha så buskigt x) får damp då.
får plocka robins idag hahaha ;D skämta! men måste dra, ska läsa kvällsposten innaj ag drar också ;D

xoxo /Celina

sööndag ..

då va man ändå uppe ganska tidigt idag ;D gick och la mig vid 3 tiden, för jag sa och smsa lite. också vaknade jag ändå klockan 11. bra jobbat celina! (; haha.
nu har jag&mamma käkat frukost, så vi ska köra ner till lotta lite. hon ska bl.a. plocka mina ögonbryn, för det behövs ;o hahahaha! buskiga helsike, men det kom vi överens om, så denna gången blir det bra.
efter det så ska vi sola lite ;D sen hem snabbt och duscha, göra iordning oss för att sedan gå ner till kyrkan för att gå på minnesgudstjänst. vackert.
sen hem igen och då kommer robin. & då ska vi se andra avenyn, mysa och snacka. <3

också börjar skolan imorgon.. lovet har gått snabbt, men känns ändå som en evighet.
gjort lite grejer iaf. bl.a. malmö ett x antal gånger, ktown med josse, svedala och umgåts med mamma
skönt med skola ändå, träffa jessica&sara <3 grr tvättisar haha.

xoxo /Celina

;s

jag och mamma bestämmer oss för att ha en filmkväll med massa godis,chips,nötter och kakor ;p det är ju alla helgona helgen och det betyder att det va massa skräckfilmer på tv ;D vi valde att se The groudge och When a stranger calls. Själv har jag sett båda men dom är så superbra och mamma har då hört vad jag sagt om dom och vi bestämde oss för att se dom. men helt plötsligt så låg båda och sov under täcket med katten haha ;p
denna dagen har slitet på mig.. inte mått bra, ögonen gör ont så ska snart sova. hemsk dag men det är en sån dag som man ibland måste gå igen ändå.
ajja, vaknade upp nu så sitter och snackar med Sholle och Argjent på msn (: najs! men ska väl snart ta och bege mig till sängen..
vad ska ni alla göra imorgon då? söndag ... -.- inte dom roligaste dagarna, men sköna ibland.

xoxo /Celina

gratis.

http://www.gratisgen.se/ref/96541


gå in på denna länk och bli medlen nu!
tjäna ihop poäng genom att då bli medlem och sedan sätta ut denna länk och göra så dina kompisar blir medlem genom just din länk. när du fått ihop tillräckligt med poäng  " ca 10 " så kan du byta dina poäng mot saker.
t.ex. presentkort på kläder/smink 500kr, playstation osv.
gå in på länken och bli medlem! just min länk, snälla. det funkar, jag lovar.
min kompis fick nyss 500kr på kicks (: det är det som gjorde mig villig att testa <3

xoxo /Celina


hemsk dag med tårar..

ja denna dagen har inte varit den bästa i mina dagar precis ..
vaknade och mådde dåligt redan då över en sak, men den saken är kanske löst nu, berors på dig.... ja precis, dig. ett nytt försök, en ny chans sen får man se vad resultatet blir, men sista chansen <3 hoppas verkligen på denna chans.
iaf, var i kyrkan med mamma&eva, i svedala <3 dom tar ju upp alla som avlidit under året, fanns bl.a. en människa som blev 1 månad, och någon som blev 28. sen fanns de även 2 som blivit 99år. mycket fint i kyrkan, ska till skurups kyrka imorgon för då är det de här <3 vackert!
sitter hemma nu och kränger massa med mamma ;p allt från äppelkaka, godis, chips, nötter, choklad och risbulle hahah x) fyfan! hemskt, är så mätt och ändå äter jag haha.




tände även ljus hos morfar.. & massa blommor.
vackert vid graven, fullt av tända ljus och buketter <3

xoxo /celina

ärende en snabbis.

vaknade över ca 1h sen, och har precis ätit frukost och tagit på mig lite kläder.
ska gå till byn nu, hitta någon som jag kan lägga på min morfars grav ikväll, efter kyrkan "alla helgona helgen" <3
hoppas jag hittar något fint, för det är han värd !! <3

xoxo /Celina...................


RSS 2.0