midnatt, ohyes.

kvällen har varit cp .. dyster fredag :/ ! hatar de, vill att allt ska vara som innan, känns märkligt nu.. hjälp, vi två är perfekta, vivivi <3 du&jag.
iaf så orkar jag inte tänka mer på de...eller jo men inte skriva om det här.
suttit och kollat igen ALLA mina bilder, ah gillar de. saknar tiden i skurup lite, så kul man hade med er, mina brödrar pontus,fredrik,tobias,pitcher,eric och er alla... saknar även prag lite när jag kollar på bilderna, eller nej.. jo naglarna ;p men inte lärarna, lite elever.. men skönt att vara väck från skolan så det var iaf ett bra avslut på alleskolan.
men nu skaj ag sova.. imorgon blir det kyrkan .. :'( vill inte bli påmind om att du inte lever bredvid mig mer :'( <3

xoxo/Celina


du kom som en ängel.

ah älskar den låten som fan! varit en av favoriterna sen några år tillbaka <3 lyssnar alltid på den när man känner sig lite nere .. sjukt bra låt, Fonky Fresh.
iaf .. vakna upp i älsklings säng, sjukt mysigt! la och mös på morgonen sen så körde han hem mig då jag bara sprang upp, gjorde mig iording och käka en clementin sen iväg till tåget. Där stog melissa och vänta på mig, så stack vi till malmö för hon skulle lämna hennes skor, och byta till annan storlek. så köpte jag farsdagpresent, en julklapp till mamma, armband till mig och en lakritsburk. inte fått mitt jävla studiebidrag, fan va de ska klydda! så pank nu, får pengarna för jackan jag lämna, nu i veckan sen får jag studiebidragen idag, eller skulle haft de men inte fått de ;o sjukt!
iaf så va jag hemma vid halv 4 igen och då gick jag&mamma för att hämta mat, gott ! sen nu blir det hemmakväll,ville ut ikväll men nej ..
imorgon måste jag fan ut .. pallar inte sitta hemma! men vill inte ut i skurup, kommit ifrån de folket liksom. kanske besöka en vän ;p haha fast klyddar bara då. men ja, får se vad helgen har att erbjuda, som det ser ut som nu såvill jag bara ligga under täcket ..

xoxo /celina

hos babe.

varit i malmö med josefinaste hela dagen ;D shoppade lite, fast dock inte mkt ... :(
handla en gul tshirt på Carlings sen en grå urgullig tshirt på Monki. ahh i love it ! hahahha  bilder på tshirtarna kommer senare här på bloggen <3
kom hem till mig klockan 5 typ ;p sen tog jag&hon tåget igen, fast jag hoppa av i svedala där min pojkvän hämta mig. <3 love you babe!
sitter hemma hos han nu, ska nog bara sitta hemma och kolla film. mulle kommer kanske sen (: trevligt!
blir inte mer bloggande nu idag, så får höra av mig imorgon.

xoxo /Celina

VAKEN

klockan är halv 10, och jag är vaken ;D pigg också men har ingen röst.
skrev ju att bölden är tillbaka, och jovisst. igår hade jag sjukt ont i halsen och kunde knappt svälja, sen nu när jag vakna så va halsbölden STENHÅRD men gör inte ett skit ont, kan svälja och allt. MEN jag har ingen röst x) hahha.
kan knappt få mig ur ett ord, så är inte bara hes haha ;p så får försöka snacka så jag får ur mig ett HEJ när jag möter josefin haha!
men ska gå och käka frukost nu.

xoxo /Celina

tila tequila ;p

som ni såg igår så skrev jag att Bo åkte ut, och att det blev Kristy. Men jag hann bara se till Bo åkte ut så tog för givet att det blev Kristy men när Tila fråga om hon ville ha sista nycklen så tar inte kristy emot den :O JÄVLA HORA!
ah förbannad, det kunde hon fan sagt tidigare. så tila gick sin väg, och kristy åkte hem. det va den säsongen så det börjar väl på måndag igen med säsong 3 haha x)

xoxo /Celina

tila tequila 2.

ja då va denna säsongen också slut haha ! ;p blev en tjej som vann Tilas hjärta denna gången, förra gången blev det ju Bobby. Så nu får vi se, kkommer det hålla mellan Tila och Kristy? eller blir det en säsong 3 snart ;p hahah!
ville att BO skulle vinna .. men tyvärr! men inget fel på kristy, kul med lite girl power ;D haha!

xoxo /Celina

hals,jävla hals.

ah vad jag har ont i halsen! har en stor och god godisskål bredvid mig, men den är inte tömd, tagit 3 karameller från den, så ont i halsen har jag ... sjukt alltså! ont och ont, känns konstigt denna gången iochmed halsbölden är hård .. den är alltid mjuk annars, skrämmer mig lite faktiskt..
men nu snackar jag med min kära bästis (: linus johansson, bästa killkompisen ever. träffade även argjent innan idag ;D ute i skurup! kul att se dig <3
men nu ska jag sova, upp tidigt för att ta tåget till malmö <3

xoxo /Celina

HJÄLP!

behöver er hjälp nu .. snälla,
har precis köpt en ny vintertjacka, tyävärr inte sån jag vill ha ... köpte en brun everest med fel fickor ..
& nu har jag 14 dagar på mig att byta denna, om jag inte använder den. och vill inte de fr om jag nu använder den så kommer jag säkert hitta en sån jag vill ha :/
någon som sett en militärgrön vinterjacka iår? med "bröstfickor" som man bara stoppar in händerna? ingen dragkedja eller karborre..

nu går de inte att ladda upp bilder iheller, dampar!
men gå in på www.bilddagboken.se  också sök på Sessaaan
vet inte om jag har gästlösen, men har jag de så bara skriv här så skriver jag de till er.

snälla hjälp mig ....

xoxo /Celina

värstingarna.

en film som jag tycker folk ska se! ger den en 9a av 10 möjliga. sjukt bra film alltså!
Den heter värstingarna och det är en sann berättelse om ungdomsbrottslingar som hamnat i fängelse pga av olika skäl. t.ex. rån, gängbråk, mördat någon eller stulit. Inne på fängelset så slåss dom mot varandra för dom är från olika gäng "utanför fängelset" dom har dödat varandras kompisar osv. Sean Porter är en av männen som jobbar på anstaltet och han vill tillsammans med hans kollega xibit starta ett fotball lag. Dom startar de och ungdomarna förändras till det goda, dom tvingas samarbeta för att vinna säsongen inom fotball. Det blir tufft för killarna men dom klarar det tillslut, med varandras hjälp.
SE DEN! (:
stackars folk som kommit så fel i samhället, folk som kommit i fel umgänge och tillslut ändrar personlighet helt och det slutar i det värsta.. dom börjar mörda, till och med någon i sin egna familj ... händer för många i världen, tyvärr!



xoxo /Celina

halsböld igen ...

vaknade klockan 10 av att robin inte låg bredvid mig, men såg sedan att han satt vid datan och nörda sig (: Pusta ut och sånt, sen kände jag: aj fyfan min hals. och jovisst, en stenhård halsböld.. inte mjuk denna gången. svin ont gör de, svullen i hela halsen och det svider.. ska se om jag ändå kan äta, magen börja kurra redan när klockan va 8, då jag vakna första gången!
palla! det är fan lov, ofta jag vill ligga hemma då .... -.- that´s the life!
robin har precis åkt hem :( ah! ville att han skulle sova här inatt igen men nej.. han glömde medicinen hemma och sen ska han vara med martin ..
skriver kanske senare!

xoxo /Celina


mys med babe.

sitter här nu med mina nya glasögon (; får ta en bild nu en dag så ni ser hur dom är, och tycka till om jag passar i dom ;p
blir snart tila tequila ;D missa fan de igår, helvete! så idag jävlar, saknat de nu över helgen haha.
dagen har blivit skön, riktigt slappt. när jag städat lägenheten så tog jag på mig och traskade iväg till mammas jobb och sen därifrån till Carmén, ändå en bit (: sen handlade jag lite till maten "taco med mamma & babe" sen nu har vi bara legat och kollat tv och myst.
vill att du ska sova här imorgon med, passa på nu för sen börjar du ju jobba .. :(

xoxo /Celina

SOLIGT (:

hejhej läsare (: har ni kollat ut, och sett va fint väder vi har nere i skåne idag? ;D
själv har jag bara varit inne hittils.... synd iochmed det inte blir ofta vi får lite sol nu när vintern kommer in.
har iaf gjort något bra idag, har dammsugat hela lägenheten och torkat av inne på mitt rum haha (: det behövdes, dammet höll ner från tavlor,bord och hylla haha! men nu är det också gjort, bra ju!
AH VILL BARA GÖRA OM PÅ MITT RUM! vill måla om och tapetsera, har mitt "drömrum" i huvudet, och vill ha det nu .. men blir inte förän efter årsskiftet eller julen? får se.
vill bara städa,städa och rensa upp bland alla lådor så jag kan slänga ut lite grejer men går inte att städa så mycket så jag kan slänga en möbel... haha x) tyvärr, samlar på för mycket skit, gör ni också de ;p? haha.
men nej, nu ska jag nog klä på mig, och traska upp till mammas jobb för att hämta pengar, och sen ner till Carmén för att hämta mina glasögon, men robin kommer snart. får se om jag hinner (:

xoxo /Celina

minnesnack.

klockan har nyss passerat 23 och det är nog dags för mig att sova snart, inte så trött men bara jag lägger mig ner så somnar jag direkt. inga svårigheter för de när jag sover ensam och allt är tyst ;D
sitter just nu och snackar lite minnen med min saknade vän argjent sefa. fan vad jag saknar dig vännen! så kul vi haft tillsammans sen 7an, du har alltid legat mig varmt om hjärtat, haft underbara stunder, men även lite småtråkiga. när mått dåligt har du alltid stått med öppen famn och torkat bort mina tårar. du är underbar! kom upp här och hälsa på en dag med linus förfan! mamma&jag saknar er ...
men nu är det gonatt, imorgon blir det inte mycket bloggande iochmed pojkvännen kommer men litet inlägg ska jag försöka få ihop ;D

xoxo /Celina

ktown today!

hejhopp läsare! som ni läste imorse så besökte jag min vän i kristianstad. "ktown"
skrev schemat innan, så orkar inte skriva de igen haha!
men iaf så gick resan bra, även om det stank skit på öresundståget för en tant som satt i samma "rum" som mig luktade för mycket parfym, dock ingen god parfym ... menmen ;p
väl framme så stog lilla josefin och väntade på mig (; en kram och sen tjohej iväg till stan. blev massa affärer, hittade en härlig halsduk, vit och stor också en vinterjacka. everest, kort modell. men vill inte ha sån :( vill ha andra "bröstfickor" också militärgrön, detta blev en brun ...... menmen :'( ! får väl överleva vintern utan militärgrön, varken hittat i norrköping,lund,malmö eller kristianstad så jag gav upp!
blev besök på mc donalds med släkten x) värsta släktträffen vid oss, hahahahaha ;p inte släktträff men ja, josse fattar.
helt plötsligt var klockan redan 16.00 och det va dags att gå till bussen, hennes buss blev inställd så hon vänta på mig. sen på min buss och satt där i mörkret i nästan 2 timmar, somna till lite halft ;p sen rakt på tåget i ystad och hemåt!
duschen, mat med mamma sen ciao bella tillsammans med mamma. <3
ska sova nu, orkar inte sitta uppe med. älskling kommer imorgon vid 12 tiden, så upp iaf kvart i 12 och öppna till han haha x) sen lägger jag mig igen ;D hahahaha!



xoxo /Celina

k-stad nästa!

ja då ska jag kila nu, inte tid att sitta här! ska först ner till banken och ta ut en 100lapp, bra att ha om jag blir sugen på något att ha till tåget påväg till kstad (:
tåg mot malmö - 09.25
framme i malmö - 09.55
tåg mot karlskrona 10.28
men jag ska av i kstad haha ;D
kul, nu vet ni mitt "schema" över dagen.
sen hem med buss från kstad 16.28
och är framme i ystad vid 18.00 sen tåget mot skurup 18.08 (;
byebye babes ;D

xoxo /Celina

hemmakväll

hemmakväll hela helgen, och denna kvällen med (: skönt faktiskt, utvilad och så!
kvällen spenderades med mamma, kollade på gossip girl! ah underbart avsnitt, bästa serien alltså!! aldrig missa ett ända avsnitt, haha! så bra är de. sen kolla jag på andra avenyn, ;D också bra men börjar tröttna, när serier bli för långa, som då andra avenyn. dom försöka hitta på saker men blir bara sämre och sämre ;p men skit samma (; hha!
ska sova nu, upp vid 8 tiden imorgon bitti, för att sedan ta tåget mot malmö och sen mot kstad till josefin <3

xoxo /Celina

mary-kate olsen


Ah gillar hennes stil starkt alltså! sjukt, även hennes lilla "bohem stil" är sjukt fräck.
Stora och många armband, stora halsband och öronhenge. Rött snygg nagellack. Färgglad/rockig stor t-shirt till ett par ursnygga och slappa jeans/byxor (: ah underbart!
och snacka inte om hennes hår, ah guuud! så himla kär i hennes halvlockiga, långa, mörka hår (:

söndag, en regnig söndag.

hejhej alla söta läsare, även om ni är få ;p
vad ska alla hitta på med ikväll, en sån här tråkig dag med sämsta vädret ?
själv ska jag iväg och sola nu, precis ätit frukost, oh gott som fan! inte ätit sen i fredags morse, då jag åt en macka sen har halsen varit så svullen så inte kunnat äta, mer än nyponsoppa haha x) gått ner 2 kg på de, hääärligt (: fast de går man säkert upp nu när man kan äta igen ... magen börjar redan reagerar på att den får mat.. usch ja!
igår skulle jag egentligen till mill tillsammans med min pojkvän men han blev dålig .. :( så det blev hemmakväll med mamma, och beck på tv (: alltså hela helgen har spenderats med mamma .. men det tackar jag inte nej till för hon är så underbar (:
händer ikväll? ska iaf snacka med josse om imorgon, ska ta buss till henne då (: nervis ;p haha!

xoxo /Celina


sämsta fredagen på länge..

min fredag blev på soffan, sjukt hög feber och kunde inte äta pga av halsbölden.. nära på att vi åkte in till akuten men blev inte så, en jävla kväll alltså! blir så lack ..
sen vakna jag idag och svettades, tog två alvedon och sen tog jag precis en till och mår mycket bättre. kan stå på mina ben utan att jag viker och jag är nte yr mer. halsbölden försvann ;s sånt jävla skit! den försvinner så jävla snabbt så det är sjukt.. just när man tror den är som värst så vill man vänta lite till tills man åker in, men då försvinner den .. ah!
så nu kan jag äta igen, skönt.
sen har jag lite feber kvar bara, men kvällen blir väl hemma idag igen.. även om jag vill till mill som har fest <3

xoxo /Celina

böld...

alltså det är ju fan också! oturstjejen elller? man börjar ju fan undra, 8:de gången jag fått min halsböld nu .. får bara pencilin hela tiden och det hjälper inte ,mår bara sämre. nu är den tillbaka och jag kan inte äta så är svinhungrig, ont i hela kroppen och huvudet och kan knappt andas, den sitter för så man får anstänga sig till att andas, skit !!!!!
iaf, skolan va seg. hade IOS där vi gick igenom en sak sen engelska där vi fick tillbaka våra prov "JA:D" sen svenska där vi redovisa ett arbete i smågrupper sen pizza till lunch men svårt att svälja då, så ja..
sen tåget hem ;D

xoxo /Celina

praktik (;

ah älskar praktik! vill inte tillbaka till skolan, vill bara ta hand om små söta barn på en förskola. kommer sakna de, så himla kul, man blir så glad av deras skratt (:
idag när vi "ätit frukost" där så gick vi ut på lilla gården där jag gungade lilla jackie, och då somnade hon. hon är 2 år så hon satt i sån konstig gunga så honi nte behövde hålla sig i ;p så huvudet bara föll haha x) så fick ta ur henne och gå och bära henne . så jävla sött! rosa mössa, rosa vantar och rosa regnkläder. ah gud vill ha barn!
iaf så slutade jag klockan 15.10 typ, och dåblev det mammas jobb och sen ner till optikern, beställt brillor nu. ska få dom nästa vecka (: "då vi har lov" blev ett par svarta, enkla och "avlånga" så nu är jag blond OCH ser smart ut (:
solade även idag, och somnade direkt iochmed det blev soffan inatt p.g.a. robins snarkande x)

xoxo /Celina

praktik.

ja då är det första praktiken nu på gymnasiet (: tycker det ska bli kul, slippa pendla lite nu innan lovet. <3 dock är det bara 2 dagar som vi ska ut, men sen efter jullovet så blir det ute 4veckor, ska bli riktigt härligt. slippa all jävla pendlande.. så trött på de redan x)
men måste gå nu, praktik på fasanens förskola, domherren. där jag själv gick ;D fast jag gick på annan avdelning. haha!
älskling kommer sen när jag slutat, mys <3

xoxo /Celina

utvecklingssamtal.

ja då sitter man med mamma i skolan, ska ha utvecklingssamtal snart med segaste mentorn .... hahaha x)
tyck synd om mig nu (; men inte tid för bloggen mer, ska in om Åhlens inna nvi drar från ystad sen kommer jag väl in på msn/bloggen ;D

xoxo /Celina

vad vi ungdomar gör på berghusa..

jadu ingen aning haha!;p som ni ser så åt vi nästan precis och sen va vi ju ute och gick till stranden istället för idrotten, och då började de spöregna och blåsa som fan .... hemskt!;o bilderna kommer nog på min bilddagbok Sessaaan sen ikväll. (:
nu är vi tillbaka, har lektion om 1 timmetyp.. snacka omdrygt!

xoxo/Celina
miss my boy..<3

MAAAT!

står utanför matsalen nu, ska snart käka tillsammans med min klass sen ska vi gå ner till stranden (?) också ta foton ;s fattar nada, men ska göra de istället för idrott så jag klagar inte precis ;p hahaha
men byebye nu kallar maten ;D

xoxo /Celina

20 oktober.

måndag igen, och sista veckan innan lovet. fast på onsdga och torsdag så har jag fältstudiedag på en förskola, den jag själv gick på när jag va yngre (; älskar personalen där <3
skolan va helt ok, alltid kul med den klassen alltså. sjukt! på fredag så får jag reda på mitt betyg i kursen LPL ,hoppas det gick bra, känns som ett VG faktiskt, så I HOPE.
ont i halsen, jävla böld ... -.- palla ha den tillbaka, iaf så ska jag gå nu igen, har aldrig tid för bloggen haha x)

xoxo /Celina

kväll och tvn

ja hela kvällen har jag legat i sängen under täcket, kollat gossip girl. det är bara så jävla bra! älskar den serien så det är sjukt, direkt efter de så blev det andra avenyn som är minst lika bra ;D
& vad gör jag nu? snackar med min kära kompis, MULLE (: också får jag bilder från theerse sen i fredags<3
men ska kolla film nu, gonatt

xoxo /Celina

IDIOTER!

sov hos robin inatt. han hämtade mig i svedala så körde vi raka vägen hem till han där vi la oss tidigt. och under natten så va där några JÄVLA IDIOTER SOM SKULLE FÖRSTÖRA! det är ju fan också, så jävla lack.
vill ni ha saker, så tjäna ihop pengar för att köpa de. sno inte andras saker!!!!!!!!! väx upp förfan. sjuka jävlar.
och va det ett skämt att lägga hans gamla jacka där? som blev stulen för 1år sen, vafan är det för jävla skämt alltså?!
iaf.. så är jag&robin tillsammans igen <3 känns skönt att det löst sig, så nu får vi se hur allt blir (: hoppas allt löser sig och att vi nästa gång kana ta oss från problemen/bråken tillsammans.
sitter hemma nu, och ska duscha! precis skrivit klart mitt BKF arbete

xoxo /Celina


party igår!

fyfan fest i skurup igår hos min självaste barbiedocka <3 mycket trevligt men det var som en djurpark för där va så mycket folk att man knappt kunde gå, och kände fan inte hälften men vafan! jag hade skoj så ;p
minns dock inte så mycket, men blev "förfest" hos smulan innan med sara,pernilla,jessica,mill& då smulan sen tc grillen innan barbie.
när vi skulle dra från barbie så hitta jag bara en av mina nya skor, så tog ett par andra hhhahaah x) men sen ringde linus och stod med tjejen som jag hade hennes skor haha! så fic kvända och köra tillbaka ;p "åkte med smulan,pernilla,limpan,robin&mulle" så fick hon hennes skor, och jag gick in där tillbaka och leta efter mina, tack sophie för att du hjälpte mig! haha ;D fan va sur jag va, skrek ftta och allt hela tiden, ahhh fuckfuckfuck menmen. löste sig.
körde tll trelleborg sen då! hem till ollie med massa folk, mysigt. sen kom frank och hämtade mig&smulan <3
hemma vid halv 3 typ.



xoxo /Celina

party tonight.

sitter här just nu, precis skrivit min "fritids dagbok" som vi ska ha över en vecka inom kursen Fritidskunskap. Precis sminkat mig, fixat frillan och klätt på mig. men får se om jag bytar innan jag drar hahah x)
smsar lite med robin nu, sen väntar jag på jessica som kommer om typ 30min kanske, sen går vi till Smulan där mill,pernilla och sara babe är <3 yeeeaah! kommer ha så sjukt skoj ikväll.
när vi druckit lite och så där innan så drar vi till barbie på riktigt stohejsan fest! miss u barbie <3 längesen!

xoxo /Celina

Sssssmarrigt (;

direkt när man kom hem från skolan så hoppa man i ett dopp och sedan la jag mig framför soffan där jag satte igång en gammal film. Hipp Hipp Hora ! ahh gud, snacka om åratal sen man såg den så hade tråkigt så vafan ;p
mamma kom hem så då käkade vi lite pytt i panna sen la jag mig under täcket och somnade direkt, skulle egentligen kolla på The hills men bara gamla avsnitt tyvärr så ja .. vaknade nu, så sovit i kanske 2 timmar. skönt att få lite sömn, varit så jävla trött på morgonen nu hela veckan..
sitter nu och käkar äppelkaka, mamma bakade två stora äppelkakor medan jag sov så tog en sked, också vaniljsås såklart ;D SSSSSSSSMARRIGT (; <3

xoxo /Celina


hem snart.

ja då sitter man i skolan nu, sitter och smsar med robin också hjälper jag en annan grupp med ett arbete ;p
fick sluta flr 1 timme sen, men jessica håller på med ett arbete så jag stannar tlls 53, så tar vi bussen då.
hem och göra ingenting, trodde robin skulle komma men det blev missuppfattning av de, så vi får ses en annan dag .. mamma ska göra äppelpaj så det blir att mummsa på de lite ikväll haha ;D sen kommer bosse bildoktor x DHAHAHAH!
ajja, orkar inte sitta här mer. ska leta reda på mina papper som jag lagt av mig i skolan x)

xoxo /Celina

skolan.. uttråkad -.-

ja då kom man precis till skolan, sitter här bara ..gäspar och gäspar, sjukt svårt att komma upp ur sängen inatt :o
ajja,nu ska jag snart ha mattediagnos..hoppas det gårbättre än förväntat haha! fattar liksom nada av de vi hållt på med nu sista tiden ..
ikväll? får besök av den sötaste antagligen<3

xoxo /celina

ingen tid för blogg idag ;p

då är det kväll, och det blir mitt första och sista inlägg för dagen ;p inte haft tid!
kaos i skolan, folk gråter, jag skriker och blir förbannad, smäller igen dörren och går min väg, palla folk som ska börja gråta och skit för ingenting? men vafan.. ;p
blev massa omoget snack med jessica&sara idag såklart, kiko va också där ltie ;D grr hahahaha! sexsexsex ;p sjuka i huvudet, mitt på lektionen:
- lärare, vad ud vad celina ska göra idag?
jag: amen förfan :P
sara: du vill inte veta, men berätta nu celina
jag: tvätta (a "not"
sara: och vad händer där i källaren med hmmhmm ;p ?
jag: ah håll flabb x)
HAHAHA! finns inte sjukare människa ;p
men när jag kom hem från skolan, så kom robin hit och han stack nyss så jag ska faktiskt sova.
tack för en mysig och trevlig kväll med dig <3

xoxo /Celina

tila tequila.

ska faktiskt lägga mig i sängen nu, snart blir det att slå på MTV för där börjar tila tequila kl 22.00 (:
jag följde det förra säsongen när hon i slutet fann Bobby,vilket jag tyckte hon gjorde rätt i, för han var den bästa haaha ;p men det höll aldrig mellan dom två så nu är hon igång på nytt program där det kommer 15killar och 15 tjejer. också ska hon se om hon hittar den rätta nu ;p löjligt program men gillar de hahahha!
så gonatt på er (:



xoxo /Celina

försäljningsparty?

inte lönt att berätta om skolan, för vad händer där? typ redovisning och en jävla massa klydd i klassen igen, vafan är det med den jävla rektorn ärligt talat? dampar fan snart alltså!
dra inte upp massa gammalt skit, hon går inte på vår skola, hon har nya kompisar och går i en ny klass. ingen snackar med henne och hon snackar inte med oss, låt det då va!!! för helvete :@
bara håll truten och fixa inte fler jävla möte med rektor,skolvärd eller kurator. vi går på gymnasiet för att lära oss saker och för att få en utbildning, så låt oss då göra de och skippa snacket!
iaf, när jag kommit tillbaka till skurup så gick jag&mamma  till hår&hud bolaget för att handla ny foundation till mig (: Dags nu snart så passa på idag, där träffa jag hanna (; hon praktiserade nog där? <3
sen hem, duscha,äta och fixa mig sen iväg med mamma till kirsta ;D där tjejer/kvinnor var samlade så kom det dit en försäljare (: trevligt men inget för mig haha ;p

xoxo /Celina


tidig kväll.

måndagar är den tråkigaste tvkvällen någonsin ;p ingenting på tv, och jag menar absolut ingenting. eller jo färjan men hur kul är de? bara fjantit program där folk är fulla osv.. alltså är måndagarna en bra "pluggdag" fast idag orkade jag dock inte göra klart mitt BKF arbete och plugga på engelska iochmed vi har engelska skitprov på fredag ... menmen! löser jag alltid (:
ska faktiskt stänga datan redan, huvudvärk fortfarande så jag&mamma har bestämt oss för att gå till optikern på onsdag (?) och kolla min syn ännu en gång och sedan ska jag välja ut ett par bågar, om jag inte tar dom jag haft innan? och bara sätter annat glas i, iochmed jag klär i dom jag har. fast vill ha nya, seo m jag hittar några som jag tycker passar mig.

xoxo /Celina

stängt av vattnet ;s

whaat?! snacka om panik hahaha ;p skulle hoppa in i ett varmt bad för jag fryser som fan. tror ni inte vattnet är avstängt? fråga mig dock inte varför .. blir så förbannad alltså hahaha! nästan ett skämt alltså, olycka hos familjen larsson/karakas hela tiden alltså ... menmen, får prova vattnet sen. ah lägga mig under ett varmt täcke nu och bli varm..

xoxo /Celina
i want you back ..

skolan och sånt.

hänt idag? jodå sovmorgon fick man så det va iaf något positivt (; haha!
kom till skolan och där hände inte så mycket, hade BKF i två timmar, fram till lunch. satt och gjorde horn till bockarna bruse ;p söta ni blev (; haha! sen hade vi äcklig lunch och sen LPL där jag&jessica redovisade (:
matte. ah så drygt det är, ska ha diagnos i de på torsdag.. är så trött på matte, detta kapitlet är det tråkigaste och svåraste inom matte för min del men biter ihop! sen blev det samhäll, slapp redovisa så det blev att fixa till lite på vårt arbete för jag och jessica hade ju typ inte gjort ett skit av de haha ;p Så vi satt där ute medans det va helt tomt så kom där fram en kille till oss och bara:
- är ni syskon?
vi bara: ehm nä? ;p
han bara: jaha okejdå, ni är inte lika.
"hrm, varför fråga du då varför vi va syskon om vi inte är lika haha ;p " ajja, så kan det gå ibland.
drog hem sen, där mamma och jag först stack hem till robin "min bror då" sen gick vi och solade, så jävla skönt. somna direkt, (: sen hem direkt och åt/drack nyponsoppa.

xoxo /Celina

home (:

ah då är hemma! ganska hemskt att vara tillbaka hemma, men ändå skönt att slippa skrikande ungar haha (;
va i skolan fram till lunchen sen tog jag tåget hem och sedan åkte jag och pappa uppåt :D fint väder och så, så man va ganska pigg, så satt och plugga BKF lite .... trist memn vafan ;) måste göras..
stanna såklart på godisflyget i örkelljunga, blev något kilo godis där haha ;p sen blev det att köra hela tiden fram till ödeshög där va käka middag på RASTA .sjukt gott där alltid haha!
kom fram i norrköping vid 8 på kvällen och då kom lite av släkten för att hälsa oss välkomna så blev fika där sen kollade jag&linnea på andra avenyn ;D <3 I LOVE. haha
vaknade sjukt tidigt i fredags, uppe med tuppen iochmed ungarna skrek haha! så det blev en vända till eneby kyrkogård för att hälsa på farmor.. sjukt fin gravsten du hade :/ .. <3 blev massa blommor och ljus där sen åkte jag,storasyster,elvis,pappa & linnea till stan, hittade dock bara knästrumpor, grå kofta och ett festlinne. ingen vinterjacka där iheller :( fan också! menmen ..
sen kom dedda,vokosova,karolj och irene för att äta kvällsmat senare. mycket gott, sen på kvällen blev det IDOL 2008, också någon film på 6an (: satt och mös med lilla volle hela kvällen, förtjust i lilla mig (a haha!
vaknade tidigt på lördagen också, och då blev det kyrkogården för att lägga fler ljus och sånt sen lämnade vi linus på lazerdome för han skulle på kalas där (: sen åkte vi mot skåne igen, jävla väder ute!
kom hem kl 7 typ, sen fick jag besök av robin på kvällen <3 mycket trevligt. tacktack sötnos!

bilder kommer sen ;D <3

xoxo /Celina

hejdå!

slut på bloggandet nu. kommer tillbaka på söndag tror jag ;D eller lördagnatt.
pappa ska hämta mig om 5 minuiter, så nu sitter jag bara här och plattar håret , har precis packat det sista.
hoppas ni alla får en bra helg (: Det kommer jag iaf,och ett varmt välkomnande tillbaka hem får jag på lördagkväll också <3 tacktack detta är skönt.
men ska ta och bre mackor till resan nu, byebye ;D

xoxo /Celina

sista inlägget för helgen?

ja då är det onsdag kväll, och jag åker imorgon (: skönt ska det bli att komma upp där igen, känner mig som hemma med de folket och allt känns så bra där uppe. tillsammans med mina små gullungar, all shopping & stund med daddy, inte ofta jag och pappa har tid för varandra.
sticker som vanligt till skolan imorgon 07.15 sen har vi bara matte,studiepass,bkf & lpl. så jag går på matten och på det 2 timmars långa studiepasset så försöker jag ta min grupp i bkf och göra våra sagor där så kan jag åka innan lunch istället,mycket skönare att komma dit tidigare. onödigt att sitta i 2 timmar och göra ingenting och sen ha bkf, när jag istället kan ta mig tid till min grupp och göra BKF då!
men ska försöka skriva ett sista inlägg imorgon efter skolan, sen blir det inget internet på hela helgen ;p Phuuuu ... men klarar mig ;p fan förr hade man inget internet (; + att jag tröttnat på de, har ju min mobil haha! så bara ring/smsa.

xoxo /Celina

ah blir så förbannad.

när jag fixat lite med packningen och valt sagor till BKFn så tar jag fram dammsugaren och börjar dammsiga vår lägenhet. När jag dammsugat 3 rum så helt plötsligt stängs min musik av. Steron lägger av, datan stängs av och tv går itne igång. alla dosorna i mitt rum står på ON så fattar inte vad problemet är nu ;S ah blir bara så jävla förbannad alltså! allt ska fan gå åt helvete i denna jävla lägenheten, otur som fan har mamma&jag haft, och den vänder ju aldrig till de bra.
så nu sitter jag vid mammas data, men kan inte precis fortsätta med mitt arbete för det skrev jag ju på datan :@
förbannad, ja som fan alltså!

tur åker jag imorgon, så då blir det inget bloggande .. förän på söndag då jag kommer hem igen!

xoxo /Celina

sovmorgon,jatack!

ahh så skönt det va att få sova ut idag! vaknade precis, och klockan är ju redan 12 snart. mycket att göra idag så har inte tid att sitta här nu.. Ska börja med att packa lite till norrköping "tvätta idag så får packa det mesta ikväll" sen ska jag hitta något jag kan ha på mig på stensättningen .. hitta något fint svar som jag har <3 .. annars får jag ringa min syster och höra vad hon har hemma, så får jag kanske låna något där .
sen blir det plugg i BKF också dammsuga huset så mamma blir glad ;p

xoxo /Celina

över 00.00

ja då har klockan slagit midnatt, sover annars vid denna tiden eller ja precis gått och lagt mig men nu är det ju studiedag för berghusa skolan imorgon ;D dock inte för andra så kan inte umgås med typ melissa, men har mycket att göra ändå. ska fixa med BKF grejen, packa, hitta något svart att ha på mig på stensättningen i norrköping och sen såklart sova länge haha ;D
men blir nog sängen nu ändå, sitter mest här vid datan för att jag snackar med lilla juussee ;D <3

xoxo /Celina

skön dag!

bästa dagen i skolan i hela mitt liv ;p vi började 08.15 och då hade vi matte fram till 09.00 och sen har vi haft eget arbete & såklart lunch/rast fram till 14.10 ! snacka om najs! och det blir ju aldrig något gjort på våra egna arbete, så man har suttit i skolan i onödan dock men fyfan va skönt ;D haha!
Det har även varit sjukt fint väder idag! solen har varit framme hela tiden, man blir så glad då ;D
Va hemma vid 3 tiden och då satte jag mig och käkade två gorbys till mat för mamma är i Halmstad med jobbet så hon var inte hemma, utan hon kom hem senare på kvällen. Så robin kom hem till mig (: satt och snacka ltie skit i köket sen hade han med sig mamma mia ;D;D fyfan bra film, kollade ju den på bio tillsammans med lotta&fia men aldrig fel att se den mer än en gång. blev lite data och tv också såklart sen kom mamma :D
sitter här i ensamheten och kylan nu .. men haft en underbar dag<3

STUDIEDAG IMORGON

xoxo /Celina

matte ..

matte = sug! fyfan vad jag hatar de hahah! gillar matte annnars, eller inte gillar men är ändå ganska bra i de och läraren tycker jag ska satsa på matte b, men nu är vi på någon sjukt drygt och jobbigt och jag fattar nada, så nu är det inte kul mer. varje gång jag får motgångar så ger jag upp x) hahahaha!
men ska faktiskt sova nu, smsa lite och så men sen sova ;D skönt! blir nog tila tequila också innan jag somnar till lite, det är ju bara för bra haha ;p löjligt dessutom.

xoxo /Celina

Disturbia

ah lyssnar på den låten nu med Rihanna! ah gillar den grymt mycket, början på den låten tillsammans med en fet baslåda hade varit najs ;D bad DJ på tingvalla om den låten också, sjukt skön alltså haha.
iaf så sitter jag bara nu och snackar med min bästa vän som jag saknar mycket ... <3 Melissa då haha!
också dansken, längesen vi snacka så det va trevligt.
alemas comback! hahaha, alema är tillbaka i sverige nu, varit borta i typ 2 veckor i Bosnien och spelat för landslaget eller något sånt där nere. så nu va hon tillbaka och massa snack, skratt och störande är tillbaka ;) hahahha!
inte fått så mycket gjort idag börjat på nytt tema i BKF. barn litteratur, alltså läsa typ rödluvan, törnrosa och dom barnböckerna och bilderböcker hahaha x) känns töntigt, det va ju några X antal år sen man läste sånt (;
ska hoppa in i duschen nu så hörs!

xoxo /Celina

gossip girl igen.

ja då har de också börjat nu! alla serier går igång nu, kollar dock bara på gossip girl, greys anatomy och andra avenyn. Gossip girl började idag! gillar de starkt alltså. handlar om saker som sker i många ungdomars umgänge och sånt, familjer, kärlek, vänner, knark, skola osv. hur man gör för att passa in och sånt. gillar de. så det ska jag aldrig missa på söndagarna haha! (;
sitter nu och snackar med josse&dansken på msn sen glor jag runder på bdb och bloggarna. trevligt!
blir sängen nu snart, så jag kommer upp imorgon! (: dock sovmorgon vilket jag älskar. haha.

xoxo /Celina
tror fortfarande på oss, vill ge det en chans
men är nog omöjligt. loveu ...

tingvalla igår !

jag&jenny satt hos mig innan det blev tingvalla, satt mest och snacka skit, musiken på full volym och drack.längesen man umgicks med henne så det va skönt! ;D robin kom upp en runda också, min bror då.

klockan gick segt men tillslut så blev den kvart i 10 och då kom jonny,dennis&timmi för att hämta oss! så blev det raka vägen till tingvalla ;D Ohyes! in där, träffade sara,kasim,wg och folket (: mycket najs. men fyfan ursäkta mitt språk men detta är min åsikt om de. så himla många utlänningar, klart dom också får vara där men dom behöver inte "äga" hela tingvalla och gå och ta på varenda en, blir så irriterad och ja det blev sara med som åkte ut vid 1 tiden hahahaha x) förutom de så hade jag skit skoj ;D verkligen.

timmi,dennis&jonny hämta oss, körde till skivarp för att lämna henne sen vidare till mig ;D trevligt i bilen, alltid med er killar förfan! sen hem och la mig.

vaknade vid 16 tiden, fyfan. så sent! också hade jag stämplar över hela kroppen, fick den på armen men legat konstigt så fått stämpelen över min kropp hahaaha x) upp och hoppa, in i duschen för att bli fräsch igen, alltid så skönt med en dusch direkt efter man festat. sen blev det frukost/middag kl halv 5.  & nu sitter jag här. <3



xoxo /Celina
vill ha dig tillbaka, en ny chans..

kanelbullens dag!

ohyes blev såklart en stor kanelbulle idag tillsammans med mamma! ;D inte varje dag jag äter de precis så fick passa på nu när det ändå är kanelbullens dag! (;
vaknade vid 11 imorse och då lämnade jag min kamera till pappa för han ska lämna in den i lund, men går inte. vet ni varför? Jo för att DEN ÄCKLIGA JÄVLA STEN HAR SKRIVIT DE PÅ HANS JÄVLA NAMN, SÅ ÄVEN OM VI HADE GARANTI SÅ STÅR KAMERAN PÅ HAN.. har fan inte råd med en ny kamera nu också! ahh .. olyckan har inte vänt inu för mig&mamma.
iaf så blev det att sola i ca 20min, så jävla skönt. somna direkt och vaknade upp av att det släcktes. då hade jag bränt skinkan (; grr hahahha!
ska ta en tupplur nu, ikväll blir de tingvalla<3



xoxo /Celina

snabbt gonatt.

hade inte tänkt skriva så mycket mer än att limpan kom och hämta mig så körde vi till ollie där linda&jimmy var, sen lämnade vi dom på lyktorna och sedan vidare till entré där gänget stod hahaha ;p
bästa människorna, som alltid får en på så himla bra humör.
kom nyss hem. alltså kl 04.00 ;p usch ja! hahaha

xoxo /Celina

olycksveckan.

hrm denna veckan har varit katastrof i familjen larsson/karakas. ah förfan x)
tänkte berätta allt som hänt:
- robin dumpa mig
- stopp i vasken
- propparna gick
- plattången small i min arm
- bråk med min bror
- ingen match "hif&mff"
- min kamera har gått itu
- mobilen fuckar.
- bilen är på verkstad

ja det va en lång lista ;p haha! olyckan har fallit på just mig och mamma denna veckan, känns inte bra! så får hoppas att det vänder nu snart. typ denna helgen, för palla få en dålig helg ;p

i skolan, hrm inte gjort ett skit! haft 2 lektionen där man arbetat, blir aldrig så mycket arbete för man gå och sätter sig i matsalen och käkar frukost på varje första lektion ;p gott men ja haha!
har köpt ny plattång, min small imorse ju.

ikväll, limpan kommer förhoppningsvis och hämtar mig så blir det trelleborg hela kvällen (: robin är dock inte ute.. han skulle iväg över helgen.. synd men hoppas du får skoj (: <3

xoxo /Celina

skolan dåja.

sitter i skolan just nu, sista lektionen och jag&jessica har ingenting att göra.... ;p
bilddagboken och blogg fick de bli då, hade glostävling innan. blev inte som vi trott, blev inte skriftligt, utan vi satt i grupper och hade tävling med 2 andra gruppor ;p tror vi vann! fan, vi va ju bara så bäst (; GRR!
nej nu orkar jag inte detta mer, ska ta bussen till stationen nu snart, sååå... byebye!
trelleborg ikväll antagligen.

xoxo /Celina

.

hade inte tänkt skriva så mycket, förutom att jag smsat med en jävla massa idag. jag är populär (; hela kvällen har de tutat, laddat och laddat. känner mig bäst (; hahaahha!
iaf så ska dennis&jonny köra mig&jenny till tingvalla, våra hjältar.
men iaf, GONATT ALLA ;D <3

xoxo /Celina
du

proppen gick ;p

haahahaha satt vid datan och snacka med jenny&patric  bla (: plattade håret samtidigt och helt plötsligt stängdes allt av i BARA mitt rum ,s platttången börja lukta bränt, ja då va det en propp som gått i just mitt rum.
allt la av, och vi fick inte rätt på de så fick ha ljus på mitt rum, typ 20 stycken ;D mysig stämning dock! men vafan, datan va ju inte där (; haha!
men nu funkar de.. Wiiiee  ;D
snart andra avenyn<3



xoxo /celina

ahh härligt.

ah vad är bättre än 20 minuter på solariumet och sedan en kebabpizza ;) mMmmm så gott det va.
fyfan, trött som jag är just nu iochmed allt som hänt och sömnlösa nätter så kändes det skönt att återgå tillbaka till solariumet, somnade direkt också! sen vaknade jag av att det släcktes.
- oj redan klart.
haha! tiden går så fort när man ligger och njuter av värmen ;p hha!
gick iväg sen till pizzaboden där vi delade på en kebabpizza, Mums säger jag bara! sen blev det hemåt, sitter bara här nu och snackar med erikasnygging som jag såg utanför pizzaboden (;
ska hoppa in i duschen nu, besök ikväll "dock inte till mig haahha" jag får inga besök :( fast pallar inte iheller, ska ju se andra avenyn, det är ju så bäst x)

xoxo /Celina


tillbaka ;p

blev inte skrivet så mycket igår.. orkade verkligen ingenting! ingen sömn, och ett dåligt svar. eller svaret va bra, blev nöjd över det för jag fick en förklaring men det va inte de svaret jag ville ha.. men gått över de iaf, kan inte gå och vara dyster varje dag i hela mitt liv.. kommer nya killar. men trott så mycket om han&mig. älskar han, och vill ha tillbaka honom men detta va hans val.. <3 ska försöka bli som innan, hoppas vi lyckas "tuffing (;" haha ..
du va så söt, den sötaste jag träffat (:
men iaf, idag så fick vi reda på våra BKF prov, ohyes jag fick VG! 3 jävla fel på hela provet x) hahahaha. stör mig men vafan är nöjd med resultatet ;p
men nu ska jag faktiskt gå hemifrån, ska gå till "petras fotvård" mamma ska dit, så skaj ag kolla naglar och så. för dom bygger det där, också har dom massage men det intresserar mig inte så mycket faktiskt ;)
kommer nog in sen och skriver lite <3

xoxo /Celina
du är mitt allt.

åt helvete.

denna dagen ville jag bara få bort.. blev ca 2 timmars sömn inatt, efter svaret jag fick vid 3 tiden så gick det inte att sova.. tårarna bara föll från min kind, omöjligt att förstå att det verkligen är slut.
vi som sa att detta skulle hålla, menmen... robins val, och hoppas han blir lycklig i hans liv. men detta kändes så speciellt, kändes somdett hade kunnat hållt i flera år, så mycket älska jag honom.
skolan, hrm inte gjort ett skit! suttit vid datan, sen snackar massa skit. inte haft ork att göra något.
kanske skriver senare, ?

xoxo /Celina
du är allt, vill ha dig...

RSS 2.0