tidigt isäng,

kvällen spenderades tillsammans med mamma framför tvn (: kollade på bl.a. idol, andra avenyn & främmande fågel. mycket bra serier, absolut! men andra avenyn slår ju ändå allt, nästan ;p
pluggat massa också.. gjort lite svenska "om sex ;s " sen pluggat till BKF provet, kan typ alla årtalen nu! äntligen, det tog tid hahaha. men nu kan jag de, så får hoppas provet går bra. ska läsa innan jag somnar med.
men gonatt! hörs imorgon då.

xoxo /Celina
du är mitt allt.


IDIOT!

ahhh, jag ska fan ställa upp för dig, ge dig pengar och skit hela jävla tiden! men vad får man tillbaka? du kan inte ens lämna mina jävla kamera som du lovar.
du är ju fan störd i huvudet! kan ju glömma att du ska in här mera! USCH

xoxo /Celina

regnregnregn :(

jävla väder, säger jag bara! regnar som fan ute, och det gillas absolut inte !
sitter just nu och har LPL, gör jag något? hrm.. låt mej tänka. nej inte ett skit ! klar med allt men pallar inte med nya uppgifter eller vad man nu skulle göra. ;s sitter hellre vid datan och bdb haha (; mycket roligare!
sen har jag ju givetvis min söta jessica bredvid mig ;D
har en lektion kvar,e fter denna. svenska och där gör vi samma sak som vi gör på denna lektionen.

xoxo /Celina

soova.

kvällen, hrm.. ja en helt vanlig måndag kväll väl.
suttit vid datan, lotta kom hit och köpte mina skor (; yees! nu kan jag äntligen köpa mina rosa, tacktack haha. sen bädda jag ner mig i sängen och kolla på idol (: mycket bra, gillar de. sen blev det plugg på årtalen inom skolans historia, 23 årtal utantill, fyfan ;p fast kunde det mesta nu idag. ÄNTLIGEN! denna kursen ska jag få bra betyg i, det har jag gett mig fan på för kursen slutar redan i November, + LPL ska jag också få bra i, som slutar redan nu i oktober .... ;p
men nu får jag bädda ner mig igen ;p skönt!

xoxo /Celina

HEMMA (:

ah så skönt att vara hemma! men tror ni inte att när vi står med bussen och väntar på rödljuset så kör vårt tåg x) fuckfuckfuck! så va hemma halv 5 idag, sen blev det hem direkt.
min jävla kamera har också gått itu :'( .. hemskt fan! så min bror ska lämna in den på onsdag, den går liksom inte att starta. så nu använder jag min gamla, inget fel på den, älskar den haha! (;
ikväll, händer då? hrm.. plugga som fan till BKF provet, sen kommer lotta och köper mina skor haha x) för jag ska köpa dom rosa, ohyes!
sen kanske ut med jenny, om jag orkar? hon ville jag skulle ut med hon och hennes killkompisar ;s sen ville hon att jag skulle till tingvalla på lördag, vilket min bästa vän också vill ;p men ahh det får jag se... tror dock inte de men ja.


ny tjocktröja från carlings, grymt mysig!

xoxo /celina

dududu<3

school.. -.-

sitter iskolan nu, har typ inte gjort så mkt... har BKF nu fram till lunch, alltså i 2 timmar.
ska bara plugga till de jävla provet som vi ska ha på onsdag .... -.-
men fårväl dra nu igen.

miss u,<3

xoxo /Celina

sova (?)

klockan är nu lite över halv 10, är faktiskt inte så trött iochmed jag då sovit bort hela dagen! fick iaf gjort klart LPL:en så det var ju jäkla skönt, och idrottsläxan. sen plugga jag lite på BKF:en ... trist :/ men ska klara de ;D
sitter nu och snackar med timmi,patric & robinhjärtat <3 skönt. men får dissa er nu, sängen väntar haha.

miss u baby!

xoxo /Celina

.

Please never leave me , please never go away,
Cause I love you , more than words can say .

xoxo /Celina

Bilder från igår (;


jag, & hampe

stork,robinhjärtat & mulle

sara,smulan,pernilla & camilla

emil (?) & min barndomskompis nicklas.

sara,stork,smulan,pernilla & camilla

gamla klasskamrater, jatack!

Grr på er babes(;

xoxo /Celina

SS, sega söndagen.

fyfan, vaknade klockan 11 typ, harj ag inte rest mig från sängen förän nu ;p usch är helt seg, men iochmed jag bara drack 3 groggar igår så är jag inte bakis. skönt jadå (;
camilla kom upp en snabbis, hämta hennes smink,plattång,spray och sånt. blev lite skitsnack sen stack hon och då la jag mig igen ;p kollar på 8th and ocean. helt ok! (: får väl snart käka frukost, fast inte hungrig.
händer idag? jo hemmakväll, plugg och andra avenyn. men missat 2 avsnitt och kan inte se de på internet ;s hjälp mig!

xoxo /Celina

sovdags,

fyfan, klockan bara springer iväg. den är ju redan halv 4.
dags för celina att sova, nyss snackat lite skit på msn. skönt & mysigt. <3 porr haha. grr.
nej slutsnackat, sov gott folket (:

xoxo /Celina

party i parken

förfesten ägde rum hos smulan ;D ja vad kan man säga om den förfesten, jag mådde inte så bra och blev "utbrott" ,förlåt folket för de.. men känslorna kunde inte gömmas i mig mera.. skönt att få ut de, och skönt att prata med mulle sen. även om vi inte snacka om något så va de skönt ;s .. <3
gick till parken, och hampe va stup full och kunde inte stå på benen. dryg! iaf så gick vi dit, och kom fram. inga folk hahahahaa ;P helt tomt. men betala inträde sen gick jag ut x) robin satt och kolla till hampe för han spydde ner hela sig själv... usch!
men ja.. betala 120kr, sen va jag bara ute där haha x) men skönt att vara där, mycket. men kallt ;p allt löste sig, eller ja vi får se hur allt blir. men skönt med att snacka <3 glad för  de, älskar dig så mycket så det svider inom mig,
men när jag väl kom in så bjöd limpan mig på grogg, dyrt så tack så mkt ;D
ska nog sova snart,

xoxo /Celina


partyparty (;

då blir det party ikväll, hos smulan, jadå! sen vidare till parken i skurup. även lilla sara babe kommer <3 najs!
se hur kvällen blir,  full av förväntninar..
men har inte tid här nu, ska vidare. iväg och hälsa på pappa ali (; hahahah!
Camilla kom nyss, så hon sminkar sig ;D

xoxo /Celina

uppe med tuppen ;p

haha ja klockan är 09.00, & nästan uppe med tuppen. Känns konstigt att vakna såhär tidigt på en lördag.. menmen!
ska käka frukost nu sen komma pappa och hämtar mig,och då ska vi köra till Lund. och därmed NOVA ;D och då kallar shoppingen på mig! najs, hoppas nu jag hittar det jag ska (:
ikväll, vad ska jag göra? vet inte om jag ska till smulan på förfest sen parken.. inte bestämt mig, kommer jag ens bestämma mig? får ta på mig fint och gå dit, sen snacka med min pojkvän om hur vi ska göra, och därefter så bestämmer jag mig ... alltså typ 1 timme innan ... :/
hoppashoppas, blir detta bra. då börjar jag bli troende .. <3
finns på telefonen hela dagen, så bara ring/smsa om det är något.

xoxo /Celina

Children of glory (?)

det var den filmen vi kolla på i skolan, eller ja. som jag valde att se (: & jessica också.
ungerska var den på, också svensk text "iochmed det var språkdag" tyckte den var grymt bra, handla om andra världskriget. när ryssland skulle ta över ungern ..
fyfan, mycket bra film! så kolla på den (:

xoxo /Celina


malmö, shopping (;

efter skolan så gick jag till mammas jobb, sen kom lotta&camilla för att hämta oss. vi skulle köra vidare till malmö och skopunkten. där fann jag 2 skor. ett par svarta höga stövlar också ett par svarta uggs.
sen körde vi vidare till andra affärer, bl.a. HM,Dinsko,Stadium o.s.v. och där hitta jag ett par brun/beiga uggs, sånna jag ville ha. så körde dom också ;p haha!
fullt med skor nu, men det gillas! mysiga och sköna är uggsen, najs!
ah vill ut nu, ha mina mysiga skor också haha! men får se hur det blir, hoppas på ystad iaf. orkar verkligen inte sitta hemma... dött.

xoxo /Celina

språkdag... -.-

hej hopp alla söta läsare! (:
har nyss haft tipsrunda i skolan,sen nu så ska vi kolla en film. vet inte vilken jag ska välja?
ungerska? en om hitler? eller någon italienska? hrm..får se ;p
slutar redan kl 1, jatack! och då blir det att kolla in dom nya eleverna på mammas jobb.senm ska jag ivägtill malmö. handla rosa uggs och andra skor ;D<3
ska alla göra i helgen?
själv ska jag nog bara sitta inne........ om ingen drar ut mig. kommer kännas konstigt om jag är ute och "pentar" i trelleborg utan robin.. menmen.

xoxo /Celina

mysig kväll.

denna kväll har väl varit mysig, jag&mamma kolla först på idol sen börja vi se en grymt cool film. fast sen skulle mamma sova, så dåblev det att jag hamna här, men ska se om den fortfarande är på tv (: för då ska jag se klart den iaf.
druckit sjukt god smoothie som inte kommit ut i affär än. mamma fick prover med sig hem idag från malmö på massa olika coola saker. typ den nya coca colan. vit burk och skit cool :P
men ska gå nu. sov så gott alla!

xoxo /Celina

school .. -.-

studiepass, det är något av det tråkigaste som finns alltså ;p suttit tillsammans med kasim,sara&jessica nu i 3 timmar.. snacka om drygt. inte haft en jävla lektion x) bara Matte i början, sen har vi haft studiepass .. ska snart käka lite. sen blir det BKF & LPL. sen är dagen slut.
shopping ikväll? ingen aning faktiskt, vill det. får ringa pappa sen. men vill hellre att robin ska till mig, så får höra hur det bli iaf. återstår att se (; men det återstår att se sen ikväll på min kära blogg.


vill ha dessa, men aldrig hittat dom. så får köpa vanliga utan snörning ;p :( haha!

xoxo /Celina


shopping (;

skolan var dryg.. inte gjort ett skit typ (; haha! chill som fan. men mycket gladare idag, sken nästan upp som gud haha.
efter skolan så blev det att möta melissa på stationen också tåget till malmö ;D gick då av där och då började allt, in i alla affärer, gick in i whopps, & hitta inget, katastrof :o hittar alltid minst en sak där inne, sjukt snygga&porriga kläder. sen blev det även pink&purple. och där hitta jag en fin klänning jag kunnat ha på namamas stensättning nu i oktober :'( ... grymt fin.. men ska in till malmö med pappa en dag med, så får jag köpa en svart klänning då ...
men hittade faktiskt en sak x) en ända sak .. i hela malmö, sjukt! men det var en BH ;D sjukt porrig! den passar ihop med dom porriga trosorna som jag fick av melissa, om ni minns? annars  får ni gå ner massa inlägg, runt den 12 september ;p
kom hem vid 9, oich då blev det duschen direkt. sitter och käkar polkagris nu, sen ska jag lägga mig i sängen bara och kolla lite tv & smsa haha!

xoxo /Celina

skolan -.-

ja då sitter man i skolan nu då .. är faktiskt på bättre humör idag (: skönt! är en lättnad för mig att få ett sms och där står: Älskling, dududu <3   blev överlycklig men ändå chockad.
iaf så sitter jag nu och gör ett arbete i skolan, sitter med simon&jessica ,jadå!
efter skolan så blir det att åka till malmö med melissa, SHOPPING!

xoxo /Celina

mill.

kom in om dörren efter skolan, och då åkte jag direkt till mill & var där hela kvällen. gjorde inte så mkt faktiskt, mest snack. så är det ju alltid.
robin hamna på sjukhuset.. men ja, han bryr sig inte om jag inte bryr mig ..
enligt trelleborg så är det slut, men jag? jag får inte veta ett skit, utan det får jag veta på lördag, om ens då.
fegt att inte svara i telefonen, du verkar ju veta vad du vill med mig?
vad va jag egentligen för dig? tyckte du verkligen om mig? börjar fundera.. men tankarna på att jag älskar dig, är större än de.. varför? ahh mår så dåligt av detta.. snälla kom till skurup, kom hit! vi måste prata .. <3

.

älskar man en person, så behöver man inte tid för att tänka hur man vill ha det utan man vill lösa det så snabbt så möjligt för att allt ska bli som förr.
men älskar man inte en person så drygar man ut allt...

tycker inte om när folk väntar länge för att komma med besked, men vill veta så snabbt så möjligt... man vill inte gå och ha ont i magen, gråta och må dåligt inombords..

<3

...

ahh! tårarna bara kommer automatiskt. ah fan jag älskar han ju så hävla mycket, bara jag börjat prata om det med någon så brister jag i gråt. gör det för att jag älskar han, och för att jag är förbannad.
vill ju att allt ska vara bra, snälla....

värsta dagen på länge :'(

ahh denna dagen har varit katastrof. men glad att jag haft jessica vid min sida.. allt började vid 10 tiden, ah klart brister man i gråt av hur ledsen och förbannad man är .. ah vill bara att du ska förstå liksom, du hade kännt samma om jag gjort de liksom. jag bryr mig, jag älskar dig och vill inte att du ska lämna mig. kommer inte klara de !
längtar bara efter att få träffa dig,och prata med dig, men det ville inte du. inte förrän lördag, why? snälla förstå ..

xoxo /Celina

kvällen ..

kvällen har varit som alla andra söndagarna, bara de att mina tankar har varit fulla av skit.
käkade lite godis som blev över från kalaset, sen har jag bara legat i sängen, tänk på massa olika saker. bl.a. påå min pojkvän som alltid finns i mina tankar. sen på stensättningen av farmor ..... i oktober :'( usch mår så dåligt över de! men det händer alla i livet...
kollade på andra avenyn, som börjat idag! äntligen, längtat efter de hela sommaren, sjukt alltså! I like.
men ska lägga mig i sängen lite ....

xoxo /Celina


stallet, ah fyfan

vissa va er läsare vet att jag inte tåler typ.. damm,kvalster,päls,hö,halm osv. men har inte varit i ett stall på typ 4 år, så jag och mamma följde med mill&caroline till stallet där dom har Avec. jag skulle se om jag växt ifrån de, så gick in i stallet där avec stog, tror ni inte de tar 3 min sen får jag gå ut, för ögonen rann, näsan täppade igen, halsen gick åt helvete.. inte så kul, får sån panik av de.... :/
iaf, så haar jag precis kommit hem ,sitter här och nyser som en jävla idiot, AHHH! och halsen är igen täppt. not fun..

men till någpt roligare nu haha ! på onsdag så ska jag och min kära bästis, melissa till malmö för lite shopping, jatack! sen på torsdag ska jag antagligen till malmö med pappa för att hitta en vinterjacka ;p behövs ju nu i kylan (:

xoxo /celina

upp och hoppa.

ja då vaknade man först 9, sen somna jag om lika snabbt och vakna kl 10. skönt att jag kunde somna om ;p slippa ligga kvar i sängen och vara helt pigg haha!
när jag steg upp så blev det smörgåstårta till frukost, usch vad onyttigt ;p
sen gick jag och mamma en halvlång runda, sen in till byn för att sola (; mysigt, somnade direkt hahaha.
sitter här nu, ska nog sätta igång en film.

xoxo /celina

kalas igår.

efter jag och mamma gjort iordning allt så kom min gudmor & gudfar med deras barn, daniel och johan. mycket trevligt att träffa er, för det är ju inte allt för ofta ....
sen kom bitte,mormor,lasse,eva och såklart lotta&grannen ronny. dom bästa !<3
är rik nu, ca 2400kr löst, som ska in på mitt vanliga konto imorgon , och på de kontot har jag typ 2000kr och lite till. känns bra, råd till en bra vinterjacka och allt hahahah.
blev mycket ätande, först smörgåst¨årta sen vanlig tårta med bullar. och sist chips.godis och sånt snacks.

när alla stuckit, så kom mulle och robin och hämta mig. så körde vi till jesper där de va fest. kallt som fan för vi satt i en lada ;p haha ! kom hem tidigt, redan vid 00.00 typ. faktiskt riktigtskönt!


mamma gjorde smörgåstårta.


mamma fgjorde god tårta,rosa! jadå.


släkt. lotta,mamma,lasse,eva,ronny,mormor och bittes rygg.


lotta <3


jag& kära mormor.

xoxo /celina


kalas :D

snart kommer gästerna ;P hatar släktkalas men vafan, men får hålla minen uppe haha (;
mulle&robin hjärtat kommer sen också, najs <3
men sks dra nu,

xoxo/celina

fullt upp ;p

ja då vaknade man vid 9 tiden, och älskling bredvid mig. alltid lika skönt att ha han bredvid mig men han hade skit ont i ryggen för han hade sovit som en "fisk" inatt ;s ? hahahaha, jag hade tagit all plats i sängen ;P brer mig som fan tydligen.
iaf så kolla vi tv, tog bild på oss och lite så ;p sen hände en MYCKET PINSAM sak, fyfan för dig robin hahahahahahaha x) tur där fanns kuddar. hahahahahah, ah gud!
iaf så hjälpte jag mamma med tårtorna till idag. Mamma hade gjort två stora smörgåstårtor när jag sov, sjukt fina! du är bäst mamma, <3
sen bblev det räkmacka till frukost med massa majonäs hahahahaha x) nyttig frukost, sen så åkte robinhjärtat hem och då hjälpte jag mamma. sen nu ska jag fixa mig, klä på mig och så!

xoxo /Celina


party igår, jadå!

erika hade fest! ;D födelsedags fest, så hon fick massa kul saker. t.ex. porriga underkläder, cat "sexdräckt typ" och massa cider. haha ;p
hade faktiskt mycket trevligt, men jag hade skit ont i huvudet och var grymt trött, men det gick fan ändå (: spelade kort med dennis, & han fuska faktiskt inte! naaaajs! ,för det var han som fick dricka mest så haha ;p hemskt trevlig kille, sjukt alltså! <3
jag,jonny,timmi,erika,smulan&mill åkte ner en runda till skurup också, erika skulle käka lite på babbsan (; trångt som fan där bak haha! jonny blev krossad.
iaf så skjutsade limpan, mig&robinhjärtat hem till mig. så blev det massa mys! grr baby! haha <3


13.00, jatack!

ohh kom knappt upp imorse ;p blir svårare och svårare ju mörkare det blir .. hemskt! kål svart när jag vaknade, sjukt. iaf så blev det som vanligt att ta på lite mascara för mer orkar jag inte haha! sen käka frukost och iväg.
mötte barbie (; härligt att prata med dig, så längesen sist.
sen blev det då skola, inte gjort ett skit typ ! fick svar på provet vi gjorde i onsdags, eller ja läxförhör. och jag hade ett fel, snacka om bäst (; haha!
sista lektionen blev inte, ingen ork så blev tidigare tåg. åkte med det nya skånetrafik tåget, sjukt fint! fan lika fint som köpenhamn förfan! men när vi passerat svarte så la tåget av hahahha x) så fick vänta i typ 20minuter, sen va vi hemma i skurup. tog kanske 40min :o
gick hem där jag tog ett varmt bad, sen städa jag lite här hemma! & nu sitter jag här. ska locka mitt hår, tar ju så lång tid så måste göra det nu för att hinna hjälpa pappa med smörgåstårtorna sen!

xoxo /Celina


tröttis!

denna kvällen så kom tage tillbaka... lika hemskt varje gång! blir så himla rädd alltså, ni minns väl Tage? det är en ande som lever i lägeneheten. han bodde här innan vi flytta in, och dog i lägenheten. Han spökar lite ibland men han har inte visat något alls på länge. men idag när jag & mamma städade inför kalaset på lördag, så hade jag musik på,. givetvis! och helt plötsligt så höjde han upp till volym 32, och det är SJUKT HÖGT! precis som högtalarna ska sprängas..
& rädd som fan blir jag, och vågar inte gå in i mitt rum efter de. Känns bara som någon kollar på en, står bredvid mig och sånt.. äcklig känsla!
iaf, så sitter jag här nu, ska sova nu! sjukt trött, och tröttare blev jag när jag kollade på alla som skämmer ut sig i Idol 2008 hahaha! (;
men vi hörs imorgon! om jag hinner, har mycket att göra liksom ;p

xoxo /Celina


kyla..

fyfan vilken kyla det blivit! speciellt på morgonen, ah gud! håller ju på att frysa röven av mig haha ;p
men iaf, så är jag hemma nu. nyss gjort klart mitt arbete (; tack elsy för att jag fick intervjua dig. blev mycket nöjd, och tur att du också blev det. rockmormor, yeaah!
nej men nu ska jag och mamma ner i byn, hon ska handla cigaretter och jag ska ha en hotdog, hon orka liksom inte göra mat idag x)

xoxo /Celina

glömde er igår...

som ni märkte så blev det inget inlägg igår... hade inte tid för min kära pojkvän var hemma hos mig(; <3 Grrr!
var igår och kolla synen, iochmed körkortet. och jag hade sjukt dålig syn:/ han ville att jag skulle ha glasögon men jag tvingade han att inte be mig ha de,tror ni jag kan ha glasögon på mig varjegång jag kör? neeeej ;o hahaha! fast jag ser ju mycket smartare ut med glasögon(a men vem gör inte de liksom?
iaf, så upp kl 06.00 imorse,och då blevdet ivägtill skolan. tydligen så trött att jag glömde mina nycklar haha ;p
sitter och har studiepass nu, jhar absolut inget att göra,så sitter bara här och nördar mig (; Grr!

xoxo /Celina

nattii läsare.

hemma från körkorts utbildningen, blev bara 2 timmar. skönt! blev drygare och drygare, lämna in lapparna också börja köra om ca 4 veckor (: jatack! går snabbare på hösten, det är därför.
min pojkvän kom inte idag, blev försent tyvärr. så imorgon blir det extra mycket mys istället! plus att jag var sjjhukt trött idag, kan knappt gå så ont jag har i benet efter dagens vandrning hahahah x) går precis som jag fått i röven vafan:
men ska sova nu iaf ;p hörs imorgon!

xoxo /Celina

slingan, 1mil..

hade matte sen samhällsprov imorse ;p provet gick väl helt ok, blev kalr efter 20minuter typ så efter det hade vi 1½ timme tills lunchen, som jag skrev i skolan ;p
sen tog vi bussen till regementet, där vi gick till slingan. alla ettor i ystad skulle springa 1.2 mil ... fyfan vad jobbigt det var, och ändå gick vi bara! men tänk, en smal stig, upp och nerförsbackar hela tiden och skoskav haha x) men kom i mål iaf, och tur var ju de hahahah!
sen blev det tåget hem med melissa&jessica <3
sitter nu, nyduschad,nysminkad och allt. ska ringa min intervju elsy och bestämma tid i veckan. sen ska jag&mamma gå ner till babbsan för fyfan vad jag är sugen på en fet hamburgare ;D Mmmmm 90 grammare, jatack!
sen blir det körkorts kurs fram till kl 9 ikväll... drygt!
sen kommer min pojkvän.
så blir nog inte fler inlägg, så får väl säga gonatt redan nu (;

xoxo /Celina

skoljoggen...

sitter just nu tillsammans med min kära jessica ;D
har precis haft samhällsprov... gick faktiskt bra, fast bull ..... menmen, bara jag får VG så(; hahaha! mitt mål med detta provet, men brukar ju faktiskt få vg ;p
sitter nu och väntar på lunch, ska ha det om 1½ timme..snacka om drygt !
sen blir det skoljoggen ... ännu drygare, men slutar tidigare så ;D yeey!

xoxo/Celina

natti natti.

ja då var det kväll igen ;p gud vad dagarna går snabbt, tycker inte ni de?
kvällen har iaf spenderats tillsammans med mamma,min bror & min granne ;D najs! käkar kakor och bullar typ, sen snackat lite skit som vanligt.
satte igång kung fu panda, såg ju inte klart den då när vi INTE FICK ÅKA PÅ LÄGER. så fick se klart den nu idag, eller ja, såg inte klart den. har väl kanske 20minuter kvar haha ;p
gonatt babes! imorgon blir det körtkorts kurs xD

xoxo /Celina

hipp hurra!

skolan var najs idag! har typ inte gjort så mycket, också händer det typ noll saker haha!
jag&jessica hade iaf nyhetsredovisning som gick mycket bra haha ;D sen har vi nog inte gjort så mycket mer? jo klyddat med ljudet till vår redovisning som sker på onsdag hahahaa :

kom hem med mamma, och då stog där ett stort kuvärt vid vår dörr, det stog: Monica 45år. så vi gick in och mamma öppna det, oc det var ett stort kort som var från lotta,mill&sofia ;D  sen öppnade mamma mina paketer till henne, så hon blev urlycklig haha! hon unnar ju inte sig själv något, så ja ... sen käka vi taco (: ikväll blir det mest tv, sen bullar och så. robin kanske kommer? hoppas på det iaf <3

ah sitter nu och lyssnar på en grym låt! en låt med mycket bas, men om man bara hade haft en fet baslåda....
One night in Bankok (; ohyes!

xoxo /Celina


hipp hipp hurra för mamma!

ahh.. när alarmen gick igång så kollade jag på mobilen ca 4 gånger, kändes som att det var söndag. jag tänkte liksom: "varför ringer klockan idag? " men jodå, måndag och ny vecka.
vad jag har "inbokat" i veckan är:
måndag: skolan sen fira mamma
tisdag: skola, körkorts kurs
onsdag: intervju med elsy igen?
torsdag: skola sen vet jag inte.
fredag: skola sen fest hos erika
lördag: kalas för mig.
meniaf.. sitter här vid datan nu med 2 knäckebröd, ah så gott! också såklart ett glas oboy. ska snart kila iväg till stationen.. långt pass med BKF idag , fast det är ju kul så (:
fint väder ute, (: & det gillas! men nu vet jag inte om jag ska skita i jackan, det är ju trots allt höst haha ;p
men ska kila nu, ha det så bra idag allihop (:

xoxo /Celina

sovdags,

nej nu är klockan 21.15 typ, & jag har precis kollat på ensam mamma söker. käkade även det sista på tårtan sen min födelsedag ;D så jävla gott haha!
men nu är jag jättetrött, precis som jag varit då hela dagen haha! sjukt, men så är det när man festat.
Gonatt!

xoxo /Celina

hål i väggen x)

hahaha ah gud sånt program! Tyckte det va coolt, synd att det inte är 1timme, 30minuter går liksom snabbt.
tyckte det var ett coolt program, tur dom började med detta i Sverige hahaha!
kollade några andra på de?

men slutpratat om det nu ;p ska gå till vardagsrummet och kolla på ensam mamma söker , tillsammans med mamma ;D sen blir det nog sängen?

xoxo /Celina


hål i väggen.

dags för mig att kolla på hål i väggen! det nya programet på tv6.
verkar coolt! plus att linda  rosing är med (; får ju faktiskt kolla på det då.
min gamla favorit hahaha! men vi hörs senare läsare!



xoxo /Celina

party igår. bakis idag.

usch sitter nu med huvudvärk och riktigt jäkla bakis..... men tar mina krafter till att skriva detta inlägg ;p
igår så körde pappa mig,mill,smulan&sophie oss ner till tobbefavorit där det var fest. fast tobbe var inteh emma än så vi satt på hans rum och gjorde ingenting typ. sen kom folket, och sist tobbe haha!
festen sattes igång runt halv 11 tiden ;p
hade riktigt kul alltså! bilder blev det ju såklart också under kvällen,
orkar dock inte berätta om allt, men jag tackar iaf för en trevlig kvääll (:
jonny är hjälten <3 haha, han körde oss hem och han ska ha ett stort tack för det, även om jag sov i bilen ;p haha..
var hemma kl 04.00 också somnade jag typ 04.30 och sen vaknade jag kl 07.30 :O fyfan! 07.30 hemskt ju! alltså 3 timmars sömn, vaknade och var fortfarande full som fan, allt snurrade men jag tog mig till frysen där jag hittade en piggelin ;s åt den i sängen sen somnade jag igen och mamma väckte mig kl 11.00 .
vi var på ett ärende, sen kom jag hem och starta min tv också somnade jag till "musik maskinen" det nya programmet på tv, ;p
vaknade och somnade om direkt igen, sen nu är jag vaken! ;D haha!


smulan,robin&marthina


jonny,robin&dennis. sen pinglan sara (;

xoxo /Celina


party?

nu har jag lockat håret, tagit på mig, sminkat mig och klar för vad kvällen har att erbjuda ;p
ska gå nu till pappa för dedda kom ju innan idag "min farfar" träffar han kanske 2 gånger om året så ska dit och snacka lite skit ikväll, sen blir det kanske party hos tobbefavorit?
min bror ringde nyss och bad mig komma till dom redan ;p saknar han mig (; hahahaha! tror inte de nä.
men ska iaf rusa nu,
föresten, harn og inte nämt en viktig dag (a har fått mina skolfoton nu. fyfan vad jag blev nöjd med hur jag såg ut på dom, sen tog jag fram foto  från 9an på alleskolan, skillnad (: så ska ge pappa och dedda varsett. sen får dedda ta med upp 4 stycken till mina två systrar, vukica och sen ett tiill irene ;D
men ska kasa, ha en bra kväll ;D

xoxo /Celina

plugg, på en lördag ..

jag och min kära pojkvän vaknade vid 10 tiden då vi bara la kvar i sängen och kollade tv ;D myspys!
han åkte hem tidigt... tyvärr! han skulle med pojkarna till returbilen i malmö och kolla typ, så jag&mamma satte oss ner och käkade lite frukost, sen gick vi ner till byn och solade sen handlade vi lite mat (:
har skrivit lite på mitt samhällsgrejs (: så blir det att plugga till provet på söndag... bara litet prov på tisdag, + att jag redan kan mycket om monarki,republik,sveriges grundlagar,demokrati,diktatur,Eu osv (: är dock inte alls intresserad av sånt så är glad att jag lärt mig det snabbt ändå haha.
men nu skaj ag hoppa in i badet, sen blir det att smsa sarababe och höra hur hon mår. hon ringde igår och satt på akuten ;p klant! så får höra hur det är med henne idag, hon var ju inte speciellt nykter igår när han ringde mitt i nartten och sa att hon blödde och hade sig haha ....
i eftermiddag blir det att vara hos pappa, dedda har kommit <3 min farfar då, sen senare ikväll ska jag kanske ut i skurup tillsammans med min bästa vän, melissa (?) får se .

xoxo /Celina

iväg till pappa (?)

sitter hemma, ensam med tage, utan musik för min bror har min hårddisk hemma hos sig så ja.. hur kul har man då liksom? haha! sitter bara på msn och snackar med johanna, & mulle (: trevligt!
mamma är på kräftskiva hos maria, med hennes arbetskamrater,
ska nog gå till pappa, känner för det ? orkar inte sitta ensam haha! hatar ensamhet och tystnad när man vet att man har en ande. man känner närheten, och att tage kollar på mig ..
kanske bara som jag inbillar mig ;p men varje gång jag känner så, så tänker jag på melissa när hon kom hem till mig: "hej tage, nu får du sluta skrämma celina" hahahhah x)
men ska dra nu, hör av mig här senare kanske!
robin kommer sen när han duschat och rakat sig haha.

xoxo /Celina


school....

då sitter man i skolan nu, med ett skit kasst tangentbord hahaha!
inte gjort så mycket idag alls, typ bara gjordemitt och jessicas dockhus ;D tapetsera och sånt haha!
men nu ska jessica sitta lite,ahhh förbannad (;: GRR!

 xoxo/Celina

goodnight!

sovdags, jatack!
gud så trött jag är, vad är det med mig. är det allt i skolan "konflikten&snacket med rektor,skolvärd&kuretor" som tar kål på mig eller vad x) lägger mig redan kl 22.00 på kvällarna, också upp kl 06.00. jag borde inte vara trött, jäkla period jag har just nu .. hemskt haha.
men nu ska jag faktiskt sova haha! orkar inte sitta uppe mer.
blev ingen födelsedags fest imorgon, för erika har tyvärr fått magkatarr,feber,halsproblem och sånt :/ usch krya på dig gumman och hoppas du snart blir frisk igen. bädda ner dig i helgen och be alex vara  din betjänt (;

xoxo /Celina


7 år sen .. r.i.p


world trade center, 7 år sen idag ...
förstår inte hur man kan vara så ond,många människor
förlorade släkt,vänner,kanske man själv gick bort den dagen?
så jävla hemskt, r.i.p

Kung Fu Panda ;p

skulle ju se Kung Fu Panda, så la mig i soffan med filten över mig och godispåsen "som jag skulle ha på lägret".
satte igång filmen men ögonen klarade inte av det, så somnade sen väckte mamma mig när hon kommit hem. så får se filmen ikväll istället x)
den var säkert jättebra hahah ;p lär jag se ikväll, om jag hinner se den.
men ska dra igen haha ;p

xoxo /Celina

bästavän.

imorse när jag skulle till tåget med all packning så mötte jag först melissa ;D skönt!
så fick jag min paket, & ett kort ;D tacktack! nyfiken som jag är så öppnade jag det direkt när jag kom till skolan hahaa. & guuuuuuuuuuuuuud, tack så hemskt jävla mycket. fyfan var coolt! typiskt mig, så som du sa på morgonen.
fick öronhenge, mmycket fina! och det bästa, ett par porriga hotpants ;D kommer bild nu haha!
svarta med rosa snörning bak ;D;D
tack bästa vän!


öronhengena, trosorna "bakifrån" & kortet.


trosorna bakifrån


trosorna framifrån

inget läger, !

som jag skrev igår, så skulle jag på läger idag tillsammans med tvåorna och min klass.
klassen kom till skolan med all packning, så gick vi in i klassrummet och då kom rektorn in och berättade att vår klass inte var förtjänta av detta lägret "iochmed allt bråk" men inte vårt fel, vi har skit kul i klassen, trivs. bara för att det är en person som inte är i skolan just nu p.g.a. bråket och så, som inte "vill?" till skolan, så fick vi inte åka, menmen.. 
 så vi fick inte åka med, tvåorna fick reda på varför "allt med bråket" och blev sjukt förbannade, så alla var arga hela dagen. käkade frukost på skolan och alla svor hahaa!
senhade LPL sen slutade vi innan lunch, tillbaka hem med all packning. ringde mamma och förbannad som fan var hon!  så jävla besviken och förbannad.. ville faktiskt dit,
menmen! är hemma nu iaf, ska kolla på Kung Fu Panda nu hahaha! så jag blir glad.

xoxo /Celina

hejdå ...

snabbt inlägg nu innan jag kryper till kojs framför min nya tv ;p haha!
imorgon ska jag på läger, hoppas på mycket fint väder och väldigt mycket fotande, sen fyller ju mimmie år på fredagen, så får väl ge hennes frukost uppe på hennes liggunderlag uppe på höloftet hahahaha x)
men iaf, så kommer inte sitta här och skriva, men är tillbaka på fredag, om jag hinner för ska festa då!
så annars blir det lördag.
ha det så superbra i skolan, jobb eller vad ni gör på dagarna ;D

xoxo /Celina

min dag idag ;p

skolan var det drygaste jag varit med om -.- fyfan! snackade med rektor,skolvärd & kurator hela dagen och gjorde samarbetsövningar för att klassen ska fungera, nu iochmed denna stora konflikt haha! ;p
så jävla drygt, tråkigt och barnsligt. det kommer inte hjälpa liksom.. tror inte jag iheller, det kommer liksom med tiden men inte genom lekar och sånt.. menmen (;
klassen sjöng för mig (a vackert med saras hesa röst närmast mig hahahah!
hade svenska sist men då gick vi iväg till cafeterian och käkade nybakade bullar och drack juice. hade inget att göra liksom, för jag&jessica får börja på vår redovisning nästa gång iochmed vi ska göra ett dockhus hahah x )
iaf så stack jag till pappa efter skolan där han gjort maten jag beställt av han ;D sen kollade jag&min bror på film, You don´t mess with Zohan. hann bara se halva men sjukt cool film!
sen kom min kära pojkvän, fast vi körde till mamma då ;D käkade snickers tårta! sen öppna jag paketet av min pojkvän, fan en tv till mig ;o jaatack! så ligger och kollar på den nu haha!
imorse fick jag pengar och locktång av mamma. sån locktång erika har, fast med 7 olika lockar/plattar/skruvar/vågor och så ni förstår haha!
snackade massa skit med melissa på tåget, skönt att snacka med dig om ingenting haha!
har ni gjrot idag? förhoppningsvis bättre skoldag än min?

xoxo /Celina

dags för sängen.

nej nu blir det dags för sängen, svider i ögonen! badade i klor idag, iochmed idrotten så svider ögonen och är ill röda, hemskt alltså! så dom kommer rinna när jag stänger ögonen, usch.
1 h, 40 minuter kvar haha! räknar in, varför gör jag det egentligen? det gjorde man som liten, och jag längtar inte ens. lite kul är det ju men inget speciellt, hade ju klarat mig utan det liksom.
men blir bättre än förra, hoppas på det! för förra var den hemskaste.....
men ska sova nu, hörs imorgon när jag får lite tid för dataN! ni får sova så gott ;D

xoxo /Celina

ystad en sväng.

innan kom ju jane,nicklas & jessica för att hämta mig (: på med cyklarna på bilen för att köra till ystad och fixa med dom där, ska ju på läger på torsdag så fixade det idag så kan vi chilla på torsdag haha!
sen blev det mc donalds påväg hem haha ;p & sedan statiol och ali baba i skurup. ;p
dom lämnade av mig hemma och då blev det mycket snack med mamma och sen kollade vi på lite på det om Anna Lindh .... hemskt!
iaf så ska jag packa till lägret nu, hinner inte imorgon för då är det en speciell dag (; några timmar kvar bara hahhaa! fräckt fan, men känns som vanlig dag, + att denna dagen kännts förjävlig.. men det löste sig tillslut, tacka gud för det. <3
men skriver innan jag ska sova!

xoxo /Celina

1 dag kvar.

hejhej läsare ;D fint väder ute, blir så glad då! fastän det var regn imorse haha ;p
blev tåget och buss med jessica&mill, mycket trevligt skitsnack! sen hade vi typ matte, LPL,svenska också badade vi på idrotten, livräddade hahaha! så kass jag var, jag&jessica gjorde det. men saken var det att när hon la "medvetslös" i livbojjen så asgarva hion hela tidden och dåbörjade jag också skratta och då hamna jag bara under ytan hahahaha x)
fick sluta tidigare så var hemma redan 4, jatack!
nyss duschat, ska snart till tåget igen för jag&jessica ska till ystad med våra cyklar. lämna dom där iochmed vi ska på läger på torsdag och kan inte lämna dom före de så ja ;p
men har inte tid här mera.. ska gå!

xoxo /Celina

soft hemmakväll.

denna kväll har spenderats tillsammans med mamma&min bror som kom upp för några timmar sen, kollat lite film, snackat skit och bara haft allmänt kul! tycker om när min bror kommer hit på besök, vilket har blivit oftare. (:
bjöd hit hans flickvän också på lördag ;D dom ska fira ett halvår samma dag som kalaset så tänkte att dom kan käka här och lite så också!
nu sitter jag bara här, tänkt göra lite på vårt grupparbete! för det händer ju ingenting i skolan så gör det hällre själv och lämnar in. låter inte folk förstöra iochmed jag har mitt mål.
ska nog sova snart, eller faktiskt läsa lite på boken SÅLD som jag pratat om tidigare, inte kommit så långt på den iochmed jag inte haft tid för de!
bad imorgon i skolan, usch i det äckliga vattnet på ystad badet. ÖÖÖRRK!

xoxo /Celina

Hemma!

gick upp klockan kvart i 6 imore... skit drygt !! men det var jag tvungen till, var ju skolfoto idag (; fler som fotades idag eller ?
chill dag annars i skolan, ingen sista lektion utan slutade istället (: skönt!
kom hem, och då blev det iväg med min cykel, för att den skulle pumpas till torsdag då jag ska på läger -.-  sen iväg med mamma bil på verkstad och sen handla "mat" till lägret.... + godis såklart (;
sen när jag&mamma var hemma så åt vi lite, sen kollade på i recept böcker för att hitta en perfekt tårta till mig ;D också smörgåstårtan som vi själv ska göra. iochmed mamma jobba på conditori innan i malmö.
GOTT !
men ska dra nu, hörs senare!

xoxo /Celina


trötter,

nu på kvällen så har jag inte gjort så mycket, kollade på ensam mamma söker (: det startade för första gången idag, kollat på det programet förr, på förra säsongen. gillar de! mycket söta damer denna gången.
just nu sitter jag här, & ska faktiskt gå och lägga mig redan, sjukt trött! och sova i min egna säng, längesen haha! ensam också ... trist, men då får man alltid mest sömn! & det behöver jag nu, jag&min hosta..
imorgon är det fotografering, svarta tubtop eller svarta med paljetter på? hrm, får se imorgon .. inte bestämt mig än.
vad har alla gjort nu i helgen?

xoxo /Celina


hemma!

ja, då är man hemma nu ;D fast hade hellre velat stanna hos robin denna veckan,
trodde det skulle vara skönt att komma hem till mamma, men nejtack! hon har ett jävla humör idag tydligen, går fan inte att snacka med henne ! cp..
ajja, ikväll blir det tvn sen kan mamma hoppa och skita om hon tror hon ska ha den.
men nu ska jag dra, hörs senare!

xoxo /Celina

hellluu

folket? vad hittar ni på med en sånhär söndag?
själv så sitter jag hemma hos robinhjärtat, och gör typ ingenting ... tiden går så sakta :/
kommer en kille kl 3 typ, och ska kolla på robins fälgar, antagligen köpa dom också? och robin kan inte köra mig hem förräns efter de.. vilket kommer ta tlång tid -.-
vill faktiskt hem, saknar min mamma haha;p sen behöver jag vara hemma, har mkt att göra så ja..
men vi hörs senare!

xoxo /Celina

GODMORGON!

då är man vaken nu, men inte så himla pigg ;p lite hungrig och så.
igår så var det ju fest hos hanna (;  <3 hade mycket trevligt men hade så ont i huvudet och halsen så ja.... menmen,
körde och hämta kebabtallrikar till oss alla haha ;p hade inte ätit på hela dagen så guuuud så gott det var ;D hahaha
trevligt att träffa alla folken ! sara&marthina badade också på natten hahahha ;p ohyes!
sen åkte jag,timmi,robin och mulle hem med lilla limpan ;D tacktack!
bilder kommer kanske sen ;D om jag får tid, har mkt att göra hemma, men viktigast är att prata och umgås med mamma sen glosorna till onsdag... fixa kläder till imorgon också, vi ska fotas i skolan ....
men nu ska jag gå in till min pojkvän i sovrummet.
hoppas ni får en bra söndag;D

xoxo /Celina

.

& nu har limpan och mulle kommit hit ;D trevligt!
men gud vad jag är hungrig .........och sugen på godis hahahaha! MUMS (;
men nu blir det inga fler inlägg denna kväll, hör av mig imorgon så fortsätt kolla här ;p

xoxo /Celina

partyparty!

sitter just nu hemma hos min pojkvän, limpan & mulle kommer hit snart sen bär det av till skurup och hanna, där det är partyparty !
idag så var jag,mulle&robin i malmö på returbilen, dom skulle kolla något, sen var vi runt i trelleborg. inget mer har hänt hemma här ..
käkade nya bullar med hans syster också. vaknade och bara svettades, hade värsta febern! sjukt.. men det är bättre nu,
har inget viktigt at berätta, skriver mera imorgon.

xoxo /Celina

rött, jatack!

sitter just nu och målar mina naglar. rött (: tycker det är så himla tjusigt, skulle först ha rosa men den är inte så bra så tog rött istället ;D
snart kommer robinhjärtat och hämtar mig, så vet jag faktiskt inte vad som händer ikväll. kanske fest?
men tror bara vi kommer vara ute, ah är sjjuuuk hahaha!
mums, ont i magen också p.g.a. den mycket goda maten. spagetti och köttfärssås ;D älskar det alltså.
men skriver nog inlägg hos robin också, får se ;D
hoppas ni får en bra helg!



xoxo /Celina

HEMMA (:

skoladagen kändes mycket lång för mig, som både haft lite feber, bölden tillbaka så min röst försvann vid 10 tiden på skolan ;p så pratar som en kille som är i målbrottet.. hemskt!
men iaf så hände det massa i skolan, som ni vet har jag gått i skolan i nu typ 3 veckor, och idag var det  "catfight" känns onödigt att det är nu i början men vafan. inget man kan hjälpa ;p
haha tyckte faktiskt det var lite kul ;p fast jag har ju min åsikt om det hela, onödigt men kul.
men slutsnackat om catfight mellan anonyma tjejer i klassen ;p se hur det blir nästa vecka haha.
iaf så sitter jag nu vid datan och lyssnar på musik. Nyss duschat ;D så ska bara fixa mig och så nu, sen kommer mamma hem och gör spagetti och köttfärssås till oss. hoppas jag kan äta, för just nu är jag bara spyfärdig, hostar jag så klöks jag.. usch!
men skriver senare, innan jag åker till trelleborg.

xoxo /Celina

sömntuta.

japp, det är vad jag känner att jag är just nu .... hemskt :/ men ändå ganska skönt. men det känns som att jag kan lägga mig redan klockan 8 på kvällen, sova hela natten och vakna kl 06.00 och ändå vara hur trött som helst, känner mig inte alls utvilat. bölden och min förkylning tar en stor del av det..
ni skulle bara känt hur det är .. fyfan, känns som du bara vill sova och är trött, du orkar inte lyffta på armarna för dom väger flera ton, du fryser, sen svettas, du hostar för att få upp slemmet men då vill du bara spy, du kan knappt äta för der svider i halsen och mer...
känns som jag bara klagar, men det är sant. vill verkligen operera mig men dom jävla läkarna vägrar, varför? inte lönt att ta pencillin för då blir jag imun mot det.. iochmed det är så pass starka pencillin jag tar för bölden och ändå hjälper det inte.. ajja, går till skolan ändå och på min födelsedag så ska jag vara frisk, hoppas det iaf :/ men ska ju inte göra så mycket ändå så haha..
kollat på IDOL ikväll, tycker om det programet men saknar Peter svartling "stavning?" , Clabbe och dom ;p dom var grymma! hahaha.
men ska sova nu, imorgon får jag bara blogga snabbt sen ska jag vara hos min pojkvän hela helgen. blir väl någon blogg där med. ensamna hemma, hans föräldrar åker till Cypern imorgon på morgonen, fuskisarna ;p

xoxo /Celina

oh sjuk, typ -.-

ja då vaknade man upp och var helt täppt i näsan och ont i halsen så fick hosta som fan för det skulle bli bättre hahaha ;p menmen, överlever vafan!
blev tåget kvart över sju -.-   skit trött. sen blev det buss till berghusa där vi hade matte och resten av dagen hade vi Barn, Kultur & Fritidsverksamhet, där jag&jessica gjorde typ klart vårt arbete. skit fint och vi blev mycket nöjda!
sedan hade vi LPL "arbetssätt och lärande" kvar, men det orkade vi verkligen inte så vi tog stadsbussen hem, och ska göra det hemma istället (: lovar, jag gör det. säger jag så, så menar jag det. pallar inte ligga efter liksom, så ska göra det efter maten, sen blir det ju IDOL ;p haha! måste ju faktiskt kolla lite på det iaf.

älskling.. vafan detta ska ju hålla mycket länge. <3

xoxo /Celina

BÖLD :o ..

& nu har min böld kommit tillbaka i halsen, och täpper igen andningen ... ni som känner mig väl, vet att jag nu haft den för sjunde gången, sjukt alltså! haft sånt problem med den .. Spytt, feber, pencilin, akuten osv !
men har ju överlevt, och tjatat på operation men aldrig blivit av! min morbror segar som fan med den norska läkaren också så det blir nog inte iheller av.. inte på länge iaf :/ sett folk som gjort sån operation och dom har stora ärr på halsen, som syns väldigt mycket ........ inte fint :/ menmen .. vill man bli frisk så vill man.
iaf så är det onsdag nu, & en vecka kvar till jag är 16år ;p trevligt va? haha! ska börja övningsköra och sånt, jadå! haha. längtar inte till min födelsedag, är aldrig kul ändå.. sen förra året så har jag tyckt det, för då gick allt åt helvete :/ men nu har jag både mamma som gör mig så himla glad, givetvis min bror också! sedan min kära pojkvän, som alltid får mig att må bra och gör så jag känner mig trygg.
men nu hade jag inget mer att berätta, ska lägga mig .. snörvlar som fan, jäkla förkylning! också hostar jag som fan iochmed min hemska böld i halsen ... stor böld! växer och växer efter varje dag.
gonatt, sov gott prinsessor & prinsar ;D

xoxo /Celina

telefonintervju.

nu är jag äntligen klar! suttit i snart 1 timme för att intervjua min rock elsy till ett skolarbete (:
ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag börja skriva lite på det och se hur det går, men blir nog mest att skriva imorgon i skolan så jag har något att göra där också. snabb på allt, så kommer undan med det mesta och får därför sluta hahaha (; känns mycket härligt haha!
men lite får faktiskt göras, har faktiskt studiepass imorgon (?)
mamma är på möte med föreningen inom våra lägenheter, så ska bara ta  det lugnt ikväll!
hörs sen!

xoxo /Celina

tid för blogg.

nu har jag en liten tid för ett snabbt inlägg ;p verkar som jag gör så himla mycket, eller så är jag bara trött på datan ... haha ;p men det får ni leva med (; så intressant är jag inte haha.
iaf, så skolan har varit mycket bra! inga läxor, utan använder studiepassena mycket. Trivs som fan på skolan och mycket bra i klassen nu också, lite dåliga attityder då och då, men skit samma (;
Fick sluta redan kl 13.00 idag typ, istället för kvart i 3. så då blev det stadsbussen ner till stationen och sedan tåget med jessica & fanny som skulle till sin morfar.
nu sitter jag här, ska ringa rock elsy nu och telefonintervjua henne (: till ett arbete i skolan, mycket trevligt!
men nu ska jag gå igen, skriver senare (: för robin är inte här idag, så får tid till datan lite haha.

xoxo /Celina

sovdags ;p

dock lite mycket inlägg idag, som det blev igår ;p sorry ... inte tid för datan vänner..
men ikväll så har jag inte gjort så mycket, mest suttit hemma här med min pojkvän. & vi ska sova nu, upp kl 06.00 imorgon ..... usch! menmen .. så är det när man går i skkolan (;
hoppas ni haft en bra dag!

xoxo /Celina

lång skoldag..

längsta dagen på veckan, också absolut tråkigaste dagen! sjukt alltså, börjar klockan 08.15 "alltså upp 06.00" sen tåget hem klockan 16.08 ..... drygt som fan menmen..
iaf, hgari nte tid att sitta här nu.. min pojkvän kommer om ca 3 minuter ;p fick nyss sms om att han var i skurup haha. men har ändå inget viktigt att berätta faktiskt, förutom att vi hade första idrottslektionen idag, uuuusch hahaha (; alla klaga som fan,
hinner kanske skriva ett inlägg senare, får se (;


xoxo /Celina

skolan, fullt upp ..

hej svejs läsare! vad tråkig jag varit idag som inte bloggat ;p men kom inte hem föräns nu ...
dagen i skolan var helt ok (: började ett grupparbete tilsammans med jessica & aleksanda. mycket trevligt ;D sen har vi väl inte gjort så mycket mer som är värt att skriva här. men efter skolan så tog jag&jessica bussen ner till stan där vi gick och kollade lite. blev även mat på max (: gott! så hungriga som vi var, så blev det en hel meny haha ;p
sen kom pappa och hämtade oss, körde oss till skolan där det skulle vara möte. pappa stack ganska tidigt, så får snacka med han om det imorgon, så det blev jessica,hennes mamma också såklart jag och min kära mor.
kom nyss hem, snackat med min pojkvän sen duschat. ska bara föna håret, in på bilddagboken sen sova..
skönt! sen åker älsklings föräldrar bort på fredag, till cypern! fuskisar, så blir helgen där. inte lönt att åka hem om så blir nog att jag stannar där? får se vad som händer iaf.
detta var iaf första&sista inlägget för dagen, mer orkar jag inte så slut som jag är ;p

xoxo /Celina

RSS 2.0