Onsdag&Torsdag!

Heeeej allaaa :D

igår så var det då onsdag och jag hann inte blogga.. sorry! men var i skolan som vanligt sen kom sjukling älskling hiit, så stack vi och åt sen hämta vi mamma på jobb (: blev hem där jag testa massa kläder sen blev det greys anatomy och sooova medm assa myys!

idag blev det skola, jobbigt att gå upp utan dig baby! var idag där och gjorde inte så mycket, men klockan 12 blev det prov och jag var klar kvart över ;p så blev hem då och nu har jag nyss sminkat mig, baby kommer hit vid 5 och hämtar mig! men har man tråkigt så får man börja sminka redan haha ;p VALBORG HOS MANDYSNYGGING IKVÄLL!

xoxo /Celina

JÄVLA TEMPRAMENT ;p

hejhej hemska jävla idiotiska dag ;p

fast lite kul är det ändå att sitta nu efteråt och tänka på hur förbannade vi var.
vi hade idrott och då skulle vi ha power walk. vilket vi trodde va ner till stranden som hon sa sen avslappning där och gå tillbaka till skolan, men NEEEJ! utan NER på stranden, få sand i mina vita skor, motvind och läraren är sjuk i huvudet. går 100 meter framför mig&jessica, skoskav, blåsor på tårna och allmänt förbannade, när vi va INNE i ystad så var hon 20 minuter framför oss, och vi skrek och hon väntade inte, så nära vi va på att lifta hem till skolan, ah aldrig varit så sur i skolan någongång !! nu kan jag knappt gå på mina fötter, går och haltar sånna blåser och sånt jag har, värsta bandaget på fötterna x)
nyss slutat skolan, eller nyss och nyss ;p är hemma nu efter jag varit på coop och handlat turkiska karameller. och nu är jag nyduschad och håller på och blanda en ny sats med turkisk ´peppar. har en liter med det men gör en till nu för man vet aldrig när det behövs.
nu ska jag lägga mig ner och kolla tv och sova lite, detär jag värd !!

xoxo / en utmattad celina

Måndag!

ny vecka! dock en kort skolvecka.

på torsdag är det valborg och ingen i trelleborg bland mitt umgänge vet fortfarande vart dom ska vara .... ah orka! ingen vill ha fest för att alla svinar ner i huset..

iaf, skola idag som vanligt.. börja halv 10 och sluta halv 12, naajs som fan! sen blev det hem, duscha hos grannen sen datan och nu ska jag börja plugga... mamma kommer hem vid 8 då hon slutat jobba :D

xoxo /Celina

Söndag!

sol sol sol! skönt att den inte försvinner ;D

nu har jag och baby nyss varit ute och kört en runda, typ falsterbo och så ;D där va sån agility eller så, så jääävla söta hundar :D:D en kinesisk nakenhund, bulldog och allt. fuuucking söööta !
snart ska robin och tony iväg och hämta robins farmor sen blir det kalas här hemma för tony som fyller år på onsdag.

xoxo /Celina


Lördag!

nu har vi nyss ätit middag ;D blev tillslut carina, tony, robin, jag och krille. nu är nog pojkarna ute och fixat med ljudet till bilden och här sitter jag och har dödstråkigt.......... palla sitta och bara glo.
blev iallafall taco till mat, mums!





xoxo /Celina

TRELLEBORG (;

sitter hemma hos robin, vi har nyss duschat och gjort en del av maten. Snart kommer carina och tony hem och då ska allt vara klart, tveksamt iochmed robin är ute med krille nu och handlar andra kablar till bilen för dom ska dra alla kablar så vi kan få lite musik i hondan ;p
ikväll blir det kanske Helsingborg? ;D



xoxo /Celina

SOOOLA SOOOLA !

godmorgon ;D

snart blir det frukost sen ut och sola hela dagen! baby är på skroten nu och ska kolla lite saker så han är väl snart hemma, sen är vi ensamma hela dagen ;D fram till 18. för hans föräldrar är i Tyskland, kuuuul! :D

SOLA SOLA SOLA !

xoxo /Celina

Fredaaag! trelleborg <3

heeeeejheeeej :D

blev skola idag som vanligt, men första lektionen bara vi satt och snacka skit sen blev det invigning i skolan .... skit dryyyyyygt !! blä på rektorn .. sen så bllev det äta, mums med tårta också ;D också blev det stadsbussen till ÖP där det var mässa fast stack hem istället, bblev till pappa och duscha sen hem och fixa mig och iväg till svedaaaalaaa !
träffade tina&sara på tåget , yeey! längesen man snacka med er ju .... <33 Carina och baby kom och hämtade mig ;D & nu sitter jag hos babyyyyyy <3 myyys som fan!

xoxo /Celina


HEMMA IGEN!

det var ett snabbt besök i malmö med klassen haha!

började med att vi hoppade av på Persborg där lärarna skulle ta oss till de romerska museumet, men den ena är pensionär och den andra är yr som en höna så ja herregud.. sura miner på alla elever redan där ;p sen väl där inne var vi i typ 2 timmar sen tog vi bussen och där kom lärarna på att vi skulle gå i stan fram till 2 ;s alltså 4 timmar typ, när vi inte hade pengar eller något och alla trodde vi skulle till västra hamnen och ta det lugnt och mysa men nejdå, så jag åkte hem. skönt! är hemma nu, tvättar dock :/ .. menmen! ska över till pappa sen och duscha "dom renoverar ju vårt badrum"



xoxo /Celina

VI DRAR TILL MALMÖÖ

yeey, för idag är det fint väder och klassen ska till malmö (:
inte kul att dra dit enligt mig, för Romer "zigernare" intresserar inte mig för 5 öre men vafan, slipper skolan plus att vi fått bra väder med oss ;D ska käka frukost nu sen går jag till tåget.

xoxo /Celina

Onsdag!


imorgon är det torsdag och då ska jag och min klass till Malmö
för att sticka till ett museeum för Romer och sen gå lite i värsta hamnen,
kanske blir en glass ? ;D blir iaf massa bilder förmodligen,

xoxo /Celina

Onsdag!

helluuuu bajsäckliga skitväder ;p ..

regnat och varit mulet idag vilket inte gillas speciellt mycket eller vad tycker ni om regn? ;p
fick tillbaka engelskaprovet, fick typ 24.5 av 32 ;D NÖJD! sen har de inte hänt så mycket mer, blev att iväg och handla innan också nyss duschat. lyssnar på musik nu sen ikväll blir det Greys anatomy, fråga olle och Playboy mansion ;D naaajs som fan! haha. vill ha min pojkvän här :/

xoxo /Celina

Tisdag!

glömde ju nästan ...

att jag träffa min bästa vän innan också ;D hon följde med mig till vår förra skola .. ;p haha! skönt att träffa henne för det var åratal sen sist känns de som.. tänk alla nätter, fester, övernattningar, vodkor och allt gemensamt vi hade, allt va så sjukt härligt då .. och nu har vi inte kvar de :/

xoxo /Celina

Tisdag!

glömde ju nästan ...

att jag träffa min bästa vän innan också ;D hon följde med mig till vår förra skola .. ;p haha! skönt att träffa henne för det var åratal sen sist känns de som.. tänk alla nätter, fester, övernattningar, vodkor och allt gemensamt vi hade, allt va så sjukt härligt då .. och nu har vi inte kvar de :/

xoxo /Celina

Tisdag!

bajsbajsbajs.. arg och ledsen idag! ;p

men en positiv sak är att jag fick MVG på ett proooov i utveckling, livsvillkor och socialisation! YEEEY! grattis till lilla min som är stuuud (; mvgbarn haha!
robin kom inte ikväll.. buuuh! sitter och är arg och har skit tråkigt över att han inte är här... och inte lönt att smsa han.. han får smsa om han vill något för han håller nog på med bilen (?)
andra avenyn nu snart.

xoxo /Celina

Tisdagsbajsdag..

heeeej heeeej fucking dag!

imorse så blev det givetvis skolan, super glad över att robin skulle komma till mig när han slutat jobba men fick ett sms när han vaknat att han inte kan komma till mig p.g.a. den fucking jävla bilen. ... & larmet. jävla bajsbajsbajs. ville ju ha en myskväll idag men inte de nä.-
hejdå..

xoxo /Celina

Måndag!

godkväll ;D

efter skolan så blev det dusch sen stack jag&mamma för jag skulle ta ut pengar, blev en korv i kiosken med och där träffade jag sara pedersen ;D yeey! trevligt som vanligt. sen handla mat och hem igen, & då blev det att skriva ett arbete sen nu kollar jag på Spårlöst.

imorgon kommer baby!

xoxo /Celina

Mååndag!

hejhej, ny vecka med nya händelser och utmaningar!

skulle ha sovmorgon idag, började inte förrän halv 10. men så trodde jag att byggarna skulle komma kl 7 på morgonen för att börja med badrummet men när jag vakna så var det helt tyst, så blev sooovmorgon ;D vaknade av att min tjocke katt låg och kolla på mig, äntligen kunde jag sova även fast han var i rummet ;p haha!
sitter i skolan nu, nyss halft bajsäcklig lunch och nu ska jag ha IOS sen blir det matte och sen samhäll, sen är denna dagen också slut. ikväll vet jag ej vad som händer... vill faktiskt ut :/ jättefint väder.. får se vad som händer,

xoxo /Celina

Söndag!

Godkväll söndag!

igår så stack jag och bubbe ut, efter vi sett robinson 2009 med hans familj ;D alla var ute så det var riktigt trevligt, men kallt som fan! blev hem och sova vid 2 tiden sen vaknade vi idag klockan 11 typ, och då blev det frukost och chill sen körde han mig hem (: & då solade jag på balkongen sen blev det att handla godis sen duscha och äta framför tvn (: Kollat på Australia med mamma ;D skitbra! & ikväll blir det gossip girl, wipeout och Van vetaren!


dessa jeansen har jag letat efter överallt i malmö,
men aldrig hittat min storlek, men när jag&baby var
i stan "trelleborg" så hitta jag dom, yeeeeey! gina tricot.

xoxo /Celina

Lördag!

godmorgon soliga dag!

igår så blev det att ligga hemma hos robin och kolla film ;D I hennes skor. en tjejfilm, jag somna och robin gilla inte filmen så blev att lägga oss i sängen för att sova ;p får se den själv en dag istället haha!

vaknade vid 8 idag redan... ahh hemskt haha ;p men nu sitter jag här vid datan, han är med tony någonstans så han kommer snart igen, vi va nyss på skroten och kolla runt. sjukt fint väder idaaag! :D

xoxo /Celina

Fredag (;

godeftermiddaaaag!

NO MORE SECRETS! nu har jag berättat min hemlighet, men inte till hel sanning! haha, men sagt det iaf! var hos pappa innan så då berättade jag att jag tatuerat mig, 2 gånger! men berättade inte när jag gjort dom, eller jo men inte hel sanning ;p för den berättar jag inte för någon (: förutom dom som vet.

nu ska jag sminka mig sen blir det iväg till tåget och svedala, också trelleborg hela helgen <3 ska försöka blogga så gott jag kan ;D

xoxo /Celina
trevlig helg allisammans (;

Fredag!

godmorgon härliga fredag(:'

igår så blev det ju hem till robin efter svedala, oxch duscha sen kom krille och fidde så stack vi tillLödde där det var streetrace. träffade dennis&timmi där, sen gurra,micke,sara,mandy och jennnyy! länghesen jag träffa jenny.... aw<3 saknat dig gumman :/ SVIN KALLT IGÅR IAF! fyfan vad jag frös... sjukt, blev vidare tilllandkrona sen för polisen kom men direkt ´när man kom till landskrona så var polisen redan på på plats så det blev hemåt till skurup där jag blev avsläpt, klockan var väl halv 12? så då blev det sängen.-

idag vakna man kvart i 7 och bara käka frukost och stack till tåget, orka inte fixa mig alls..så trött! efter skolan blir det till pappa och fira han lite sen ska jag hem och fixamig och packa sen bär det av till trelleborg då det blir massa mys, hämtmat och film för vi firar 10 månader!<33

xoxo /Celina


Torsdag!

hejhej ..

idag är det exakt 1 år sen min morfar dog.... :/ därför hade vi stensättning i svedala kyrkogård för honom, jobbigt men vacker sten! tänker på dig ...

efter det så kom baby och hämtade mig och nu är jag hos honom, kanske sova här inatt så han kör mig till skolan, vet inte riktigt än! ikväll blir det iaf lödde på streetrace, sen får jag se om jag ska hem om (:

imorgon blir det nogi nte mkt bloggande, skola sen direkt efter ska jag till pappa och "fira han typ" sen hem och duscha snabbt sen tåget till svedala där baby hämtar mig, alltså trelleborg i helgen (; <3 chockad? ;) haha

xoxo /Celina


IDIOTER!

ahh så jävla lack, fucking shallare kan dra åt helvete!
varför shalla när det inte skadar en själv? blir alla andra glada så låt dom vara de och sluta shalla, jävla fitta! säkert en gammal kärring.. AHHH!

xoxo /Celina

Onsdag!

godmiddaaaaag!

när jag kom hem så var byggarna fortfarande här oh börja riva, så ut som ett rent helvete .. så nu har jag & mamma dammsugat och torkat golv iochmed robin kommer ikväll ;p annars hade vi inte gjort de, för de blir ju lika skitigt imorgon haha! ... gjort 2 engelska läxor och håller på med svenska läxan nu! ska bli klar till robin kommer, vilket han gör om 1 timme ca?

imorgon blir det stensättning alltså är jag ledig från skolan, sen blir det till pappa. hoppas på att robin stannar, men får se :/

xoxo /Celina

Onsdag!

godmorgon, idag ville jag bara stanna kvar i sängen .....

blev upp halv 7, då byggarna kom direkt! ahh palla,tänk då när jag väl har sovmorgon i skolan så vaknar jag tidigt ändå ... blä på det! menmen.. bara att stå ut. ska snart gå till klassrummet,och väl hemma ska jag fixa de sista innan pappas födelsedag och sen kommer baby hit :D yeeeey! miss u ..

xoxo /Celina

vill ha..



ah vad jag vill ha dessa tröjorna .... gillar dom starkt !! (;

xoxo /Celina

Tisdag!

hejhej skolan, hejdå påsklov ...

då började skolan idag igen efter ett underbart skönt loooov med massa kärlek <3 .. lite hemskt att komma tillbaka till klassen som ska bry sig så jävla mycket och vara en liten gnutta falska .. hrm, man ska kunna stå för vem man vill vara vän med, vad man tycker och sina åsikter. men det kan inte alla i klassen. blev även vald av min klass till den tjej i klassen som folk känner sig mest trygga med och som man känner är omtänksam som man kan berätta sina problem och sånt för. så jag tackar nog JA om jag slipper gå på möten (:
sitter hemma nu och blandar turkisk, man vet ju aldrig när man ska festa ;D haha! sitter nu och snackar lite skit med jonnyboyy, iukväll blir det andra avenyn :D:D

xoxo /Celina

sista gången.


då var detta sista gången jag badade badkar..
imorgon river dom allt, tar 4 veckor
& sen blir det dusch härdan efter.. både bra & dåligt ;p

xoxo /Celina

Måndag!

hejhej toppen röda dag då jag & alla andra elever är lediga (: haha!

vaknade klockan 12 idag och då blev det frukost sen gick jag och mamma en runda i vårsooolen ;D när vi väl kom hem så blev det att lägga plats över alla våra dörrar för imorgon kommer dom och ska riva hela badrummet, & i 4 veckor framöver så blir att duscha på mammas jobb varje dag :/ SEGT SOM FAN! ... ajja :/
ikväll blir det bara film eller tvmys med mamma.

xoxo /Celina


<3

hemskt.... bott hos baby hela påsklovet & nu.. nu ska jag lägga i tystnad och ensamhet utan en varm kropp bakom mig som håller om mig tills vi båda somnar.. saknar han fruktansvärt mycket. men ses i veckan får jag hoppas, om du fixat bil (: annars ses vi på fredag, då det är vår 10 månaders dag och då blir det godis, chips och massa film & Mys (:


xoxo /Celina

godnatt, & sov gott för det ska jag försöka ...

Söndag!

godnatt allihop ;D

innan när jag kommit hem så blev det maaaassa prat med mamma sen fixade jag mig och bytade om så kom Dennis och hämtade mig och efter ett tag hämta vi Mindie också ;D sen väl i trelleborg så hoppa min homie gurra in i bileen, yeey! alltiid kul. blev ut och köra en massa, sen kom baby till entré med mulle. mysigt att få träffa dig, och pussa dina läppar...  vid 1 tiden så stack dennis,mindie,gurra,timmi,björn,calle,micke & Jag till Stippes i malmö för lite kääk ;D sen blev det hemåt, nu är klockan halv 5 och jag ska ta en vattenflaska sen sova.

xoxo /Celina

Söndag!

tjenatjena! (;

igår så hade ju baby bjudit över massa killar på öl .. skitkul, NOOOT! va på ett helvetes humör kan jag säga... men sen kom carro, carro, afro och emma. lite roligare då men mitt humör va långt ifrån på topp igår. ville till Pittsson där alla mina vänner va, men det blev inget :/ fick iaf snackat med gurra i telefonen :D & Hampe också hehe.
nu är klockan snart 4, och klockan 5 kommer emma och köper robins nya mobil sen kör vi till skurup, så då fick man skjuts härifrån idag också ;p blir myskväll med mamma idag och så kan jag tänka mig, så ska robin på bio.

xoxo /Celina


Lördag!

heeej.

baby harbjudit över lite vänner, dock bara killar. ..... bull :/ menmen .. man kan inte få allt. blir kanske en runda ut och snacka med jessica

xoxo /Celina

Lördag!

heeeej ännu en dag i de fina vädret här i skåne (;

i torsdag så blev det lödde, skulle bl street race men polisen kom innnan vi hunnit börja så alla förfl7yttade sig till Landskrona där vi höll på i 1 timme sen kom 2 polis bussar ..... trist läge. så då blev det malmö sen hem och sova.

i fredags så kom fidde och krille hit så grillade vi ;D goooott ! sen stack vi till carro på fest, riktigt sjuka grejer! längesen jag drack så blev ganska bra på de om jag skjälv får säga de ;p flaskan med turkisk tog slut och vodka tog slut ..... ;p haha!

idag vet jag ej vad som händer. kanske helsingborg på street race? får se (: kanske bara blir en mysig hemmakväll.

xoxo /Celina

Torsdag!

heejheej, vilket vääääder det är här nere i skåne/trelleborg!

sitter hemma hos baby nu, varit nere i stan och handlat lite mat med hans farfar ;D trevligt värre! sen nu käkade vi nyss, muuumma! haha. ikväll blir det förmodligen löddeköping, race.

xoxo /Celina

Onsdag!

hejhej påskägg (;

idag när jag och mamma var och handlade så fick jag ett godis påskägg av henne (a tacktack! så himla muuuums haha. Sen blev det hem och duscha och göra mig iordning för jag ska ta tåget till Svedala 13.24 (: också kommer älskling dit och hämtar mig med hans farfars bil, så blir upp om dit och lämna bilen.

försöker blogga så mycket jag kan i trelleborg, vet ej hur länge jag blir där eller vad vi ska hitta på (:

xoxo /Celina

Tisdag.

VÅÅFFLOOOOOR !

nu på kvällen blev det våfflor, muuums! kan det bli godare liksom haha (;





xoxo/ Celina


Shopping.

här kommer bild på klänningen & linnet (: tar ej bild på BHN och lägger ut här och öronhengena har jag ej fotat men det är runda svarta bara, så inget märkvärdigt ;p haha!





xoxo /Celina

Tisdag Malmö.

VI DRAR TILL MALMÖÖ, VI DRAR TILL MALMÖÖÖÖÖ (;

imorse tog jag&mamma tåget till östervärn där vi hoppa av och gick till nybyggda köpcentret Entré (: blev dock lite besviken för jag trodde att det skulle vara större.. va liksom 2 våningar med affärer, tredje våningen var bara mat och nästa byggnad var typ ingenting på alls? man har hört att det ska vara så stort men ja.. inte större än vanligt..
hittade en klänning, öronhenge, Bh och ett linne bara ... & allt var från New yorker & Hm. ända affärerna jag går på där är typ .. Cubus, Bikbok, Gina tricot, Hm, New yorker & Carlings.. var dåligt med shopping denna gången :/  menmen! det var inget WOOOW ställe förutom att Cubus & New yorker är på samma ställe ;p

bild på sakerna kommer i nästa inlägg

xoxo /Celina

Måndag!

godnatt allihop (;

denna kvällen spenderades framför tvn med mamma, där vi kolla på project runaway och sånt. såg även på nyheterna där dom berättade att den svensk-amerikanska kvinnan Annika Östberg släpps från Kaliforniens fängelse och ska överflyttas till Sverige.

Annika östberg flyttade till USA tillsammans med hennes mamma och hennes man där dom övergav Annika för dom tyckte hon var ivägen och under hennes ungdomstid fick hon en son, försörjde sig genom prustitusion och höll på med narkotika. Hon träffade en kille och då mördade han ett butiksbiträde och sedan en polisman i Kalifornia men medan han satt i häktet så tog han livet av sig och därför fick Annika ta straffet, som medbrottsling Hon har nu suttit på California Institution for Women i 28 år, hon hade kunnat leva med livstid men hon vill sitta av det i Sverige, säger hon. Hon har gjort en självbiograf Sorgfågeln.

tycker själv det är riktigt sjukt! det var hon HON som sköt dom två männen, utan det var hennes dåvarande pojkvän. hon ska inte få ta straffet bara för att hon var på fel plats vid fel tillfälle......







xoxo /Celina

Måndag!

nu är våååren här (: & även första dagen på påsklovet! om man inte räknar med helgen som man alltid har (;

när jag vaknade så blev det frukost med mamma sen tog vi på oss och gick till sjölandet och kolla på allt fint, alla minnen och sånt. underbart att bara gå där och kolla hur allt förändrats och vilka träd dom sågat ner och alla som gjort om på husen. jag gick i bara trkvarts byxor och en kofta, häärligt som fan! nu sitter jag här och mår dåligt.. vill ha sommarjobb, pengar och allt... vill verkligen ha en ny data "min går snart itne att använda mer" någon som vet någon som ska sälja en laptop billigt? vill även ha en digitalkamera.. för min håller på att gå itu :/ den funkar inte iheller knappt.. så vill ha en ny, dock är den billig, den jag vill ha.. men har inga pengar :/ trist med dessa jävla pengar och lågkonjukturen ...

Sommarjobb i Skurup eller Ystad? Eller någon som vet någon som behöver städ/barnvakt på helger och eftermiddagar?




xoxo /Celina

Tatueringar

nöjd som fan med dom, <3





säger varken var, pris eller när jag gjort dessa! blir bara ett jävla liv då ;p

xoxo /Celina


söndag!

hejhej ;D hoppas allt är bra med er !

nu sitter jag här hemma i skurup, ska slinga mammas hår nu (: varit i trelleborg hela helgen som ni vet, men stack hem idag. ska tillbaka dit kanske på onsdag typ, trevligt värre! blev en runda till robins farmor och farfar där även hans farmors syster var, och robins moster (: sen kom dennis och hämtade oss sen körde han mig till skurup ;D tack bästa!
ikväll blir det tvtajm, gossipgirl, wipeout och sanningens ögonblick. ensam..

xoxo /Celina

Lördag!

godkväll allihop ;D

igår så blev det ystaaad för lite race och så, också såklart mc donalds med hela gänget ;p var även en runda i skurup, också träffade jag söta lilla mammmiii i ystad (: sen blev det tillbaka till trelleborg där jag mest stod och snacka med bästa denniiiis ;D & träffa även typ .. donkeyboy, jonny,danne,gurra och så (: mycket trevligt!

vaknade vid halv 11, riktigt skönt! då blev det frukooost sen så kom Linda&Magnus och då gick vi ut i solen och fika, och nu när jag duschat känns de som jag bränt mig i ansiktet haha! solen tar hårt nu i början .. man får akta sig (; ska fan ligga och steka i robins trädgård haha! iaf, så käkade jag&robin lite innan så nu har vi nyss duschat och jag har sminkat miig. sitter i hans stora mysiga tröja nu! yeey! ikväll blir det ut och sticka till Helsingborg där det är streetrace, yeey! lär väl somna i bilen idag igen, det är något mystiskt med krilles bil haha! :D hoppas på att träffa typ dennis,gurra och dom ikväll med.

xoxo /Celina

Fredag!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D

så jävla lycklig idag haha! vaknade och det va superfint väder, blev skolan ... DRYGT, så jävla trött jag varit, känns mig konstigt i kroppen, precis som jag ska trilla ihop vilken sekund som helst. sen efter skolan så blev det till skurup, hälsade på pappa snabbt sen stack jag&jessica hem till mig sen kom nicklas och hämtade oss (; blev vårjacka ! så jävla najs väder, kan det bli bättre liksom, & NU ÄR DET PÅSKLOOOOV!
sitter i trelleborg nu, baby kommer snart hem här så blir det grillat ikväll :D

xoxo /Celina

dagens outfit



Jeans - JC (crocker)
Svart linne - Gina tricot
Kofta - HM
Vårjacka - Only
Sjal - HM

xoxo /Celina

torsdag!

godkväll ;D

gud sån underbar dag det varit idag! vädret har varit sjukt fint, solen och skinit hela dagen ;D yeeey! vår vår. blev till skolan där man gjorde absolut ingenting, förutom att bråka/diskutera haha x) sen hade vi prov i utveckling, livsvillkor och socialisation. hoppas på ett MVG, iaf VG .. kände mig säker, ;D och då blev det hem, och då sprang jag runt ankedammen i byn. sen hem och duscha och iväg till mammas jobb i vårjacka (; naaaajs!

xoxo /Celina

Torsdag!

godmorgon godmorgon.

nu är det torsdag, och det betyder att det är en dag närmare påsklovet ;D lovelove! haha. friends ska komma nu och ha någon uppvisning och sen blir det väl vanliga lektioner och sen PROOOOOOOV. hoppas på ett mvg, annars jävlar ! haha (; men nu måste jag springa, byyyyyyye!

xoxo /Celina

Onsdag!

Hejhej allihopa everybody!

nu kom jag nyss hem från skolan, fucking jävla idioter allihop !!! redovisning men 3 i klassen slapp redovisa ;s idioter !! dom kan inte ens klappa när vi andra är klara med vår redovisning och sen helt plötsligt så ska dom inte redovisa själv, folk som redovisat har fått IG medan dom inte ens kan göra de inför klassen och får bättre betyg, fuckt up! dra åt helvete ;p så förbannad....

iaf så måste jag sticka nu, ska gå upp till mammas jobb och plugga till provet som är imorgon, plus att då går jag ut och gå en liten runda (;

xoxo /Celina


dagens outfit.



tjocktröja - HM
Linne - Ginatricot
Jeans - JC (crocker)

xoxo /Celina


Onsdag!

APRIIIL APRIIIL !

för idag är det första april (: den dagen är så dryyyg.. alla kommer med dåliga skämt haha! och har man vaknat på fel sida så blir man bara förbannad haha! menmen. vad tycker ni andra om 1april?
sitter nu i skolan, haft 1 lektion och nu lunch i 2 timmar sen redovisning i barnkonventionen .... ah orka. efter skolan blir det nog hem och typ ligga ocjh plugga, har prov imorgon.

xoxo/Celina

RSS 2.0