LEDIG ;D

hejhej söta läsare!

idag så blev min dag bättre än igår, men känns inte riktigt bra ändå ... blir att knapra tabletterna nu så jag mår bättre psykiskt och allt.

vaknade vid 9, och var LEDIIIG (; så då blev de tåget in till malmö och när jag sen satt på bussen mot dalaplan så blev jag yr igen, fuck också!... men det blev bättre sen.. sen har jag värsta mensvärken, palla... bättre om killarna fått de (a haha!

in och byggde naglarna hos sandra, och snacka en massa skit ;D alltid trevligt. blev nöjd med naglarna idag igen, som alltid då haha. sen blev det en snabb runda i stan, där jag handla strumpbyxor (: behövdes, för när jag byggt naglarna så råka jag dra itu mina :( haha... fan alltså.. inte råd med sånt nu, ska ju spara till min hemliga sak (; haha! 3000kr.. usch ja..

nu på kvällen gick jag&mamma för att sola, sen efter vi gjort de så handlade vi lite mat också blev det toast här hemma. mumma (; sen nu har vi kollat på generation fett, usch blir så äcklad av all friterad mat.. blä ;p 
3 år och väga 30kilo, INTE MÄNSKLIGT ;O UUUSSCH!


rosa kryss, prickar och ett R som står för min pojkvän <3

gonatt haha!
xoxo /Celina

går in i väggen

hejhej alla glada och ledsna folk.

idag är det ingen bra dag.. en dålig celinadag där allt går åt helvete..
fått reda på provsvaren, och ja.. det ämne jag saknar i kroppen tar på mitt psyke har läkaren sagt. börjar skaka, böla och skrika.. tar rent på psyket, vill bara gå och dö eller något. sjuk känsla! ...
och utan min pojkvän att krama går de åt helvete mer.

PALLA

praktik.

Hejhej!

idag blev det sovmorgon för min del, vaknade vid 11, sen låg jag och sträckte på mig en massa ;D Riktigt chill att slippa vakna av alarm. Sen gick jag till byn en runda och kolla runt där (: Sen hem igen då jag käka frukost och sen klockan 2 började jag praktiken också slutade jag 18.00 då jag skynda mig hem för att kolla handbollen ;D Sverige - Slovenien.

nu sitter jag här och inte en jävel är inne på msn :( .. & ingen älskling som smsar.. trist läge, imorgon börjar jag inte förän 17.00 för jag ska med på Boccia. Så sova länge imorgon igen, sen tvätta, duscha och käka middag för en gång skull.

fick mina provsvar från varför jag svimmat en massa.. vill inte berätta massa om det här, men har med min mat att göra och massa ämnen jag saknar ..

xoxo /Celina


Trelleborg stad.

godkväll läsare. hoppas allt är bra med er, med mig är det iaf jättebra. (:

i lördags så blev det då ut med folket som jag skrev sen kom baby ut lite sen stack han tillbaka till klassträffen men klockan 3 blev det hem till han och massa mys och sen sova (: grauuw!

vaknade vid 10, men sen blev det kvar i sängen till typ 3 haha! och då blev det en varm dusch och mat. Sen på kvällen så var dennis&carro snälla och körde oss till Skurup. tacktack för skjutsen. Där sminka jag mig sen tog vi mammas bil till trelleborg (: ut och kölrde sen hem tidigt för att kolla film men vi båda somna bums, så direkt nä vi vakna så blev detfilmen. JUMANJI. riktigt sjukt bra film, Kolla på den alltså (: Sen blev det ut och köra överallt och ingenstans sen blev det en annan film närmare eftermiddagen, Hell ride. den va fet, dock inte min stil men ändå över ball (: massa pangpang och motorcyklar. sen körde vi hem till mig nyss, sen kom hans pappa och hämta han :( ..... så inatt blir det att sova ensam.

det va riktigt skönt att vara ledig på måndagen, ohyes! men imorgon blir det iväg till praktiken igen, jobba kväll dock ....

xoxo /Celina


trelleborg.

SATURDAY NIGHT!

ja då är det lördag, igår så var jag ute i trelleborg med carro&dennis också såklart alla andra. och ikväll blir det ut med ruda (;

kvällen spenderas i trelleborg som vanligt med folket, det händer nog inget speciellt. Sen ska jag hem till robin och sova efter han varit på klassfest (: najs! så stannar jag där tills måndag förmiddag, för jag är ledig på måndag. kommer bli myspys baby (:

xoxo /Celina


Friday night!

idag blev det praktik till 12 bara, så det blev en runda hem i min extra familj "som det va förr ;p "Familjen Overgaard. Träffa då Paaj, vilket va sjukt längesen. kul att se dig (: Sen träffa jag även lilla DINOOOOO :D Du har allt saknat mig haha. Också såklart min bästa vän, melissa. satt och snacka massa skit sen blev det hem till mig en runda sen MALMÖ STAD (; haha!

där fynda melissa ett par byxor, "äntligen" Sen hitta jag en present till min kära pojkvän (; grauuw på de! skönt att äntligen umgås med min bästiis igen, vi har mycket att ta igen haha ;p

ikväll blir det ut i trelleborg, med carro&dennis. underbaringarna <3 så vi får se vad kvällen har att erbjuda (:

xoxo /Celina

MYS

hejhej mina små, söta läsare!

har tyvärr inte blivit så mycket bloggande nu för min del. Började min praktik i måndags på ett LSS boende i Skurups Kommun. Sen har min kära pojkvän sovit där från måndags till nu, då han precis åkte hem :( ... 

dessa dagarna har varit så sköööna, men man får inte mycket sömn känns de som så inatt blir det sängen för mig själv och en massa sova, börjar jobba imorgon klockan 12 - 20 ... cp drygt men ja!

Praktiken har varit ganska seg hittills, var inte alls som jag trodde. skulle arbeta med handikappade men istället arbetar jag med psykiskt sjuka människor som bara sitter i deras lägenheten och glor rakt in i väggen, alltså finns de inget jag kan göra, hur bra är de för mig och min praktik liksom ;s får hoppas det blir bättre ...

xoxo /celina

sööndag.

hej, tjena, hallå, tjabba alla läsare (:

min söndag har varit riktigt mysig. vaknade ganska tidigt och kände mig riktigt utvilad (: blev frukost och sen låg jag vid tvn och kolla lets dance reprisen lite. Efter det så gick jag&mamma en lååång promenad, riktigt skönt var det men blåste en massa tyvärr, men gillar den rundan, och ännu mer när man går ner på sjölandet också ... <3  Sen efter det så gick vi till solariumet där man låg i 20 minuter, somnade (: gutt, sen kom man ut brun och fin men stank skit hahha!

väl hemma, la jag mig i ett varmt bad och skrubba väck den hemska sol doften ;) haha! Sen nu sitter jag bara vid datan och pratar med pojkvännen, sen ska jag&mamma snart äta och sen kolla film.

mysig söndag, I LIKE (:

imorgon hade jag haft sovmorgon egentligen men nu går jag ut på praktik, så börjar klockan 8 men slipper pendla (: gillar det extremt mycket, kommer bli intressant. hoppas jag trivs där. sen kanske robin kommer <3 hoppas.

xoxo /Celina


<3







extremt mycket mys <3

xoxo /Celina

HELG (:

godkväll läsare, hoppas allt är bra med er (:

fredag igår, & sista dagen i skolan för min del, skönt som fan! nu blir det praktik i 4veckor sen lov direkt efter, tackar. För er som är nyfikna eller intresserade så ska jag vara på ett LSS boende, det är ett boende för handikappade människor som behöver mer hjälp för att klara av deras vardag. kommer bli intressant.

på kvällen så åkte jag med Jane "jessicas mamma" till trelleborg, där hon lämna mig hos robin (: tack! Satt och åt glass tillsammans med hans föräldrar sen in på rummet och kolla på en film med jennifer Aniston. härligt. Sen blev det maaassa snack så vi fick reda ut allt klydd och sånt, väldigt skönt att få prata av sig, känslorna välde ut (: så nu hoppas vi på att denna sista chansen blir bra, för jag orkar inte bli sårad mera .. så nu håller vi tummarna<3 min pojkvän, & jag. loveu.

vaknade och då blev det film sen kom hans mormor&morfar (: trevligt. så söta (a sen gick vi till Willys där Ville kom och hämta mig, sen blev det Skurup. & nu sitter jag bara vid tv med mamma&ville, och gör absolut ingenting .. vill verkligen ut ikväll men vad ska man göra :/ ..

xoxo /Celina
loveu <3


ny termin.

godkväll läsare (: allt bra med er idag? Själv är det faktiskt riktigt bra, inte känt mig yr på hela dagen (:

första skoldagen idag då, blev upp kvart över 6 sen tåget 07.15 .. buuuh :'( det är så hemskt, man blir så trött av att se alla trötta folk, och tänka på hur mycket baskelusker det kommer när alla gäspar haha!

skolan va väl helt okej, gjorde inte ett skit idag (: snacka om praktiken, åt vår konstiga skolmat haha, sen blev det en film, som typ ... suger snopp, men slapp lektion iaf. göra et litet arbete om de, vilket jag gjorde när jag kom hem "stud" nej men hade inget för mig haha ;p ..

blev tvätta och sånt här hemma, sen nu datan, massa msnsnack sen blev jag lite lunarfreak idag. gjort om min press, ah han är så söt. sköldpaddan från "Andra sidan häcken" G-G-G-GULLIG!

nej nu blir det snart sängen, men ni får ha det så bra .D

xoxo /Celina


sista dagen på jullovet ..

godkväll läsare!

idag är min sista dag på jullovet .. känns hemskt att säga det men det är sant ;p Imorgon börjar jag klockan kvart över 8 som vanligt, sjukt ;o ... menmen! går i skolan fram till veckan är slut, alltså bara 3 dagar. Sen ska jag ut på praktik i 4 veckor, vilket kommet bli skönt. slippa pendla ;p

min praktik kommer vara i Skurup då givetvis, hos förståndshandikappade (: kommer bli intressanta veckor och man värdesätter nog människor olika efter man varit och sett hur dom har det och hur lyckliga dom är även om dom inte är friska osv.

ikväll börjar andra avenyn, det får man inte missa ;D yeeey! sen blir det nog inte så mycket mer ikväll, ska försöka lägga mig tidigt .. se hur det går haha!

xoxo /Celina
blir en tatuering innan sommaren med, en stooooor i sidan av magen, alltså HELA sidan (: yeeeah I like!

läkare *2

hejhopp läsare (:

igår var jag hos läkaren, och även imorse för massa blodprov. Va tvungen att ha fastat så blev imorse klockan halv 8..... -.- segt som fan! menmen.. Hade bra blodtryck och blodvärde, och mitt urin va bra (: så nu är det ett mysterium. Nu ska mitt blod skickas vidare till labbet där jag får svar från om några dagar om det det är för fel på mig ;p

när jag kom hem så blev det sängen igen och sov till 12 typ, sen dammsuga jag lägenheten och rensa lite bland mina saker. Så det ser väl lite bättre ut nu haha (;

min lärare ringde nyss mig, hon fråga hur de va med mig efter operationen sen fråga hon lite om hur jag&jessica skulle börja den nya kursen, vi fick ju en uppgift innan jul att berätta om nya kursen för resten av klassen (: kulkul.

nu ska jag snart gå ut lite, få lite frisk luft. & Köpa turkisk peppar haha! börja göra ny shot nu igen ;p

xoxo /Celina


myskväll.

denna kvällen har varit riktigt skön, det behövdes för mig & min kropp (: Legat framför tvn och kollat på Miami Ink, Det nya programet som är från Japan "gameshow" också en film nu i slutet ;D minns dock inte vad den heter, men den va väl helt ok (: haha!

nu är klockan 12, sitter och snackar med lill donkey och martin nu ;D härligt som fan! men ska nog lägga mig under täcket och somna in över natten haha.

xoxo /Celina

fest hos mandy,

igår blev det restaurang med pappa och min bror (; riktigt gooood mat! stack till Ole sen och snacka lite skit sen körde pappa mig till Mandy där det blev fest, började shota turkisk och sånt ;D trevligt folk! <3  Sen helt plötsligt så kände jag att jag fick ont i skelettet igen, men pang så svimma jag men sara tog emot mig .. sen låg jag inne ppå soffan ett tag tills jag börja må bättre, sen blev det vatten resten av kvällen igen..
fan vad jag hatar sånthära ... läskigt som fan, får se om jag svimmar idag igen, då är det riktigt sjukt ! ;o

limpan va snäll och körde mig hem vid 3 tiden, tack vännen :) sen blev det att sova direkt, efter lite sms och sånt.

vaknade och då blev det frukost med mamma direkt sen gick vi ner och solade, guuud så skönt (: Kom precis hem, och nu blir det nog en film eller något sånt. Bara ta det lugnt (;


spagetti bolognese


gurra tha man & jag ;D


foooolk

xoxo /Celina

svimma -> malmö.

idag så blev det tåget till malmö 10.25 . dock ingenrolig resa ... stod upp för därva inga platser, och när vi kom förbi oxie så kände jag att jag fick ont i mitt skelett, haft lite problem med de nu sista tiden ..  så jag började strecka ut de, sen började jag svettas och få mer ont i skelettet och sen började de att bli svart för ögonen så jag tog upp telefonen snabbt för att smsa mamma, men hann inte utan small i golvet på tåget, sen vakna jag och satt i en tjejs säte. hon rysste mig och försökte få liv i mig, och tillsist vaknade jag halft. tackade hela tiden men vill ha hennes namn, ålder och nummer. vill tacka hon <3 Det va riktigt läskigt, glad att det finns personer som bryr sig, så väl framme i malml vaknade jag haft till liv så hon hjälpte mig till pressbyrån för att handla en dricka till mig och sen satte hon mig på bussen mot dalaplan. <3

framme i salongen där carssa & sandra väntade , blev att bygga naglarna och dricka massa .. iusch hemskt! äcklings naglar, älskar dom som fan !! sjukt snygga, carssas blev grymt coola.

vidare till att äta kebab vid sjukhuset sen gick jag&carssa till robin på sjukhuset, carssa gick efter 1h men jag stannade lite längre, sen gick jag när robin skulle till matsalen för att äta kvällsmat. (:

buss och tåg hem, där mamma mötte mig och sen handla och hem direkt. där blev det duschen och lite smink, sen orkar jag inte löshåret, är fortfarande lite yr men tagit massa tabletter nu .. blir lugn kväll i trelleborg, inget festande.

xoxo /Celina

sjukhus .. igen..

igår kom mulle,ägget&limpan för att hämta mig i skurup. vi stack raka vägen in till MAS sjukhus i malmö där robin ligger för gallsten och väntarp å operation....  han såg inte ut att må bra, men vem gör det på ett sjukhus liksom, usch inte kul.. Dom skulle duscha han och sånt så vi stack till Returbilen och kolla lite sen till Pizzahut för lite mat, pinsamt att äta med en bonde, en arbetsklädd och en som galer massa snuskord ;p hahahha! nej gud.... körde tillbaka till sjukhuset igen, stanna i 1 timme typ, sen skulle han ner och röntgas <3

efteråt blev det biltema och sen tillbaka till trelleborg där dom börja bygga om äggets avgassystem ;p ni suger, hahahaha ! giick åt helvete tills mulle kom tillbaka från att han ätit. Lil donkey kom sen också, och efter 3 timmars kyla utan resultat så stack jag&lil donkey ut i trelleborg (: najs! vid halv 11 åkte lil donkey hem så då åkte jag med limpan, snacka med carro,jesper och sånt sen kom gurra,sara,carro och dennis ut (: och MANDY HAR KOMMIT HEM FRÅN BRASILIEN (: <3

nu ska jag äta frukost, sen iväg till malmö för att hälsa på robin igen, nu ligger han under skallpellen och blir opererad.. så jag&carssa ska dit vid 4, då fick vi komma och hälsa på iochmed han behöver vila och sånt ..... usch :/

xoxo /Celina
ha en trevlig dag (: har många av er börjat skolan?

sjukhus.

igår så stack jag ut till stan med mulle,limpan&ägget. en massa snusksnack med dom haha ;p riktigt sjuka! kunde knappt äta min korv från shell förän man fick kommentarer. ah guuuud. det började snöa som fan och blåsa, snöstorm. så det blev ut på pergo och köra. hampe körde som fan, sen kom polisen och stanna han och gav han ett tips att gå och lägga sig hahahaha ;p (;

jag kom hem vid 2 tiden, och då satt jag smsa lite sen kom folket till datan istället så jag satt där till 4 typ sen va där någon film på tv sen (:

vakna av alarmet klockan 10, hade fått sms av mitt ex om att det nog inte blev någon operation idag. han ska operera magen i malmö. så jag ska sticka till sjukhuset alldeles strax, hälsa på han.. usch stackare, massa dropp & morfin. jag vet hur det är .......

xoxo /Celina

sentsent.

igår blev det in till stan tillsammans med Jonny och Danne där det blev ut och penta och sånt. Blev ut på isen för dennis s70 och sånt, tänk så hade det hänt samma sak som med oss ;p haaha! blev ut på Flaningen också där vi mest stod på isen och frös haha. riktigt kallt, och halt men jag trilla inte iaf haha (; stolt :M
Hampe hoppa in där bak hos mig sen, för vi skulle till malmö för att äta på stippes, sen blev det ikeas parkering, halt ;p

kom hem vid 4 tiden, sen blev det datan fram till 6 då jag äntligen fick sova haha(; riktigt trött, så jag vakna inte förän klockan 1 idag typ, fyfan, vänt på dygnet. hur ska jag kunna lägga mig vid 11 och upp 6, sen .... hemskt! men nu börjar trelleborg skolan/jobb så ikväll blir sista sena kvällen, så lär vända tillbaka dygnet direkt ;D

riktigt trött, och frusen så nu blir det ett varmt bad (; & vet ni vad? Min kära melissa kommer hem imorgonkväll <3

xoxo /Celina

trelleborg.

godnatt läsare.

eller ja gonatt och gonatt, ska ju inte vara svikare så får sitta här ett tag till ;p

varit i trelleborg nu sjukt mycket, börjar själv säga
- vi kommer in till stan nu. istället för att säga:
- vi kommer till trelleborg nu. ah shitt, haft riktigt kul med folket, blivit sena nätter och sånt. Gillas riktigt. Idag så blev det in med limpan, ägget och mulle så blev det massa skitsnack och så sen åkte dom hem, limpan också för han skulle jobba klockan 5 på morgonen ;p fast jag blev kvar i stan med folket, så stack vi till malmö och lockarp för att käka och sen tillbaka till stan  där det sen bar sig av hemåt för min del (: tack för skjutsen.

nu är klockan 04.15 ,sent sent.. kommer vara död när skolan börjar haha! synd att alla börjar på onsdag dock.. när jag själv börjar onsdagen efter, alltså 7 dagar senare än skurup, trelleborg och malmö ;p menmen, jag överlever haha!

xoxo /Celina


Mummaaa (;

usch vaknade vid2 tiden idag, riktigt härligt va de haha ;D går man och lägger sig vid halv 7 tiden så blir det så, men vafan har man kul så skiter man i vad klockan blir.

när jag vakna så blev det ner och handla lite mat och turkisk peppar karameller, ska blanda det idag och låta det stå, så blir det en massa shotar nästa fest ;D haha! sen nu ska jag snart lägga mig och sova en stund, riktigt trött.. ögonen går i kors haha!

ikväll, hrm.. blir nog ut då (; <3

xoxo /Celina


isbana ute.

det är glashalt ute på vägarna, och det gillar ju vi ;p

ruda kom och hämtade mig så blev det trelleborg där vi hämta jonna sen massa kasande ute på pergo där det va som is på vägen ;D ohyes! tillslut blev det malmö och då hoppa timmi&hampe in i vår bil, massa gosande där bak x) smått bögar, nejdå skämta. Stippes där folket åt sen vidare till trelleborg för mer kasande.

klockan är nu 05.1 och jag kom nyss hem, blir lite snack med hampe på msn sen gonatt för min del, fan morgon nu ;p

xoxo /Celina

Gott nytt år.

hade tänkt att berätta lite om hur min nyår va, för er som är nyfikna (;

först åkte jag till Zabbe på förkrök med Carro,Limpan,Ägget,Mathilda och Madde. sen blev det vidare ut till lilla beddinge där Jesper hade fest, stooort va det (; sjukt kul hade jag, jesper hade en hel flaska turkisk peppar, tror ni inte jag blev bjuden på en shot direkt och sen va jag fast i den, Shota sånt hela kvällen så det slut med att hela kvällen blev en ända stor lucka ... ;p not good, men kul hade jag.

trist att folk ska börja bråka bara, och värsta är att lilla jag tror att jag kan gå imellan men sluta med att jag fick en smäll på min lilla näsa hahaha! ah guud..

iaf så åkte jag till trelleborg vid 4 på natten med Ruda "min chaufför" med gurra,simon & micke, slutade med att hela jag va klibbig, fan dom tappa en cider på mig, TACK. haha (;

Tack för en riktigt sjuk kväll ;D



xoxo /Celina

RSS 2.0