första dagen avklarad.

klockan är bara 21.00 men jag är väldigt trött och har extremt ont i revbenen.. så ska lägga mig och kolla en film, sen blev det att försöka sova! (:

Godnatt!

samtal med syster!

ringde nyss min syster, längesen vi pratade så fick ett litet sms imorse så blev att prata en lång stund med henne nu i telefonen! Ska försöka ta mig upp dit efter nyår, annars blir de till våren med baby! hon ska föda sitt femte barn nu till lucia, stor familj. ska bli skoj! Moster för 7:de gången. ( har en syster till, med 2 barn )

nu ikväll blir det att vila revbenen och hoppas på sömn inatt, också kolla på tv.

KYSSS!


en vecka närmare julen.

denna helgen har gått otroligt snabbt! men haft urtrevligt.

i lördags blev det iväg till törringe, 18års gräns så kom precis in (: vilket tur jag hade! haha. dom blir hårdare med leg märker man, vill bli 18 år! blev massa dans och skoj. blev att somna hos baby vid 4 på morgon också sov vi till 1. Sen blev det in i duschen också julskyltning i stan. Jättemycket att gå där med robin och hans familj! Senare på kvällen följde han med mig hem, så kolla vi film och käka godis. jättemycket att han följde med mig hem <3

ont i revbenen så knappt sovit inatt.. vet inte vad det är, kan knappt gå eller göra hastiga rörelser :/ idag har det varit lugnt i skolan, men imorgon får jag skriva klart ett arbete så det blir gjort!

KYYSSS!


rosa nagellack.

för ikväll kör vi på rosa nagellack! ;) älska rosa.
törringe ikväll, ska bli riktigt skoj. turkisk peppar ikväll och massa dans.

ett stort grattis till min bästa vän, dennis också som fyller 20 år idag! :D HURRA HURRA HURRA.

ska iväg till min kära pojkvän nu, hitta på något över dagen, får se vad (: sen blir de att fixa sig och iväg för partaj hela natten lååååång!

KYSSS

filmkväll hos tobbe!

när mindie hämtat mig så blev det att köra till tobbe och kolla flm med honom,dennis & natalie (: inte världens bästa film haha! men bra sällskap. nu ska jag gå och lägga mig! upp halv 10 imorgon.

KYYSS!

friday night!!

äntligen fredag, och det betyder helg! hur skönt som helst.

idag så har jag haft huvudvärk -igen... också börjat få ont i ett revben och bak på vänster sida av min rygg. sitter jag mer än 5 minuter så får jag ont, problem... sitter ju flera timmar om dagen i skolan, vilket gör riktigt ont :/ något som vet vad det kan vara för fel?

ikväll så kommer Mindie och hämtar mig så sticker vi ut i regnrusket och livar upp de :D ska antagligen umgås med dennis också, så får vi se vad som händer.

KYYSS!

godmorgon huvudvärk..

slocknade snabbt igårkväll och idag vaknade man med huvudvärk... inte kul :/ men man överlever! Ska lämna in mitt matteprov nu på datan, hoppas på ett G. vill ju tenta av matte a efter jul . får se hur de blir med den saken.

snart blir det arbetsmiljö och säkerhet sen bara studiepass... segt!

vill hem till min bubbe nu och bara mysa hela helgen.. menmen

KYYSSS


skolfoto.


igår så fick vi hem skolkatalogen, alltid lika skoj att se hur söta ens vänner blev (: + att kanske småskratta åt vissa som blir pittögda på bilden haha. blev väldigt nöjd över hur jag blev i katalogen! superbra.

ont i huvudet och kroppen, haft det hela tiden.. mamma skrämmer mig med influensan iochmed jag inte tagit vaccinet ;p blir mat snart iallafall, sen ska jag sätta upp mina hyllor, äntligen!

KYySSs!

skolan och huvudvärk...

sitter i skolan nu och ska börja på ett arbete inom pedagogiskt ledarskap.. tråkigt ämne vi har just nu men måste göras det också! har riktigt mycket huvudvärk :( aj aj ..
när jag väl kommer hem så blir det att göra matteprov sen kommer mr.x hit och fixar lite på mitt rum ;p

KYYSSS!

onsdag!

för idag är det onsdag, och jag har knappt sovit något inatt.. privata saker som hänt som gjorde mig lite ledsen igår.
idag är det yrkesdag i skolan, och då kom massa folk från olika yrken hit och berättade, mycket intressant! Efter gymnasiet blir de nog att arbeta i 1-2 år och sedan läsa Socionom utbildningen på 3.5 år (:
sitter nu och väntar på återsamling, sen hem till mig med Jessica. Trafikskolan ikväll sen kommer robin och hämtar mig där också hem till mig.

KYYSSS!

micke, 1 vecka sen <3


R.I.P
idag var det en vecka sen vi fick avliva min kise.. man hör fortfarande hans tassar på golvet även fast han inte är här, och man gör bort sig lite ibland och tror han är här.
saknar honom jättemycket, tomt här hemma <3

KYYSSS!

24 november, 1 månad kvar.

För idag är det då den 24 november och det betyder att det bara är 1 månad kvar till julafton ;o tiden går så snabbt! blir att handla massa julklappar och sånt snart, glad att jag redan börjat. också får jag hoppas på en tatuering nu innan julafton också (: JIPPPII!
inte bestämt mig över julafton inu, men det blir säkert helt okej.

efter skolan kom man hem och då blev det att stryka lite gardiner och dukar så man slipper stå med det i helgen, allt ska ju upp på söndag, 1 advent ;p

KYYYSSS!

godnatt!

nu är det dags för mig att bädda ner mig i min säng (: kvällen har spenderats tillsammans med Mindie, mest snackat skit och sånt. alltid lika trevligt! paradise hotel nyss, älskar de programet haha!

godnatt!
KYYYSSS!

måndag!

skola igen, helt okej! efter skolan hängde jessica med mig hem, så blev det att äta lite och sen skulle vi på körskolan och skulle ha teorilektion som skulle börja 16.30. Stod där ute med typ 15 andra personer, också kom inte läraren så typ alla stack, onödigt alltså!
Mindie kommer ikväll och då blir det skitsnack och sen sooova!

KYYSS!

myskväll med godis&film.

söndagskvällen är till för mig & mamma.
vi ligger tillsammans i soffan och bara gottar oss med film och godis (:
idag blev det "i skuggan av värme" sen hål i väggen också mest pratat massa skit och kollat i fotoalbum, alltid lika mysigt. nu ska jag kolla paradise hotel och sen gå och lägga mig, ny skolvecka imorgon ;p

KYYSS
& GODNATT!

helg, bl.a. IDOLERNA.


för att jag vill att mariette ska vinna!

taco bröd robin hjärta celina

hänt ganska mycket denna helgen, så hoppas ni orkar läsa (:
i fredags så hämtade robin mig efter skolan också blev det nova lund där jag köpte en tjocktröja också vidare till hans syster och pojkvän där vi handla mat också kolla vi idol & spela spel. en mysig kväll. blev ut en snabbis också sen hem och sova.
lördagen blev upp och duscha sen frukost på statiol. lund för att robin skulle köpa avgassystem till bilen sen till malmö, Entré där vi skulle shoppa. fast ingen av oss hitta något :( såg även på idolerna där, bland alla fjortisar haha  (; sen hem för att äta taco också ut på kvällen. trevliiigt!
imorse blev det bara ta det lugnt sen blev det att åka hem med mamma, in om och tände ljus hos morfar.

KYYYSSS!

skoltajm..

sitter i skolan och gör absolut inget vettigt :/ vill göra trafikkunskapsprov men inga datorer lediga, bara bärbara och där finns inte TK programet.. Arbetsmiljö och säkerhet och sen blir de lunch och robin hämtar mig halv 2 i ystad :D

KYYSS!

Se7en

nu är filmen slut, sjukt bra var den! inte min stil, men riktigt bra. och nu blir det sängen direkt, huvudvärk och trött..

GODNATT!!


tyst och tomt...



jag saknar min katt jättemycket...
det är helt tyst i lägenheten och tomt!

KYYSSs!

en helvetes dag ;p

skoldags, jag har väl inte börjat bli skoltrött? denna dagen har varit huvudvärk, trött och känt att allt varit hopplöst. & jag hoppas att jag verkligen inte börjar bli skoltrött utan att det bara var en dag. ska plugga minst 4 år till så kan inte bli skoltrött ännu...

kom hem och då blev det att tvätta och sen kom min kära bror så vi åt lite mat och nu ska vi sätta på en film, Seven! (: den säjs vara en av 7 bästa filmer. någon kriminalfilm.

imorgon ska jag äntligen träffa min pojkvän <3 skönt!

KYYYSS!


Körkorts plugg..

som ni vet läser jag trafikkunskap i skolan, och ikväll har jag suttit och pluggat med vägmärkena! :D imorgon börjar min dag med trafikkunskap, får strunta i idrotten för att de ska gå ihop.. tråkigt men sant.

kvällen blev bonde söker fru och greys anatomy! lika bra som vanligt haha ;p
& nu blir det att sova snart.

KYYYSSS!

godmorgon onsdag!

fucking onsdag, skit trött och huvudvärk... knappt sömn inatt iheller, men man får kämpa på så man klarar av skolan trots att de händer skit i livet!
Suttit och fått godkänt på första teoriprovet i körkortsgrejset :D:D:D applåder till mig! håller på med de andra provet nu, hållerp å att få godkänt och var typ 3 poäng ifrån också kommer de upp en jäkla ruta om att man bara får göra 5 prov per dag, shiit! jag som va så nära godkänt där också....

nu blir de snart lunch!
& jag saknar min maN!

KYYYYSS!

låång dag fyllda med tårar..

nu ska jag gå och lägga mig, försöka sova..
ont i ögonen också har jag världens huvudvärk :/
så himla jobbig dag för mig, varför...
jobbigt, för du var som en familjemedlem, man gick
och pratade med dig och fick små pipiga svar.
AHHH!

KYYSS!
godnatt allihopa!

vila i frid kise...


min katt blev sämre imorse.. så min mamma åkte iväg med honom medan jag var i skolan. & klockan 11 ringde hon och sa att micke hade kommit till katthimlen. satt i skolan när jag fick beskedet, väldigt jobbigt och tårarna kom automatisk. en katt blir så mycket mer än ett husdjur, för mig iallafall. Man går hemma och pratar med honom, leker, myser, bråkar och allt med honom.
det är så tomt utan honom, vi har skrivit ut en bild och ramat in i bokhyllan med ett ljus som vi ska tända för honom .. men han har det bättre där han är nu. Nu lider han inte mer.

idag är det även 17 månader tillsammans med min kära man (:
han ligger hemma och är sjuk, och jag mår skitdåligt, så ingen bra dag...

KYYYSSS!


måndagen avklarad..

kvällen blev Ullared, vilket är ett sjukt program men kul att kolla på ;) också "mamma till en mördare" säsongstart idag. Det handlade om en mamma där hennes yngsta son mördat den äldre sonen och nu hade han fått avtjäna sitt straff och var ute igen. mamma var troende och hennes tankar var väldigt bra och det gjorde att hon höll sig vid liv. Mycket bra program, intressant. Att bara tänka sig om jag varit mamman. Jag vet inte hur jag hade tacklat denna trauman....
men nu är det slutpratat, för jag ska sooova! :D

KYYSSS!


MÅNDAG, ingen bra dag...

upp och hoppa för nu är det ny skolvecka! världens verk i magen hela dagen... efter skolan blev det hem sen iväg och handla med mamma. Nu har jag precis lämnat in en svenska uppgift och nu ska jag plugga på mina glosor så man kan få bra på det imorgon.

KYYYSSS!


Hemma igen.


nu är klockan snart tvdags ;D gossip girl, hål i väggen sen klockan 22.00 börjar Paradise hotel, vilket bara är ett måste att se. haha! såg de danska som gick för ett tag sen och det svenska för något år sen.

köpte mig en svart vinterjacka tillslut, sved i min plånbok menmen! blev massa ljus på ikea, doft och vanliga också på kvällen igår blev det spelkväll med hela familjen också sen ut med min pojkväns nya bil. Honda civic type r. svart -05a (: superfin!

idag blev det ikea och stadium i malmö, igen. för nu blev det bokhylla till älskling sen en militärgrön vinterjacka till honom :D också hem för att se film. Isabell och Karin va på besök här vilket alltid va trevligt såklart (:

KYYSSS!

godmorgon lördag.

igår så blev det idol, där eddie åkte ut. Enligt mig var det rätt person som åkte ut för han har aldrig varit en favorit och jämfört med dom andra så är han verkligen den sämsta! sämre än Rabih.

robin åkte iväg halv 5 imorse... han ska på ett hemligt ärende, kan berätta mer om det sen. Jag somnade givetvis om och vaknade sen vid 9 och nu sitter jag här vid datan med robins mamma. idag kommer robins syster också hit, så vi tre ska nog till Ikea och jag kanske ska köpa en vinterjacka. får se (:

KYYYSSS!

trelleborg.

då har man kommit till trelleborg nu :D blir snart middag sen idol och mys.
sitter och kollar gamla bilder på internet nu, så himla skoj!

KYYYSS!

Fredagfredag!

då är det äntligen fredagkväll och skolan är slut för denna veckan :D
sitter och lyssnar på musik och sen ska jag locka håret också iväg med tåget till svedala där min kära man hämtar mig. sen ikväll blir det IDOL :D 6 idoler kvar, och jag vill att Mariette ska vinna, lätt!

KYYSSS!

fredagen den trettonde.

ingen otur hittills, tummen upp för det! :D

sitter i skolan nu, och fått högst resultat på körkortsprovet hittills och jag är JÄTTEGLAAAAD!
men nu ska jag ha ny lektion,

KYYSSS!

trött och körkyld..

då är klockan knappt 22.00 och jag håller på och somnar, plus att min näsa är som en kran så förkyld jag är ;p men halsen gör inte ont iallafal så det är skönt.
ska lägga mig i sängen och se om jag orkar läsa körkortsteori lite, annars somnar jag nog direkt.

fredag imorgon and I love it!

KYYYSSS!


en bra dag, en bra torsdag.


idag har jag känt mig glad och faktiskt haft en riktigt rolig dag (: Mycket beror nog på det nya arbetet vi börjat med i skapande verksamhet. jag&jessica är ju bara bäst med att komma på ideér, bara vårt barnprogram fick MVG och alla älska det. även en till klasskamrat är med oss, så vi tänkte så de knaka, och många bra ideér kom fram :D men hemligt än sålänge!
efter skolan blev det tvätt också kom min kusin med hennes lilla chihuahua, Kenzo.
nu blir det biggest loser och annat på tv sen soooova.

KYYSSS!

trafikteori.. -.-

oj, jag har ju nästan glömt bloggen idag, sorry!
blev hem direkt efter massa plugg i skolan och fortsätta plugga med min körkortsteori, ska läsa nu lite innan jag går och lägger mig också. jobbigt, men måste ju göras :/ synd bara man missat halva kursen p.g.a. praktik ;s idiotlärare som inte kan ta tag i detta tidigare. även fått upp mina speglar på väggen, hyllarna jag köpte helt nya på ikea får jag strunta i, och köpa nya för att de ska bli snyggare, fan...

godnatt allesammans :D sovgott!

KYYYSS!

skvallertidning = LOVE

köpte den nya hänt extra idag när jag var och handlade! jag älskar att läsa lite kändisskvaller så man hänger med i svängarna. något som har kommit i centrum är ensam mamma söker Helena och den killen hon valde Oscar. Det är 12 år mellan dom och nu inom ett år så skulle dom gifta sig, och han har redan flyttat in hos henne och barnen. enligt mig är hon en s.k. "milf" tycker att det är förstor åldersskillnad men som sagt, man blir kär i personen och inte i åldern, men ändå. hon har 4 barn medan han fortfarande studerar.
läste även den nya HM katalogen som kom i brevinkastet idag. måste försöka hitta en nyårsklänning, vill att den ska vara som Barbie. rosa och vit (: får se om jag hittar en sån någonstans.
Nu är det snart andra avenyn.

KYYSS!

Daddyyy!

nu sitter jag hemma hos min daddy :D förvånade? jag med haha. inte ofta man sitter här frivilligt. men orkade inte gå hem, plus att jag ska till hans granne och kolla på hennes tatuering för jag ska göra min nu, på samma ställe :D blir hem snart och städa lite sen mysa runt lite och plugga.

KYYSS!

Godmorgon Tisdag!

Då är det en ny skoldag nu ... Ska alldeles strax ha Hälsopedagogik (: helt okej. Bara planera lite med min grupp och så. Ont i halsen fortfarande och förkyld, hemskt! jag brukar ju aldrig bli sjuk.

KYYSSS!

snart jul..

för er som inte vet, så separerade mina föräldrar 2006 och ända sen dess har det inte varit lika skoj med julafton som förr.. Jag har alltid valt att fira med mamma p.g.a. min & pappas oerhört dåliga kontakt med varandra. Men det är så jobbigt att behöva välja mellan två stycken..
har suttit ikväll och tänkt på hur jag ska välja. Får skuldkänslor över att jag firat med mamma varje år sen 2006, och därför borde jag kanske fira med pappa? älskar pappas släkt så vill till norrköping, men vill ändå fira med mamma .. så det är lite komplicerat. Får se vad jag väljer (: vill gärna vakna upp på julafton med min kära pojkvän också.. Kollat upp tåg så kanske blir att man sitter på X2000 på julaftons morgon mot Norrköping!

Nu ska jag iallafall sova, upp halv 7 imorgon.
KYYSSS!


Måndag avklarad.

Då har man haft sin första skoldag på ett tag. det var helt okej att komma tillbaka, vi hade skoj idag tillsammans. dagen började med att en klasskamrat glömt sin kod till skåplåset så tillslut klurades det ut och jag råka låsa in min jacka i skåpret och i jackan hade jag mobil,tågkort och nycklarna.. så vaktmästaren fick komma och klippa upp det haha! Köpte nyss lås direkt när jag slutat :D
jag har även väldigt ont i min hals... det bara bränner hela tiden och jag ska inte till min halsläkare förrän den 19/11 ... tråkigt läge, bara att stå ut. efter min halsoperation ska jag inte ha problem med min hals men jag har bara haft problem med halsen sen operationen..
Nu har jag även skrivit klart mitt arbete, sluta på nästan 4 A4 på datan :D väldigt nöjd! ikväll blir det att ta det lugnt också är det Ullared programet haha ;)

KYYSS!

slut på helg..

& nu är det söndagkväll vilket innebär skola imorgon.. första skoldagen på 6 veckor och det ska bli hemskt ;p vill bara stanna kvar hos barnen och slippa skolan. Vill tillbaka till vissa dock, men ändå...
blev gossip girl och ensam mamma söker ikväll och nu ska jag snart lägga mig under täcket och kolla lite tv tills jag somnar :D

KYYYSS!

HELG + Farsdag.


Grattis pappa på farsdag, middag hos honom nu!

blev bara idolkväll som vanligt en trevlig hos mannen ;) haha! sen somna man väldigt snabbt faktiskt. Lördagen blev till stan och sen kolla klart på O.C. boxen. Yeaaag! måste köpa sista nu haha. panik.
På lördagen så stack robin iväg på killkväll så då kom dennis och hämtade mig :D iväg till honom för att glo på polisskolan sen stack vi ut i trelleborg. Också iväg till Danmark med Gurra,Anton och Sofi. Drack massa slush ice med vodka. Hade en sjuk kväll! händer så mycket när man är med dom, ett leende på läpparna hela tiden. & tack till Sofi som orkade vara chaufför ;p hehe. Väl tillbaka i Sverige så blev det ut att glida lite mer och sen hem till mannen och sova vid 3 tiden men då sov han som en stock.... haha!

KYYYYSSS!
nu kallar middagen hos pappa (; känner hur det luktar riktigt mummsigt.
inte ätit sen frukost igår ju, haha! inte lätt att få ihop tiden, men jag klarar mig (:
kan inte klaga för allt här i världen.

godmorgon lördag!

direkt närvi vaknade så blev det ett avsnitt av O.C. älska det alltså! frukost därefter och nu klev jag nyss ur duschen. Ska fixa mig lite nu också blir det iväg till stan för att kanske köpa en kofta jag kollat på. får se.

ikväll blir det att leka med dennis. dricka eller bara ute, vet jag inte (: återstår att se.

KYYSS!


trelleborg nästa ->

nu ska jag springa iväg till tåget och ta till svedala för robin och hans mamma hämtar mig :D blir mat där och sen bara idol och mys på kvällen. ska försöka blogga därifrån också!

KYYSS! :D
HELG HELG

godnatt!

nu är inlåst snart slut, ska stänga datan nu iallafall (: riktigt trött idag så ska sova alldeles strax. Jag hoppas att det kommer en ny säsong av Inlåst, det var ett nyttigt program, speciellt för mig som själv varit i ett kriminellt umgänge där man hittat på ett och annat ....

KYYSSS!

nästsista dagen...

"snyft" vill inte lämna dom små söta barnen... idag var mig nästsista dag vilket är hemskt :/

idag blev det praktik och sen iväg till vetrinären för min katt skulle få sin annabola spruta, sen blev det hem och tvätta :D snart klar med all tvätt och då ska jag packa för imorgon har jag bråttom och ska ta tåget till svedala för min man hämtar mig där.
ikväll blir det "inlåst" på tv :D sista avsnittet.

KYYSS!


detta är fan sjukt....

alltså jag hatar detta! suttit ensam i 4 timmar ... & ska sitta ensam fram till 11 också... Andra ungdomar tycker det är skönt när deras föräldrar är borta så dom kan höja upp volymen och slippa vuxna men jag hatar det! rädd för ensamhet..

hur ska det gå när jag flyttar hemifrån? kommer aldrig flytta ensam, det går inte!

KOM HEM MAMMA! :D

KYYYSS!

glömde ju nästan....

För nu.... hissar vi flaggan och ropar HUURRAAA!
Idag är det din fööödelsedaaaaag! hipp hipp hurra hurra hurra.

Ett stort grattis till Gurra som fyller 21 år idag :)

maskerad med barnen!


idag så hade vi maskerad inne på avdelningen där jag praktiserar! :D barnen kom utklädda i bl.a. indiana jones, star wars, häxor, prinsessor, vampyror och spindel mannen. Jätteskoj att se hur alla barnen levde sig in i sin roll.
Vi började med att bjuda på popcorn och bål med frysta händer i. Sen blev det massa lekar och dans, och till mat serverades svart spagetti "maskar" och köttfärssås och till efterrätt marängswiss (;
Dagen kunde ju inte bli bättre! :D

nu ska jag hoppa i en varm dusch sen skriva klart mitt arbete (: försöka iallafall. mamma jobbar hela kvällen så är ensam vilket jag verkligen hatar......

KYYSS!
OROLIG OCH HATAA!

blåsig kväll i skåne.

dennis kom och hämtade mig :D så blev ddet att köra runt en massa och snacka skit. aldrig en enda sekund tystnad, utan vi båda snackar alltid på en himla massa vilket gillas!
kom hem och då blev det andra avenyn :D:D yeey! & Nu en film om forna jugoslavien.

KYYSSS!

Kisekatt är hemma-igen.



kolla benet, och vänster öra...

efter den kyliga och blöta dagen utomhus på förskolan så hämtade mamma mig (: så körde vi till vetrinären för att hämta hem min kise. Micke har delat rum med en annan katt. En liten och svart katt med halvt öra och dom ska amputera bort ena frambenet, men den va riktigt söt, vi va nära på att ta hem den också.. kanske blir så. dom trivdes jättebra tillsammans.

nu ska dennis snart komma så ska vi ut och ta en glass och snacka lite skit (:

KYYYSS!


godnatt!


Nu är klockan lite över 10 och jag är inte trött.. men har inget att göra så blir att lägga sig i sängen redan :( kollade iallafall på programet ullared innan, haha! så himla sjukt alltså ;p

KYYSS!
för att jag börjar bli orolig.... <3


ullared shopping! 30 oktober -09


ett svart diadem
ett svart läderband
ett par vita vantar
en vit,rosa,lila scarf också den gröna,mjuka pläden i bakgrunden.

ett lila & ett svart linne med spets vid armarna

en vit munktröja med snygga fickor och stor huva.

en lång, grå "väst"

Svart, stickad kofta.

svart och lite längre cardigan med söta knappar på armslutet.

Också köpte jag 200 st värmeljus, långa svarta tights och ett vitt brottarlinne (:

KYYYSSS!

sista veckan...

Nu är det min sista vecka på förskolan.. känns hemskt för man har kommit barnen så nära och personalen är underbar, men bara att kämpa på i skolan nästa vecka :)
ikväll blir det mys med mamma, ska kolla på Säsongstarten av programmet ULLARED ;p hahahah!  skojskoj. och nu när jag tänkte på ullared, så ska jag ta och lägga upp bilder på det jag shoppat där för er som är intresserade (:

KYYSSS!

hemma.

då har man kommit hem igen! inte varit hemma sen onsdags, så var ganska skönt att få träffa min lilla mamma igen :D

igår så stack vi till mulle även fast jag inte va så sugen på det men det fick gå (: blev god mat också drack dom lite. även limpans och robins föräldrar som var där. slutade inte så bra, en familj stack hem p.g.a. bråk .... menmen, så kan de bli ibland. jag&robin gick hem, frisk luft (: också blev det några avsnitt OC innan vi gick och la oss (: Myyysigt!

idag har det varit "OC marathon" för vår del ;D & jag älskar det. haha! vid 6 körde vi hem till mig, sen lämnade han mig :( hatar de... men han kommer på onsdag igen, så det är skönt <3

imorgn börjar praktiken igen, sista veckan.

KYYSS!
GODNATT!

hemma.

då har man kommit hem igen! inte varit hemma sen onsdags, så var ganska skönt att få träffa min lilla mamma igen :D

igår så stack vi till mulle även fast jag inte va så sugen på det men det fick gå (: blev god mat också drack dom lite. även limpans och robins föräldrar som var där. slutade inte så bra, en familj stack hem p.g.a. bråk .... menmen, så kan de bli ibland. jag&robin gick hem, frisk luft (: också blev det några avsnitt OC innan vi gick och la oss (: Myyysigt!

idag har det varit "OC marathon" för vår del ;D & jag älskar det. haha! vid 6 körde vi hem till mig, sen lämnade han mig :( hatar de... men han kommer på onsdag igen, så det är skönt <3

imorgn börjar praktiken igen, sista veckan.

KYYSS!
GODNATT!

RSS 2.0