Saw VI

skräckfilmer? är det något för er? Förr älskade jag skräckisar men sen jag flytta till den lägenheten jag bor i nu, så gillar jag inte de lika mycket mer. Har en ande i denna lägenheten så de skrämmer mig.
Men älskar SAW, så var tvungen till att kolla på denna med :D Riktigt sjuk film, hemskt.

Skriver godnatt, för jag orkar inte sätta mig här sen.

vill inte sova ensam inatt, vill ha min pojkvän bredvid mig <3

KYSS!

långsam dag..

denna söndagen har varit sämst!
- den blev inte som planerad
- inte mys med pojkvännen
- huvudvärk
- snöstorm

4 bra skäl till en hemsk söndag... jag sitter med huvudvärk, vill bara lägga mig under täcket och ha ny helg på gång! (: Nu blir de väl soffan och något på tv.

KYYSS!

saknar min släkt.

ibland har jag perioder då jag saknar min släkt från Norrköping väldigt mycket! det är inte ofta jag träffar dom och därför tänker jag på dom ofta. Att inte få träffa min systrar eller se deras barn växa upp...
Sist jag var i Norrköping var i Oktober 2009 då det var kalas för min farfar Dedda! Här är lite bilder som jag satt ihopa (:


Min ena syster och en av hennes fem barn Valle.


Min farfar, Dedda!


Min storebror Robin & Vukica


KYYSSS!

snö,snö, ännu mera snö...

igårkväll blev det bilträff oavsett vädret (: vi var cirka 100 bilar som sen körde runt i stan och visade upp sig. Givetvis var även polisen på plats... Inte så jättelyckad bilträff om jag får säga det, folk stack vid 22.00 p.g.a. 14 minusgrader. Bilträff ska man ha på sommaren när alla kommer ut med sina fina bilar och inte sina söndriga gamla volvo ;p
Söndagen var planerad med massa film och mys hos min pojkvän och sen vidare hem till mig för att sova här men snöade sjukt mycket när vi vakna så han fick köra hem mig snabbt innan all snö la sig mer... Nu sitter jag här hemma och kollar på reprisen av robinson 2009 :)

Jävla väder!

KYYSS!

BUZZ!

Har ni spelat Buzz någongång? Frågespel på playstation.
Satt nyss och spelade det med min pojkvän och hans mamma i 2 timmar haha! Vann 1 gång :D Jippii! När robin kommit ur duschen så ska vi gå i snön till Willys och handla lite till maten + godis! MUMS.
Nu har dom plogat på området så blir förmodligen bilträff ikväll.

Nu har jag beställt tid till ny tatuering, säger inte när men det är snart! :D

KYYSS!

SNÖ...

igår så tog det 1½ timme för min pojkvän att ta sig till mig på kvällen, riktigt mycket snö! & när vi vaknade i morse så var det helt vitt, 1 meter högt ;o sjukt! Skulle bege oss till trelleborg nu på morgonen, så robin fick ut och skotta ;) mohaha!
Får se vad som händer ikväll, sägs att de ska vara bilträff men i detta vädret? hrm.. återstår att se!

KYSSS


Slut på skolan!

jag klarade de jag lovat idag. Att gå på mentorstiden, var faktiskt väldigt drygt att sitta i skolan och göra absolut ingenting. jag och jessica satt i matsalen och snacka i typ 1 timme så då gick de snabbare ;D
Nu har jag duschat, så ska nog kolla på en film som vi filma från nian när vi var på klassresan i Tjeckien!!
Sen kommer min kära pojkvän så blir de tacooo också let´s dance såklart.

KYYSS!

Jag klara de!

för nu sitter jag fortfarande i skolan och ska ha mentorstid. Nu kom nyss en klasskamrat och sa att vi inte skulle ha mentorstid med vår mentor utan med en annan lärare istället.. Ah, jag vill hem ju!
Sitter med jessica och nyss gjort lite av ett arbete.

KYYSS!

Godmorgon efterlängtade fredag!

Nu sitter man i skolan och ska skriva ett arbete om läroplanen...
Sjukt kallt och halt ute när man gick till tåget, höll på att halka ett antal gånger haha. Hoppas det inte kommer mer snö, vilket dom sagt att de ska göra. nu är jag riktigt trött på det!

KYYSS!

Slut på denna dagen.

& nu närmar det sig helg! :D Lovat min mentor att jag ska gå på mentorstiden som är i slutet på dagen, trots att vi har 2 timmars studiepass där man inte gör ett skit, innan det. Men längesen jag var där så lovade henne...
Robinson är slut för idag, kommer igen på lördag men då är jag tyvärr inte vid någon tv på kvällen :/ så jag får kolla på reprisen på söndagen!

Godnatt!

tänker tillbaka.


Sitter och kollar runt alla bilder på datan, alltid lika skoj! Just nu har jag kollat på alla bilder från Klassresan i nian i Tjeckien. Saknar faktiskt det lite! snackar knappt med någon från klassen längre. Hade sjjukt skoj i Tjeckien med en himla massa foton! :D

Ska ringa och beställa tid för tatuering nu snart. Kommer med mer information när det är gjort.

KYYSS

SOOOL!

Inga tåg var inställda imorse, inte ens förseningar! "chokad"
iväg till skolan där man inte gjorde så mycket vettigt, ganska lugn dag. slutade redan klockan 2, för då va vi klara med vår uppgift sen hängde en klasskamrat med mig hem så satt vi här och snacka skit. Nu sitter jag mest och lyssnar på gammal musik! :D

Soligt idag, hoppas det fortsätter så!

KYYSS!

Inställd? kanske.

Nu ska jag gå iväg och möte en vän så blir det till stationen. Skånetrafikens information fattar jag inte, står inget om Skurup, bara malmö även om jag inte söker på malmö! menmen.. Går dit och se om jag kommer hem eller till skolan (:

KYYSS!

Sängen kallar!

Nu har jag kollat på Robinson och Andra avenyn. även hunnit med att kolla runt lite viktiga saker på datan (: Ska lägga mig nu.
Se om man kommer till skolan imorgon eller om allt är inställt, återstår att se.

Godnatt!

Snöstooooorm....

gud vad snön är envis denna vintern! Sista lektionen fick sluta klockan halv 3 redan för att tågen skulle bli inställda sen och även många av bussarna. väl i Skurup så gick jag till min bror där han laga mat sen möblera vi om i hans rum :) trevlig tid, ett tag sen sist jag träffa min bror såhär.
Gick och handlade med mamma sen i snöstormen... usch! nästan ½ meter i Skurup, kom knappt fram.... jag vill bara ha sommar nu, slippa vinterjacka, inställda tåg/förseningar och inga vinterskor!

Nu ska jag snart kolla på Robinson 2009 och sen blir det Andra Avenyn.

KYYSS!

Snökaaaaos!

just nu hatar jag snö! jag vill ha sol och värme.
Det snöar som fan, och runt 2 tiden ska det komma ännu mer och upp emot 1 meter. Inatt ska de regna och frysa så imorgon när man vaknar är det isgata....& mer snö imorgon på dagen.
min klass slutar klockan 4 idag, hur ska vi komma hem? buss och tåg är inställda enligt tvn....

KYYSS!

Matteprov.

sitter i skolan nyss, och har gjort mitt matteprov :) Kändes som att det gick väldigt bra, men man ska inte önska för mycket men hoppas kan man ju alltid.
Ska inte göra ett skit idag.. knappt lektioner, men måste vänta till halv 2 för då har jag Psykologi A fram till 16.00, Hemskt jobbigt...

jag saknar min pojkvän...

KYYSS!

Bebisfabrik i Indien.

kollade nyss på ett program om surrogatmammor i Indien. Hemskt program.. Att behöva gå och bära på ett barn i 9 månader och sedan lämna ifrån sig de till andra par för att själv kunna överleva med ekonomin är hemskt. Ingen människa ska behöva genomgå en sån sak..

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Paradise Hotel!

KYYSS!

tisdag är värsta dagen...

på veckan. tidagar är så himla tröttsamma och onödiga! Vaknar trött och är sedan trött hela dagen.... småtjurig brukar jag också vara ibland haha ;p
idag i skolan har det inte hänt allt för mycket faktiskt, ganska dött!
efter skolan bar det av till Malmöstad tillsammans med en klasskamrat.
Handlade:
- Klippoteket spray
- foundation
- jeans till mamma
- allahjärtansdag saker.

nu är jag hemma och har nyss duschat (: ska snart gå ner i tvättstugan och fixa de sista sen ikväll får jag se vad som händer, kanske en film?

KYYSS!

Svaneholm.



Här är två bilder från i Lördags när jag och min pojkvän var ute och gick i Svaneholmsskogen i Skurups kommun. Skåne.

Nu sitter jag och kollar på Spårlöst tillsammans med min mamma och sen blir det att lägga mig under täcket och kolla på Paradise hotel. riktigt trött idag så jag somnar nog direkt när jag släckt lampan.

Godnatt!

hemskt...

Väl hemma fick jag reda på att min gamla kompis, bror dog natten till lördag.... Att livet ska ta slut vid 19 års åldern är riktigt sjukt! Livet har inte ens börjat vid den åldern... En överdos, tänk att du ska väcka din son på morgonen men han inte vaknar och du sedan får reda på att han tagit en överdos.
Det är en av anledningarna till att jag vill arbeta med att hjälpa ungdomar som kommit snett i livet.

KYYSS!

skoldag nr1..

back in school...
sitter nu på min nästsista lektion! haft ganska chill idag, bara matte för vår svensklärare är sjuk.
var och handlade en present till, till min pojkvän. hoppas det blir bra!
Efter skolan blir det hemåt sen ikväll vet jag inte rikktigt.

vill till malmö..

KYYSS!

Överraskning = Tummen upp!

Igår hade jag och min pojkvän en filmdag, såg bl.a. Johan Falk - vapenbrödrar och den nya Wallanderfilmen Dödsängeln. Båda filmerna var skitbra! :D Sen lämnade robin mig hemma men sen klockan 8 fick jag ett sms:
- Kan jag sova hos dig inatt igen?
Aw, givetvis fick han ju de. Så 30 minuter senare öppnade jag porten för honom. Mysigt! Kollade på Johan Falk National target på tv sen sängen direkt.

Och nu ska jag snart gå och möta Helena också blir de iväg till skolan! (:

KYYSS!

Godmorgon söndag..

gud så snabbt denna helgen har gått, vart har dagarna tagit vägen egentligen?!
igår efter Robinson skulle vi köra ut, men låsen på bilen hade fryst så vi kom ingenstans igår iheller :( blev att kolla på Beck - Spår i mörker,istället. den va faktiskt skitbra! :D
Idag blir de 2 filmer, hälsa på robins farmor&farfar, planering av sommaren lite.

KYYSS!

Lördag.

Igår när robin kom så käkade vi lite mat och sen blev det handboll, där sverige givetvis förlora-igen! blev let´s dance sen, också sängen tidigt.
imorse blev det frukost sen körde vi till Svaneholm och gick runt sjön (: Var även ute på isen. Skönt väder, kallt men sool! Nyss varit ute i Trelleborg på bl.a. Gina tricot och telenor men nu sitter vi bara hemma hos honom.
får se vad som händer ikväll.

KYSSS!

äntligen fredag!

gud så skönt med fredag, så himla trött jag varit hela veckan. värst idag.

gick till tåget med helena, stod där 10 över, men då säger dom i högtalarna att tåget är 30 minuter försenat...Förbannad, sen väl i skolan fick jag huvudvärk. Begav mig hemåt redan vid 1 tiden, "jobba" lite sen hem och städa lägenheten så mamma blev glad.

min pojkvän kommer snart hit, så blir det mat och sen ska han givetvis kolla handboll :( .... Sen är det Let´s dance. bara mys i min by denna fredagen, men sen åker vi hem till honom på lördagen.

KYYSS!

Slut på dagen.

då har jag och mamma kollat klart på en film nu. Chattar lite med min pojkväns syster och sen blir det att lägga sig :D riktigt trött idag...

KYYSS!
& Godnatt.

Kusin på besök.

idag när jag varit och "jobbat" lite. tänker inte berätta vad det är jag gör inu, förrän det är helt klart med allt. Lite extrapengar bara så inget ni behöver veta.
min kusin kom även på besök sen (: trevligt. Och sen blev det duschen och skriva ett arbete klart inom Idrott och Hälsa A. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara slappa, så himla trött idag.. allt har känts fel en dag som denna ;p men imorgon är det fredag iallafall!

KYYSS!

handboll = tummen ner!

för att jag inte gillar handboll! igår såg vi på handboll -igen...... & givetvis förlora Sverige som vanligt, haha!

nu sitter jag i skolan, sista lektionen vilket är väldigt skönt! vill bara ha fredag fredag fredag. idag ska jag "jobba" lite sen blir det nog mest ta det lugnt och så där hemma med mama.

KYYSS!

stress..

hatar att stressa, men ändå gör man det varje dag!

slutade min psykologi klockan 15.15 sen blev det iväg till tåget också hemma klockan 4. hoppas in i duschen,och väl ute så måste jagskriva arbete innan min pojkvän kommer. men det hann jag inte...
plockat iordning lite här hemma, och nu är snart han här (: Blir väl inte att göra något speciellt. Handboll kanske? Sverige spelar ju idag-igen....

KYYSS!


Godmorgon onsdag!

Onsdag! redan? låter ju hur underbart som helst. snart helg.

ska gå och äta frukost nu sen bär de av till tåget. Fått lite sovmorgon idag. 30 minuter, inte så pjåkigt (; Slutar vid 16.00 idag, sen skynda mig hemåt så kommer min pojkvän vid 5. Blir nog mest tv och mys idag. kanske laga till lite mat?

KYYSS!

Bilder kärlek 2010.01.16-17



När man var liten så gjorde man något som kallades "flyga flygplan".
Den ena ligger ner med fötterna på den andres mage också flyger man.
jag& robin skulle testa detta haha. Gick givetvis men det blev någon krash!


På söndagmorgon körde vi till Dalabadet i Trelleborg där vi gick en runda, även ut på den stora bryggan (: Det blåste väldigt mycket där ute, hade ingen känsel i ben eller fingrar sen.

KYYSS!

Hoome!

äntligen hemma! tisdagarna är alltid lika tröttsamma och tråkiga i skolan..
nyss lagt i den sista maskinen tvätt, kanske ska "jobba" lite sen, och ikväll händer nog inget speciellt faktiskt. kanske ta en titt på handbollen.

KYYSS!
även tänkt lägga ut bilderna från helgen.

skolan...

gud så trött jag är ....
sitter i skolan nu, har nyss haft lunch. Pasta med skinksås, inte min favorit direkt.
Matte och Engelska kvar, sen blir det hem och tvätta ;p

KYYSS!

Äntligen!

Då är äntligen min data fixad!
blev tyvärr med windows XP och gammalt msn :( tråkigt läge... men ska spara ihop till en ny data i sommar för jag orkar inte ha en gammal XPdata.
Nu kan jag iallafall börja uppdatera som vanligt och göra mina skolarbete.
Blir att kolla paradise hotel nu, sen sova!

KYYSS!

Måndag..

då är det ännu en ny vecka med nya möjligheter :D
Blev Fish tank igår tillsammans med min pojkvän, fullsatt i biosalongen. filmen var bra. Senblev det iväg med robin till ett garage för att kolla på ny bil haha. Iväg till skurup sen så somna jag ganska snabbt.

Sitter i skolan just nu med Fanny, Anton och Kasim! MAtte snart sen lunch.
JAG VILL HEM! :(

KYYSSS!

Love.


idag har jag och min pojkvän 19 månader (:

Söndag.

Då var denna helgen slut... tråkigt men sant!
Idag har vi mest kört ärende och nu blir det snart att köra in till malmö för att kolla på bio (: Fish Tank. Något får man ju göra som firar vår dag.
Bion börjar 18.10 sen blir det hem och kolla på En annan del av köping, och Johan falk filmen.
Hämtade även min data innan, så ska fixa till ett virusprogram och lite anant på den, sen börjar jag blogga igen som vanligt och så (:

KYYSS!

Jag är uttråkad..

sitter just nu hemma hos robin.. ätit och gjort mig iordning och han är iväg på ärende, tråkigt som fan. vill också med.. men istället sitter man här och ruttnar.
får väl kolla Robinson eller något annat.
ut senare när han är klar

kyss!

Lördah!

igår så blev det en lugn hemmakväll framför Let´s dance (: Helt fel som åkte ut! skulle varit Elin Kling eller Molly istället.
Idag har jag och robin gjort lite små-ärende och även kollat en film. nu blir de snart mat och förmodligen ut ikväll och umgås.

KYYSS!!
19 månader imorgon <3

Trelleborg senare.

efter skolan blir det iväg till Crispa och kolla lite saker sen hemåt. duscha, göra mig iordning och packa sen beger jag mig till trelleborg. Antingen åka med mamma upp till Mr.X klockan 5, eller ta tåg/buss klockan 7.

KYYSS!

Fredaaag!

så hiiimla skönt att det äntligen blivit fredag! lång vecka...
sovit riktigt skönt inatt, somna redan halv 10 och vaknade och kände mig riktigt utvilad imorse.
nu sitter jag och fanny och pluggar i datarummet.. ganska mysigt (: mörkt och datan framför sig. Mycket att göra så blir att skriva massa arbete.

KYYSS!

Filmtajm.

Nu har jag nyss "tränat" lite. Hemma då, tillsammans mamma. Lite olika situpsövningar och andra övningar mankan göra hemma utan redskap.
Nyduschad och ska lägga mig för att kolla film, någon på kanal 7.
Blir sängen sen för att sova, riktigt trött så lär somna snabbt.

KYYSS!

tråkig dag..

i och med jag knappt sovit inatt så har hela dagen blivit tråkig....
haft onödiga och allmänt tråkiga lektioner, men torsdag, så bara en till dag att stå ut! :D
nu ska jag snart lägga fötterna i fotbad, behövs (: sen blir deen film klockan 20.00 .

imorgon är det fredag! riktigt skönt med lite ledighet. Åker tåg/buss till Trelleborg imorgon klockan 7 typ. Så blir det Let´s dance och lite så.

KYYSS!

godmiddag.

sitter i skolan nu, nyss gjort engelska... blir svenska nu sen lunch! :D
slutar vid 3 idag och då blir det heeeem, skönt.
riktigt trött idag, knappt sovit ;p

KYYSS!

lång dag för hjärnan...

guud vad denna dagen har varit lång och jobbig..
började med pedagogiskt ledarskap där vi började med ett grupparbete som verka helt okej. hade matte där jag fick gjort ca 25 uppgifter ;o väldigt stolt över mig själv att jag klarar matten såhär bra.
Haft psykologi A i 3 timmar nu på eftermiddagen, nyss kommit hem och klockan är 17.00
Snart kommer min kära pojkvän så blir de mat och sen mys (:

KYYSS!

Godmorgon 13 januari.

Då blev de lite sovmorgon idag ;D Hurraa!
sitter i skolan just nu bredvid fanny, har studiepass men blir väl inget speciellt man får gjort här.... slutar inte förrän halv 5 idag :( Buuuuh..... har psykologi a.
Róbin kommer till mig sen vid 5 tiden så blir det lite mat och sen bara tv och mys! :D

KYYSS!

12 januari, 2010


nu har jag tagit ur de sista maskinerna och hängt upp de i torkrummet, och sålänge blir det att gå till Coop extra i snön för att handla hem lite frukt med mamma.
ikväll får vi sevad som händer,nog bara plugga och kolla tv (:

KYYSS!

Snö.... -igen!

Imorse när man vaknade halv 7, så var det kålsvart ute ;o hemskt.. vill bara att man ska vakna av att solen skiner genom gardinen. Känna att våren är här.

gick iväg till skolan i snön.. & tåget var försenat lite. väl i skolan så blev det hälsopedagogik, matte,engelska också naturkunskap! fick reda på mitt Naturprov, G. haha! nöjd för jag hatar natur.

nyss kommit hem från skolan, snöar fortfarande ute... men blir bara slask av det för det är + grader. nyss gått ner med första maskinerna tvätt.

KYYSS!

tv-tajm.

HejHej!
Har nyss suttit och pratat lite med min systers dotter från Norrköping (: saknar min familj och släkt därifrån jättemycket.. ska snart ta tåget upp eller någonting för det är jobbigt att knappt träffa dom och se hur dom utvecklas.
nu blir det att ligga som en softpotatis och kolla på tv :D

KYYSS!


tv-tajm.

HejHej!
Har nyss suttit och pratat lite med min systers dotter från Norrköping (: saknar min familj och släkt därifrån jättemycket.. ska snart ta tåget upp eller någonting för det är jobbigt att knappt träffa dom och se hur dom utvecklas.
nu blir det att ligga som en softpotatis och kolla på tv :D

KYYSS!


första dag utan min data.

tur min mamma är så snäll som låter mig låna hennes data (;

johan falk filmerna, många som har sett dom eller? alla pratar om hur bra dom är och att det är ett måste att se. och vilken tur jag hade som såg att dom ska gå nuvarje söndag på tv :D så igår såg jag den första, skitbra!

första skoldagen, jipppiii! nja, inget hurra för skolan men kämpar på som vanligt! skönt att ha sovmorgon idag, till 8 och sen slutade jag 15.00. Nu har jag duschat och bara sitter här. Blir väl snart att lägga sig på soffan nu när man inte har sin egna data.... haha!

KYYSS!


godmorgon söndag!

partaj igår hos hampus. litet utrymme och massor av folk, de slutade inte så bra. tråkig fest med onödiga scener! men fanns även trevlig folk som man kunde ha skoj med.

vaknade vid 10 idag, så blev det frukost och nu har vi legat och kollat på the O.C. vi har 3 avsnitt kvar, sen har vi sett hela serien :D nu är robin iväg med sin mamma och tvättar bilarna, så jag sitter här och nördar mig sålänge.

KYYSS!


kurr i magen


MmmmMmmm...
gud så gott de doftar :D magen börjar kurra lite så hoppas snart de är klart haha.

KYYSS!

Lördagkväll.


denna dagen har varit lugn och skön. Kollade på Camp Rock innan, en musikal! (: Den var faktiskt mycket bra.
Nyss kommit ur duschen och sminkat mig så snart blir det mat! Iväg med datan och sen på fest, eller lite chillkrök kanske, får se! Nykterkväll för min del, skönt det med.

KYYSS!


Lördag!

igår blev det taco sen let´s dance och efter de spelade vi massa Buzz. & jag vann en gång :D överlycklig för jag förstår mig inte riktigt på de spelet haha. blev ut till malmö på natten, & var hemma vid 3 tiden.

nu är det lördag och har nyss ätit frukost. Nu är robin ute och fixar med bilen så jag får sitta här och roa mig själv ;p sen blir de nog lite mer Buzz och sen lämna min data.

KYYSS!

minus grader.

nu blir det snart att klä på sig både mössa,vantar och halsduk... över 8 minus grader ;o usch gud så kallt, inte varit med om de förr haha!
Packa ner datan nu.

KYYSS!

foto.


Nu har min kära mamma kommit hem från jobb igen (: ska umgås med henne lite nu innan jag tar tåget.
ps: ska packa med min data för att lämna in den till en vän i trelleborg, så lär inte ha data nästa vecka, men kommer förhoppningsvis blogga från min mammas data.

KYYSS!

new moon.


vaknade ganska tidigt för att ha lov. Var uppe klockan halv 10 redan (: Gjorde frukost och la mig och kolla på filmen New moon. Det var en av de sämsta filmer jag sett faktiskt, första var helt okej men denna var usel... men har iallafall sett den nu som jag tjatat efter haha.
har tripplat mitt hår och gjort mig iordning, ska ta tåget till svedala 17.26 så hämtar robins syster och mamma mig på stationen!
Taco, Buzz, Skip-bo och Let´s dance ikväll! :D

KYYSS!


Datarensning.

sitter nu och rensar all musik på min data. Blir nog att lämna in datan nästa vecka och få den fixad så den blir som ny (: nytt windows osv. Suttit i över 2 timmar med min musik, har över 200 mappar med musik..... skivor och blandat.
blir nog inget new moon, utan får se den imorgon när jag vaknar istället (:

Godnatt!
KYYSSS!

Julia, filmtajm.


Nya filmer i datan, så jag & mamma bestämde oss för att börja kolla på Julia. En film från 2008.
Om filmen:
Julias självdestruktiva livsstil har tömt bankkontot för länge sedan och när en chans till snabba pengar dyker upp tar hon den, utan att tänka på riskerna.
I nästa stund befinner hon sig på flykt, med ett kidnappat barn i baksätet och ett pris på sitt huvud.
Polisen vill se henne bakom galler, men någon annan vill se henne död.

För er som gillar Drama/Thriller borde se denna (: Sjukt bra!
Såg även Sweet home alabama. Den gick på tv 4+. Gillade även den filmen! :D mycket film denna dagen, och när mamma går och lägger sig så ska jag lägga mig och kolla på New moon. Om jag orkar, dvs.

KYYSS!


Hemma!

Göta kanal 3 blev det på bio igår i Malmö tillsammans med vännerna & robin <3 har inte sett dom andra göta kanal så hade inget att jämföra med. men den var väl helt okej, inte värdelös som andra sagt men inte den bästa iheller.

imorse vakna man utan robin, han hade stuckit iväg på jobb så jag gick iväg till mamma och Mr.X sen är jag hemma nu. Ska kolla film med mamma nu :D

KYYSS


mer snö..

igår kom de ännu mer snö, och det betyder UT OCH KÖRA. Jag&robin var ute tillsammans med timme och resten av folket, också bar de hemåt vid 1 tiden.
idag har vi mest tagit de lugnt sen varit i verkstaden hos timmi lite, ikväll kanske det blir Bio, får se.. Göta kanal 3 isåfall, men alla säger den är dålig..

KYYSS!

Hejdå.

Nu ska jag och mamma köra till trelleborg (: blir nog tyvärr inte så mycket bloggande, men försöker iallafall. Annars kommer jag nog ändå hem igen imorgon eller på torsdag.

KYYSS!

iväg mot trelleborg-igen.

då har man nyss duschat och ska packa för att bege mig av till Trelleborg -igen. haha! vet inte hur länge jag stannar, men kanske hem på torsdag sen dit igen på fredag. Nu ska jag fixa till mig och ta upp de sista i maskinerna där nere i tvättstugan (:

KYYSS!

Mörkret har kommit, dags att sova.

Då var även denna dagen avklarad. Började snöa igen, och graderna blir mindre och mindre för varje dag.. Varit nere i 13- här nere i Skåne ..
hela dagen har mina tankar gått runt i huvudet på mig, börjar känna mig orolig -igen. Får ont i magen och ingenting känns som förr. inte hänt något speciellt men känns ändå hemskt..
kollat film med mamma igen, och nu ska jag sätta på film inne på mitt rum och somna till (: Renbäddad säng, så lär nog sova som en prinsessa.

kYYSS!

mysdag.

nu har jag och mamma precis ätit lite mat, blev kycklingsallad. Nu ska vi baka lite och sen blir det att kolla film resten av dagen :D mysmys.
fullt med värmeljus i hela lägenheten, mysigt och mörkt.

KYYSS!

Godmorgon!

Då är det måndag, och jag har jullov i en vecka till! :D
nu ska jag och mamma snart gå och handla, sen blir det att övningsköra lite så man kommer igång med det, tiden går ju snabbt och snart är de väl höst, och då ska körkortet förhoppningsvis komma!

KYYSS!

Nyårsbilderna.

När jag satte in bilderna på datan så raderade jag sedan dom från min kamera. tog förgivet att alla överförts utan fel, men tydligen inte.... dom bästa bilderna är borta, och dom går inte att få tillbaka. Dom 3 bilderna på mig&min pojkvän när vi pussas vid 12-slaget. förbannad, men finns inget jag kan göra åt de...... fuck!!!
Här kommer dom andra bilderna iallafall.


min pojkvän

Jag, tobias och Natalie

Madde, Erik & Jag

gurra

Jag, Natalie och madde

Björn, Camilla & Jag

KYYSSS!

Söndag.

igår blev det ut med mulle och erik, efter att vi ätit här hemma hos robin (: Sjukt kallt igår, 8 minusgrader... Va mest ute och bara umgicks och sen blev det hem igen vid 3 tiden.

Nyss vaknat, och ska redan hem.... tyvärr. menmen, får se vad jag ska hitta på med hemma, bara ta det lugnt antagligen.

KYYSS!


clean! :D

då är man nyduschad och nyss målat naglarna :D sitter mest och lyssnar på musik och nördar mig vid datan nu medan vi väntar på gästerna. Blir nog även ut en sväng ikväll.

KYYSS!

år 2010.


Ett nytt år har börjat, med nya utmaningar! (:

Min nyår spenderades i Beddinge, en liten håla här nere. Där hela mitt underbara umgänge var, plus lite annat folk. Där va ganska dålig stämning och folk stack hem redan klockan 01.00, men annars hade jag en supertrevlig kväll med mycket dricka :D Togs många foto också, men dom lägger jag in imorgon kväll, för då kommer jag hem.

Nu sitter jag bara hemma hos min pojkvän, vi har nyss varit i malmö på lite ärende. Ikväll kommer de gäster hit så då blir de god mat och andra trevligheter.

KYYSS!


RSS 2.0