Måndag!

godnatt allihop (;

denna kvällen spenderades framför tvn med mamma, där vi kolla på project runaway och sånt. såg även på nyheterna där dom berättade att den svensk-amerikanska kvinnan Annika Östberg släpps från Kaliforniens fängelse och ska överflyttas till Sverige.

Annika östberg flyttade till USA tillsammans med hennes mamma och hennes man där dom övergav Annika för dom tyckte hon var ivägen och under hennes ungdomstid fick hon en son, försörjde sig genom prustitusion och höll på med narkotika. Hon träffade en kille och då mördade han ett butiksbiträde och sedan en polisman i Kalifornia men medan han satt i häktet så tog han livet av sig och därför fick Annika ta straffet, som medbrottsling Hon har nu suttit på California Institution for Women i 28 år, hon hade kunnat leva med livstid men hon vill sitta av det i Sverige, säger hon. Hon har gjort en självbiograf Sorgfågeln.

tycker själv det är riktigt sjukt! det var hon HON som sköt dom två männen, utan det var hennes dåvarande pojkvän. hon ska inte få ta straffet bara för att hon var på fel plats vid fel tillfälle......







xoxo /Celina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0