Tisdag!

hejhopp, & hejdå mars .. (: "alltså ett steg närmare våren"

idag blev det EN HELVETES LEKTION.. en ända, känns moget? hade lunch (usch och pii) sen idrott, dock var idrotten skitkul :D boxning, hade det varken kostat pengar eller tid hade jag börjat på de :D svinkul, pplus sjukt bra träning.
sen blev det till mammas jobb där jag var hela kvällen, sen hem och duscha och då blev det Den rätta för Rosning där hon valde Huga som är 19 år, medan hon är 35år.. sjukt ;o snacka om att hon aldrig blir av med "skandaldrottning rollen" sålänge hon fortsätter såhär ;s patetiskt ... iaf så blev det andra avenyn sen (; älskar de programmet!
godnatt allihopa ;D 1 april imorgon, palla massa tråkiga och överdrivna skämt? men iaf så är väl våren snart här (a

xoxo /Celina

Tisdag.

GODMORGON!

ahh segt...ville bara stanna hemma idag. varje gång man vet det snart är lov, så är man så jävla trött hela tiden.... ;p buuuh :( men ska väl snart gå till klassrummet.. ha cplektionen och äcklig påskbuffé till lunch...........

xoxo /Celina

Måndag (;

godkväll allihop, men snart godnatt så trött som jag är (;

innan vid 6 tiden så stack jag till melissa, och sen gick jag upp till mammas jobb (: snacka lite skit, & mamma va förbannad och ville bara slåss ... inte bra, mitt temprament är kanske därifrån (; fast pappa är duktig på den fronten också hahaha.. ajaj (; men iaf så åkte vi hem sen, och dåblev det massa chill, data och tv. & nu ska jag soooova :D

xoxo /Celina

Måndag!

godmiddaaaaag! solsolsol , jipppiii #

igår så följde baby med mig till skurup där det blev Langos med hela familjen sen äppelkaka, och då tappade jag min piercingkula, både jag och rtobin körde något på golvet men tänkte inte mer på det sen sa robin:
- har du satt i läkestav eller hur fan ser piercingen ut? FUCK... det va kulan jag tappat, får den aldrig att sitta så bra, så får be robban på india göra de när jag är i malmö nästa g ång (: ...
blev gossip girl, wipout och sanningens ögonblick på kvällen och en himla maassa mys, sen somnade jag med en gång (;
& imorse vaknade jag vid 6 av robins klockan, han skulle hem till trelleborg redan då för ville skulle köra och jobba så robin åkte med. så vaknade då men somnade om igen så vaknade jag 8 och då blev det skolan, matteprov också (: hoppas iaf på VG ..... sen nu sitter jag här hemma, nyduschad (: Ska kolla all reklam vi fått sen blir det kanske till mammas jobb, får se.. klockan är ju snart 5 redan så menmen ;p

xoxo /Celina


söndag.........

godmorgon!!

igår så blev det till helsingborg en runda, streetrace sen hem till robin igen, men då var han ju givetvis inte hemma... för han hade stuckit till magasinet efter lyktorna.. men jag la mig sen nu sitter jag här på hans golv.. han sover, och jag ska snart hem. skitkul! är på ett jävla humör.

xoxo /Celina

Lördag..

hejhopp allihooop :´)

sitter hemma hos pojkvännen nu, fast han är inne i duschen ;p sen blir det att äta grillat tillsammans med hans föräldrar, muums! sen sticker han på feest hos marthin.
jag trodde jag skulle vara med Gurra men blev ändrade planer ... så ska ligga här hemma ensam och glo .... SEGT! kul lördag, jippii.

xoxo /Celina

Lördag!

godmorgon ;D

sitter hemma hos robin just nu, har nyss varit ute och gått en liten runda .. sjukt fint väder, yeey! & vi vill till volvoträffen, eller ja.. jag vill iaf, men vi har ingen att åka med så :/ trist läge.... perfekt väder för träff . :)

blir att ligga här hemma tror jag, men får se vad dagen har att erbjuda, ikväll blir det iaf gurra tha man :D

xoxo /Celina

Fredag!! :D

godmorgon allihooooop (:

nu sitter jag i skolan tillsammans med snyggejessica (; hahha. sitter vid bilddagboken och fixar lite med hennes ULSarbete. trevligt! börjar om 15 minuter... så då ska vi fortsätta sen blir det Engelska och Svenska och sista lektionen blir mattediagnos :/ buuuuh.... men det lär gå skitbra :D haha!

trelleborg i helgen <3

xoxo /Celina

Torsdag!

godnatt alla söta små rara läsare ;D

runt 8 tiden så ringde Mirja så jag&mamma gick och mötte hon på Hydro så blev det upp till oss så hon fick se lägenheten, så ville hon se lite bilder på familjen och min pojkvän ;) så blev massa snack om allt och ingenting, trevligt att för en gång skull göra något kul i skurup ;p haha! vi kollade även på incestmonstret........ Hon stack nyss hemåt, så nu ska jag stänga av datorn för helgen, och gå och lägga mig.

blir nog dåligt bloggande i helgen iochmed jag har fullt upp hemma hos robin i trelleborg ;p men försöka med något litet inlägg haha!

xoxo /Celina

Torsdag.

Ikväll på tv4 visas det en dokumentär om incectmonstret Josef Fritzel, 73 år ..... USCH PÅ DEN MÄNNISKAN !!
Han drogade sin dotter Elisabeth när hon är 18 år "augustidag, 1984" och låser därmed in henne i källaren. Han låser fast hennes ben och händer i kedjor den första tiden. Hon hölls fånger i 24 år där Josef utnyttjade hon sexuellt och då födde hon sju barn där Josef både var far och morfar. Ett av barnen dog strax efter födseln eftersom han inte sökte läkarhjäl när barnet föddes och därför fälldes han även för mord. Detta hände i staden Amstetten i Österrike och jag hoppas på att straffen där är dubbelt så högre än Sveriges, fast monstret är värt DÖDSSTRAFF! jag är för dödsstraff för jag hatar att människor gör sår i andra människor som inte går att läka och sedan bara får fängelse.... dödsstraff är inte mer än rätt när det gäller sånthär ! SJUK MÄNNISKA, det är det ända jag kan säga.

har för mig att Josef får livstids fängelse, mord,våldtäckt mm.

förstår inte hur man ens kan göra så. "jag våldtog henne för hon var så lik min mamma" IDIOT, ofta man våldtar folk för de? alltså ahhhhhh.... fan vad äcklig han är, DÖDA DEN JÄVELN! så jävla förbannad på sånthär....


xoxo /Celina


Torsdag!

hej allihop, hoppas allt är bra med er ? (: med mig är allt bra nu.

blev skolan som vanligt, tåget med jessica&melissa<3 trevligt! sen väl på skolan så blev det matte, ska nog börja läsa matte.b senare (: "även om jag inte kan multiplikationstabellen" HAHA! efter det kollade vi klart på en film, sjuuukt bra! en av dom bästa jag sett faktiskt. sen har det varit temaarbete resten men fick gå sista lektionen så var hemma redan vid halv 2 typ.
blev pappa när jag var framme i skurup, snackade lite och så. min bror ska även få glasögon (: vilket jag gillar, för han kommer passa i de, enligt mig. blev att köra en runda sen hem igen.
massa snack med mamma sen i ett varmt bad och nu har jag precis provat kläder som jag ska ha på mig på kalaset imorgon, för robins kusin Jim (: 19år, grattis. så har packat allt nu, så imorgon efter skolan åker jag direkt till trelleborg och kommer hem på söndag!

xoxo /Celina

Onsdag.

godkväll, eller ja.. godnatt!

kvällen har spenderats sovande i soffan .. tråkig kväll, tråkig dag. blää! blev iaf gresy anatomy nu på kvällen och nu ska jag lägga mig och kolla på The girls of playboy mansion! yeey!

baby skulle komma kanske, men blev aldrig så :/ så han kommer imorgon, äntligen för detta känns jobbigt .. <3

xoxo /Celina

Våffeldagen 25 mars! (:

hejhej soliga dag :D

så glad man blir när man ser att det är sol ute när man vaknar, helt vindstilla också (: blev tåget med melissa&jessica idag också var jag i skolan till halv 12 då vi slutade, blev snabb lunch sen bussen till tåget och iväg ;D hemma i skurup på stationen så träffade jag jennypenny och sarapedersen ;D yeey! trevligt. sen blev det hem och nu håller jag på och tvättar.. så man gör mamma glad (: allt är nog klart tills hon kommer hem, får man hoppas. men nu ska jag jag springa ner till tvättstugan igen, får hoppas på våfflor ikväll annars blir det nog till helgen då älskling och förhoppningsvis Ville kommer ;D


xoxo /Celina

Tisdag!

godmorgon, godmorgon ;D

ahh vaknade och då var det SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ... blää, vill fan ha vår! är för helvete snart April,det ska inte snöa då .... men nu ska jag gå på lektion, vet dock inte vilken menmen..

vill ha min pojkvän här....<3¨

xoxo /Celina

Måndag!

godnatt allihopa, nu blir det nog sängen snart .. (:

nu under kvällen så satte jag&mamma på en film, Offside. Den var helt okej, lite skratt också givetvis. sen kom grannen upp med lite kakor sen blev det att kolla åå Spårlöst, och efter det så kom baby upp i 20 minuter för han,krille&mulle va i skurup. så det va skönt att se han .. <3 men jobbigt att han gick efter 20 minuter :/

xoxo /Celina

Måndag!

hejhej ;D

skolan idag var helt okej, började med att vi kollade en SJUKT BRA FILM på kommunikationen! sen blev det att läsa till ett ULS prov som är nästa fredag, också blev det matte men sverker lät oss sluta tidigare så jag va hemma redan halv 3, istället för halv 5 (: tacktack.
väl hemma så hittade jag kläder i Halens katalogen,... men har inte råd :/ ... ah.. vill även ha ett leopardlinne, som jag letar efter. hittade ett på HM för ett tag sen men hade inte pengar d, och nu hittar jag inget :/


xoxo /Celina


Söndag!

godnatt allihop (:

ska först ta och berätta en idiotisk sak ... -.- så arg!!
iaf, jag har gått och kollat på en kruka i flera månader, som jag tyckt skulle passa i mitt rum när det målas om, men aldrig köpt den pga att jag tycker mina pengar ska gå till kläder haha! men idag så köpte mamma den till mig och vi planerade en blomma i den och satte den bredvid min andra blomma i fönsterkarmen,
men mitt i allt tvtittande så hör vi en KRASH i mitt rum och där låg krukan i tusen delar, och blomman. på mitt golv.. DEN JÄVLA FITTKATTEN HADE VÄLT NER DEN, OCH NU FÅR HAN INTE KOMMA IN PÅ MITT RUM MER, DET SKA VARA STÄNG ALLTID.
fyfan vad jag sparka han i röven, så jääääävla lack !!!!!!!! :@

men slut på de negativa,godnatt :D haha!

xoxo /Celina

Lördagens kalas outfit!

Känns konstigt med en dagens outfit, första gången liksom.. har ingen som kan ta foto på min varje dag, och har ingenstans att sätta kameran på självutlösare :/ .. får väl hitta ett ställe haha!


Kjol   - Only
Svart linne  - Gina tricot
Oversize kofta - Gina tricot
TIghts - Vera Moda
Ring - Glitter

xoxo /Celina

Söndag.

helluu & förlåt för min dåliga uppdatering .....

igår så stack jag&mamma för att hämta min bror sen körde vi till Caroline&Håkan där det skulle vara överraskningsfest för min Moster Bitte. Alla var samlade, Min morbror, mostrar, alla kusinerna, till och med Krister som jag aldrig träffar & hans dotter Camilla som jag inte träffat sen min mormor fyllde 70år, och det va x antal år sedan! kul att se hon. Sen alla som fått barn, Caroline&Håkans Liam och deras nyfödde Charlie, Krister&Hannas dotter "mitt framtidsbarn", Min kusin Jennys son Dominic! Himla kuul med småbarn, speciellt Louvis "stavning?" som är mitt framtidsbarn, ahh hon bara ville komma upp i min famn sen va jag tvungen att ta ner hon för vi skulle hem :( ..
iafså hade jag en trevlig kväll (: Sen blev det hem igen och byta om för sen kom Dennis&Tobbe, så blev det Trelleborg till resten av gänget och sen körde vi till bl.a. Ystad (: Träffa Micke&Mindie då, treeevligt<3 Sen tillbaka till trelleborg igen, men sen hoppa jag in i Mickes bil och då blev det hem, somnade dock i bilen haha!


xoxo /Celina

Lördag!

godmorgon, eller rättare sagt Godmiddag (;

igår så blev det kebabpizza när dom kommit, också köpte jag&robin lite godis på allibabba där man även träffa Pontus :D min saknade vän .. trevligt. väl hemma så blev det att kränga sen var det Let´s dance där morgan åkte ut, och direkt efter de så somnade jag hahaha! aw ...

vaknade vid 9 men låg kvar till typ 11, sen blev det att käka lite frukost sen stack robin :( ... så jag hoppa in i duschen sen nu sitter jag här, blir väl att leta kläder till kvällen sen, ska på släktkalas ju (: min moster fyller jämnt! får hoppas det blir treeevligt ;D sen får jag se vad kvällen har att erbjuda,

nu har allt läkt, yes yes yes ! ;D

xoxo /Celina

Fredag!

hejhej hallåå (:

idag har blev det skola i någon timme bara sen blev det snabb lunch och sen på tåget med smulan & jessica :D dock fullt på tåget.. så fick stå och helt plötsligt så trillar smulan ihop ;o svimmade, så som jag gjorde fast jag var ensam.. fyfan, fick panik och försökte få liv i henne. Tina som satt på tåget såg när hon trilla ihop så hon hjälpte mig (: värsta var att alla människor bara stod och glodde snett .. inte en jävel som fråga om vi behövde hjälp !! fyfan... jag tackar tjejen som hjälpte mig, annars hade jag legat där liksom .. iaf så bar vi ut smulan i skurup sen fick tina och hennes mamma köra hon hem, hoppas allt löser sig <3
väl hemma så blev det duschen och sen testa jag min kära skinnjacka och vårskor, fan längtar haha! bestämde även med anton att vi skulle ses innan han skulle iväg till malmö, bara sätta oss och snacka skit på en bänk liksom.. men hade glömt att jag&mamma skulle få hem all kakel till badrummet idag... så jag&anton får snacka skit en annan dag.

nu lyssnar jag lite på musik, robin&ville är påväg hit till mamma&mig , sen blir det massa fredagsmys <3



xoxo /Celina

Torsdag!

godafton ;D

denna dagen har varit SEG, med stora bokstäver... skoltrött haha jadå .. men snart påsklov iaf och det gillas! efter skolan blev det att lägga sig på balkongen i solen med yoghurt och lurar i öronen och bara ligga och tänka på allt och ingenting.. sen när mamma kommit hem så blev det massa snack och så sen efter duschen så kom emmelie och robin helt plötsligt ;D kulkul! också grannen också, så blev lite fika "min middag haha" sen kollade vi på sveriges värsta bilförare, ojoj..

nu blir det nog sängen snart... trött som fan & imorgon hoppas jag älskling kommer...<3

xoxo /Celina

Onsdag.

nu sitter jag här vid datan, nyss varit nere och lagt i två maskiner tvätt. lite tvätt idag så bara 2 maskiner till ;D skönt som fan! men inte tid för att sitta här inne vid datan mera, ;p
lite halft angry nu .. menmen!

xoxo /Celina

Onsdag!

godmiddag allihop :D

sitter i skolan nu ... jävligt onödigt för alla lärarna är borta .. bajsbajs! ska iaf snart sticka och käka med snyggejessica:D haha! hoppas på god mat för jag ärhungrig ...
ikväll blir det att tvätta :( eller ja eftermiddagen sen kommer min bror och ska äta hos oss, också självklart greys anatomy :D:D <3


xoxo /Celina

Tisdag.

godmiddag (:

nu sitter jag på msn och snackar en massa med min homiiie gurra (; ska snart gå iväg till mammas jobb och äta en av mina favoriträtter, panerad fisk, kall sås och potatis ;D mumma! sen blir jag där till halv 8 sen klockan 8 blir det "Den rätta för Rosing" och sen "Andra avenyn"

xoxo /Celina

9 månader <3

idag är det 9 månader sen jag & robin blev tillsammans,
tyvärr kan vi inte träffas idag.. även om jag inte är i skolan
& han inte är på jobb.. för han har ingen bil så vi kan inte ta
oss till varandra.. fucking trist :/ menmen! orka.....
älskar dig robin maaagnusson <3

xoxo /Celina

Tisdag.

godmorgon allihopa, everybody (:

vaknade vid halv 10 idag av att grannarna höll på och borra! fan vad jag stör mig nu, man får inte ha oljud innan 10 på morgonen och efter 10 på kvällen. men det struntar våra gamlingar i trappan i som vaknar redan klockan 7 på morgonen. ger dom en dagens ris för detta (;
blev upp och åt frukost sen. blev 2 mackor med skinka också ett glas yoghurt med vindruvor och banan i ;D mumma! men nu tog yoghurten slut .... Sitter nu här och nyss skrivit en uppgift i kommunikationen, blev väl helt okej. Ska börja plocka iordning lite överallt i lägenheten och sen dammsuga, det har jag lovat mamma ;D för hon jobbar från 08-20 idag.. trist som fan, men jag sticker bort till hon efter jag ätit i eftermiddag.


xoxo /Celina

Måndag.

godkväll allihop (:

blev sovmorgon till halv 8, om man nu kan kalla det sovmorgon (; haha! ville bara skita i skolan, så jävla trött på det. när man väl tagit sigtill skolan så gör jag absolut ingenting, sen tjatar mabn sista lektionene så man kommer hem tidigare, hur kul är det liksom? menmen... inne i en sån period nu.
efter skolan så mötte jag mamma så vi handlade frukt, så sjukt sugen på det! sen iväg till preem där vi hämtade ut mina gladiatorskor och armbandet ;D jippiii, äntligen.
nu sitter jag bara här, ska lägga mig framför tvn med mamma nu, lär somna snabbt som fan.

NÅGON SOM VET ETT STÄLLE SOM TAR EMOT SOMMARJOBB RUNT SKURUPSTRAKTEN?

xoxo /Celina

HELG :D

hejhej ;D förlåt för min dåliga uppdatering, men haft mycket för mig i helgen.

i fredag så kom baby hit också blev det godis,mys och så ska det låta (: givetvis somnade vi tidigt som fan haha, men det är riktigt skönt det också.

i lördag så blev det upp tidigt så körde baby,jag&mamma ett ärende, hemligt just nu i någon vecka sen får ni se vad mitt ärende va ;D vissa vet redan, andra inte. efter ärendet så blev det maaat sen körde jag&baby till trelleborg och hade huset för oss själva så då blev det melodifestivalen men sen stack vi ut då vi åkte med mindie och denniiiis ;D yeeey så trevligt! blev bl.a. svedala under kvällen sen körde vi hem vid 1 tiden, så blev det sängen och somnade buums.

vaknade idag vid halv 11, riktigt skönt! blev att kolla på high school musical 3 då, ahhh älskar dom filmerna alltsåååå! sen körde vi och handlade till maten och sen till Ö.grevie för att kolla en sak. sen blev det att äta grillat sen körde svärmor, svärfar, robin & jag till lund för att hälsa på i hans systers lägenhet ;D blev massa WII spelande sen kolla vi gossip girl och fikade. Va hemma vid 9 och då blev det snabbt duschen sen beck tillsammans med mamma  ,D & nu ska jag snart sooova.

xoxo /Celina
tack för en underbar helg <3

fredag den trettonde.

fan va sjukt;o fredag den 13onde igen !! läskigt som fan, de va de förra månaden också ju ....
uschvarför skulle jag se de nu, nu kommer jag gåoch slå ihjäl mig ! AHHHHHHHHA HJÄLP

xoxo /Celina

Torsdag.

godnatt (:

kvällen har spenderats framför datan med mitt familjearbete. sen har jag snackat lite med min kära vän i telefon ;D

ahh längtaaar såååå tills vårt badrum blir klart, dock 1 månad kvar eller något, segt att inte kunna duscha hemma på 4 veckor haha! får åka till mammas jobb och duscha varje kväll. bull som fan och rörigt här hemma... menmen!



nej nu ska jag lägga mig och läsa i ULS boken.. sov gott.

xoxo /Celina

Torsdag.

hejhej (; nu har det börjat snöa....... det som va så fint väder imorse, solen sken och det kändes som våren hade kommit..

efter skolan så gick jag hem och pluggade lite sen mötte jag mamma nere på kakelmagasinet, så vi beställde kaklet som vi ska ha i badrummet nu när de ska renoveras :D blev jättefint! sen blev det hem då jag har snackat med tatueraren hela kvällen om min tatuering som ska göras nu snart. men just nu ritar han skissen så han skriver väl inom någon timme får man hoppas. pluggar lite också men kört fast lite nu ;p haha....

xoxo /Celina

T.

godmorgon allesammans! (:

vaknade 1 minu innan mitt alarm skulle ringa, så himla skönt att slippa de! haha. helt ljust i mit rum när jag vaknade och när jag drog upp persiennerna så blänndades jag av soolen, snacka om vårväder idag! men kallt som fan hha ;p

sitter nu i skolan och gör inte så mycket, bilddagboken och sånt med jessica mest (; Snart ha matte sen kommunikation och sen blir de några timmar med ULS kursen, tema arbetet dåja ... seeegt med temaarbete hela tiden.

xoxo /Celina

O.

tjollahoppsan alla söta små läsare (; idag är det onsdag och det betydde tvättdag för min del.

efter skolan så blev det hem och stoppa i två maskiner och har tvättat fram till 6 och sen gick jag&mamma för att handla lite mat där jag träffade patric (: trevligt. blev hemåt och la mig i ett bad och sen greys anatomy såklart. nu sitter jag här och snackar med gurra och melissa bara ;D myyycket trevligt <3

xoxo /Celina


O.

godmorgon alla fina läsare. hoppas allt är bra med er,för med mig är det ganska underbart :D

sitter i skolan nu, ganska pigg för en gång skull ;D ska snart ha mentorssamtal sen resten av dagen blir temaarbete med snyggejessica haha !

blir tatuering nu, fatta så glad jag är. inom 2 veckor alltså. riktigt sjukt ;o men tjatar man så får man oftast de haha.. levt på de genom mitt liv, men blir svårare och svårare ju äldre manblir (; haha menmen.

xoxo /Celina


T.

godkväll allesammans ;D

nu åkte min kära pojkvän hem .. känns ensamt iochmed vi varit tillsammans nu 5 dagar i rad, brukar aldrig bli så annars i och med jag har skola, och han har jobb men nu har han lånat sigge /mammas bil dessa dagarna ;D hurra för de!

blev mat när han kom hem sen har vi legat i sängen och kollat tv och så bara, så kom hans söta syster och hämtade han, istället för svärfar (; men fick ha kvar hans kudde här iaf (a tacka gud för de, för den är så hiiimla härlig!

ikväll blir det "Den rätta för Rosing" och Andra avenyn. låter som en härlig kväll <3

pappa ringde även ikväll, så inom 14 dagar så blir det tatuering ;D;D yeey!

xoxo /Celina

T.

heejheej tisdag!

tillbaka i skolan.. bull somfan! nyss haft idrott, jag&jessica simmade så in i helvete, snacka om delfiner hahahah (; alla simmande in i varandra och sånt, kaoos.
robin körde mig&jessica till skolan med sigge/mammas bil.

efter robin jobbat så kommer han hem till mig igen och blir väl snacka, mysa och tv sen vid 8 tiden så kommer svärfar och hämtar han.. tyvärr. haft mysigt dessa 5 dagarna <3 vitvå baby ..<3

xoxo /celina

M.

hejhej studiedag!

bara för att jag har studiedag idag, så jävla skönt! har inte gjort så mycket idag, vaknade tidigt idag också har det blivit mys med baby hela morgonen sen in i duschen och iväg på ärender i skurup med baby :D sen åkte han och jobbade... men han kommer om typ 1 timme igen som tur är haha!

ikväll så blir det high school musical 3 sen får vi se om det är något bra på tv ikväll.

xoxo /Celina

helgen!

helluuu ;D

i fredags så stack jag givetvis till baby. blev massa mys och så ska de låta :D sen somna vi snabbt som fan!

i lördag så blev det iväg till valen och handlade med mamma,julia och ville, hitta en tröja! sen hämta jag saker hos baby och iväg till ville, duschade och så sen ut med gurra, micke & elin ;D fast sen lämnade vi dom så hoppa hampe in i bilen också berättade gurra rövarhistorier hahah! ;D naaajs! blev hem till baby vid 4 tiden, då han festat klart och kollat konsert.

söndags så slinga jag babys hår sen blev det hem till ville och sen körde vi till skuuuuurup. handlade lite till maten och godis såklart så på kvällen blev det gossip girl, wipeout och så (: trevligt. somna snabbt.

idag så ska jag och babby ut lite i skurup sen åker han och jobbar vid halv 1 :( men han kommer såklart tillbaka hit efteråt haha! så får se vad jag hittar på med.

xoxo /Celina

F.

sitter hemma hos robin nu (: han är dock inte hemma.... men är påväg hem från jobbet.
jag,bror&pappa va på house of pain och sen blev de diskusio  som vanligt, men lite mer positiv om jag får säga de själv hahah! sen käkade vi på Huses i trelleborg.

hörs, orkar inte sitta här mer.

xoxo /celina

F.

helloo fridayy !!!

sitter i skolan nu ,ska ha matte och senblir de tåget hem ;D & då går jag och jessica direkt till pappa så blir det trelleborg,lämna jessica hos nicklas och sen ska jag,pappa&bror till house of pain sen lämnar dom mig hos robin så blir det att vänta tills hanslutat jobba.. (: myskväll med high school musical 3. jippii! inte sett den ...

xoxo /Celina
skaförsöka blogga så mycket jag kan under helgen<3

T.

hejhopp snyggingar!

sitter och är verkligen proppmätt nu ;o ätit massa med mamma idag, sista måltiden innan helgen (; ska snart traska iväg till melissa med present och så, så blir det säkert en massa skitsnack och så som vanligt!

tänkte passa på att berätta om min helg.

imorgon efter skolan så tar jag tåget tillbaka till Skurup och går hem till pappa och då kör vi två och min bror till trelleborg för vi ska till House of pain sen lämnar dom mig hos baby där kvällen kommer spenderas mysigt framför tv och så antagligen.
sen på lördag blir det mys hela dagen och sen på kvällen åker robin på konsert så då går jag hem till ville där mamma är och sen sticker jag förmodligen ut med någon i trelleborg? sen hem till robin på natten igen,
& på söndag när mamma kör till skurup så åker antagligen robin med oss, om han inte ska jobba på måndag, jag har ju studiedag då ;D <3

xoxo /Celina

T.

hejhej torsdag!

sitter i skolan nu på min sista lektion, men blir nog hem nu typ .. orka liksom sitta kar här när manändå inte gör ett skit... väl hemmaså blir det duschen och så,sen ikväll skajag iväg till melissa (: <3

xoxo /Celina

O = tvättdag.


började tvätta för typ 30 minuter sen, så snart får man springa ner i tvättstugan igen och slänga in en ny maskin och hänga upp de rena.

snart helg igen, gud va veckorna går snabbt, snart fredag och snart lov igen ;D

xoxo /Celina

O.

godmorgon alla läsare. allt bra med er? (:

blev att ställa klockan idag på halv 10 och då tog jag på mig och stack till tandläkaren direkt. min tandläkare tyckte att mina tänder va jättefina och jag slipper gå till tandläkaren nästa år,. men året efter det så är det sista året som jag har gratis tandvård, låteer hemskt ;o .... blir dyrt sen :/ .. menmen!

nu sitter jag vid datan med massa musik, nyss käkat lite frukost (: känner mig riktigt trött idag.. vet inte varför för jag fick ändå ca 8 timmars sömn, menmen! ska fixa lite på mitt ULS arbete nu sen vid 3 tiden så ska jag börja tvätta,



ikväll är det greys anatomy!

xoxo /Celina

T.

tiiiisdag idag.

detta va ingen bra dag..... sov i typ 4 timmar, sen va jag sjukt trött i skolan och har inte fått något gjort alls, sket i idrotten och pissont i magen. direkt när jag kom hem så blev det ett bad och sen somna jag i sängen, och vaknade nu när klockan är snart 8. skööönt!

vill bara ha min pojkvän här just nu ...

xoxo /Celina

T

godmorgon (:

sitter i skolan nu ,med jessica, ska snart ha lektion ......

sjukt trött idag för en idiot har stört min sömn!!! blä blä blä ... vill fan sova och inte sitta och skriva oödiga smsbajs. menmen, vaken och trött mn vad fan ska man göraa !!!

xoxo /Celina

M.

godnatt (:

min bror och hans flickvän kom hit innan på kvällen så det blev lite fika och snack sen tvtittande. trevligt, längesen man såg hon ju iochmed jag aldrig är hos pappa och hon är alltid där liksom. menmen (: fler gånger!

nu ska jag sova, upp klockan halv 7 imorgon.... blääää som fan!!

xoxo /Celina

M.

Helluu, idag har de varit äckligt väder :/ !!

jag som trodde våren va påväg men nej, jag hade fel för nu har de regnat som fan hela dagen! ruggigt och äckligt.. blä på de, jag vill börja ha vårskor ju (a haha! men snart får jag hoppas haha.

idag har jag varit i skolan som vanligt, riktigt segt så blev hem tidigare (: sköööönt! erika kom hit och färga pappas hår, och klippte mitt löshår sen nu sitter jag bara här och snackar på msn. min bror och hans fjälla kommer nog hit ikväll ;D trevligt!

grattis limpan som fyller år idag (:

xoxo /Celina

min helg i trelleborg.

helluu söndag (;

i fredags så kom dennis&carro och hämtade mig också bar de av mot trelleborg där vi även hämtade baby ;D sen blev det ut med Gurra,Micke,Elin,Alice,Marlan,Timmi,Hampe (: körde till vallåkra haha! treevligt värre, men i helsingborg så började dennis&gurra köra som fan mellan varje rödljus så kom polisen ut och vinka in gurra, så vi hade en jääääävla tur för dennis har sommardäck, inget bälte på, dimljusen på och körde för snabbt. men synd om gurra som fick 2800kr i böter och häromdagen fick han 1000kr för han kasa runt sjöormen på torget i trelleborg ;p så körkortet ligger risigt till ..... ohno my homiiie :( haha! blev hem och sen låg vi och snacka hela natten fram till 6.

vaknade klockan 10 på lördagen av alarmet för jag skulle träffa pappa lite men idioten kunde inte höra av sig,..... så jag,robin&carina stacktill malmö för robin skulle köpa en förstärkare och elgitarr ahhahaha aww (; sen blev det godmiddag på kvällen tillsammans med svärföräldrarna och sen robins mormor och morfar :D melodifestivalen och sen på tjugoårs kalas ............

söndagen vaknade man ganska tidigt också blev det lets dance repris och sen efter frukosten så gick vi till ville för mamma var där också klörde vi hem till skurup igen .. Buuuh :( <3


xoxo /Celina

RSS 2.0