GRATTIS!



för idag är ingen vanlig dag, för de är melissas födelsedag HURRA HURRA HURRA!

min kära bästis blir 17 år idag, och hennes kväll kanske spenderas på tingvalla med massa festande (?) önskar henne en otroligt härlig kväll, saknar dig <3

xoxo /Celina

Fridaay!

hejhej soliga dag, även pengadagen! & det betyder att jag är lycklig ;p

blev ett senare tåg till skolan med jessica idag, 5 minuter försenade bara (: haft ULS hela dagen förutom sista lektionen, var engslak och vi skulle kolla en film men de fucka så vi fick åka hem, va hemma halv 2.

blev in i badet och när jag hade balsam i håret så skruvades min volym upp till 30, alltså SJUKT HÖGT! blev sjukt rädd och fick springa upp med handduk om fötterna och balsam i håret för att stänga av stereon, TAGE är en ande som är i vår lägenhet och spökar och han gillat att skruva upp min volym, han kanske gillar de (; men jag blir rädd ... rädd som fan faktiskt! de skrämmer mig ofta ....

blev på med mina haremsbyxor och prova vårskor idag, fick värsta vårkänslan ;D vill bara gå ut med de och känna att jag inte fryser, men de går inte än tyvärr :( haha!

ikväll blir de till baby förmodligen och spendera min helg där <3


xoxo /Celina

T.

helluuuu, imorgon är det pengadagen! (;

allt bra med er? med mig är det bara bra och jag är stolt över mig sjääälv :M nu på kvällen har jag suttit och skrvit 4 A4 på datan inom ULS kursen, ahh najs som fan! är snart klar med de, men ska fixa till de så det blir ett MVG (a haha!

var hos mödravårdcentralen innan vid 16.00 .. hon kolla mitt blodtryck som var bättre än bäst ;D sen vägde hon mig och sen kolla vi min BMI och då fråga hon om jag hade ätstörningar, men omg nej ;p .. haha! tror inte på BMI så. sen fick jag nya p.piller och tog prov för att kolla sjukdomar och så ;s sen ska jag på gynundersökning, min första dessutom, BLÄ HATAR DE !! blir äcklad bara jag ser stolen ..... menmen!

nu ska jag gå och kolla på Den rätta för Rosing  och mysa i soffan.

xoxo /Celina

T.

godmorgon;D

sitter i skolan nu,ska snart ha matte... palla de:( menmen! sånt är livet. haha.
har inget mer att berätta än att jag är sjukt tröööööööööööött .......

xoxo /Celina

.


kan du inte bara lämna mig ifred? bara låta mig leva mitt eget liv ...
& du existerar inte i mitt liv, inte det livet jag vill ha iaf!
och varför är jag så rädd för dig? borde jag vara de, för vad kan du göra?
jo jag vet vad.. men det tas inte upp i bloggen, just därför är jag rädd för dig,
du har makt och respekt från mig, men det är du inte värd...
hejdå, om de bara varit så lätt att säga de.... <3


xoxo /celina

O.

godnatt snyggingar !

nu är klockan lite över 10 och jag är så sjukt jävla trött... kämpat som fan i skolan idag och verkligen jobbat på varje lektion, duktigt? jadå, stolt som fan! fått mycket gjort så det är skönt.

vet ni vad? jag är en person som aldrig älskat att läsa böcker, det är något av de värsta jag vet. hittade en sjukt bra bok för 1 år sen som jag börja läsa, SÅLD. men den har jag inte läst slut inu :( & den är svinbra, fråga mej ej varför men ja.. och nu fick vi en bok av skolan som vi ska läsa, och vi har 4 veckor på oss ;o fyfan! känns som jag aldrig kommer klara de, hatar böcker.. och på 4 veckor? omöjligt för mig iaf..... menmen ..

nu ska jag lägga mig och kolla på tila tequila innan jag somnar (;

xoxo /Celina

O.

godmiddag alla läsare (; sorry för min dåliga uppdatering ....

igår kom baby hem till mig och iochmed vi inte träffats på 1 vecka så blev det ingen data för min del.. bara en massa mys hela kvällen (: körde och köpte godis också kolla vi på Den rätta för Rosing och Andra avenyn, härlig kväll (:

somna snabbt som fan igårkväll sen blev det sovmorgon idag, vaknade 07.15 "då mitt tåg egentligen går" så körde robin mig till skolan men vi körde och hämta upp jessica först. så kom precis i tid (: sen har vi hållt pp med ett intressant teamarbete hela dagen, hoppas på MVG i de. sjukt intressant faktiskt (: Min stil av arbete.

ikväll blir de tvätta nu med mamma sen göra klart mitt kommunikations arbete, iväg till melissa en sväng och sen blir det greys anatomy ikväll ;D yeeey!

xoxo /Celina

M.

godkväll (;

vaknade svettig klockan 7 på morgon, då hade jag drömt mardröm, sjukt hemskt ;o för de brukar jag aldrig.... men somnade om sen och vaknade klockan 8 då det blev att klä på sig och iväg till tåget, blää ... orka :(

väl framme i skolan började klassen igen ;p riktigt omogen klass, ibland blir man bara så lack på folket, men kul har vi iaf. blev inte riktigt sista lektionen, utan buss och tåg hem istället (:

väl hemma så  blev eet massa snack med mamma och så sen har de blivit tv hela kvällen;D

& nu är baby hemma från stockholm, äntligen! <3

xoxo /Celina

S.

godnatt läsare!

nu har jag precis kollat på en beckfilm tillsammans med ville och mamma (: mycket mysigt sen innan de så blev det såklart gossipgirl (; får ju inte missa de haha!

imorgon blir min första skoldag på året, kommer bli hemskt :( BLÄÄ PÅ DET! bästa läraren har slutet och vifår en hagga tillbaka som vi hade som vikarie förra året..... känns hemskt, men bara att bita igen.

xoxo /Celina

S.

ahh min kära pojkvän står i kön till  ACDC som ska spela i globen vid 8 tiden ikväll, hehe! då blir de fullt ös och han lär vara hes när han kommer ner till mig igen på tisdag, aww babe (; ha så kul, om du nu ser detta
älskar dig!

xoxo /Celina

S.

hejhopp.

haha igår så efter vi varit hos micke så stack vi alla ut, fast vi proppa bilderna fulla så de blev bara två bilar ;D sen va vi ute och körde på småvägarna, fyfan vad de snöa! åkte pulka i gabelljung och sånt med, sen kom vi på en väg som inte va plogad och där va snön upp till knäna ;o FYFAN! båda bilderna satte sig fatt så vi tjejer fick ut och putta sjukt länge, kallt som fan och de sprätte snö i ansiktet och helt blöta va vi ;O USCH JA!

blev sent inatt, också vaknade jag vid halv 2 oh då blev de att handla med mamma sen kom jessica hit och snacka lite skit, och nu har jag nyss ätit mat med mamma & ville ;D ikväll blir det beck <3

xoxo /Celina

L.

Gomidda läsare,
ellerhur har jag blivit bättre med mitt bloggande? (a

iaf, så på de hemliga jag skulle innan gick det bättre än förväntat ;D så nu jävlar ! kommer berätta mer om när jag vet mer om vad som händer och sker med allt ! vill inte prata också blir de inget liksom ;p

snart kommer min älskarinna och dennis (; Sen sticker vi till micke och grillar haha! sen blir det till trelleborg där jag förhoppningsvis ska umgås med gurra (a håller tummarna.

xoxo /Celina

L.

godmorgon allihopa everybody!

vaknade vid halv 12 idag, riktigt segt ;o inte många timmars sömn inatt, men det är de värt för jag hade grymt kul med mina snyggingar !! (;

sitter nu och kollar på när min katt åker skridskor på golvet, för mamma har nyss torkat golvet och då ska han springa där och då blir mamma galen haha! men han ser ut som Bambi på hal is hha.. aw ;)

men inte tid att sitta här, ska ett ärende nu. hemligt (:

xoxo /Celina

F.

godkväll, eller ja kanske godnatt alldeles strax.

jag får ursäkta att jag inte bloggat idag, inte haft tid :/ ...

mamma väckte mig tidigt och då bar de av till ystad och köpte nya mattor & gardiner till mitt rum ;D så nu har jag inget rosa kvar typ, förutom väggarna och tangentbordet (a hahaha!
sen kom min moster,kusin och henneslilla bebis på besök so jag aldrig träffar typ. (: Så det va riktigt trevligt faktiskt ;D så jävla söt unge !!
efter dom stuckit så gjorde jag mig iordning sen stack jag&mamma till mina barndomsvänner lite, senkom dennis&carro och hämta mig och vi stack först till micke där vi sedan kasa runder, med mia också då ;p och hela dagen har spenderats i en skog vid grönby x) med hela gänget :D
SNÖBOLLSKRIG OCKSÅ, MED HAMPE! JAG HÖLL PÅ ATT VINNA TILLS HAN BAD ALLA BOMBA MIG :( ... HAHA

xoxo /Celina

T.

godkväll!

denna kvällen har spenderats tillsammans med gurra&robban som hämtade mig ;D sen har vi kasat runder i skurup iochmed det snöat som fan! weeelllooooo så mycket snö och en himla massa kasande, jisses koss! Donkeyboy,dennis,timmi,madde,ruda,jesper och dom var också ute så vi hade sjukt kuuul (: 

blev hem tidigt för gurra va trött, han skulle jobba imorgon (?) men får hoppas på att komma ut imorgon igen, och lite längre (a för sen är de helg och då hoppas vi på fest och shota turkisk ;D

xoxo /celina

T.

hejhopp torsdag och en himla fin dag ;p

vaknade efter många timmars sömn, ah så skönt jag sov i nya påslakanet! najs, sen upp och hoppa och då gick jag&mamma till AGS i snön, jag i vårjacka & lågskor också mamma påklädd som fan haha! ajja,

blev bullar och pålägg till frukost, muuums! sen köpte vi ett Daim att ha på hemvägen (a hahaha! mammas idé, inte min. men gott var det iaf, favoritgodiset alltsååå!

nu har vi hjälpts åt att städa hela lägenheten (: så inget damm på mitt rum mer, hha men ofta man ser sånt om man är ungdom (a haha! men ordning och reda har jag på rummet iaf,





xoxo /Celina


mitt rum.

tjolahopp!

ni som känner mig väl vet att jag alltid älskat rosa occh mitt rum har haft rosa väggar, rosa prylar, rosa säng/fotölj, rosa kuddar, rosa tangentbord, allt i rosa! men nej... nu får det vara stopp på allt rosa, tröttat på det lite, även om rosa alltid kommer vara min favoritfärg så blir de lite för mycket att ha allt rosa i mitt rum när jag snart är 17år och inte 6 ;p

tänkte lägga upp lite bilder av något jag köpt idag, inte orkat lägga upp allt utom har även handlat hyllplan som jag ska sätta upp när jag målat/tapetserat mitt rum till våren, krukor och lite andra dekorationer till rummet.


köpte vit klädsel till min fotölj istället för rosa som jag hade innan.


skoförvaring med ca 8 hyllor så lite av mina vår/sommarskor fick plats.


svart ljusfat med olika ljusdekorationer på.


vita morgonskor "från jysk, inte ikea"


mysig golvlampa.


vitt madrassöverdrag, svart lakan & svart/vitt påslakan.

 
ville man ha svart så vände man de den dagen, eller vitt så vände men de ännu en gång ;p

xoxo / Celina

O.

hejhopp!

nu sitter jag hemma hos daddyyyy (; luktar gooooood mat haha!

stack till ikea vid 10 tiden, jipppiii älskar de! hitta exakt allt jag ville ha så nu blir rummet annorlunda och skitsnyggt ;D så efter maten blir det antagligen hem och fixa med mitt rum :D kuuulkuuul.

xoxo/celina

8 månader.

oj jag höll nästan på att glömma .... jag&min pojkvän har idag 8 månader tillsammans, vilket gör mig väldigt glad att vi efter allt skit klarat oss tillsammans genom att kämpa (:

men tyvärr är han i stockholm idag och resten av veckan men han kommer till mig samma dag som han kommer hem, på kvällen och sover här med en massa godis han lovat att köpa hem från godisflyget (a & nyrakad haha! han odlar ju skägg som fan nu haha ..

xoxo /Celina

T.

godkväll eller rättare sagt godnatt ;p

klockan är halv 11 och jag är superduper trött.. varför jag är trött är nog för att jag absolut inte gjort någonting alls idag ... blir så trött då haha ! ;p

blev andra avenyn nu på kvällen och ett samtal med daddy om morgondagen, det blir ikea och det hurrar vi för :D mitt rum blir som nytt om jag hittar allt jag ska ha :D:D äntligen! bara tapet och färg som saknas men det blir om några månader så.

godnatt alla (:

xoxo /Celina

T.

godmorgon soliga dag ;D

igår gick jag och la mig redan klockan 11 haha! riktigt skönt var de! också vaknade jag vid halv 10 och då fick jag reda på att det inte blev något Ikea :( .... så det bli förhoppningsvis imorgon, fan vill verkligen dit! suttit och skrivit hela inköpslistan, fyfan vad mycket som ska handlas in till mitt rum, sen blir de bara att måla om och tapetsera men det är ett bra tag kvar.

efter frukosten så snacka jag i telefon typ 2 timmar x) trevligt att snacka. i like it haha!

tog den stora tjocka filten och ett äpple, sen gick jag ut på balkongen och la mig där i solen, så himla skönt men sen när solen gick i moln så blev det kallt igen och nu sitter jag här med en massa musik (;


xoxo / Celina

M.

gooodkväll.

nu sitter jag här vid datan och nördar mig..  snart kommer barbie hit så blir de väl lite skitsnack och så (; längesen vi umgicks sist så det blir kul <3

xoxo/ celina

SNÖÖÖ

nu snöar de hej vilt i skurup city ;D hahaha!
blir väl ut och ha snöbollskrig sen med mamma, får se vad som händer ikväll sen, kanske hemmakväll ? (: <3

xoxo /celina

SNÖÖÖ

nu snöar de hej vilt i skurup city ;D hahaha!
blir väl ut och ha snöbollskrig sen med mamma, får se vad som händer ikväll sen, kanske hemmakväll ? (: <3

xoxo /celina

M.

godmorgon måndag och alla läsare (:

första dagen på mitt sportlov. så jävla skönt!

vaknade imorse med baby i min lilla säng, blev massa mys och sen frukost (: sen vid halv 11 skulle han sticka hem, för han hade mycket att göra idag .. också åker han till stockholm imorgon :'( .... en vecka är han borta.. men han ska iaf ha en trevlig resa i stockholm tillsammans med hans vänner och kolla ACDC.

nu sitter jag här ensam vid datan och pratar med lilla dennis (: .. ska göra lite mer på mitt arbete också och sen blir de väl duschen och vänta tills mamma kommer hem <3

xoxo /Celina

home.

godkväll (:

igår så hade vi kalashemma hos robin med hans släkt och så (: treeeevligt värre, och god mat. sen kom lite vänner dit. blev ganska tidigt i säng, vilket var skönt så trött jag var ;p

jag vaknade vid 11 tiden idag, ensam ;o robins kudde och täcke va borta (?) skumt... men han låg ute i soffan vid datan haha ;p upp och hoppa med mig också blev det frukost sen körde jag&baby en runda och sen tillbaka hem där vi packade för robins stockholmresa ... han ska vara borta i 1 vecka :( .... <3

körde hem till mig där det blev langos för hela slanten ;D mummaa! min bror var även här, och ville. hela feta familjen :D mysigt och trevligt. Sen blev de duschen och gossip girl. sen somna robin vid sängen :( & nu är de beck om 15minuter. Gamen, har aldrig sett den förr faktiskt.

xoxo /Celina

alla hjärtans dag!

idag är det då alla hjärtans dag, det kanske behövdes efter vår fredag den 13de ;p

själv kommer jag nog ha en underbar dag, förutom att robin är iväg och meckar med bilen nu på förmiddagen, men ikväll blir det kalas och mys (: vilket gillas starkt av mig!

hoppas ni alla får en mysig dag, och kanske en puss av den du gillar? (: <3



xoxo /celina

trelleboooorg.

godmorgon ;D uppe tidigt, jadå.

igår så blev de meck med robins bil i några timmar men se´n stack vi hem för att käka god mat och då stannade jag här hemma och kolla lets dance med svärmor istället för att sticka tillbaka i kylan ;p haha! va riktigt trött igår så direkt när jag la mig i sängen så somna jag :D faktiskt skönt.

steg upp vid halv 9 tiden, klädde på mig och ut till svärföräldrarna för att sedan väcka baby, han fyller ju år :D blev ingen sång iochmed vi alla va krassliga i rösten på morgonen hahhahah! så blev paketöppning och sen frukost. efter de stack robin iväg för att fortsätta mecka så då stanna jag och städa hans rum och sen gjorde jag sallad till kvällens kalas (:

hinner kanske skriva ett inlägg till innan det blir kalas, <3
hoppas ni alla får en trevlig och mysig alla hjärtans dag (: För det ska jag ha.

xoxo /Celina

Trelleborg.

hejhopp läsare (:

sitter hemma hos baby nu, och gör inte så mcket (: ska nog snart iväg till malmö med Marlan lite, gå på stan och sånt mysigt. fan sol ute idag ;D yeeey!

ikväll vet jag inte vad som händer men det fixar sig ;D <3

xoxo /celina

T.

hejhopp alla söta små läsare!

idag var min sista praktikdag ..... riktigt hemskt att sticka därifrån men när jag fyllt 18 så har jag jobb där (: från sommaren jag fyller 18 och framåt tills jag inte vill mer, det känns skönt (: idag var det lite obehagligt för det hände en viss sak med en av boendena .... usch ja!

efter jobb så möttes jag&mamma vid trend, en klädesaffär i byn. så sa mamma:
- du får välja ett plagg, som du ska få av mig idag som alla hjärtans dag present.
& jag valde själv mellan tröjan på bilden eller jeanstightsen på bilden, fick bli tights denna gången (: tack mamma.
hade köpt rosor till mamma innan jag visste att jag skulle få något, passade bra <3

snart kommer gurra tha man och hämtar mig (: också blir det trelleborg, sen ska jag sova hos baby fram till söndag, så blirr dåligt med bloggande i helgen :/ fixas med hans bil, kalas, alla hjärtansdag firande och fira hans födelsedag <3



xoxo /Celina

O.

godnatt (:

hela kvällen har gått åt till att tvätta, blev sjukt mycket tvätt denna veckan iochmed alla sängar skulle renbäddas och skit.. buuuuh! så tråkigt :/ jag som skulle fixa klart mitt arbete, ut i snön och leka med mamma också prova lite kläder men det blev de inte tid till!

men jag beställde ett par skor, gladiatorskor (: gillar dom starkt! sjukt snygga skor till våren, ett par svarta fick det bli (: svårt för att bestämma mig om svart eller brun men tillsist fick det bli svart och dom är urläckra ! ;D
just nu fuckar allt med att lägga upp bilder här :/ men hoppas ni vet vad gladiatorskor är för något? annars får ni googla haha!

xoxo /Celina

Snow in skåneland ;p

Tjolahopp ;D

väl vaken imorse och drog upp persienenn såg jag all snö på gatan och tvingades knida mig i ögonen en extra gång men jodå jag såg rätt ;p fyfan vad mycket snö! den har verkligen kommit till oss i lilla Skåne. WOoooow ! Det har inte slutat snöa alls idag, inte ett ända uppehåll ;o KAOS! imorgon blir det snöbollskrig haha!

efter jobb stack jag till mammas jobb, vid 11 tiden för att hjälpa dom där (; och träffa "eleverna" najs, nya byxor på gång med där kanske, tack jens! blev lite snöbollskrig i köket med hahhha!

jag och mamma tvättar för fullt idag och sen ska vi ut och bygga snögubbe (a om det blir tid över, för jag ska försöka bli klar med mitt praktikarbete också, men det blir jag säkert, man är ju bäst haha! <3





xoxox /Celina


Tisdag.

godkväääll (:

nu ska jag faktiskt börja skärpa mig med bloggandet.. snart iaf! efter lovet kanske? hha ;p är ju knappt hemma nu förtiden haha. ...

igår var robin hos mig, och sov här till idag så då blev det inget bloggande.. kolla på en fräck film sen blev det sova, sen soovmorgon :D skönt som fan! robin körde mig till jobb och jag slutade kl 19.00 idag..... segt! så det blev hem, duscha sen andra avenyn så då var denna kvällen också borta ;p gjorde även väldigt mycket på mitt praktikarbete, ah äntligen en spark i röven! (:

imorgon börjar jag 09.00 - 16.00 & sen vet jag inte vad som händer, får väl slå till med ett litet inlägg haha (; får komma ihåg det också.. men nu ska jag faktiskt sova.. ont i revbenen idag :( attans ..

godnatt <3

xoxo /Celina

sööndags mys.

godkväll ;D

vaknade idag vid 9 tiden redan man vi somna om lika fort och vaknade vid 1. käkade lite frukost och så sen körde baby mig hem (: för han skulle fixa en sak med bilen sen "som inte blev av" så blev hem och nörda mig vid msn sen gick jag&mamma för att ta ut pengar,

erika kom vid 4, för att färga håret på mamma ;D hon ska bli blond igen, men man får ju ta det i blonda slingor hela tiden så det tar ju några månader för att bli helt blond. sen klippte erika min lugg (:

kvällen blev beck,beck,beck (: tillsammans med black. "mamma då" jag är ju white ;D haha! den sluta nyss så nu sitter jag och snackar med hampe, ska snart lägga mig i sängen. men börjar inte förän 12 imorgon. riktigt skönt!

xoxo /Celina

fredag/lördag

hejhopp!

igår så kom gurra och hämtade mig efter massa shottande nere hos grannen ;D så blev det ut i trelle och umgps med resten av folket, alltid lika underbart <3 tack för en supertrevligkväll timmi,donkeeeeyboy och gurra, också såklart dom andra med ;D

sen blev det hem på robin på natten och sova, somnade bums så trött jag var haha ;p

vaknade vid 9 tiden och har inte gjort så mycket på hela dagen. kollat film och sånt bara (: mys! Sen blev det goooood middag tillsammans med hans föräldrar, mums! och nu ska jag gå och duscha här sen blir det melodifestivalen och sen ut en vända. <3

xoxo /celina

HJÄLP (a



snart är det alla hjärtans dag, och även min pojkvän fyller år den dagen.
har redan present till födelsedag men vill köpa något gulligt till att det är allas hjärtans dag ?
ingen som har tips till mig, dock inte ros eller chockad. för det brukar dom flesta redan säga ;p <3

xoxo /Celina

Vettig dag (;

godkväll (:

idag har jag faktiskt gjort lite vettigt, enligt mig iaf(: vaknade klockan 11, sovit urgott denna natt med en sjukt härlig kudde alltså! yeey! När jag vaknat så dammsuga jag lägenheten och fixa med tvätten sen kom pappa och hämta mig (:
väl inne på AGS där vi handla så trilla en gammal dam ihop så ambulansen kom, usch så hemskt .. ;o

sen blev det hem till pappa där jag.pappa och min kära bror fikade och snacka skit sen vid 4 kom mamma så då stack vi till systembolaget, coop och lite sånt (: sen nu kom vi nyss hem och ska äta lite :D

xoxo /celina

kvällstid.

hejhopp läsare!

va riktigt uttråkad efter baby åkt hem innan imorse... så det blev frukost sen la jag mig igen och somnade bums, vet ni varför? för att jag har robins kudde här, han hlömde den ;D yees! haha.

stack till jobb halv 3 och då blev det Bingo med brukarna från nummer 11 och 18. riktigt kul hade vi faktiskt ;D tiden gick så fort så jag glömde att jag redan slutat haha! ni är för goa.

nu ska jag snart lägga mig och sova tills jag vaknar ;p utan alarm alltså! ledig imorgon så jag ska dammsuga lägenheten, fixa tvätten sen en runda till pappa (:

xoxo /Celina

MYYS!

godmorgon!

igår så spenderades min dag på DC "dagcenter för funktionshindrade och människor i behov av stöd" Det var en härlig dag, också massa av arbete (: när jag kom hem så blev det duschen och äta sen kom min kära pojkvän till mig (; blev tv, andra avenyn och en himla massa mys.

vaknade redan klockan 9 ;o snacka om hemskt, jag som inte börjar jobba förän kl 14.30 .. också är jag vaken nu !! ah palla helt ärligt .... menmen :/ haha! ska lägga mig och kolla en film nu iaf.

ska jobba till 19.00 ikväll, så det är typ inga timmar alls för min del, najs! ska ha spelkväll med dom olika boendena trodde vi så det blir nog kul (:

xoxo /Celina

2februari.



idag skulle min morfar ha fyllt 83år, om han fortfarande levt ... :/
inte kul för tankarna går runt i huvudet på mig, håller på att bli helt fuckt up .
om du bara levt.. men nu får jag leva med den tomheten jag har <3

xoxo /celina


sliten ;p PUST..

hejhej läsare ;D

idag blev det upp klockan 06.00 ,alltså bara 5 timmars sömn också 4 timmars förra natten.. snacka om sliten ;D

gick till boendet där det blev att väcka och klä på alla sen har de varit ganska chill hela dagen, Satte ihop ett IKEA bord som dom köpt, tog mig&maritha 2 timmar, hahahahaha vi suger (; äh! blev iaf ett bord till slut.

kom hem, och hitta lite gamla kort från jag va liten ;D haha! så nu ska jag sova lite sen äta,

      

             

xoxo /Celina
idag hade du blivit 83år.. vila i frid morfar <3

noll sömn..

inatt blev det då bara 4 timmars sömn, sen upp tidigt och vara igång hela dagen..
fyfan, känner nu hur sjukt trött jag är, legat och kollat på beck tillsammans med mamma nu, och försökte hålla ögonen öppna, usch nej! nu blir det sängen ;D

xoxo /Celina
GODNATT


noll sömn..

inatt blev det då bara 4 timmars sömn, sen upp tidigt och vara igång hela dagen..
fyfan, känner nu hur sjukt trött jag är, legat och kollat på beck tillsammans med mamma nu, och försökte hålla ögonen öppna, usch nej! nu blir det sängen ;D

xoxo /Celina
GODNATT


SNÖSTORM!

godkväll läsare (;

tänkte berätta lite om min helg. jobbat heeela helgen, vilket har varit riktigt segt :/

i fredags så jobba jag till kvällen och sen låg jag bara hemma och tog de lugnt, sen upp tidigt på lördagen för att börja jobba igen .. fast vi hade skit kul den dagen ;D hehe! älskar boendena riktigt mycket,

lördagkväll kom hampe&gurra och hämta mig så blev det trelleborg sen en vända till Höllviken med folket osv.  Va även i garaget lite, snacka skit och så (: baby kom ut en vända, kysskyss, saknat dig som faaaan! SEN KOM SNÖÖÖÖN! din jävel va de snöa, värsta snöstormen så vi körde för att byta bil, från V70 till 740 för att leka i snön haha! Men sen körde robin mig hem, så sov vi hos mig.. Somnade vid 5 på morgonen, sen upp 09.00 för att jobba :( .. hemskt!

så vi på boendet var på dans i ystad med en massa andra boende. SKITKUL (; dansa som fan med dom, går inte en sekund utan att man ler ;D sen hem och nu ska jag lägga mig i ett bad och sen sova lite innan det är beck på tv. sjukt trött......

xoxo /Celina


RSS 2.0