The stoning of Soraya m



Detta är den värsta filmen jag sett! När jag ser denna så blir jag så himla förbannad och nästan rasist "mot deras religion" är själv inte svensk så är långt ifrån rasist!
Denna filmen handlar om ett drama 1986 i Iran.. Det kommer en journalist till deras stan, en kvinna "Zahra" kontaktar honom och berättar sin skakande historia om sin systerdotter, Soraya och de blodiga omständigheterna kring hennes död dagen innan. Hennes sista och enda hopp för rättvisan ligger i händerna på journalisten som måste fly med berättelsen inspelad på band. Sorayas make Ali var en maktmänniska. Han ville ha en väg ut ur sitt äktenskap för att gifta sig med en 14 årig flicka. När soraya började laga mot åt en väns änka make så startade Ali ryktet i byn om att Soraya varit otrogen, han får med sig hela byn. Blir begravd upp till midjan och sedan stenas hon till döds.

Detta är det sjukaste! & Det sjukaste är att kvinnor än idag blir stenade till döds. Kvinnorna har ingen talan, de måste göra vad männen säger. Förstår inte hur det kan finnas en sådan religion,
Så jävla förbannad på detta så tänker inte skriva mer utan försöka sova.

Se den, det är en film som man inte vill missa! Men va berädd på att tårarna kan komma och ilska upp över öronen!!

GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0