Turning torso! "stavning?!"

godmorgon!

snart ska jag och mamma ta tåget mot malmö och sen in till Turning torso. Där ska vi bli stylade, sminkade och sedan fotade! kommer bli nervöst men kul. hatar att stå inför folk och bli fotad! dyrt med fotona..... så får se hur många det blir, men lägger in här på bloggen isåfall (:

KYYSS! BYEBYE

MUMS!


mumma med spagetti och köttfärssås!
mat om 5 minuter, blir att käka på balkongen i solen,
så himla mysigt!

KYYSS!

brumbrum...


nu ska jag&mamma iväg för att lämna mammas bil på någon service. dagen blir väl inte så värst livlig som vanligt nu förtiden... bara ligger hemma och ruttnar.
vill att min pojkvän ska komma.

KYYSSS!

jag är kass på minigolf..

HAHHA jag kom näst sist :( hemskt.. förr va jag ju så duktig.. haha, men det är kul som fan!

nu sitter jag bara här och försöker roa mig, ännu en hemmakväll vilket jag hatar mest av allt, då bara ens tankar går och går och går.

KYYSS!
alone?...

minigooolf!

hårförlängningen sattes i imorse :D yeey äntligen! så himla fin man känner sig när man har långt, blond och fint hår. Tack till min "frisör" Erika! sjukt nöjd.
blev en tur till ystad med mamma också efteråt då vi handlade lite skit och nu ska vi iväg och spela lite minigolf och roa oss i det fina vädret :D kanske ut ikväll, hoppas på det iallafall..
ikväll skulle egentligen min pojkvän komma men ändrade planer.. hoppas på imorgon :/

KYYSS!
försöker må bäst.


hemmadag/kväll..


varit som ett vandrande spöke hela dagen.. gått i min egna värld :/
låg kvar i sängen någon timme sen in i duschen.
på med en stor polotröja, mjukisbyxorna, glasögona och håret i en toffs mitt på huvudet..
frukost klockan 6 på kvällen då det blev kebabtallrik, men orkade inte mycket av den.
ingen aptit för min del när jag går i min egna värld.
nu ä det kväll och jag ska försöka somna snart, hyffsat tidigt (:

KYYSSS!

helsingboorg.

igår så blev det hem till pappa för lite mat sen tll helsingborg tillsammans med micke,gurra,anton&timmi (: trevligt värre. träffade tyvärr inte dom andra som va där från trelleborg, och dom verkade inte så intresserade av tt träffa oss ändå så. kolla på när folk hoppa bungy jump, fyfan! sjukt högt upp med sån kran i hamnen. hade aldrig gjort de haha.
kom hem vid 4 och då satte jag igång en film sen datan sen la jag mig vid halv 6 tiden ;p
ikväll blir de kanske ut, får se? blir hämtmat iallafall.

KYYSS!
alla vill bli behandlad som en prinsessa

ensam hemma.

blev upp och hoppa vid 11 idag då det blev in till byn snabbt med mamma (: mamma ska iväg om typ 15 minuter, sen är jag ensam hemma hela kvällen och natten för hon kommer hem imorgon.
har absolut inget att göra.. BUUUH!

KYYSS!

ensam hemma.

blev upp och hoppa vid 11 idag då det blev in till byn snabbt med mamma (: mamma ska iväg om typ 15 minuter, sen är jag ensam hemma hela kvällen och natten för hon kommer hem imorgon.
har absolut inget att göra.. BUUUH!

KYYSS!

Muums!


nu ska jag och mamma gå till Allibabba för att handla lite gottgott ;)
blir väl hemmakväll ..... regnar ute och humöret är icke på topp.

KYYYSS!

hemma igen..

blev inte som planerat denna helgen. är redan hemma!

idag skulle det bli party hos robin och vara hos han til Måndag men åkte hem imorse redan av olika privata anledningar som inte ni läsare har med att göra!
dessa dagarna har varit katastrof men får hoppas på att allt löser sig i slutändan.

KYYSSS!
GOODBYE

hosbaby.

ovanligt att jag är hos baby i trelleborg? ;)

igår så hämtade han mig så då blev det film här tillsammns med natalie och mulle, trevligt. sen massa snack och senare snarksnark .. haha!
vaknade vid 11 imorse, upp och hoppa sen iväg till tatueraren så robin fick fixa sin tatuering lite. körde runt i värmen men nu satt vi nyss och kolla något avsnitt av OC.

KYYSS!

iväg till trelleborg.

får be om ursäkt för dålig uppdatering.. miitt internet klyddade men idag så fixade grannen det till oss! stort tack!

snart kommer robin och hämtar mig, får se vad som händer i helgen iallafall (: imorgon ska han fixa sin tatuering, så då blir det dit med han en vända.

KYYSSS!

totalrensning!

rensarensarensa, hela dagen ;D

källaren var full, vi kom inte ens in i den så jag&mamma beslöt oss för att rensa järnet där inne idag, tog nästan hela dagen. tog även ner mitt skrivbord och ändrade mammas skrivbord och hon tog min dataskärm för jag har fått min pojkväns laptop (: ändrat om på mitt rum lite, luftigt och skönt nu! det gillar jag starkt.
blev taco till mat ;D muuuums!

imorgon fyller min mormor 79år, grattis! blir väl en vända till hon imorgon ..

KYYYSSS!

hosbaby <3

helluu everybody!

i fredags så blev det sjöbomarknad tillsammans med lite av vännerna, trevligt men sen började de regna :( blöt som fan om fötterna sen.. trist.... träffade sara olofsson iallafall, trevligt som vanligt! kom hem vid 3 tiden kanske.
lördags blev OC hela dagen haha! mat sen iväg till Bromölla/Kristianstad för att robin skulle köpa något till bilen där, så vi va inte hemma förrän 11 på kvällen och då blev det ut en lite nrunda, sen hem och nanna gott <3 (:
vaknade vid 12 idag, och robin är ute med bilen.. palla ;p så jag sitter bara här och väntar på han så vi kan käka frukost.... haha!

KYYYSSS!

helghelg!

helluuu vackra väder!

igår kom baby och hämtade mig sen iväg på bilbingo tillsammans med hans mamma direkt, så var hemma igen hos honom på kvällen.
vaknade och då blev det ett avsnitt av OC, robin ska börja kolla på de ;D;D yeeey! för detär bara bäst, sjlv har jag redan kollat hela första boxen, så nu ska jag köpa resten. ikväll vet jag inte vad som händer, sjöbomarknad? ystad streetrace? myskväll? ute i trelleborg? återstår att se.

KYYSSS!

hello sunshine

OC OC OC, älska!

köpte första boxen av OC när jag var uppe i norrköping och är helt besatt! så många år sen man satt på Onsdags kvällarna klockan 21.00 och kollade på det varje vecka och sedan diskutera allt i skolan ;p det är enligt mig den bästa serien som gjorts (:

idag blev det solning på balkongen, ensam hemma.. mamma stack innan idag så får se om man gör någon mat sen när man orkar. kanske lägga sig och kolla mer OC? (; haha! har 3 skivor kvar, kollat på 5 och varje skiva är 4 timmar. hahaha! menmen.

KYYSSS!

godnatt!

nu är det tid för mig att sova .. jättetrött och ont i huvudet! inte sovit i min säng på lääääänge så lär väl sova som en prinsessa inatt! iallafall fram tills mamma väcker mig imorgon för att vi ska till ystad och gå runt (:

sovgott!


Home sweet home.

hemma från norrköping igår eftermiddag ... tråkigt men sant.

åkte upp dit och blev välkomnad av hela släkten, fast inte mina kusiner och min andra syster :/ inte träffat henne på länge, och kontakten är nog knappt kvar mer... och ärligt talat så skiter hon nog i vilket... iallafall så träffade jag min syster och hennes familj. underbara familj! saknat dom alla som fan. & min farbro med famij, farfar, faster osv. haft underbara dagar där uppe.

blir nog upp en sväng till i sommar (: hoppas.


min systers barn

min syster och hennes yngsta barn

Vukica, jag, valle & karci

KYYSSS!


hejdå! (:

nu är klockan lite över 11 och snart blir det nog sängen för min del för jag ska upp lite över 6 på morgonen då det blir att packa det sista, äta bra frukost, fixa mig och sen iväg mot norrköping ;D

hoppas man får mycket sömn, även fast hamstrarna springer i deras jäkla hjul hela natten iochmed det är nattdjur.. ;p usch haha!

hejdå, ha så kul i helgen för det ska jag! =D

KYYSSS!

bebishamster

hallooooj :D pigg och vaken.

mamma väckte mig halv 10 så då körde vi till min bror för att hämta hans hamstrar, 1 hane, hone och en söt bebishamster! mamma ska passa dom medan vi åker till Norrköping :D så himla söta dom är. men just nu sover dom haha.

blev nyköpta bullar till frukost på balkongen och flädersaft, kan de bli bättre egentligen ;) får se vad somhänder ikväll, upp 6 imorgon för vi åker klockan 07.00 redan :D äntligen!


en vecka gammal.

KYYSSS!

michael jackson

klockan 19.00 på tv4+ började minnescermonin av Michael Jackson men nu sänds det på vanliga tv4. Jag&mamma sitter i soffan med spända ögon och öron. fin musik och fina tal som alla läser upp.
& gud vilken kista, glas guld. oerhört vacker!
r.i.p michael jackson

jobbjobb.

upp och hoppa halv 7 och springa till bussen :D
jobbat hela dagen, målat målat och ännu mer målning.

mat här hemma, dusch sen nu är tvn (:

KYYSSS!
saknar min pojkvän

måndag, ledig.

godkväll allihop! solen har hållt i sig och i mitten av veckan så kommer "ryska värmen in över Sverige" & det betyder att det lär bli runt 30-40 grader i Sverige, högsommar :D det gillas! stranden varje dag och steka.

idag var jag ledig från jobb men tillbaka dit imorgon för att måla klart. blivit av med mitt ena städjobb :/ hemlig skäl som gör att dom inte kan ha kvar mig, vet själv inte vad.. menmen. har kvar min ena familj iallafall, tur är det så man får in lite pengar.

sovit länge, ätit frukost på balkongen sen har jag legat på soffan och bara tagit det lugnt.

KYYSSS!

söndag!

gårdagens kväll bjöd på grillning, tvmys sen åkte jag&baby med krille till Helsingborg där det blev streetrace. fint väder, mycket folk och många bilder! gillas. påvägen hem så somnade jag bums och vaknade när vi va i trelleborg. Hämtade min packning hos baby sen mina mjukisbyxor av johanna&lars sen körde vi mot skurup.

ville bara ligga bredvid dig inatt... menmen, du hade kul i knutstorp på race hela dagen iallafall (: hoppas vi ses i veckan, innan jag åker.

glömt berätta, men på torsdagmorgon åker jag till Norrköping (:
träffar min familj&släkt, äntligen! <3 dom är så saknade....

KYYSSS!


lördag!

AJ AJ AJ ! imorse blev det till gislöv med baby där hans föräldrar campar (: där va även hans faster och man. somnade i solen med roins solbrillor så har världens sexigaste bränna hahahahah! usch ....

nyss grillat med krille&baby, gott som fan! får se vad kvällen bjuder på.
igår va de ju 20års fest för carro, riktigt trevligt (:

KYYSSs!


aj min rygg!

städat från 11-18 .... riktigt segt! och sjukt ont i min rygg nu.. robin får massera den imorgon ;) haha!

ikväll blir de mys framför tvn med mamma bara ;D skönt!

imorgon så ska jag jobba till 2 sen hem och göra mig iordning, vid 3 så kör mamma&karin mig till robin där helgen spenderas, alltså förmodligen utan blogg ;p men det överlever ni.

KYYSSS!


upp och hoppa!

ställde klockan på 9 men blev snooze hela tiden .. så himla trött även om jag fick 10 timmar inatt ;p haha! om 30 minuter så bär de av för att städa och sen slutar jag klockan 6 ikväll. drygt :/ menmen.. pengar.

hur fint väder som helst, jag vill ha sommarlov ;p men snart så! snart är jag klar. usch det är så kvavt, som att det ska åska, varit så hela veckan :/

KYYSSS!

måla.

"för jag ska måla hela världen lilla mammaaaaa ... ;p "

bussen mot snårestad klockan 7. började måla direkt när jag kom fram också fram till 4 på eftermiddagen. stod mitt i solen hela dagen så har fått lite färg ;) riktigt kvavt och varmt.....

erika kom hit en stund (: fixa mammas hår och massa skitsnack givetvis. sen gick jag&mamma till robin för han har fått 4 hamster uungar ;p så jävla fula haha!



KYYSSS!

RSS 2.0