Filmtittande



Paranormal activity : Katie och Micah flyttar in i ett nytt hus i förorten. Hon har sedan barnsben förföljts av något övernaturligt men Micah är skeptisk och tar inte riktigt saken på allvar. Han skaffar en videokamera för att dokumentera vad som händer, men gör samtidigt narr av situationen. När fler och fler oförklarliga händelser trots allt börjar inträffa lovar han Katie att inte provocera den övernaturliga närvaron ytterliggare. Micah fångar grövre och mer mystiska natthändelser med sin kamera som hela tiden övervakar dem när de sover och blir allt mer medveten om att något faktiskt händer runt om dem. Skrämda beslutar de sig för att fly, men Katie ändrar sig i sista stund…

Brothers : Soldaten Sam lämnar frun Grace och deras barn för ett
uppdrag i Afghanistan. Under tiden flyttar hans strulige
lillebror Tommy, som just kommit ut från fängelset,
in hos familjen. Snart befaras Sam ha omkommit i strid
och i hans frånvaro uppstår en oväntad romans mellan
Tommy och Grace. Men en dag kommer Sam hem...

Dessa filmerna sågs i helgen (:
Igårkväll efter vi varit i garaget med 3 killkompisar, så åkte vi hem till ett par där vi kollade på Paranormal activity. alla hade sett den utan jag, den var helt okej. läskig men ingen höjdare x)
Brothers är verkligen en film jag rekomenderar!
Vad gör man om man står med massa män som riktar sina vapen mot en, och ber en döda sin bästa vän med ett järnrör, annars skjuter dom en. vad gör egentligen om man hamnat i den hemska sitsen som ingen människa är värld att hamna i?

KYYSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0